2010 Aralık Anneleri

gözün aydın canım güzel haberler :lepi:

bende dün bi dizide doğumu seyrettim hüngür hüngür aladım ben nasıl doğurucam diye bide ben normal istiyorum sezeryandan çok korkarım normal doğumdan korkmam ama izleyince kızcağız sancılı sancılı doğum yapıyo tabi biraz abartmışlar gb de geldi bana ama tutamadım ağladım sonra bebeği aldılar kapıda anneanne dede herkes sefa sürdü kızcağız cefasını ooof oofff allahım bir avazda kurtarsın hepimizi kolay doğumalr nasip etsin....

[
Allahım kocaman olmuş bebeğin maşallah...
Bilgilerin için de teşekkürler canım...
İnşallah hayırlısı ile dilediğin gibi bir doğum yaparsın...

Verebilirler canım ayarlıyorlar çünkü... İnşallah alırsın raporu...

doğru olabilir haklısın.. ben kesin çatlarım diye düşünüyordum.. boy attığım dönemlerden çatlaklarım var çünkü.. kendimi lieracla rahatlatıyordum :))

günaydın canım,dogum raporu usg ye gore oluyor ,sen ıstersen baslatır bence...

günaydın kızlarr

2-3dk arayla 4keredir belime bıçak saplanması gibi ağrı giriyor yerlere çömeltiyor kızlar lütfen acil cevap yazın
dr.umu aradım açamadı poliklinikten biriyle konuştum çok yoğunmuş teli hemşiredeymiş ondan açmamıştır diyor
,ne yapayım eşimde benden cevap bekliyor doktora götürcek yoksa,
kasıklarımda falan başka hiçbiyerde hiçbişey yok sadece belimin tam birleşim yerinde,ayaktayken bile yere çömeltti yavaş yavaş kalkayım dedim tekrar çömelme pozisyonu aldım acıdan

ya kızlar bide ben sezaryandan çok korkuyorum daha önce ağır bir ameliyat geçirdim ve artık ameliyat fikrine dahi katlanamıyom ne kadar kafaya takmışsam rüyamda hep doğuramadığımı görüyorum hep kesiyolar beni artık bunalıma gircem valla bide görümcem amelat olayından ne kadar korktuğumu bildiği halde sırf moralimi bozmak için sanki sürekli acayip acayip şeyler anlatıyo yok normal doğum şöyle tehlikeli yok normal doğumda şöyle olur böyle olur kadın kendi sezaryan olmuş diye benimde illa sezaryen olmamı istiyo artık piskolojimi bozdu yaa sürekli bana korkunç doğum hikayeleri anlatıp duruyo

hadi darısı başımıza.. yalnız o aslında tehlikeli bir durumdur canım yaa. bazen sorun yaratmadan kurtulabiliyor çocuk ama bir çocuk nöroloğuna takip olsunlar her ihtimale karşı
evet tugbacim..tehlikel bir durum ama islerini sansa birakmiyorlar burda yerimseniben
isitme testine kadar dogar dogmaz yapiliyorhayatta duymadigimiz bi sürü testten geciyor bikac saatlik bebisler....bu yönlerini cok seviyorum..

canim massallah melegine
hic korkma,dün dogum yapan arkadasin birininde bebisi 2 aydir kanala yakindi,yinede 41.haftadan önce gelmedi sipa

aminnn...:Saruboceq:
evet yaa bu sipa 41.haftanin icindeydi,hergün tetikteydi kizcagiz..
oh ohh massallah canim,hep böyle sorunsuz olsun hersey insallah..
doktorunu cok sevdimm kaydirigubbakcemile5

sagolun kızlar,inşallah herpimiz hayırlısıyla güzel dogumlar yaparız,ayy dogum izlleyimce ınsan kotu oloyur en ıyısı ızlememekeyvahedigeldismile

doğru olabilir haklısın.. ben kesin çatlarım diye düşünüyordum.. boy attığım dönemlerden çatlaklarım var çünkü.. kendimi lieracla rahatlatıyordum :))

tugbacimm amannnn birakmayalim biz kremlenmeyi... olumunekankayizsmile
bende catlamaya müsaitim diyorum ama dur bakalim..gecen gün gögsümdekilerde catlak degilmis,ona seviniyorum...iyi bi keseyle hepsi gittii,krem kalintisiydi sanirim..bilmiyorumkismile

