2010 Aralık Anneleri

Masallh cnm bebesinide sende gördün . Nst dediğiniz şey ne makinaya bağlamamı sancı dk larını ölçmek için mı

kizlar yazamiyorum ama arada okuyorum..
su avent gögüs kalkani dediginiz ne icin?
ben 2 li silikon gögüs ucunu aldim ama bundan görmedim,ne ise yariyor tam olarak?

kizlar yazamiyorum ama arada okuyorum..
su avent gögüs kalkani dediginiz ne icin?
ben 2 li silikon gögüs ucunu aldim ama bundan görmedim,ne ise yariyor tam olarak?

Annelerin bebeklerini emzirme sürecinde, tam güvenli göğüs kalkanı size yardımcı olur.
Süt fazlalarını toplayarak, sütün deriyle temasını önler.
Bir emzirmeden diğer emzirmeye olan sürede oluşabilecek akıntılarda sütü toplayarak giysinin ıslanmasını önler.
Hava dolaşımı sayesinde tenin kuru kalmasını sağlar, göğüs uçlarının hava almasına izin verir. göğüs ucunda oluşabilecek yara veya kızarıklık durumunda ise iyileşme sürecini hızlandırır.
Havalandırma delikleri de meme ucu tahrişi ve kesiklerini iyileştirmeye yardım eder.
Meme ucu tahrişlerini önler.
Fazla süt akışını önlemeye yardım ederken göğüs tıkanıklığını azaltır.
Düz meme uçlarının uzamasına yardımcı olur.
Ürün yumuşak ve rahat bir silikon zara veanatomik şekle sahiptir.

kızlar kızım guzelliğimi aldı :))))))))yuzum acayip yağlandı ve sivilcelendi...

Heee heee desene bizim cadılar bizdende güzel olacak benimde gecen uç ay boyunca alnımdan çenemden kaslarımdan) ufak ufak pitirciklar çıktı. Benim ergenliğimde bu kadar yoktu çıkarsa ya bir ya iki çıkardı ama şimdi Allah'a skur iyiym gectiler çikolatayı biraz da kıstım ama hormonel yapcak bı şey yok:)) cillendim üstelik

tesekkür ederim canim ilgin icin..
burda yok böyle bisey,bakiyorum tüm sitelere,aventin sitesinde bile bulamadim..
neyse..oda kusur kalsin madem :)

arkadaşlar aventin göğüs kalkanından aldım ben gerçekten güzel bişeye benziyor 23 tl falandı ben aldığımda. içinde iki silikon yuvarlak iki delikli yuvarlak ikide deliksiz var pek anlamadım ama olusn

canım deliksiz olan akan fazla sütü biriktirmek için.
delikli olan hava ladırıyor
diğer silikon landa yumuşak

delikli ile silikon arasında sen yaparsın tercihini ama deliksizde sütlerimizi toplarız inşallah....

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ben sabahalrı ne çok yoruluyorum okula gitmeden. yemekle faaln uğraşşşşşş
offfffffffff
haftaya 3 gün çalışıyorum.
perşembe aten 3 dersmiş. ogün randevum var zaten doktorla
sonra 29 ekimde d egider geliriz
sonra evdeyim inşallahhhhhhhhhhh

buldummm,yorumlar iyi,denemekte fayda var,cünkü gögüslerimin daha ilk günden catlayacagina eminim nerdeyse..
siparisi vericem birazdan..
sagolun kizlar :1hug:

Masallh cnm bebesinide sende gördün . Nst dediğiniz şey ne makinaya bağlamamı sancı dk larını ölçmek için mı

sağol canım bende bilmiyorum nst nedir ama araştırdığıma göre 20 dk falan sürüyormuş ve sen bebek her hareket ettiğinde eline verilen düğmeyemi ne basıyormuşsun.Kısacacası Bebeğin kalbinin senin kasılmalarına verdiği tepkiyi ölçüyormuş.hayırsılısıyla yakından hepimiz uygulamalı öğrenmeye başlarız gibi

Bi önceki sayfada yazdım, evet 20 dk sürüyor, cihaz bebek hareketlerini ölçüyor aynı zamanda da dediğin gibi sen hissedince düğmeye basıyorsun.

ben 26.haftada girmiştim kemer gibi sıkıca sarıyolar kalp atışını falan göryosun makine kaydediyor garibi sıkışınca bi hareket ediyo tekmeleyip duruyo zatemn yeri geliyor düğmeye basmaya bile yetiştiremiyosun 15-20 dak sürüyo ama bazen bana daraltı gelmişti

neye göre nstye bağlıyolar. yoksa herkesimi.
bende merak ettim şimdi.
bi d ekızlar bu açılma ultrasonda gözüküyomu.
çünkü alttan muayene etmiyoalr ya
bana bi kez sadece rahim ağzı ölçümü yapacağı zamn bakmıştı

bende alsammım almasammı diyorum benim göğüs uçlarım çok büyük ya sığarmı sığmazmi diyede düşünüyorum açıkçası bazen diyorumki garibim nasıl ağzına alcakta emebilecekmi bunları diyorum kızlar

ya arkadaşlar ben geçen joker bebede indirim var diye medelanın elektrikli pompasından aldım bu aventi aldım iyide ben annemi emmemişim benim çocuğumunda beni emmeme durumu gibi bi durum söz konusu olabilir mi yada sütümün olmama durumu aldıktan sonra aklıma geldi bunlar

kızlar bende dünden beri acayip
bi kasılamalr küçük küçük sancılar
var doktoru aradım hemen belki yumuşak doku
ağrısıdır dedi minoset iç dedi akşam olmadı
pek yada uykuds falan ben hissetmedm bilmiyorum
ama sabhtan beri az az yine oldu devam ederse gel nst ye bağlayalım dedi
çok korkuyorum yaa

bir kaç gündür giremdim geçmişede bakamadım
AYSE DURU nasıl oldu bilen varmı??

ay benimde minnacık bende yazık ememiyecek diyorum kaydirigubbakcemile3 bazen var bazen yok hatta bilmiyorumkismile

herkese hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar

sanada hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…