Canım benim çok saol
Canım ya krem kullanmıyormusun ?
Ben mustela anne serisini aldım çok memnunum hatta hala çatlağım yok
canim krem,yag sürüyor muydun?gerci catlayacagin varmis demekki..ama en aza indirmek icin sen yine yaglan bosver..boshayallersmile
BURCU canimm gözün aydin,massallah melegineee...
kocaman kafali bebislerimiz olacak yaa,ben o minnacik sapkalar olmaz mi acaba diye düsünmeye basladim :)))
bu arada odanizda hayirli olsun canimmm olumunekankayizsmile
bebe yağı almışdım.ara ara kullanıyordum.popomu goremediğim için daha yeni farkettim.göbeğime falan bakıyodum bişey yokdu popodan başladım çatlamaya oyle boylede dedğil yani dunya harıtası gibi olmuşum...gerçi çamaşırımla kapanan yerler cokda onemli değil.ama belimde yanlarımda bir iki yer dikkatımı cekti.bikaç kırmızı çizik var.
bebe yağı almışdım.ara ara kullanıyordum.popomu goremediğim için daha yeni farkettim.göbeğime falan bakıyodum bişey yokdu popodan başladım çatlamaya oyle boylede dedğil yani dunya harıtası gibi olmuşum...gerçi çamaşırımla kapanan yerler cokda onemli değil.ama belimde yanlarımda bir iki yer dikkatımı cekti.bikaç kırmızı çizik var.
Saol kuzum
Sorma koca kafalılar valla doktor yapısal olabileceğini söyleyince
Eşimle Kayınpeder kocakafalı dedim doktor gülme krizine girdi :)
Canım bende ilk zamanlar bebeyağı kullanıyordum
Benim hamile olduğum ilk zamanlar müdürüm doğum izninden dönmüştü.
O bana mustelayı önerdi hatta elinde kalan kullanılmamış ürün vardı denemem için verdi açıkcası çok memnunum bayanssulusmile
Kullandığın krem yada yağ ne olursa olsun üst baldır alt baldır arkası popo basen karın bel sırt her yerine sür valla ben öyle yapıyorum zemuszemus
kızlar ne sorcam, uzun süre oturunca ya da sabhları yataktan kalkarken bikini bölgeniz kalçanız falan acıyor mu?benim acıyor artık
günaydin kizlar..bende bu gece hic uyumadim..saat zaten saat 3 te esimi yolcu ettim,toplantisi vardi bugün..
mide yanmasi,bacak agrisi,yagmur,gök gürültüsü derken sabahi zor ettim..hala hava berbat...
diyet doktorumla olan randevumuda iptal ettim,öglene kadar ütümü bitirip kendi lohusa camasirlarimi yikayacagim..
sonrasindada görümce gelicek zaten...
kizlar bacak agrisi demisken,benim her iki taraf kalcamda acayip aciyor iki gecedir..
yani hani ergenlikte boyumuz uzarken mutlaka yasamissinizdir,icin icin sizlama seklinde..
boyumda uzamiyor ama sanirim hormonlarin etkisiyle yumusuyor..kafamçokkarıştı
heheh,bizimkini direk dr söylemisti esime bakip.size cekmis sizde sanirim büyük kafali dogmussunuz diye..hakkatende öyle kaydirigubbakcemile3
amaaannn saglikli olsunda sipaciklar,ben iki dikis fazlasina raziyimm :Saruboceq:
hemde ne ağrı yürüyrmiyorum sabahları....
cucum merak eettim arkadaşalrının bebeği oldu mu nasıllar.?
ezouygun canım sür krem al bişiler mutlaka lierac çok iyi ben çok uygunada aldım ....
kizlar dünkü arkadaslarim dogum yaptilar..darisi bize insallah...
sesleri iyi geliyordu telefonda..detaylari alamadim cünkü yazik daha yorgunlar..
yalniz birinin bebisi cok afedersiniz kakasini yemis,suan kontrol altindaymis ama durumu iyiymis cok sükür...
