5 te uyanıp temizlik mi yaptın :1shok:günaydın hanımlar a.s. nasılsınız...benide uyku tutmadı 5 de uyandım ve temizlik yaptım ev parladı valla :teytey::teytey:
akannehir Maşallah sana ne desek boş kendi bildiğini okuyosun valla:1shok:günaydın hanımlar a.s. nasılsınız...benide uyku tutmadı 5 de uyandım ve temizlik yaptım ev parladı valla :teytey::teytey:
5 te uyanıp temizlik mi yaptın :1shok:
Ben yataktan sabah zor kalıyorum ya uykuya doyamıyorum ohaoldumsmile
Bu arada hepinize güzel günler , günaydınlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Mavrulam, maşallah Tellinaz duracell kullanıyo sanırım, 10 katı daha güçlü bizdenkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:Haklısın valla bir sırrı var bunun paylaşsın bizimlen aklinialirimsmile
Ben evimin dağınıklığını zor topluyorm bırak temizliği :2:
Hadi sen çalışıyorsun, ben birde evde olmama rağmen yemek yapmak sofra hazırlamak bile zor geliyor, çoook tembelimmm çooookkkkkbilmiyorumkismile
merhaba kızlar..burxkancım güle güle kullanın canımm..çok zevkli bir seçim olmuş.
ben de tupperware den ilk bardağımı aldım bugün çok hoşuma gitti.
sezencim ben de alıcam ama daha almadım hem duvar hem de perdesi için alıcam.
Canım canım hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Bir sorun olmamasına çok sevindim canım. Darısı doktora gideceklerin başına.
Canım sitenin adres linkini verirmisin. Nekdar fiyatlar yazıyormu ?*Kızlar bebek şekeri bakıyorumda şunların güzelliklerine bakarmısınız
canım çok güzeller..mışıl mışıl uyusun içinde...
selam sekerler
bebisin odasini bosaltmaya ugrasiyoruz
o kadar cok ivir zivir tikmisizki kitapliktan iki koli kitap cikti
kolilerde gulle gibi oldu
neyse epey bosalttik bi kismi isyerine gidecek yarin
kizlar siz hastane odasini suslemeyi veya susletmeyi dusunuyomusunuz?
kızlar ne sorcam, uzun süre oturunca ya da sabhları yataktan kalkarken bikini bölgeniz kalçanız falan acıyor mu?benim acıyor artık
bizde şimdi ayarladık odayı benımde senın gıbı elime gelenı koymuşum balkonu kapattım da orası aldı herseyi.hastane odasını kapıyı suslemeyı duşunuyom...
Tooba'cım
Canım rapor aldım fakat 37. haftaya kadar veriliyormuş.
37+6 'ya kadar değilmiş hastane o şekilde yazabileceklerini söyledi
Gerçi tarih atmıyorlar sadece raporu aldığın tarih yazılı hesabı işyeri ve SGK yapacak anladığım kadarıyla.
burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.
kızlar ben catlamışım.........popomdannn
ben net anlatmadım canım galiba dün haklısın.. 37'yi doldurduktan sonra artık 38. haftaya geçmiş oluyorsun.. yani 37 bitti 37+1,2,3,4,5,6. günler 38. haftadır artık.. haftanın dolduğu gün biter o hafta. şimdi ben 33+3'üm bugün ama 34. haftadayım.. 33. haftam bitmiş çünkü 34'ü sürüyorum.. benimde bahsettiğim senin dediğin gibiydi zaten..
burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.
kızlar ben catlamışım.........popomdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?