2010 Aralık Anneleri

Benimki de çok hareketli canım...
Her zaman kıpırdıyor bazen rahatsız edici bile oluyor bence normal

bende çok farklı değilim aslında senden ya :)) boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor.. bi acayip durum.. benim işimde bu konuda rahat oturuyorum ama benim çene yoruluyor daha çok.. yinede beyin sürekli fazla aktif olmak zorunda olduğu için yoruluyor insan.. fiziken yorulmasakta ruhen ve zihnen yoruluyoruz ki bu da önemli. nasıl olsa devam etmeyeceksen 32. haftada çık bence.. maddi olarakta seni yormayacaksa tabii.. tedaviyle olsun olmasın sen aylarca emek verdin o çocuğa ve o bir insan artık, onun haklarını da gözetmen lazım

En azından yıkamadıysan yıka da götüreceklerini diğer işler hemen hallolur.. benimkiler yıkanmıştı. götüreceğim valizi bile yıkadım.. bu kadar titizliğe karşıyımdır normalde ama ya preterm olursa bünyesi zayıf olur diye manyak oldum iyice :))
son dakikaya bırakmamak lazım.. birde eşime gösteriyorum bak şu şurda bu burda diye... o heyecanla bilemez dağıtır herşeyi bu ortaya diye.. bu akşam sınav yapayım bakayım unutmasın beni sıkıntıya sokmasın oralarda :))

canım aklını biraz daha karıştırcam şimdi ama ben senin yerinde olsaydım madem doğumdan sonra işe geri dönmeyeceğim rapordu, rapor parasıydı uğraşmaktansa işten çıkarılmanın yolunu arardım. hele ki tazminatımı vereceklerse... üstüne de her ay işsizlik paramı alır otururdum evimde. alacağın işsizlik parasının doğum parasından daha fazla olacağını düşünüyorum çünkü. ama doğum izninin bitiminde çıkışını vereceklerse ve yine bu dediklerimden faydalanabileceksen tabiki iznini de kullan. bu durumda 32. hafta-37. hafta meselesine gelelim. çalışmak sana ne kazandırır ve senden neler götürür bi liste yap. çalışarak kazanacağın tek şey fazladan 1 maaştır bence ve bu 1 maaşın, çalışmanın senden götüreceklerini ne kadar karşılayacağına karar ver. eğer ki işin ağır, stresli ve yorucuysa hiçbir maddi değere değmeyeceğini düşünüyorum. ayrıca bundan sonra uzuuuuunca bi süre kendine böyle zaman ayırma fırsatın olmayacak, son zamanlarında yalnızlığın keyfini çıkarıp, kendinle başbaşa olmak ve yapmak isteyip de vakit bulamadığın, ertelediğin şeyleri yapmak için iyi bir fırsat olacaktır doğum öncesi kullanacağın izin. kızın doğduktan sonra artık tüm hayatın ona endeksli olacak çünkü... biraz uzattım ama umarım karar vermende faydası olur...

Yıkadım, ütüledim canım..
Birtek çantanın içine yerleştirmesi kaldı...
Benimde eşim o kadar soğukkanlı gözüküyor ki şaşırıyorum acaba diyorum gizliyor mu heyecanını son anda eli ayağına dolaşacak bilemiyorum...

Gecmis olsn cnm yorma kendini yat dinllen

ezocum merhaba bıldıgım kadarıyla sana cevap vermek ıstedım. bızdede aynı durum var santıye yanı. santıye oldugunda orası ıcın ayrı ssk nosu acılıyor ama aslında sırkete baglı. santıye kapandıgında senı gerı ofıse baglı skk nosuna gecırılıolar. bırde senın cıkısını vermelerı gıbı bısı bence olamaz zaten olursa sana dogum tazmınatı dıe bısı odemek zorundalar. santıye kapansa bıle senı drek atamazlar zaten ızınlı oldugun surece onlar ssk prımı odemıcekler kı neden cıkarsınlar ... bence ıcını rahatlatmak ıcın konusmalsıın yetkılı bırısıyle.. canını sıkma

bu arada kucukprens gecmıs olsun dıkkat et cıcım kendıne hepımız ıcınnnn .. beklerımız daha cok kucukler allah onları korusunnn bıze bagıslasın..