4-5 gün hastanedeler,bugün gidebilirsem giderim,yoksa persembeye kalicak
hayırlı olsun canım.. walla bende öyle diyorum ya anneyle erkenden tanışma istekleri daha ağır basabilir :))Ok ozaman şeker sorun yok ben bayram tatilinde izne ayrılmış oluyom ama bayram dönüşü bitmiş gibi gözükçek oğlumun şansına herhalde Şanslıyım İnşallah erken gelmezde bizim ki annesiyle vakit geirmek istiyorsa erken davranmaz paşam
hic catlamasak iyi ama iste her güzelliginde bi cefasi oluyor maalesef..
sen nede olsa catladim diye sakin birakma ezocum,engellemez belki ama en azindan cok derin catlaklar olmaz,dogumdan sonrada caresine bakarsin..
bende merak edip sormuştum :lepi: hadi bakalım arısı başımıza allah uzun ömür versin bebişlere bir an önce iyi olsun o yaramazda :Saruboceq:
sesleri iyi geliyordu telefonda..detaylari alamadim cünkü yazik daha yorgunlar..
yalniz birinin bebisi cok afedersiniz kakasini yemis,suan kontrol altindaymis ama durumu iyiymis cok sükür...
ay ben 5 de yataktan kalktım zaten 4den 5e kadar yatakta oyalandım5 te uyanıp temizlik mi yaptın :1shok:
Ben yataktan sabah zor kalıyorum ya uykuya doyamıyorum ohaoldumsmile
Bu arada hepinize güzel günler , günaydınlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol: çok güldüm yaa evet duracell kullanıyom dermişim delikafadulden ama çok bişi yapmadım ütü yaptım çamaşırları makinaya attım onlar çıkınca serdim bide bulaşıkları yıkadım sonra hava çok güzeldi fırına gidip sıcak ekmek aldım kahvaltı hazırladım ama kardeşim kalkmayınca tek başıma kahvaltı yaptımsempatiksalakcinniakannehir Maşallah sana ne desek boş kendi bildiğini okuyosun valla:1shok:
Mavrulam, maşallah Tellinaz duracell kullanıyo sanırım, 10 katı daha güçlü bizdenkaydirigubbakcemile3
yok ya her zaman enejik değilim evde olunca ve tek olunca can sıkıntısından bir enerji geliyoki sorma sempatiksalakcinni ama iş yerinde hep uyuşuğum bişi yapmıyomşakkıdıselam canlar..
yanlış hatırlamıyorsam tellinaz gebe kalınca kilo verenlerdendi öyle bir yapısal değişikliği vardı.. gebelik enerjisini artırmış bacımın maşallah.. naz yap naz.. :jeyyar:
burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.
kızlar ben catlamışım.........popomdannn
hayırlı olsun canım.. walla bende öyle diyorum ya anneyle erkenden tanışma istekleri daha ağır basabilir :))
bence bu lierac kremin önemli bir etkisi var..geçen sene 30 haftanın üzerindeki gebelerin kontrol gününde çapa'da uygulamada gözlemci olarak katılmıştım.. gelenler çoğunlukla bu tarz birşey kullanmayacak hatunlar.. neyse bunlarınların fundus yüksekliğini ölçmek için yatırıyorlardı masaya.. karınlarını bir açıyorlardı benim gözler kocaman.. :1shok: off ne pis çatlamıştı hepsi.. karınlarının yanları özellikle.. birde çok çirkin duruyordu.. :sinifsinif: tamda gebeliği düşünürken kararsızlık dönemimde.. :uhm: şimdi onlarla aynı dönemdeyim ama çok şükür karnımda şu an bir tane bile çatlak yok.. lierac'ın payının büyük olduğunu düşünmeye başladım.. umarım daha da olmaz.. ama sadece karnıma sürüyorum walla üşeniyorum kalçama felan sürmeye bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?