2010 Aralık Anneleri

evet canım benimde öyle çok haraketli doktorum harakaetli olması çok çok iyi bizim için demişti bana bide unutma dedi haraketli bebek ssağlıklı bebek dedi

oyyy benimki sağlıksız mı şimdiii... yok canım benimkide uslu sessiz sakin sürekli uyuyo sanırım annesi gb bende bebekken hep uyumuşum....:1closedeyes:

analdım kızlar.
ama ben bu sanki karında gerilme gibi oluyo bebek hareket ederken
onalr ne anlıyamıyorum
böle sancı yaşayanalr çıktıkça korkuyorum ya sancıysa diye
haftaya randevum var
gidince sorayım. belki bağlayalım faaln der.
gerçi benim doktor özel muayene orda yok egrekli görürse hastaneye yönlendiriyomuş
ama aynı gün doğm yapacağım hastanenein doktoruna da başlıyorum ya
belki ona söyleyince o bağlar.
benim kendi doktorum ehrşey çok iyi çok iyi diyo
öle tek tek rahim de açılma yok yada suyun şöle faaln demedi
ama görse söler heralde.
ya bi de ya ahreklet etmiyeceği tutarsa nst de nolucak
gerçi yürü gel sonra bidaha bakalım faaln derler heralde.

amannnn düşmesin 10un altına.
benimkide 10dan çok fazla ahreket ediyo maşallah.
he böle ol kızım diyorum
bazena zıcık azalsa
niye diyorum hemen
kendimi dinelemye başlıyorum.

oyyy benimki sağlıksız mı şimdiii... yok canım benimkide uslu sessiz sakin sürekli uyuyo sanırım annesi gb bende bebekken hep uyumuşum....:1closedeyes:

ayakta vakit geçiriyosan ozaman bebeğin aminiyon sıvısı beşik görevi görüyomuş bebek uyuyomuş sen dinlendiğinde uyanıyomuş bi sitede okumuştum

Doğru ya sen muhasebecisin değil mi
Aynen canım bildiğimiz vizite kağıtları...
3 günden fazla raporlar için gerekliymiş hastaneler SGK ya gönderiyormuş..

ön muhasebeye birde ıso90001 kalite formlarının düzenlenmesi ile ilgileniyorum asıl muhasebeci dışarıda bizim ama vizite felan bilgisayardan alıyorum ben... ben çalışabilir raporu alıcam ama yinede yanımda bulunsun bi tane... sağol...olumunekankayizsmile

denizim o gerilmeler bende de oluo. bebiş esnetiodur kendini heralde diorum bende.. öle yaptıında nolduunu anlayamadan arkasından bi de tekme savuruo zilli acıyla bağırıorum resmen.. aman hareketli olsunlarda maşallah

ayakta vakit geçiriyosan ozaman bebeğin aminiyon sıvısı beşik görevi görüyomuş bebek uyuyomuş sen dinlendiğinde uyanıyomuş bi sitede okumuştum

ben oturarak çalışıyorum ama doktorum suyunun çok iyi olduğunu söyledi ondan olabilir belki belki dinlenirkende o uyanıyo

SEZEN canim cok begendimmm..
gecen bebek magazasini gezerken aklima geldin,bir bölüme komple harika denizci aksesuarlari koymuslar..tekne seklinde raflar falan vardi,dedim sezen olcak ki burdaaa. :))
eminim odanizin son hali cok cok güzel olacak :1rolleyes:

aklıma gelmişken dün beebk şekerlerinden konuştuk ya
rüyamda hep bebk şekrleriyle uğraştım
haftasonu gittigidiyora bakıcam
sanırım ben ordan sipariş edicem
baya uyguna geliyo.
siteden al yap. daha fazla oluyo
hani kendi memleketin falan olsa çok şık şeyler yaptırırız ama
sadece okuldan arakdaşalr ve apartmandan komşualr gelir
çok aşırı pahalı şeyelr yaptırmak istemiyorum.

yaa ben geçen bizim muhasebeciye sordum rapor için vizite kağıdı gerekiomuş falan die. yok öle bişe sen git hastaneden raporunu al bana getir dedi. allah allah. en iisi hastaneyi arayıp bi sorim ben...