beraser ve tubaa cok sağolun kızlar
tubacım aynen dediğin durumdayım..doluya koyuyorum almıyo,boşa koyuyaorum dolmuyo...kafam karmakarışık.şu şoyle olursa bu boyle olur ,bu boyle olursa şu şöyle olur demekden iş güç yaptığım falan yok yani..sürekli neyi nasıl yapsam telaşındayım.beynim bu aralar başka birşey düşünemez oldu.biliyorsunuz bi çok şeyi sonradan yaşadım...cinsiyeti öğrenmem,sağlık sorunlar,testler alışveriş...bi çpk şeyi hep sonran ,arkanızdan gelerek yasadım.sanırım ondan olacak artık herşeyin bi an once bitmesini istiyorum...bide erkenden doğum olursa hiç bişeyim hazır değil paniği yaşıyorum.bir işi yapmadan önc planlamayı severim ama burcumdan dolayı olacak ki sonra ani bir kararlar vageçedebilirim..olan o dönemdeki gel-gitlerimde ruhuma yaşattığım sıkıntılar olur.şimide hamilelikden olacak bu planlama işi ayyuka çıkmış durumda.hiçbişe istediğim gibi gitmiyormuş gibi geliyor ve geriliyorum..sıkıntı sadece bu izin olayıda değil aslında ilk bundan başlamak istedim..:))))

beraser tatlım cok sağol fikirlerin için..aslında bende doğum iznine 37. hafta çıkarım derken sonrasında bana direk çıkış verirler diye dusunuyorudm ama muhasebecinin soylemleri beni bu duruma getirdi ne yazıkki.dediğin seylerin hepsini dusundum.evet dediğin gibi tek artık fazladan bi rmaaş olacak.evlendim istanbuldan buraya geldim..2 ay sonra işe girdim ve o zmandan beri çalışyorum.aynen dediğin gibi...kendimle başbaşa kalacağım son donemleri yaşıyorum ALlah kısmet ederse...evlendiğimden bu yana yapmak istediğim yapamadığım seyler tabiki oldu.en basitinden eş dostumu çağırıp ev sohbeti yapamadım doğru duzgun yada dışarı cıkıp bilmediğim yerleri gormeye fırsatımda olmadı...bunnları yapmak için,yalnız olarak yapmak için tek fırsatım.bunuda gectim...hiç bi rhazırlığım olmadığı için benim için uygun bir donem alsında bu rapor olayı...hem dinlenmek hem de hazırlıklarımı tamamlamak için.dediğin gibi sonrasında dinlenmeye fırsatım olmayacak...bu durumda bile niye kararsız kalıyourm anlamış değilim.

canım çok geçmiş olsun ya ....hepimiz diyoruz ama bide ben diyim bol bol dinlen uzat ayaklarını mecbur kalmadığın sürece kalkma...
galiba bize gerçekten nazar değiyolar...
dün akşam saat 10civarı belime bi ağrı girdi anlatamam, büyük ihtimal yorgunluktan ama acayip bi ağrıydı korktum yani,bide oğluş okadar sert tekme atıyoduki canımı çok yakıyodu...eşimde evde zavallım çok korktu ama 1saat kadar yattım dinlenince geçti şimdilikte bişey yok bakalım...

