kızlar başağrısı tutanlara geçmiş olsun, ne bu böyle, hamilelikten mi acaba?
Benim ablam da hamile kızlar, 36. haftasında, yurtdışında yaşıyo, bana sayıyo şunu ye bunu yeme diye. Daha önce ben ona sayıyodum tecrübeli olarak ama yer değiştik. Çillenmiş patates, az pişmiş yumurta pastorize edilmemiş veya yumuşak peynir vs. diye anlatırken kafama bişey takıldı. Bu üçgen peynirler var ya bu ara en çok ondan yiyorum, canım istiyo ( aman canınız çekmesin:) şimdi bu yumuşak ya, allah dedim yoksa zararlı mı ama markalı pastorize edilmiş peynirdir dedim. Yine de içim rahat etmedi, pınarın tüketici hizmetlerini aradım, zararsızmış, rahatladım.
kızlarrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün ve bebeğimin kalp atışlarını duydum cok güzeldi ya çok mutlu oldum allahıma şükürler olsun orda kücücük bir kalp nasıl atıyo bu bir mucize ya inanılmaz bisey allahım inşallah tamamınada erdirir hepimizinkini artık hamile olduğumdan eminim inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
inşallah herşey yolundadır sizin bebekler kaçıncı ayında kaç kiloydular yazarmısınız lütfen bide isimlerinin ne koymayı düşünüosunuz benim prensesimin ismi nehir erva olucak inşlh:CüvCüv:
ohh ne güzel annesii gözün aydın bende duydum 2hafta oldu duyalı allhım daha nelerine nasip etcek şahit olcaz annesii gözün aydın amin hepimznkini canım samsun merkezdenmisin canım neresindesin hemşeriyiz bende samsundayımmm hangi doktora gitmektesinn
kızlarrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün ve bebeğimin kalp atışlarını duydum cok güzeldi ya çok mutlu oldum allahıma şükürler olsun orda kücücük bir kalp nasıl atıyo bu bir mucize ya inanılmaz bisey allahım inşallah tamamınada erdirir hepimizinkini artık hamile olduğumdan eminim inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ya ben de rafadan seviyorum, bi zararı yoktur inşallah..
Doktorumun bana verdiği beslenme listesinde haftada iki ya da üç gün gün rafadan yumurta yenecek yazıyor.. Rafadan zaralı mı?
walla bende arada bi rafadan yiyorum yumurtami
yemiym barieyvahedigeldismile
günaydın kızlar
bulantılara tam gaz devam ediyorum
sabah kusmaları da başladı bir haftadır :sinifsinif:
names üzülme canım ben de yapıorum aynı hatayı otobüse yetişcem diye
bişe olsa hissederiz tatlım biz
Allaha emanet bebeklerimiz inşallah
günaydın kızlar... bu sabah işe giderken servisin erken geldiğini farkettim ... ve koşarakklava: servise yetiştim ... yetişmesine de ; şimdi de içim içimi yiyor... acaba bişi olmuş mudur diye... çok moralim bozuldu sabah sabah ... bişi olsa ağrım olurdu di mi ? şimdi ben ayın 11 ini nasıl bekleyeceğim bebişimi görmek için bilmiyorum... eskiden hareketli biri olduğum için çok mutlu olurdum .. şimdi ise kendimi bi yerlere bağlasam da bebişim iyi olsa diye düşünüyorum ... bilmiyorumkismile
aramızda 1 hafta var pandamm süprizzzzz eğer 9.u geçince biraz düzelme oluyorsa benim gibi... 1 haftacığın kaldı inş. bulantılarının geçmesine.. sabır... a.s
canimm benim temizlik senin neyineee arkadasimmKizlar evde temizlik var bende utu yapiyordum wc ye gittim ve akintimda coookk hafif bi kahverengi nokta vardi cok korktum simdi uzandim doktora gitsem mi?
canimm gecmis olsunn..belkide kanama kesilirken artik kahverengiye dönmüstür rengi ama iyi yapmissin yinede almissin randevuyu..kızlar geçen hafta kanmam olmuştu doktotra gitmiştim yerleşme kanaması normal ded
ultrasonla baktı bişe yok dedi
bi haftadır akıntı şeklinde oluo hala kahverengi bi koyu bi açık
az önce aradım doktoru artık bu zamanda olmaması lazım dedi
bi hafta daha takip et geçmezse gel dedi
ne oluo acaba bebeğime
bi de sağ kasığımda ağprı var iki gündür:sinifsinif:
canimm aynen felaketim felaket laelaelaelaelaeCucum benim hala başım ağrıyor.36 saat olmuştur.Midem bi yandan başım bir yandan..
ne güzel yapmissin canimm...bende cikmiyorum onun yerine balkonda az hava aliyorum napiyim..haklisin,evde yatmakta insani sersemlestiriyor..ama cikincada anlattigim gibi hemen apar topar eve dönmem gerekiyor :1no2:cucu ben bugün birazdaha iyiym sabah çok kötü durumdayduım ohhh temiz hava ii geldii gittik bugün hıdrellezz miş ohh açık hava bi ii geldi anlatamam turp gibi hissediorum kendimi evde dur dur yat yat odfa çok yoruo insanı bence az dışarı çıkıp 2 hava alsanız ii gelicek kızlarrrr:icecream:
sagol canimm..hamilelikten...migreni olanlari zaten tetikliyor yeniden..damarlar genisliyormus..kan dolasimi hizlaninca bizim baslarimiz kopuyor böyle iste..kızlar başağrısı tutanlara geçmiş olsun, ne bu böyle, hamilelikten mi acaba?
Benim ablam da hamile kızlar, 36. haftasında, yurtdışında yaşıyo, bana sayıyo şunu ye bunu yeme diye. Daha önce ben ona sayıyodum tecrübeli olarak ama yer değiştik. Çillenmiş patates, az pişmiş yumurta pastorize edilmemiş veya yumuşak peynir vs. diye anlatırken kafama bişey takıldı. Bu üçgen peynirler var ya bu ara en çok ondan yiyorum, canım istiyo ( aman canınız çekmesin:) şimdi bu yumuşak ya, allah dedim yoksa zararlı mı ama markalı pastorize edilmiş peynirdir dedim. Yine de içim rahat etmedi, pınarın tüketici hizmetlerini aradım, zararsızmış, rahatladım.
günaydın kızlar... bu sabah işe giderken servisin erken geldiğini farkettim ... ve koşarakklava: servise yetiştim ... yetişmesine de ; şimdi de içim içimi yiyor... acaba bişi olmuş mudur diye... çok moralim bozuldu sabah sabah ... bişi olsa ağrım olurdu di mi ? şimdi ben ayın 11 ini nasıl bekleyeceğim bebişimi görmek için bilmiyorum... eskiden hareketli biri olduğum için çok mutlu olurdum .. şimdi ise kendimi bi yerlere bağlasam da bebişim iyi olsa diye düşünüyorum ... bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?