evet canım benimde öyle çok haraketli doktorum harakaetli olması çok çok iyi bizim için demişti bana bide unutma dedi haraketli bebek ssağlıklı bebek dedi
Nerdil vizite kağıdı isteniyormuş canım...Ben 1 gün onu alabilmek için uğraştım...
Denizim beni doktor muayen ederken rahim kapalı felan dedi herhalde görebiliyor...
Ve 32 den sonra bazıları ayda bir bazıları 15 günde bir NST ye bağlıyorlar...
Bana 20 gün sonra gel NST ye bnağlanacaksın dedi...
Çikolata ve meyve suyu iç dedi...Ne kadar hareketli olursa bebek o kadar iyiymiş...
canım nst'ye belli haftadan sonra herkesi bağlıyolar düzenli olarak. bebeğin kalp atışlarına bakıyolar, ayrıca hareketlerinde azalma falan var mı diye takip ediyolar. hatta az çıkarsa bi meyve suyu iç tekrar gel falan diyolar. benim elime bişey vermediler öyle basmak için. kemer gibi bişey taktılar sadece. açılma usgde de görünüyo ayrıca. doktorum bana her gittiğimde açılma yok, rahim ağzında gevşeme yok falan diyo çünkü. ama kaç cm olduğunu alttan ölçüyolar diye biliyorum. parmaklarında cetvel var sanırım:)
evet öleymiş. bende geçen gittiğimde çok hareket edio acaba rahatsız mı oluo dedm doktora hiç korkma ne kadar hareket ederse bizim için o kdar ii dedi. bi de aklıma takılan bişi var bi kaç yerde okudum hani bilmem kaç saatte 10kez falan hareket etmesi gerekiomuş ya benimki ne 10u sabahtan akşama kadar dönüp duruo. warmı bu kadar çok bebeğinin hareketlerni hisseden?
oyyy benimki sağlıksız mı şimdiii... yok canım benimkide uslu sessiz sakin sürekli uyuyo sanırım annesi gb bende bebekken hep uyumuşum....:1closedeyes:
Doğru ya sen muhasebecisin değil mi
Aynen canım bildiğimiz vizite kağıtları...
3 günden fazla raporlar için gerekliymiş hastaneler SGK ya gönderiyormuş..
ayakta vakit geçiriyosan ozaman bebeğin aminiyon sıvısı beşik görevi görüyomuş bebek uyuyomuş sen dinlendiğinde uyanıyomuş bi sitede okumuştum
denizim o gerilmeler bende de oluo. bebiş esnetiodur kendini heralde diorum bende.. öle yaptıında nolduunu anlayamadan arkasından bi de tekme savuruo zilli acıyla bağırıorum resmen.. aman hareketli olsunlarda maşallah
ön muhasebeye birde ıso90001 kalite formlarının düzenlenmesi ile ilgileniyorum asıl muhasebeci dışarıda bizim ama vizite felan bilgisayardan alıyorum ben... ben çalışabilir raporu alıcam ama yinede yanımda bulunsun bi tane... sağol...olumunekankayizsmile
ben oturarak çalışıyorum ama doktorum suyunun çok iyi olduğunu söyledi ondan olabilir belki belki dinlenirkende o uyanıyo
denizim benimde oluyo merak etme böyle bi yerde toplanıyo sanki karnın taş gibi oluyo kasıklarına sancı yapıyo demi bendede oluyo bu tür şeyler
kizlar nst 28.haftadan sonra zorunlu degil mi orda?
degilse eger bence arada kendiniz bi saglik ocagina falan gidin ölcüm yapilsin derim..
insanin ici cok rahatliyor..
evet hemen arkasından hareket ediyo.
aman evet ya
hep hareket etsinde
zaten eskiden tekme şeklindeki hareketler şimdi içinde kayıyolar
karnımızı yamultuyoalr
daha farklı hareketelri
tekmelerde oluyo ama şimdi daha değişik sanki dimi.
yaa ben geçen bizim muhasebeciye sordum rapor için vizite kağıdı gerekiomuş falan die. yok öle bişe sen git hastaneden raporunu al bana getir dedi. allah allah. en iisi hastaneyi arayıp bi sorim ben...
yok be kuzum öle sancım var faaln deyince bağlıyoalr sanırım.
sağlık ocakalrında da yok bildiğim kadarıyla
hastanelerde var
ben gidince sorucam bi bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?