Günaydın kızlar,
Hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar bence bu konuda acele etmeseler iyi olur,ben son güne kadar hazırlamayı düşünmüyorum...biraz felsefi olacak ama Kuantum fiziği ile ilgilenenler bilirler; erken doğumu kendiniz çağırıyor olabilirsiniz,o çantayı her gördüğünüzde doğuma odaklanıp daha erken gelmesine sebep olabilirsiniz çünkü evren neye odaklanırsak bize onu getirir...

ehuu :teytey:
agatha ruiz limango'da satışa açılmış.. :dance: delikafaduldençok cici canlı caf caflı tarzı var bayılıyorum..alkisalkisalkisbi göz atın derim bacılar

günaydın kızlar...

tooba gördüm süper bende bayılıyorum.... renkli renkli çok şirin şeyler var ... daha çok kız ağırlıklı ama ...

küçükprens geçmiş olsun canım dinlen bolca ve su iç dediğin gb dikkat et kendine...

kuantum fiziğine bende inanırım.. yalnız bazen evren bana süprizler yapabiliyor biri benim yerime düşünürde getirirse diyede hazır ettim :) şaka bi yana haklısın canım ama annelik güdüsü ve garanticilik birleşince insan kendini tutamıyor.. zaten gözümün önünde değil çanta strese giriyorum görünce..

bu arada olasılıksız'ı okudun sanırım..cidden çok iyi kitap.. okumadıysan da bu konuyla ilgliysen oku derim

evet canım oyleymiş...muhasebecide anlattı ama guvenemedim ona sizde sormak istedim..yanı konustuğum yetkili muhasebeciydi bir anlamdada personel muduru sayılıyor tam olarak olmasada....onun bana dediğide aynı idi.raporlu iken seni çıkarabileceklerini sanmıyourm...bende bir yolunu bulup yaparlarmı dediğimde bilemiyourm ama sanmıyourm oldu cevabı..zaten cıkış vermelerini bekliyordum bu durum benim için süpriz oldu...4 ay daha fazladan maaş alıcak oluyourm rapor parasını yani..

evet kıza daha çok çalışıyor ne yazıkki. ve ne yazık ki türkiyede mağazası yok.. te ispanyalara götürtecek beni klava: gelirse limango yada markafonide yakalıyorum o zamanda eşim ketliyor beni sırf cafcaflı diye bukadar para mı vereceksin diye.. bi kanına gireyim bu defa bari :)) istediklerim yok ama bakalım

Nasıl rezil etti kızın seni merak ettim şimdi Bu sancı yüzdesi nts kağıdında yazarmı acaba, hemen bakıyorumm, mmHg mi birimi eğer öyleyse grafikte maksimum %30 a vurmuş bu sancılar. %30 nasıl bir değer az mı çok mu acaba bilmiyorumkismile ve yarım saatte 5 kere %30 a çıkmışkafamçokkarıştı

Saol canım, bende hazırlayacağım artık çantamı geceliklerimi sabahlığımı yıkayayım bari bugünakannehir

Kesin hesap sonucunu da beklerler, şantiyeyi kapatsalarda bi ofis kalır kolay kapatamazlar şirketi. Zaten hakedişler kesin hesaplar en çok zaman alıyor.

Yaa benim kuzum daha çok küçük doğmasın hemen zaten, birlikte gideceğiz inşallah, birbirimize dua okuya okuya doğuracağız, içimde tutucam bu miniği Allah ın izniyle merak etme:lepi:

Saol canım, valla hareketli diye endişe etme, benimkide normalde çok hareketlidir, dün hareket etmeyince ödüm koptu. Canım acısın yeter ki hareket etsin!! Sana da geçmiş olsun, doğurucaz hala mide bulantısı oluyor, bende de oluyor arada birCADIARZU

Gecmis olsn cnm yorma kendini yat dinllen

Teşekkür ederim.

bu arada kucukprens gecmıs olsun dıkkat et cıcım kendıne hepımız ıcınnnn .. beklerımız daha cok kucukler allah onları korusunnn bıze bagıslasın..

Amin cümlemize, sahiden çok küçükler daha. Saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…