denizim benimde oluyo merak etme böyle bi yerde toplanıyo sanki karnın taş gibi oluyo kasıklarına sancı yapıyo demi bendede oluyo bu tür şeyler

denizim o gerilmeler bende de oluo. bebiş esnetiodur kendini heralde diorum bende.. öle yaptıında nolduunu anlayamadan arkasından bi de tekme savuruo zilli acıyla bağırıorum resmen.. aman hareketli olsunlarda maşallah

evet hemen arkasından hareket ediyo.
aman evet ya
hep hareket etsinde
zaten eskiden tekme şeklindeki hareketler şimdi içinde kayıyolar
karnımızı yamultuyoalr
daha farklı hareketelri
tekmelerde oluyo ama şimdi daha değişik sanki dimi.

Bende çalışabilir aldım canım...İstiyorlarmış işte...
Sen yine de yanında götür ne olur ne olmaz...

Bu arada senin bebişte benimki gibi akşam sen uzanınca hareketlenmeye başlıyor...
Birde benim sıpa otobüsteişe gelirken hiç durmuyor

ben oturarak çalışıyorum ama doktorum suyunun çok iyi olduğunu söyledi ondan olabilir belki belki dinlenirkende o uyanıyo

olabilir canım demekki senin bebiş sakin valla benimki zıpır bi velet olcak herhalde aman sakin zıpır fark etmez sağlıklı olsunlar önemli olan o canım valla doktorlarada bakarsak sürekli kendimizi dinlememiz lazım içimiz ferah olsun

kizlar nst 28.haftadan sonra zorunlu degil mi orda?
degilse eger bence arada kendiniz bi saglik ocagina falan gidin ölcüm yapilsin derim..
insanin ici cok rahatliyor..

denizim benimde oluyo merak etme böyle bi yerde toplanıyo sanki karnın taş gibi oluyo kasıklarına sancı yapıyo demi bendede oluyo bu tür şeyler

aman aman iyi korkuyorum işte
ya sancıysa faaln diye
baksana herkeste sancıalr çıkmaya başaldı
neyse Allah hepimizi korusun yavrualrımızı bize zamanında bağışlasın.

kizlar nst 28.haftadan sonra zorunlu degil mi orda?
degilse eger bence arada kendiniz bi saglik ocagina falan gidin ölcüm yapilsin derim..
insanin ici cok rahatliyor..

yok be kuzum öle sancım var faaln deyince bağlıyoalr sanırım.
sağlık ocakalrında da yok bildiğim kadarıyla
hastanelerde var
ben gidince sorucam bi bakalım ne diyecek.
ben d emerakalndım şimdi çünkü

Son düzenleme:

evet yamulmalar oluyo çok komik görüntüler oluşuyo karnımda benimde ama güzel duygular onlar hareket etsinde okadar sancı acı çekmeye razıyım valla ben

yaa ben geçen bizim muhasebeciye sordum rapor için vizite kağıdı gerekiomuş falan die. yok öle bişe sen git hastaneden raporunu al bana getir dedi. allah allah. en iisi hastaneyi arayıp bi sorim ben...

Bana hastane getireceksin dedi...Şirketimi aradım nüfüs cuzdanı yeterli dedi..
Hastaneyi aradım rapor için gerekli onlar bilmiyolar dedi...Tekrar kadını aradım kadın vizite kağıtları artık kalktı dedi ... akannehirSonra ben ısrar edince muhasebeciyi aradı 5 dak sonra adam bana mail attı.. Ara hastaneyi bak nasıl isteyecekler..
O gün az uğraşmamıştım mirmirmirmir

yok be kuzum öle sancım var faaln deyince bağlıyoalr sanırım.
sağlık ocakalrında da yok bildiğim kadarıyla
hastanelerde var
ben gidince sorucam bi bakalım ne diyecek.

sağlık ocaklarında sadece kalp atışı dinliyorlar sancını anlayamıyorlar çok küçük bir alet zaten aa bu arada sende bursadasın neresinden bursanın bende bursada oturuyorum

sezencim stickerlarınızı çok beğendim canım
kimbilir herşeyini yerleştirince ne güzel olucak.
sağlıklı günlerde kullansın oğluşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…