canım hemşireye durumu anlatsaydın ya olmadı bi hastaneye git

qsu,

maşallah kızına.. ne güzel anlatmış doktorun.. işte bu kadar ya.. çoğu hekim bu konuda kötü, hatunlar neye uğradığını şaşırabiliyor doğum zamanı gelince.. ya da başına nasıl birşey geleceğini bilmediğinden daha çok endişe ve korku yaşıyor.. insan bilmediğinden korktuğu kadar hiçbirşeyden korkmaz.
yinede bu ortalama bir durumdur.. bazen değişebiliyor bunuda aklından çıkarma emi.. su hemen gelmeyebiliyor mesela.. ya da sen sancıları kasılmaları ayırt edemeyebiliyorsun....ama bunlar zayıf ihtimal

kuyruk sokumun olabilir mi anlattığın yer canım?

Bence bir daha ara hiçmi konuşabilceğin kimse yokmuş...
Eğer devam ediyorsa istersen git bir doktora...

daha dun sordum doktoruma,sportstar korkma hemen pozısyonunu degıstırıp dınlenmen gereıyormuş,uzanabılırsen uzanmayı dene, eger çok uzun sure gecmezse o zaman doktorunu bı daha ara..

canım doktoruna ulaşamıyorsan çok kötüysen git doktora bel öyle durma ... yada bi sağlık ocağına felan git...

canimm sakin ol öncelikle..
biz sana burdan ne desek ne senin icin rahat edecek nede acilarin dinecek..
yanlis yönlendirmek istemem sahsen..

kanama,baska bi sanci yada durum olmadigi icin bence sen yeni yeni kilo almaya basliyorsunya bildigim kadariyla,agirlik merkezinle alakali biseydir diye düsünüyorum cünkü yasadigin sikintilari hatirlarsan ben cok cektim zamaninda...
felc gecirmis gibi oluyor her agri saplanisin sonunda..

ama lütfen bence önce sakin ol,sonrada doktorunu israrla ara sen..gel derse gidersin icin rahatlar tatlim..

canım hemşireye durumu anlatsaydın ya olmadı bi hastaneye git
hemşire açmadı cnm işte teli,açan kişi operatördü,bekliyorum arıcam yine
kuyruk sokumun olabilir mi anlattığın yer canım?

evet canım orası ya,ilkinde ayaltaydım kapıyı kapatıyordum sadece birden bıçak battı gibi oldu yere çömeldim,sonra bekledim yavaş yavaş kalkayım dedim daha kötü oldum allahtan eşim evdeydi,ovdu belimi yavaş yavaş,sonra gittim koltuğa otururken girdi yine,kımıldayamıyorum kazık gibi kalıyorum sonra 1-2 kere daha girdi bende hemen yatağa yattım sola öle bekliyorum şuanlık bişey yok hareketsizken

sinem canım bence uzanmayı dene..cucununda dediği gibi kanama.sıvı gelmesi falan yoksa korkma.bence biraz dinlenmeyi dene.ama doktorunuda ara bu arada ..iyi olsanda ara durumu anlat o rahatlatır seni

evet tugbacim..tehlikel bir durum ama islerini sansa birakmiyorlar burda yerimseniben
isitme testine kadar dogar dogmaz yapiliyorhayatta duymadigimiz bi sürü testten geciyor bikac saatlik bebisler....bu yönlerini cok seviyorum..
]

artık burada da öyle canım.. hatta benim çalıştığım hastane devlet hastanesi olmasına rağmen ve testlerini aksatan aileler oluyor bazen.. işitme testlerini yaptırmayan felan arıyoruz onları gelin testinizi yapcaz diye :)) çünkü sağlık bakanlığına bu verilerin düzenli verilmesi gerekiyor.. şimdi sistem sıkı bu konuda.. biotinidaz, hipotroidi felan bile yapılıyor..

hatta bu testlerin takibi sayesinde güneyde çocuğunu öldüren bir kadın yakalanmıştı geçen aylarda..

tatlım bende aynı seyi belimden yaşıyourm.biraz dinlen bakalım muhtemelen gecer...ama doktorunla muhakkak konuş ki için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…