polar koyma polar plastikten yapılan bir madde yanlış mı biliyorum ben... :uhm:
sağlık karnesi mi lazım aynur artık sağlık karnesi yokkiii.... nerden bulucaz onu...
:roflol: Canım bende bi bilsem.. nette öle yazıo anlamadm ki.. biz hastaneye giderken herhangi bi evrak gereklimi die baktım bunlar çıktı karşımakafamçokkarıştı
:roflol: Canım bende bi bilsem.. nette öle yazıo anlamadm ki.. biz hastaneye giderken herhangi bi evrak gereklimi die baktım bunlar çıktı karşımakafamçokkarıştı
canım ben aldım çalışabilir raporumu
dediğiniz hiçbi belge gerekmedi
gittim muayene oldum verdiler kağıdımı
okula teslim ettim işleme koydular bugün
Merhaba Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.
Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.
Hanımlar bugün Bhk liste topiğine bazı açıklamalar yazmış, okumak isterseniz buyrun:
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi-54.html
ewet kızlar bir haftanın daha sonuna geldik.ama benim için henuz hafta bitmedi.Allah kısmet ederse yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyoruzzz..
ay ama olmazki sayfaların arasında onu mu arayıp durucaz ilk sayfada olması mantıklı olan hayret bişi...
heh pandaaam yapmış sağol şeker... olumunekankayizsmile
kucukprens editör olmak için ne yapmak gerekiyor rahatlıkla değiştirebilirsin o zaman
ben çıkıyorum kızlardaha fazla dayanamayıp bu akşam yavaş yavaş bende yerleştiricem galiba koku da azıcık kaldı kıskandım sizi hem haftasonu odamızı görmeye gelicekler.. :) bu günde kadına arap sabunuyla sildirdim tekrar eve gidince yavaş yavaş koyarım cicilerimizi inşallah fotoda çekerim sizin için...
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere....
ayyy herkesler gitmiş ban çok acıktım ya yemekler pişiyo kociş gelsede karnımızı doyursak.bu arada foto ekliyoruzya alt alta yani bi çok foto nasıl ekleniyo bende koymak istiyorum bebişe aldığım bi kaç şeyi ama üşeniyorum zor olur diye.
slm kızlar...
uzunca bir aradan sonra ben tekrardan geldim...
baya baya kaynatmışınız oyüzden geçmişe hiç gitmiyorum 20gündür falan giremiyrm nete....
neler var bakalım...
hwerkesin sağlığı sıhati ,bebeişlerinin sağlığı yerindedir inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?