2010 Aralık Anneleri

günaydın hanımlar a.s. nasılsınız...benide uyku tutmadı 5 de uyandım ve temizlik yaptım ev parladı valla :teytey::teytey:
5 te uyanıp temizlik mi yaptın :1shok:
Ben yataktan sabah zor kalıyorum ya uykuya doyamıyorum ohaoldumsmile

Bu arada hepinize güzel günler , günaydınlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar a.s. nasılsınız...benide uyku tutmadı 5 de uyandım ve temizlik yaptım ev parladı valla :teytey::teytey:
akannehir Maşallah sana ne desek boş kendi bildiğini okuyosun valla:1shok:

5 te uyanıp temizlik mi yaptın :1shok:
Ben yataktan sabah zor kalıyorum ya uykuya doyamıyorum ohaoldumsmile

Bu arada hepinize güzel günler , günaydınlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mavrulam, maşallah Tellinaz duracell kullanıyo sanırım, 10 katı daha güçlü bizdenkaydirigubbakcemile3

Mavrulam, maşallah Tellinaz duracell kullanıyo sanırım, 10 katı daha güçlü bizdenkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:Haklısın valla bir sırrı var bunun paylaşsın bizimlen aklinialirimsmile
Ben evimin dağınıklığını zor topluyorm bırak temizliği :2:

:roflol::roflol:Haklısın valla bir sırrı var bunun paylaşsın bizimlen aklinialirimsmile
Ben evimin dağınıklığını zor topluyorm bırak temizliği :2:

Hadi sen çalışıyorsun, ben birde evde olmama rağmen yemek yapmak sofra hazırlamak bile zor geliyor, çoook tembelimmm çooookkkkkbilmiyorumkismile

Hadi sen çalışıyorsun, ben birde evde olmama rağmen yemek yapmak sofra hazırlamak bile zor geliyor, çoook tembelimmm çooookkkkkbilmiyorumkismile

Değil mi birde o durum var...Ama bende evde olsam yine yapamam zannetmiyorum...
Kocam bıktı dağınıklığımdan bende ohh 2. çocuğu isterken 2 kez düşün diyorum zemuszemus

Canım canım hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Bir sorun olmamasına çok sevindim canım. Darısı doktora gideceklerin başına.

Canlar çok saolun :)
Kızlar bebek şekeri bakıyorumda şunların güzelliklerine bakarmısınız
Canım sitenin adres linkini verirmisin. Nekdar fiyatlar yazıyormu ?*
Biberonlu olan çok güzelmiş :)

canım çok güzeller..mışıl mışıl uyusun içinde...

Saolasın bebem

selam canlar..

uyuyamayanlar yoğunluktaymış bu gece, bende aksine uyanamadım.. 6'da kalkmam gerekirken gözümü açtığımda saat 8'di.. akannehir işe geç kaldım haliyle.. eşim bıraktı işe yolda hala uyukluyordum.. normalde böyle olmazdım ama son sıralar uyku gelince pek bi tatlı geliyor, karşı koyamıyorum..

yanlış hatırlamıyorsam tellinaz gebe kalınca kilo verenlerdendi öyle bir yapısal değişikliği vardı.. gebelik enerjisini artırmış bacımın maşallah .. naz yap naz.. :jeyyar:

Tooba'cım
Canım rapor aldım fakat 37. haftaya kadar veriliyormuş.
37+6 'ya kadar değilmiş hastane o şekilde yazabileceklerini söyledi
Gerçi tarih atmıyorlar sadece raporu aldığın tarih yazılı hesabı işyeri ve SGK yapacak anladığım kadarıyla.

burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.

kızlar ben catlamışım.........popomdannn

günaydin kizlar..bende bu gece hic uyumadim..saat zaten saat 3 te esimi yolcu ettim,toplantisi vardi bugün..
mide yanmasi,bacak agrisi,yagmur,gök gürültüsü derken sabahi zor ettim..hala hava berbat...
diyet doktorumla olan randevumuda iptal ettim,öglene kadar ütümü bitirip kendi lohusa camasirlarimi yikayacagim..
sonrasindada görümce gelicek zaten...

kizlar bacak agrisi demisken,benim her iki taraf kalcamda acayip aciyor iki gecedir..
yani hani ergenlikte boyumuz uzarken mutlaka yasamissinizdir,icin icin sizlama seklinde..
boyumda uzamiyor ama sanirim hormonlarin etkisiyle yumusuyor..kafamçokkarıştı

ben balon aldım kapı süsü falan kendim süsleyeceğim inşallah

kızlar ne sorcam, uzun süre oturunca ya da sabhları yataktan kalkarken bikini bölgeniz kalçanız falan acıyor mu?benim acıyor artık

hem de nasıl ağrıyor

bizde şimdi ayarladık odayı benımde senın gıbı elime gelenı koymuşum balkonu kapattım da orası aldı herseyi.hastane odasını kapıyı suslemeyı duşunuyom...

biz de bebek odasının balkonunu kapattık acayip işe yaradı orası aynen

ben net anlatmadım canım galiba dün haklısın.. 37'yi doldurduktan sonra artık 38. haftaya geçmiş oluyorsun.. yani 37 bitti 37+1,2,3,4,5,6. günler 38. haftadır artık.. haftanın dolduğu gün biter o hafta. şimdi ben 33+3'üm bugün ama 34. haftadayım.. 33. haftam bitmiş çünkü 34'ü sürüyorum.. benimde bahsettiğim senin dediğin gibiydi zaten..

Ok ozaman şeker sorun yok ben bayram tatilinde izne ayrılmış oluyom ama bayram dönüşü bitmiş gibi gözükçek oğlumun şansına herhalde Şanslıyım İnşallah erken gelmezde bizim ki annesiyle vakit geirmek istiyorsa erken davranmaz paşam

BURCU canimm gözün aydin,massallah melegineee...
kocaman kafali bebislerimiz olacak yaa,ben o minnacik sapkalar olmaz mi acaba diye düsünmeye basladim :)))

bu arada odanizda hayirli olsun canimmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…