2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar rahatsız olanlara sıkıntıları olanlara çoook geçmiş olsun.dikkat edin kendinize yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz endişeler içinde olup da kendinizi yıpratmayın.çünkü olacak olan olur biz sadece istemiyorsak olmasını tedbir alabiliriz takdir Allahtan artık.hakkımızda hayırlısı.

ezo bence çık izne rahat et ama sende çok pimpiriklisin be ya şimdi izne çıkarsın boş kaldığın için kurarsın da kurarsın gibime geliyo.çok takıyosun herşeyi onun içinde istediğin gibi gitmiyo bırak hayatı aksın.
sabah sabah çok felsefik yaklaşımlar yaptım galiba sanırsam ama kuruntu yapmayın herşey olacağına varır zaten.ay hiçde sevmem çok bilmiş gibi konuştum ama yalanmı

Aman kızlar bebişler sıkıldı gelmek istiyolar artık.. Daha dikkatli olmak lazım küçükprens geçmiş olsun cnm.. tooba cım sende dikkat et cnm.. Ben erken doğurucam derken sizler beni geçeceksiniz sanırım...:))

çantayı saklamakla iyi etmişsin :))
olasılıksızı okudum canım,bu konuda çok okuyorum..
bende şimdiye kadar ilgilenmemiş olan arkadaşlara tavsiye ederim,bebekler doğduktan sonra gerçek hayat mücadelemiz başlamış olacak herşey bugünlerdeki gibi pembe/mavi hayaller ve heyecanlarla dolu olmayabilir,günümüz şartlarında çocuk yetiştirmek çok tehlikeli ve zor...

Cucu güzel haberlerle gel tatlım

Kızlar son zamanlarda hepimizin sancıları ağrıları batmaları fazlalaşmaya başladı.
İnşallah Gelmiş Geçmiş olacak ve bu çektiklerimizi başkalarına anlatırken bilirim bende çektim diyerek lafa başlayacağız kaydirigubbakcemile3
Allah'ım inşallah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsinde sağlıcakla kucaklarımıza alalım yavrularımızı :Saruboceq:

canım sen izne ayrılmayı deli gibi istiyosun bence. sadece birilerinin sana ayrıl demesini bekliyosun sanırım. sana tek diyebileceğim, ayrılacaksan kendin için ayrıl, çalışacaksan da kendin için çalış. başka da kimseyi düşünme. bebiş hariç tabi...:) zaten her kadın kendi için çalışmalı bence. kendini iyi hissettiği sürece ve kendini iyi hissettiği işte...zaten hepimizin yükü yeterince ağır ve eşlerimizin yükünü paylaşmaya çalışıyoruz bir de. oysa evdeki mutluluk %100 kadının kendini iyi ve mutlu hissetmesine bağlı bence:)

Yıka küçükprens canım...
Herşey hazır olsun...Bende hazırlamayayım erken diyordum ama herşey olabilir diye düşünüyorum bende...Bir odanın köşesinde dursun ne olacak...

yok tatlım yaa bu kadar değildim..hamilelikde boyle oldum...bide tubaya dediğim gibi geriden geldim ya ben hep o yuzden bıan once toprlayayım istiyorum herşeyi..
ya ben salla diyourm ama hp bişey cıkıyor..

küçükprensim,
bu konuda dolu dolu bir bilgiye sahip değilim ama %60'la doğum sancısı başlıyor diye biliyorum.. ama senin dönemin için %30 bile yüksek bir değer. senin haftanda benim %8-10 civarıydı.. yinede hekimin en iyi şekilde aydınlatacaktır seni sonuçta bu onun uzmanlık alanı..

