ya arkadaşlar ben geçen joker bebede indirim var diye medelanın elektrikli pompasından aldım bu aventi aldım iyide ben annemi emmemişim benim çocuğumunda beni emmeme durumu gibi bi durum söz konusu olabilir mi yada sütümün olmama durumu aldıktan sonra aklıma geldi bunlar
kızlar bende dünden beri acayip
bi kasılamalr küçük küçük sancılar
var doktoru aradım hemen belki yumuşak doku
ağrısıdır dedi minoset iç dedi akşam olmadı
pek yada uykuds falan ben hissetmedm bilmiyorum
ama sabhtan beri az az yine oldu devam ederse gel nst ye bağlayalım dedi
çok korkuyorum yaa
bir kaç gündür giremdim geçmişede bakamadım
AYSE DURU nasıl oldu bilen varmı??
yarın son günüm kızlar.. p.tesi rapor alıorum. inanılmaz mutluyum...
canım çok güzel bayıldım. hatta bayıldım butonu olsa kesin tıklardım o derece.... resimdeki gibi boyadınız mı sadece stickerları mı yapıştırdınız?
öksürüğün nasıl oldu canım geçti mi biraz...?
cok güzelmiş cok beğendim canım o iki rengi sende yaptın mı hani üstü krem altı mavi dalga seklinde boyattın mı odayı
Çook güzelmiş, merakla bekliyorummm fotoğraflarını:lepi:
Çok güzel ya...
Resimlerini de bekliyoruz...
Oğluşun sağlıkla, mutlulukla yaşasın odasında inşallah Şeniz
özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel
kızlar çok alakasız biliyorum ama bişey sorucam, bu açılmaya nasıl bakıyolar, alttan mı? eğer öyleyse 3cm 5 cm nasıl ölçüyolar ki? Bi de ben 32.haftada gittim nst ye filan bağlamadılar, bi sonraki kontrole şu zaman gel de demedi doktorum, ben ne zaman gideceğim ki?
yarın son günüm kızlar.. p.tesi rapor alıorum. inanılmaz mutluyum...
İçini ferah tut, inşallah olmaz öyle bişey:Saruboceq: Psikoloji çok etkiliymiş iyi düşünelim iyi olsun:lepi:
Dilsadd bence git mutlaka, ben bişey hissetmediğim halde sancım varmış, belki normaldir ama içinin rahat etmesi için git ne olacak kiyerimseniben
Gözün aydın canımhihoyyyt
E peki ondan sonra senden nasıl haber alıcaz ki bizboshayallersmile
neye göre nstye bağlıyolar. yoksa herkesimi.
bende merak ettim şimdi.
bi d ekızlar bu açılma ultrasonda gözüküyomu.
çünkü alttan muayene etmiyoalr ya
bana bi kez sadece rahim ağzı ölçümü yapacağı zamn bakmıştı
Nerdil vizite kağıdı isteniyormuş canım...Ben 1 gün onu alabilmek için uğraştım...
Denizim beni doktor muayen ederken rahim kapalı felan dedi herhalde görebiliyor...
Ve 32 den sonra bazıları ayda bir bazıları 15 günde bir NST ye bağlıyorlar...
Bana 20 gün sonra gel NST ye bnağlanacaksın dedi...
Çikolata ve meyve suyu iç dedi...Ne kadar hareketli olursa bebek o kadar iyiymiş...
canım nst'ye belli haftadan sonra herkesi bağlıyolar düzenli olarak. bebeğin kalp atışlarına bakıyolar, ayrıca hareketlerinde azalma falan var mı diye takip ediyolar. hatta az çıkarsa bi meyve suyu iç tekrar gel falan diyolar. benim elime bişey vermediler öyle basmak için. kemer gibi bişey taktılar sadece. açılma usgde de görünüyo ayrıca. doktorum bana her gittiğimde açılma yok, rahim ağzında gevşeme yok falan diyo çünkü. ama kaç cm olduğunu alttan ölçüyolar diye biliyorum. parmaklarında cetvel var sanırım:)
evet öleymiş. bende geçen gittiğimde çok hareket edio acaba rahatsız mı oluo dedm doktora hiç korkma ne kadar hareket ederse bizim için o kdar ii dedi. bi de aklıma takılan bişi var bi kaç yerde okudum hani bilmem kaç saatte 10kez falan hareket etmesi gerekiomuş ya benimki ne 10u sabahtan akşama kadar dönüp duruo. warmı bu kadar çok bebeğinin hareketlerni hisseden?
evet öleymiş. bende geçen gittiğimde çok hareket edio acaba rahatsız mı oluo dedm doktora hiç korkma ne kadar hareket ederse bizim için o kdar ii dedi. bi de aklıma takılan bişi var bi kaç yerde okudum hani bilmem kaç saatte 10kez falan hareket etmesi gerekiomuş ya benimki ne 10u sabahtan akşama kadar dönüp duruo. warmı bu kadar çok bebeğinin hareketlerni hisseden?
Canım o 10 kezden az hareket ederse tehlikeli...
Benim doktor öyle dedi yani hareketleri gün boyu 10 dan aşağı düşerse hemen gel dedi...Bütün gün hareket ediyor sıpalar bu normal benimki de öyle :hulya:
Dilayy hoşgeldinn bayanssulusmile
hayatım bende geçen p.tesi kontrole gitmiştim haftaya çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi. nst denilen şey o mu acaba?
Nerdil vizite kağıdı isteniyormuş canım...Ben 1 gün onu alabilmek için uğraştım...
Denizim beni doktor muayen ederken rahim kapalı felan dedi herhalde görebiliyor...
Ve 32 den sonra bazıları ayda bir bazıları 15 günde bir NST ye bağlıyorlar...
Bana 20 gün sonra gel NST ye bnağlanacaksın dedi...
Çikolata ve meyve suyu iç dedi...Ne kadar hareketli olursa bebek o kadar iyiymiş...
normal vizite değil mi iş yerinden aldığımız onları ben basıyorumda kendime hazırlim o zaman bitane .....
benimkide az hareket ediyo gün içinde çok nadir fıkır fıkır değil... ama akşam dinlenirken çok hareketli oluyo... yoruluyoruz heralde çocuğun hali kalmıyo...
çok saolun kızlar şimdi
kızımı okula gönderdim
gidiyorum en azından için rahat eder
inş doğum sancısı değildir :Saruboceq:
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?