2010 Aralık Anneleri

kızlar ne sorcam, uzun süre oturunca ya da sabhları yataktan kalkarken bikini bölgeniz kalçanız falan acıyor mu?benim acıyor artık

kızlar ne sorcam, uzun süre oturunca ya da sabhları yataktan kalkarken bikini bölgeniz kalçanız falan acıyor mu?benim acıyor artık

kesinlikle acıyor benim de ilk bikaç adımı zor atyorum, ellerimi de hareket ettiremiyorum sabahları gebelik romatizmasıymış...
:sinifsinif:

funahcim bende gecen kayinvalideme normal dogum olursa
bi gece kaliniyo dedim oda yok biz ayarlayalim iki gece kalalim diyokaydirigubbakcemile3
hastane odasinda bildiin kokteyl yapacak ikramlar suslemeler falankaydirigubbakcemile3

bende oturdugum yerden kalkinca
tutuluyorum once zor yuruyorum

ay benimde kalçam ağrıdı bugün bende size soracaktım daha ama benim yataktan kalkınca değil sandalyeye oturunca ağrıyor..

Son düzenleme:
Kızlar bebek şekeri bakıyorumda şunların güzelliklerine bakarmısınız

ayyyyyyyy kızlar geçen yıldan aldıkalrımda geldi.
fotolarını çekeyim dedim hesini biaraya toplayıp
ayyyyyyyyyyy ne mümkün
ne çok alışveriş yapmışım ben.
yoruldum sonra devam e dicem.

bizde şimdi ayarladık odayı benımde senın gıbı elime gelenı koymuşum balkonu kapattım da orası aldı herseyi.hastane odasını kapıyı suslemeyı duşunuyom...

çok sağol cnımmmm

kimseler kalmamış herkes uykuya dalmış sanırım oğluşumla bizi de uyku tutmadı maalesef :ecrin_bebek: kızlar birşey sorucam ben şu an 29+5 haftalığım 32. haftada doğum iznine çıkılıyor ya ben çalıştığım şirketin yurtdışı şubesinde çalışıyordum e malum 28. haftadan sonra uçağa almadıkları için mecburi dönüş yaptım eşim hala orada:gitme: doğuma gelicek inşallah :umursamaz: dün şirkete gittim eylül ayı için komple raporluyum bana raporlu olduğum için resmide görünen maaşımı yatırmayacaklarını gayriresmi olarak aldığımı yatıracaklarını söylediler. yatmayan resmiyi de sigortaya başvurup alcakmışım. bildiğim kadarıyla da sigorta verirken kesinti yapıyor oraya da ne zaman başvurmam gerek bilemedim tabi şirket sigortamı da yatırmıyor raporlu olduğum sürede. e ben ssk dan yararlanıyorum özelde dedim bişey olmaaz dedilerrr acaba olmaz mı bide doğumda felan süprizle karşılaşmim yaa.bilmiyorumkismile biraz uzun oldu ama derdimi tam anlatmak istedim bu konuda bilgisi olan var mı acaba canlarrrrr zemuszemus

uyuyamadım hatunalr ya.
bebiş de uyumadı kalktık biz de.
resimlerie ekliyim dedim
bakiim becerebilecekmiyim.

beni de uyku tutmadı denizim, 4ten beri dön dur, en sonunda kalkıyım dedim.

aynen bende canım ya.
şimdi kocişe bi kahvaltı hazırlıyayım bari.
o sabahçı, sonra uyumaya çalışayımmmm.

günaydın hanımlar a.s. nasılsınız...benide uyku tutmadı 5 de uyandım ve temizlik yaptım ev parladı valla :teytey::teytey:

Günaydın kızlar.... uyuyamamak herkes için geçerli sanırım .... bi türlü uyuyamıyorum bende.. aslında son zamanlarımız biraz uyusak off daha sonra hiç uyku olmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…