dün bi aileyle görüşüyorum diğer meslektaş arkadaşta yanımda benden sonra o devralacak işi.. kadınla (çocuğun annesi) konuşurken sıpa ne yaptı anlamadım tekme desen tekme değil ama çok ciddi canımı yaktı.. hani can yakmalarına alıştım, beni boğmaya çalışıyor kaburgalarımı ayırmaya çalışıyor tamam da yazık bu defa kendi canıda yanmıştır kesin.. göğüs kafesimin sağ tarafına popsumu ayağımı artık ayırt edemediğim bir yerini sokmaya çalıştı ama ne hız ve ne inat ilk defa bi zıplayıp çığlıağa benzer bir tepki verdim.. et gibi birşeyin (kendime ait) ama sıkıştığını hissettim. kadın da korktu yazık.. normalde çalışırken çok odaklandığımdan tepki vermem ama dün arkadaşta sonradan çok güldü.. rengin gitti diyo bana.. ama o halim çok komikti zıplayıp oturdum bi.. kadında Allah kurtarsın diyerek çıkıp gitti.. karizmayı resetledim tamamen

Teşekkür ederim canım, bundan sonra körler sağırlar birbirini ağırlar gibi hep birbirimize geçmiş olsun deyip duracağız sanırım, sana da çok geçmiş olsun:1hug:

Haklısın aslında, bende aynı sebepten hazırlamıyordum ama en iyisi hazır edip ortadan kaldırmak, en azından aklımdan da çıkarırım böylece. Yoksa hazırlayamadan hastaneye gidicem korkusuyla yine erken doğumu çağıracağımeyvahedigeldismile

küçükprens çok geçmiş olsun.diğer arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun Allah hepimize yardım etsin

Teşekkür ederim.

Saol Nerdil.

Sende saol canım, sıkıldıysa ona bi pencere açalım ordan baksınkaydirigubbakcemile3 Demin doktorumda Aytuğ söyledi de, annesine sıkıldım deyince sana bi pencere açalım dermiş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen yaramazlık yapıyolar sıpalar benimkide bu aralar canımı yakmaya başladı olur olmaz yerlerde ...:))

Cibeldemiroğlu,
parmak uçlarında uyuşmadan bahsetmişsin canım.. senin şeker sonuçların nasıldı?

Abooowwwww:1shok:, yani bu sancıları hissetmek mi iyi hissetmemek mi çözemedim şimdi-tatlicadiarzu-

Senin kızının minik ayağını severim ben, neyse gülmeyeyim sana gelmesin başımananiknanik

günaydin kizlar..hakkaten bize nazar oldu ya..
dün gün icinde oglusum top gibi olup sertlesiyordu karnim,ama ben yine sogukkanli yaklastim..yoruldum,ondan dedim..
dusa girerken öyle bir sanci girdi ki kasiklarimdan baslayip karnima dogru..oldugum yere cöktüm kaldim..bikac dakika derin nefes alip kendimi yataga attim,dinlendim,kontrol ettim süresini..neyseki gecti gitti..
diyetisyenimden geldim simdi eve,11.45 te oglusu görmeye gidicem bakalim ne dicek..

kidemlisin o zaman ayni zamanda cok sanslisin,ne güzel kiz kardeslerin var ,massallah sizeeee
bende esimi sürekli eve gönderirim ama iki kücük canta yapicam yinede..
dur ben bi bakayim resmine,bebislere ne aldik topigine resim ekleyip sana haber veririm oke..bende cumartesi cikabilirsem almaya karar verdim..

canim basin neden agridi senin ya,az mi su iciyorsun..bende genelde ya havasiz kaldigimda yada su az icersem migrenden farkli bir agri olusuyor,anliyorum hemen..
dogumun tamamini suda yapabilir miyim bilmiyorum,ama öncesinde dogum havuzuna mutlaka giricem canim..gitmeden evdede küvette dinlenicem biraz bakalim..
ama dogum cok sürprizlerle dolu bi an,insallah hepimizin gönlüne göre olur..
sormaa,kozmetik cantam 2 aydir hazir bekliyor,ilk hazirlanan o oldu :)))

canim cok gecmis olsun..niye böyle olduk biz ya..kim bilir ne kadar korkmussundur..
ama ne güzel bilincli anne oldugun hareketlerini kontrol etmenden belli..
bol bol dinlenmeye calis canim,soluna yatmaya calis canim,sanci girdiginde sol tarafina yatip bol su tüketip derin nefes almam gerektigini söylemisti doktor..rahatlatiyor..

