- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
slm kızlar...
uzunca bir aradan sonra ben tekrardan geldim...
baya baya kaynatmışınız oyüzden geçmişe hiç gitmiyorum 20gündür falan giremiyrm nete....
neler var bakalım...
hwerkesin sağlığı sıhati ,bebeişlerinin sağlığı yerindedir inş....
kiz pek tatlilarrrr,Allah sag salim kavusmayi nasip etsin hepimizee,dogunca kimbilir ne maymunluklar yapicaz kaydirigubbakcemile3cucum tahmin edebiliourm hakikaten komik..ama bir okdarda sevimliler..ayyyyy doğsalarda hayırlısıyla sevsek.bide bizde sevmeler bi tuhafdır.haniymişli falanlarıda aşarız....onun ağzından konuşuruz...bak şimdi sevesim geldi..
Maaşaalllahhh cnm
Bak yoksa alınganlık mı yapıyon sen şimdi yok be şeker aşk olsun yerim seni ben balım :1hug:
Fenerbahcemreye taş attım opuyorumnanaktan
kız babamız duymasın haaaaaaaaaa
ayy herkes de kızımı sıkıştırma heveslisi valla
ama benim kızım da ne yapar şöle en gzüelinden koca bi saat yapıverir oğluşunun koluna
demedi deme ha.
canim sifa olsun igneniz..acimamasina cok sevindim olumunekankayizsmileselam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır KKdan yazamıyorum face den takip etmeye çalışıyorum. Biz bugün uyuşmazlık iğnemizi olduk geldik melek oğlumla. çok şükür yanma vs. olmadı hemşirenin de eli çok hafifmiş hissetmedim bile :)) sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah bende bi geçmişe göz atayım baya uzak kaldık...
slm kızlar...
baya baya kaynatmışınız oyüzden geçmişe hiç gitmiyorum 20gündür falan giremiyrm nete....
neler var bakalım...
herkes iyi sen nerelerdesin bakayım merak ettik seni habersiz yok oldun birden iyisin demi?biz bildiğin gibi herkes iyi bebişler büyüyo diyet yapmak zorunda olanlar grip olanlar sırt bel ağrısı çekenler herşey aynı yanihiç bi problem yok.
Hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim.
nerdesin sen zuzum yaa,epey merak ettik,kac defa lafin gecti burda..
hersey yolunda insallah Şeniz
anlattım canımcım okumuşundur ama çok şükür iiyiz...
bi sıkıntımız yok..
çok şükür gayet rahat bi hamilelik yaşıyrm
ödemim yok,şişme falan yok elimde yüzümde..
göbek(bebiş)büyütüyoruz işte...
ay bu arada kızlar...
ben yine teyze oluyorum...
ablam hamileymiiş kara kuzum abla oluyo...
anlatamam size telefonda bana bi anlatışı var yiğenim sevinçten 4 köşe...
kara böceğim...
anlattım canımcım okumuşundur ama çok şükür iiyiz...
bi sıkıntımız yok..
çok şükür gayet rahat bi hamilelik yaşıyrm
ödemim yok,şişme falan yok elimde yüzümde..
göbek(bebiş)büyütüyoruz işte...
ay bu arada kızlar...
ben yine teyze oluyorum...
ablam hamileymiiş kara kuzum abla oluyo...
anlatamam size telefonda bana bi anlatışı var yiğenim sevinçten 4 köşe...
kara böceğim...
aman yeter kız maşallah çokta tombalak olmasınlar doğduktan sonra biraz tombul olabilirler ama ne kadar şişko olurlarsa karnımızda işimiz o kadar yaş.zaten kilosu gayet iyi ve daha iki ay var bi aksilik olmazsa.
canım ya çok üzülüyorum böle küçük çocukların bedensel engellerine,onlara daha bi zor oluyor yaşam büyüyünce biraz aşılıyor ama küçükken çok zor gerçekten,umarım bizim o kadar erken doğumlarımız olmaz ya,allah kimseye yaşatmasın,benim abimde de son 4 sene işitme engeli oluşmuştu sonradan yakalanmakta zor gerçekten allah şifa versin bütün hastalarabugün işitme engelli bir hasta geldi 27 haftalık doğmuş 940 gr.. çok sevimliydi maşallah.. birde işitmede sekel kalmış işte.. şimdi 2,5 yaşında. ayrıca 26 haftalık doğmuş 2 çocuk takip ediyorum onların yeri bende çok başka.. hayata nasıl tutunmuşlar diyorum.. ama işte bi işitmelerinde sorun kalmış..
bizim topiğin maşallahı var yalnız.. herkes 28 haftayı devirdi sanırım.. ben ekimden sonra dökülmeye başlarız diyorum.. bikaç kişi 36'yı devirmiş olacak çünkü.. hatta 30'u geçmiş olacak herkes sanırım..
evet canım ya 30- ya 40tı tamam onda yıkıyım,teşekkürleryakalandik :1ninca:
basindan bu yana takip ediyorum da heyecanlariniz basladi artik
özlemi daha önceden taniyorum,cok büyük bir aci yasadi ama mercan su insallah acisini biraz olsun hafifletecektir...
hepiniz sag salim kucaklayin miniklerinizi insallah..
trene bile bindirmiyor zuzum düsün artik kafamçokkarıştı
ayagim takilir düsersem ne olacakmis,hey Allahim...
bence yine bebek programinda yikayabilirsin cünkü bebek programi zaten daha narince yikiyor,bozulmaz sanmiyorum..sanirim 30 yada 40 derece zaten demi?
slm kızlar...
neler var bakalım...
bu öksürük mahvetti beni doktorun dediği şurubu aldım ama daha bi faydasını görmedimm
selam kizlar
kim var kim yok bakiym???sengözlerimebaksanab
bugun annemleydim biraz islandik biraz yorulduk ama guzel bi gundu...
eve geldik kombi ariza yapti kocis ugrasti ama olduramadi
daha 1 sene bile kullanmadik niye boyle oldu anlamadimfisfisfis
canim sevindim güzel bir gün gecirdiginize..
insallah arizada bir an önce düzelir.. a.s.
Maaşaalllahhh cnm
Bak yoksa alınganlık mı yapıyon sen şimdi yok be şeker aşk olsun yerim seni ben balım :1hug:
Fenerbahcemreye taş attım opuyorumnanaktan
kız babamız duymasın haaaaaaaaaa
ayy herkes de kızımı sıkıştırma heveslisi valla
ama benim kızım da ne yapar şöle en gzüelinden koca bi saat yapıverir oğluşunun koluna
demedi deme ha.
günaydın kızlar
ucurum hoşgeldin ozlettin kendini.bebişinede maşallah..
hapşurukcum o kombi işini hiç sormaa.bende cektim ve daha 2 gun once yapıldı.ağutosun 21 de basvuru yaptık servise.hemen geldiler ama içindeki kartı yandığı için ist dan gelmesini bekledik...cok zor bır durum.umarım siz hemen halledersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?