2010 Aralık Anneleri

herkes iyi sen nerelerdesin bakayım merak ettik seni habersiz yok oldun birden iyisin demi?biz bildiğin gibi herkes iyi bebişler büyüyo diyet yapmak zorunda olanlar grip olanlar sırt bel ağrısı çekenler herşey aynı yani hiç bi problem yok.

kiz pek tatlilarrrr,Allah sag salim kavusmayi nasip etsin hepimizee,dogunca kimbilir ne maymunluklar yapicaz kaydirigubbakcemile3

Tamam işte senin kızında benim oğlanda gözü varmış saat yapmalar ısırmalar filan kaydirigubbakcemile3
Başgöz edelim babaları yola getiriririz kaydirigubbakcemile3

Şeniz

Geç oldu yoğunluğumdan kusura bakmayın ancak yetiştim merhaba kızlar :lepi:

Ah balım ya kıyamam sana ben dikkat et bitanem yat dinlen bol sıvı tüket özellikle su :teselli:

Hoşgeldin hep gel cnm ne demek a.s.

Ohh yerim onun ben mini kıyafetlerini aklinialirimsmile
Ayyy bende haftaya başlarım yıkama işine ütülemelere artık malum evin temizliği hala bitmedi Eee cumarteside alışveriş var onuda halledip hepsini birden yaparım :))

Canım siz yarın gidiyormusunuz alışverişe :uhm:[/QUOTE]
yikamaya basladigin gün ü günün süper gecicek demedi demee:)))sabahtan bu yana siritiyorumm kaydirigubbakcemile3

anneciginin ellerinden öpüyoruz oglusumla..nice nice senelere insallahhh

canim sifa olsun igneniz..acimamasina cok sevindim olumunekankayizsmile

nerdesin sen zuzum yaa,epey merak ettik,kac defa lafin gecti burda..
hersey yolunda insallah Şeniz

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim.

ay sormayın
sevgili eşim vını bozdu...oda tamire gitti...sonra geldi eşim kotayı doldurdu...
kota doluncada nete giremedim...
çok şükür bugün girebildim
bizde iiyiz çok şükür...
bugün kontrolümüz vardı..
oğluşum yüzünü göstermedi bu defa..
ters duruyodu,çok şükür dönmüş biraz rahatlattı o beni..
boyu 42cm olmuş ama kilosu birazcık az1900 doktorda söledi zaten iri bi bebek olmayacak dedi..
karnında küçük zaten bellii dedi..
3300falan doğar dedi..
bizden de böle yani..
valla özledim burayı ya....
çok şükür artık buralardayım..
:lepi: :lepi: :lepi:

nerdesin sen zuzum yaa,epey merak ettik,kac defa lafin gecti burda..
hersey yolunda insallah Şeniz

anlattım canımcım okumuşundur ama çok şükür iiyiz...
bi sıkıntımız yok..
çok şükür gayet rahat bi hamilelik yaşıyrm
ödemim yok,şişme falan yok elimde yüzümde..
göbek(bebiş)büyütüyoruz işte...

ay bu arada kızlar...
ben yine teyze oluyorum...
ablam hamileymiiş kara kuzum abla oluyo...
anlatamam size telefonda bana bi anlatışı var yiğenim sevinçten 4 köşe...
kara böceğim...

okudum tatlim,massallah melegine
sanada massallah canim aman dilini isir,topikte hemen herkes bi posta grip atlatti yada hala atlatmaya calisiyor..
sorunsuz bitiririz insallah su haftalarida :Saruboceq:
bu arada ablaciginida tebrik ettigimizi söyle,ne güzel birbirinizden ne cok tüyolar alirsiniz :1rolleyes:

aman yeter kız maşallah çokta tombalak olmasınlar doğduktan sonra biraz tombul olabilirler ama ne kadar şişko olurlarsa karnımızda işimiz o kadar yaş.zaten kilosu gayet iyi ve daha iki ay var bi aksilik olmazsa.

aman yeter kız maşallah çokta tombalak olmasınlar doğduktan sonra biraz tombul olabilirler ama ne kadar şişko olurlarsa karnımızda işimiz o kadar yaş.zaten kilosu gayet iyi ve daha iki ay var bi aksilik olmazsa.