canim facedede bakarim birazdan..gecmis olsun..doktorunun korkuttugu kadar korkulacak bi durum yok önce buna inan canim..
bende epeydir kendim ölcüm yapiyorum..cihazi kullanmayi biliyorsun demi?
bana su saatlerde illaki yemek ye ölc demedi ama evet günde 4 defa ölcüm yapiliyor..
ilki sabah ac karnina yapiyorsun..o degerin 90 dan kücük olmasi iyi..
digerlerini kahvaltidan,ögle yemeginden,aksam yemeginden her zaman tam 1 saat sonra ölcüyorsun...
az önce doktordan geldim,bana dedigi sey hamilelik diyabetinde 1 saat sonra ölcülür,normal bir insaninki 2 saat icinde ölcülür dedi..
yani misal kahvaltini yaptin diyelim,son lokmani aldin saate bak hemen..tam 1 saat sonra ölcümünü yapip degerini yaz canim..
bazi doktorlar sinir degeri 130 diye kabul etsede,genelde sinir 140 kabul ediliyormus..
sana tek tavsiyem beyaz unlu bisey tüketmemeye calis,birden karnini doyurma..az az ye..
insallah hersey güzel olur canim,sorun olursa yanitlamaya calisirim,,

tugbacim cok gecmis olsun canim..kiyamam yaa ne cok korktun kimbilir..
dün topikce dökülmüsüz resmen..hayirlisi...

canim cok gecmis olsun..sen bu uyusuklugu bir kez daha söylemistin,doktorun ne demisti o duruma canim?
sinirlerin skisiyor olabilir canim,gebelikte görülen bi durum oldugunu biliyorum..
bak hatta su konuyu bi incele istersen canim
Gebelikte Hamilelikte Karncalanma Uyuma Gebelerde Hamilelerde Uyuukluk Kramp Kaslma ikayeti likide Ellerde Kollarda Vcutta Karncalanma Uyuma Kramp Kaslma

gecms olsun canim..
benim minik sipamda bir gün oluyor top patlatsan uyanmiyor,bir gün oluyor aksama kadar karnimi delecek kadar hareket ediyor..diyorum birazdan cikacak kesin diye..
hareketten degil Allah vermesin uzun süreli hareketsizlikten korkalim canim biz..

gecmis olsun canim,dinlenme zamanlarimiz coktan geldi sanirim...vücutlarimiz alarm veriyor bence..

sende mi tatlim..bende cok inaniyorum buna ama kötü seyleri düsünmeden hazirdada olsun istiyorum..pozitif düsünce cok cok cooook önemli...

Sana da geçmiş olsun, deminde söyledim biz bundan sonra sürekli birbirimize geçmiş olsun deyip duracağız herhaldeboshayallersmile
Sahiden korktum tabi, hele tatlıdan sonra da oynamayınca iyice korktum, hastaneden gelincede bol bol su içip meyva yedim sabaha kadar tepikledi beni minik sıpa ama bu sefer hiç şikayet etmedim mest oldum o tekmeledikçe
İşin tuhafı nts takılıykende yoga da ki rahatlama nefeslerimi çalıştım buna rağmen sancım olmasına şaşırdım zatenkafamçokkarıştı

küçükprens,cucu saolun kızlar ya...
cucum sanada geçmiş olsun ayrıca..
başlıo artık ağrılar...
Rabbim kolaylık versin bize...

sona yaklastikca mecbur yasayacagiz böyle seyler..zamaninda ve saglikla gelsinler insallah..
tatlim nefes egzersizleri seni rahatlatir,sancini gecirmez ki
keske öyle olsa..ama gidip ölctürmen falan hakkaten cok iyi olmus..
ilac verdi mi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…