günaydın kızlar.
küçük prens çok geçmiş olsun canım RABBİM yardımcın olsun.
gerçekten kızlar nazar değdi bize dünde ben mide bulantısından ölecektim nerdeyse. bu gün yine devam ediyo ayy.
ya kızlar bir şey sorucam maşaALLAH benim kızım çok hareketli hiç durmuyo acaba bu bir sorun mu yoksa normal mi.
Benimki de çok hareketli canım...
Her zaman kıpırdıyor bazen rahatsız edici bile oluyor bence normal
canım aynı soruyu bende sordum muhasebeciye..iş bitse bile bizim muhasebe hesaplarını kapatmamız için bir süre daha burda olmamız gerekir dedi 1 ay falan daha..bizim merkez ankara da sadece buradaki şantiye kapanmış oluyor.bide kesin hesap sonucunun gelmesini beklerlermi olumlu yada olumsuz onu bilemiyorum..kafam karıştı benimde...
canım aslında iş yerinde surekli oturuyorum ama o bile bazen çekilmez oluyor..kazımda 32. haftam ve izin hakkım başlıyor yani..bende bu durumlarda dolayı cıkıp cıkmamakda kararsızım..izne cıkamma daha doğru olurmu diye dusunuyourm.dinlenmiş olurum.hemde aniden bi sıkıntı olursa naparım diyee..zaten rapordn sonra iş çıkışıda alırım bir sure daha bebişimle olurum diyorum.yani ben 37. hafta ya kadar çalışım,çalışdığım haftaları doğum sonrasına aktarırım diye bir durumumda olmayacak sanırım..zaten iş bitmiş olacak.o yuzden 32. haftada cıkabilirm diye dusunuyorum..kaarsız kaldım.ama bu gebelik için cok uğraştım..hamile kalmak için o yuzden de riske atmak istemiyorum...amn ya aanlatıyorum anlatıyorum en başa donuyorum ambale oldum iyice..
Hepinize günaydınlar....
Küçükprens çok geçmiş olsun ....
Valla beni de korkutmaya başladınız eyvahedigeldismileArtık her an herşeyi bekliyorum...
En önemlisi bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım da inşallah gerisi hallolur...
Tooba sende hastane çantanı bir şekilde hazır ettin...Bende bu akşam şu işi bitireyim bari...
Ezo çalışamaz raporu bile olsan sanırım raporlu iken çıkış veremiyorlar...Mesela beni durumda kritik ya ama bizim şef diyor ki istediklerinde bir şekilde kılıfına uyduruyorlar ..Hakkımızda hayırlısı inşallah...
canım aynı soruyu bende sordum muhasebeciye..iş bitse bile bizim muhasebe hesaplarını kapatmamız için bir süre daha burda olmamız gerekir dedi 1 ay falan daha..bizim merkez ankara da sadece buradaki şantiye kapanmış oluyor.bide kesin hesap sonucunun gelmesini beklerlermi olumlu yada olumsuz onu bilemiyorum..kafam karıştı benimde...
canım aslında iş yerinde surekli oturuyorum ama o bile bazen çekilmez oluyor..kazımda 32. haftam ve izin hakkım başlıyor yani..bende bu durumlarda dolayı cıkıp cıkmamakda kararsızım..izne cıkamma daha doğru olurmu diye dusunuyourm.dinlenmiş olurum.hemde aniden bi sıkıntı olursa naparım diyee..zaten rapordn sonra iş çıkışıda alırım bir sure daha bebişimle olurum diyorum.yani ben 37. hafta ya kadar çalışım,çalışdığım haftaları doğum sonrasına aktarırım diye bir durumumda olmayacak sanırım..zaten iş bitmiş olacak.o yuzden 32. haftada cıkabilirm diye dusunuyorum..kaarsız kaldım.ama bu gebelik için cok uğraştım..hamile kalmak için o yuzden de riske atmak istemiyorum...amn ya aanlatıyorum anlatıyorum en başa donuyorum ambale oldum iyice..
En azından yıkamadıysan yıka da götüreceklerini diğer işler hemen hallolur.. benimkiler yıkanmıştı. götüreceğim valizi bile yıkadım.. bu kadar titizliğe karşıyımdır normalde ama ya preterm olursa bünyesi zayıf olur diye manyak oldum iyice :))
son dakikaya bırakmamak lazım.. birde eşime gösteriyorum bak şu şurda bu burda diye... o heyecanla bilemez dağıtır herşeyi bu ortaya diye.. bu akşam sınav yapayım bakayım unutmasın beni sıkıntıya sokmasın oralarda :))
Kıslar hastaneden geliyorum, oğluşun hareketlerini hissetmedim 2 saat falan tatlı yedim yemek yedim banyo yaptım yok kar etmedi, neyse bizde gittik nts ye bağladılar, kalp atışları normal hareketleri normal ama sancım başlamış( Oğlum haftası ile tam uyumlu 1650 gr, daha çok küçük çok erken gelmesi içinsenağlama. Doktor kasıklarında ağrı baskı hissedersen hemen gel dedi, normalde bu sancı ile de yatırabilirim ama bol bol su iç şimdilik yatışına gerek yok dedi.
