Günaydın arkadaşlar bende rapor için dr gittim bugün ama dosya açılcak dediği için muayne ücreti talep etti sekreterlik.Bende hazır gitmişken muaynede oldum.ben bişiy götürmedim vizite falan isterse fakslatırım diye düşündüm. Oğluşum 1,920 gram olmuş maşallahve doktorum asıl olayı söyledi artık nstlere başlıyoruz bi 15 gün sonra tekrar gelince görüşürüz dedi
kizlar yazamiyorum ama arada okuyorum..
su avent gögüs kalkani dediginiz ne icin?
ben 2 li silikon gögüs ucunu aldim ama bundan görmedim,ne ise yariyor tam olarak?
kızlar kızım guzelliğimi aldı :))))))))yuzum acayip yağlandı ve sivilcelendi...
Masallh cnm bebesinide sende gördün . Nst dediğiniz şey ne makinaya bağlamamı sancı dk larını ölçmek için mı
Annelerin bebeklerini emzirme sürecinde, tam güvenli göğüs kalkanı size yardımcı olur.
Süt fazlalarını toplayarak, sütün deriyle temasını önler.
Bir emzirmeden diğer emzirmeye olan sürede oluşabilecek akıntılarda sütü toplayarak giysinin ıslanmasını önler.
Hava dolaşımı sayesinde tenin kuru kalmasını sağlar, göğüs uçlarının hava almasına izin verir. göğüs ucunda oluşabilecek yara veya kızarıklık durumunda ise iyileşme sürecini hızlandırır.
Havalandırma delikleri de meme ucu tahrişi ve kesiklerini iyileştirmeye yardım eder.
Meme ucu tahrişlerini önler.
Fazla süt akışını önlemeye yardım ederken göğüs tıkanıklığını azaltır.
Düz meme uçlarının uzamasına yardımcı olur.
Ürün yumuşak ve rahat bir silikon zara veanatomik şekle sahiptir.
arkadaşlar aventin göğüs kalkanından aldım ben gerçekten güzel bişeye benziyor 23 tl falandı ben aldığımda. içinde iki silikon yuvarlak iki delikli yuvarlak ikide deliksiz var pek anlamadım ama olusn
Masallh cnm bebesinide sende gördün . Nst dediğiniz şey ne makinaya bağlamamı sancı dk larını ölçmek için mı
sağol canım bende bilmiyorum nst nedir ama araştırdığıma göre 20 dk falan sürüyormuş ve sen bebek her hareket ettiğinde eline verilen düğmeyemi ne basıyormuşsun.Kısacacası Bebeğin kalbinin senin kasılmalarına verdiği tepkiyi ölçüyormuş.hayırsılısıyla yakından hepimiz uygulamalı öğrenmeye başlarız gibi
sağol canım bende bilmiyorum nst nedir ama araştırdığıma göre 20 dk falan sürüyormuş ve sen bebek her hareket ettiğinde eline verilen düğmeyemi ne basıyormuşsun.Kısacacası Bebeğin kalbinin senin kasılmalarına verdiği tepkiyi ölçüyormuş.hayırsılısıyla yakından hepimiz uygulamalı öğrenmeye başlarız gibi
canım deliksiz olan akan fazla sütü biriktirmek için.
delikli olan hava ladırıyor
diğer silikon landa yumuşak
delikli ile silikon arasında sen yaparsın tercihini ama deliksizde sütlerimizi toplarız inşallah....
Bi önceki sayfada yazdım, evet 20 dk sürüyor, cihaz bebek hareketlerini ölçüyor aynı zamanda da dediğin gibi sen hissedince düğmeye basıyorsun.
bende alsammım almasammı diyorum benim göğüs uçlarım çok büyük ya sığarmı sığmazmi diyede düşünüyorum açıkçası bazen diyorumki garibim nasıl ağzına alcakta emebilecekmi bunları diyorum kızlar
herkese hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?