aynen canım ya bende öle diyorum..
sağlıklı sıhatli olsunda kilosu hiç önemli diil..
zaten küçük olunca doğması daha kolay olur sanırım...

bu öksürük mahvetti beni doktorun dediği şurubu aldım ama daha bi faydasını görmedimm

canım ya çok üzülüyorum böle küçük çocukların bedensel engellerine,onlara daha bi zor oluyor yaşam büyüyünce biraz aşılıyor ama küçükken çok zor gerçekten,umarım bizim o kadar erken doğumlarımız olmaz ya,allah kimseye yaşatmasın,benim abimde de son 4 sene işitme engeli oluşmuştu sonradan yakalanmakta zor gerçekten allah şifa versin bütün hastalara evet canım ya 30- ya 40tı tamam onda yıkıyım,teşekkürler

hoşgeldin canım,özlettin valla,bebişine kocaman maşallah diyorumm
3300te çok iyi canım daha ne olsun,buarada tebrik ediyorum teyzede oluyorsun ohh ne güzelll,

kızlar bugün mothercare e gittim geçen ayki aynı şeyler indirimde hep nevresimlerde de vardı %50 indirim ama hep tek tek satıldığından bazı parçalar yoktu bende set yapamıyorum diye alamadım,kısacası bişey alamadan çıktım,diğer aya bakarım artık

selam kizlar
kim var kim yok bakiym???sengözlerimebaksanab
bugun annemleydim biraz islandik biraz yorulduk ama guzel bi gundu...
eve geldik kombi ariza yapti kocis ugrasti ama olduramadi
daha 1 sene bile kullanmadik niye boyle oldu anlamadimfisfisfis

canim sevindim güzel bir gün gecirdiginize..
insallah arizada bir an önce düzelir.. a.s.

kizlar oglusun tekmeleme saatleri,rahat vermiyor bana simdiden yaramaz...
hapsoldugum ekranimin basindan ayrilip oglusa biraz masal okucam simdi..
öpüyoruz siziiiii iyi gecelerrrrr Şeniz

Tamam işte senin kızında benim oğlanda gözü varmış saat yapmalar ısırmalar filan kaydirigubbakcemile3
Başgöz edelim babaları yola getiriririz kaydirigubbakcemile3

Şeniz

Geç oldu yoğunluğumdan kusura bakmayın ancak yetiştim merhaba kızlar :lepi:

Ah balım ya kıyamam sana ben dikkat et bitanem yat dinlen bol sıvı tüket özellikle su :teselli:

Hoşgeldin hep gel cnm ne demek a.s.

Ohh yerim onun ben mini kıyafetlerini aklinialirimsmile
Ayyy bende haftaya başlarım yıkama işine ütülemelere artık malum evin temizliği hala bitmedi Eee cumarteside alışveriş var onuda halledip hepsini birden yaparım :))

Canım siz yarın gidiyormusunuz alışverişe :uhm:[/QUOTE]

canım hafta sonu haşim işcana gideceğiz demiştim. onu soruyorsun sanırım.biz hafta sonunu bekleyemedik geçen akşam gittik eşimle, aldık arabamızı, bebişlerimize neler aldık topiğinde paylaştım aldığım arabayı.

günaydın kızlar
ucurum hoşgeldin ozlettin kendini.bebişinede maşallah..
hapşurukcum o kombi işini hiç sormaa.bende cektim ve daha 2 gun once yapıldı.ağutosun 21 de basvuru yaptık servise.hemen geldiler ama içindeki kartı yandığı için ist dan gelmesini bekledik...cok zor bır durum.umarım siz hemen halledersiniz

günaydın kızlar...
saat 6dan beri ayaktayım...
uyku tutmadı...
bende kocişin gelmesini bekliyrm ..
öptüm hepinizi...

Ezocum hoşbulduk canım...valla bende özledim sizi...çok şükür geldim artık buralardayım...

günaydın kızlar ayyy güne kötü başladım ama neyse inşallah hemen gider o çirkin bulutlar kafamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…