O katta doğum katı, yeni bi bebek doğmuştu hemşirenin kucağında ağlamaya başladı, bende onunla birlikte ağladım:a015:, aslında bol su içiyorum ama daha çok içeceğim artık:1no2:
Kıslar hastaneden geliyorum, oğluşun hareketlerini hissetmedim 2 saat falan tatlı yedim yemek yedim banyo yaptım yok kar etmedi, neyse bizde gittik nts ye bağladılar, kalp atışları normal hareketleri normal ama sancım başlamış( Oğlum haftası ile tam uyumlu 1650 gr, daha çok küçük çok erken gelmesi içinsenağlama. Doktor kasıklarında ağrı baskı hissedersen hemen gel dedi, normalde bu sancı ile de yatırabilirim ama bol bol su iç şimdilik yatışına gerek yok dedi.
O katta doğum katı, yeni bi bebek doğmuştu hemşirenin kucağında ağlamaya başladı, bende onunla birlikte ağladım:a015:, aslında bol su içiyorum ama daha çok içeceğim artık:1no2:
Günaydın kızlar,
Hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar bence bu konuda acele etmeseler iyi olur,ben son güne kadar hazırlamayı düşünmüyorum...biraz felsefi olacak ama Kuantum fiziği ile ilgilenenler bilirler; erken doğumu kendiniz çağırıyor olabilirsiniz,o çantayı her gördüğünüzde doğuma odaklanıp daha erken gelmesine sebep olabilirsiniz çünkü evren neye odaklanırsak bize onu getirir...
ezocum merhaba bıldıgım kadarıyla sana cevap vermek ıstedım. bızdede aynı durum var santıye yanı. santıye oldugunda orası ıcın ayrı ssk nosu acılıyor ama aslında sırkete baglı. santıye kapandıgında senı gerı ofıse baglı skk nosuna gecırılıolar. bırde senın cıkısını vermelerı gıbı bısı bence olamaz zaten olursa sana dogum tazmınatı dıe bısı odemek zorundalar. santıye kapansa bıle senı drek atamazlar zaten ızınlı oldugun surece onlar ssk prımı odemıcekler kı neden cıkarsınlar ... bence ıcını rahatlatmak ıcın konusmalsıın yetkılı bırısıyle.. canını sıkma
günaydın kızlar...
tooba gördüm süper bende bayılıyorum.... renkli renkli çok şirin şeyler var ... daha çok kız ağırlıklı ama ...
küçükprens geçmiş olsun canım dinlen bolca ve su iç dediğin gb dikkat et kendine...
seninki daha erken nezaketcim.. yormamaya çalış kendini çıkabilirsen hemen çık izine.. benimki 2 hafta daha yatsın içerde ondan sonra istediği zaman tahliye olabilir:) sıkıldı heralde zilli:) dün bi hastaya da rezil etti beni zaten :))))
iş konusunda sorunu bilemeyeceğim tellinaz ya da beraser daha bilgili olabilir bu konuda
bazen öyle olabiliyor canım.. geliyorlar buraya sancı %70'lere vuruyor bunlar öyle bakıyor :) ben bişey hissetmiyorum diye.. bu nedenle belirli bir haftadan sonra düzenli nst'ye bağlıyorlar zaten ama ben nefret ediyorum çok sıkılıyorum o zımbırtıdayken..
hemen bakma canım.. bir saat sonra bak.. daha sindireceksin kana karışacak.. her sabah kalktığında açlık şekerine bak ama.. extra bilgi edinirsem yinede aktarırım sana
Hepinize günaydınlar....
Küçükprens çok geçmiş olsun ....
Valla beni de korkutmaya başladınız eyvahedigeldismileArtık her an herşeyi bekliyorum...
En önemlisi bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım da inşallah gerisi hallolur...
Tooba sende hastane çantanı bir şekilde hazır ettin...Bende bu akşam şu işi bitireyim bari...
Ezo çalışamaz raporu bile olsan sanırım raporlu iken çıkış veremiyorlar...Mesela beni durumda kritik ya ama bizim şef diyor ki istediklerinde bir şekilde kılıfına uyduruyorlar ..Hakkımızda hayırlısı inşallah...
canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlenmeye bak ve kontrolleri sıkı takip et. bi sorun çıkacağını sanmıyorum. çok ciddi olsa doktor yatırırdı bak gerek yok demiş. kendi doktorun da seni rahatlatacaktır eminim. hem hani birlikte gidecektik doğuma var mı öyle yarı yolda bırakmak...
günaydın kızlar.
küçük prens çok geçmiş olsun canım RABBİM yardımcın olsun.
gerçekten kızlar nazar değdi bize dünde ben mide bulantısından ölecektim nerdeyse. bu gün yine devam ediyo ayy.
ya kızlar bir şey sorucam maşaALLAH benim kızım çok hareketli hiç durmuyo acaba bu bir sorun mu yoksa normal mi.
Gecmis olsn cnm yorma kendini yat dinllen
bu arada kucukprens gecmıs olsun dıkkat et cıcım kendıne hepımız ıcınnnn .. beklerımız daha cok kucukler allah onları korusunnn bıze bagıslasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?