2010 Aralık Anneleri

İçini ferah tut, inşallah olmaz öyle bişey:Saruboceq: Psikoloji çok etkiliymiş iyi düşünelim iyi olsun:lepi:

Dilsadd bence git mutlaka, ben bişey hissetmediğim halde sancım varmış, belki normaldir ama içinin rahat etmesi için git ne olacak kiyerimseniben

yarın son günüm kızlar.. p.tesi rapor alıorum. inanılmaz mutluyum...

Gözün aydın canımhihoyyyt
E peki ondan sonra senden nasıl haber alıcaz ki bizboshayallersmile

ben göğüs kalkanına ihtiyaç olursa alırım diyorum.
akadaşım da almıştı
kullanmadı. yarası faaln olmadı.
yine sorarım ona.

ayyyyyyyyy kızlar siz böle deikçe bend ekorkmaya başaldımmm
kasılmamı bebişin hareketimi oluyo abzen. sanki geriliyo gibi akrın hafif kasık kemiğine doğru da vuruyo
bunalr ne şimdi anlamadım ben.

canım sağol öksürük biraz daha iyi geçiyor artık gündüz daha iyiyim de gece epey bi oluyor..resimdeki gibi boyamadık odayı oda kum beji renginde ama çok yakıştı hafta sonu resmini çekip paylaşacağımm

cok güzelmiş cok beğendim canım o iki rengi sende yaptın mı hani üstü krem altı mavi dalga seklinde boyattın mı odayı

yok canım öyle boyatmadım zaten mobilyalardan pek yer kalmadı öyle boyamaya bizim aldığımız oda kocaman yatak 90 a 1.90...büyüyebilen cinsten o nedenle duvarlarda pek yer kalmadı..kalan yerleri de bu stickerı yapıştırarak değerlendirdik..

Çook güzelmiş, merakla bekliyorummm fotoğraflarını:lepi:

tamam canım pazar çekeceğim inşallah..

Çok güzel ya...
Resimlerini de bekliyoruz...
Oğluşun sağlıkla, mutlulukla yaşasın odasında inşallah Şeniz

amin canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla mutlulukla yaşasın inşallah..

özel polikilinikde butun doktorlara bakan bir sekreter var ona gittin sanırım sonrada kadın doğumun üst katına çıktın..sağol canım tekrar..
guzel gunlerde kullanın canım cok guzel

sağol canımmm

artık iki haftada bir gitmen lazım canım açılmaya da doktor parmak ile bakıyor çok tatsız bişeymiş..

yarın son günüm kızlar.. p.tesi rapor alıorum. inanılmaz mutluyum...

oohhhh süperrrr maşallah

dilşadddcımm geçmiş olsun.bence eeğer kasılma olduğnu hissediyosan ihmal etme
git doktoruna baksın.

:dance: saol canım benim. ara ara girmye çalışırım anneme gittikçe hbrsiz bırakmam sizi.. hem özlerm de zaten... olumunekankayizsmile

Nerdil vizite kağıdı isteniyormuş canım...Ben 1 gün onu alabilmek için uğraştım...

Denizim beni doktor muayen ederken rahim kapalı felan dedi herhalde görebiliyor...
Ve 32 den sonra bazıları ayda bir bazıları 15 günde bir NST ye bağlıyorlar...
Bana 20 gün sonra gel NST ye bnağlanacaksın dedi...
Çikolata ve meyve suyu iç dedi...Ne kadar hareketli olursa bebek o kadar iyiymiş...

canım nst'ye belli haftadan sonra herkesi bağlıyolar düzenli olarak. bebeğin kalp atışlarına bakıyolar, ayrıca hareketlerinde azalma falan var mı diye takip ediyolar. hatta az çıkarsa bi meyve suyu iç tekrar gel falan diyolar. benim elime bişey vermediler öyle basmak için. kemer gibi bişey taktılar sadece. açılma usgde de görünüyo ayrıca. doktorum bana her gittiğimde açılma yok, rahim ağzında gevşeme yok falan diyo çünkü. ama kaç cm olduğunu alttan ölçüyolar diye biliyorum. parmaklarında cetvel var sanırım:)

evet öleymiş. bende geçen gittiğimde çok hareket edio acaba rahatsız mı oluo dedm doktora hiç korkma ne kadar hareket ederse bizim için o kdar ii dedi. bi de aklıma takılan bişi var bi kaç yerde okudum hani bilmem kaç saatte 10kez falan hareket etmesi gerekiomuş ya benimki ne 10u sabahtan akşama kadar dönüp duruo. warmı bu kadar çok bebeğinin hareketlerni hisseden?

hayatım bende geçen p.tesi kontrole gitmiştim haftaya çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi. nst denilen şey o mu acaba?

evet canım benimde öyle çok haraketli doktorum harakaetli olması çok çok iyi bizim için demişti bana bide unutma dedi haraketli bebek ssağlıklı bebek dedi

Canım o 10 kezden az hareket ederse tehlikeli...
Benim doktor öyle dedi yani hareketleri gün boyu 10 dan aşağı düşerse hemen gel dedi...Bütün gün hareket ediyor sıpalar bu normal benimki de öyle :hulya:

Dilayy hoşgeldinn bayanssulusmile

hoşbuldum canım saol evet gün içinde toplam hareketleri 10 defa olması lazım 10 defadan az olunca gel demişti banada

normal vizite değil mi iş yerinden aldığımız onları ben basıyorumda kendime hazırlim o zaman bitane .....

benimkide az hareket ediyo gün içinde çok nadir fıkır fıkır değil... ama akşam dinlenirken çok hareketli oluyo... yoruluyoruz heralde çocuğun hali kalmıyo...

çok saolun kızlar şimdi
kızımı okula gönderdim
gidiyorum en azından için rahat eder
inş doğum sancısı değildir :Saruboceq:
öptüm hepinizi

Doğru ya sen muhasebecisin değil mi
Aynen canım bildiğimiz vizite kağıtları...
3 günden fazla raporlar için gerekliymiş hastaneler SGK ya gönderiyormuş..

çok saolun kızlar şimdi
kızımı okula gönderdim
gidiyorum en azından için rahat eder
inş doğum sancısı değildir :Saruboceq:
öptüm hepinizi

evet canım bencede hadi güle güle hayırlı haberler inşallah merak etme sen rahat ol allahın izniyle bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…