2010 Aralık Anneleri

burda 32. veya 36. haftadan sonra nts ye bağlı kontroller oluyo onun haricinde sancım var falan dersen oluyo

Son düzenleme:
evet yamulmalar oluyo çok komik görüntüler oluşuyo karnımda benimde ama güzel duygular onlar hareket etsinde okadar sancı acı çekmeye razıyım valla ben

evet bence de.
ben de çok seviyorum o hareketelri
amannn hreket edip ben iyiyim desin de.
yavrum benimmmm.

sağlık ocaklarında sadece kalp atışı dinliyorlar sancını anlayamıyorlar çok küçük bir alet zaten aa bu arada sende bursadasın neresinden bursanın bende bursada oturuyorum

evet ya
şöle herşey olsa sağlık ocakalrında elimizin altında.
evet canım inegöldeyim ben
sen nerdesin
hangi hastaneye kime gidiyosun.

aslinda keske onuda zorunlu hale getirseler..
valla bilmiyorum var mi yok mu,hani fikir amacli demistim :)
sor bence,hatta doktorunada sor..
suan sancin mi var canim senin?

bende kalktı diye biliyorum ama her hastane bir değil işte. mecburen hastanenin dediği oluyor işte.bende istemediler muhasebecimiz isterler flaan belli olmaz sen benden yinede alabilirsin demişti ama gerek kalmadı işte nufüs kağıdımı bile istemediler bi hastane şeyi soruyor size iş yerinizin bağlı bulunduğu sigorta müdürlüğünü ben onu öğrenmiştim muhasebeciyi arayıp o kadar

slm kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bebeğim dün geceden beri az hareket ediyo
böyle bikaç saatte bir falan anca telaşlanmıyım diyorum ama beceremiyorum
en son sabah kalktığımda kımıldamıştı
şimdi gidip tatlı bişeyler yicem
1 saat falan daha kımıldamazsa gidicem doktora korkuttu beni sıpa ya

bende bursada çarşambada altıparmağın alt tarafında oturuyorum bahar hastanesine güler yıldıza gidiyorum sen nereye kime gidiyorsun

bir gün eger USG ve NST cihazlari ucuzlarsa,yayginlasirsa esim hediye alacakmis bana..sempatiksalakcinni
artik kac bebek planliyorsa kafasinda,bikti sanirim doktora git,doktordan gel durumlarindan

çikolata falan ye canım bakalım bişey yoktur arada bendede oluyo uyuyo herhalde sıpalar ondan canım dinleniyordur annesi merak etme

Ay bu kayınvaldem beni deli edicek...
Eşim onların oturduğu yerde çalışıyor her gün araba ile işe gidip geliyor...Yeni iş yeri açtılar...
Kayınvaldem demişki her gün gidip geleceğine taşının buraya en azından biriniz yol parası ödersiniz...Ben evimde kira vermiyorum...Tanıdıklar sağolsun kira almıyorlar...Taşınmamı istediği yerde onların oturduğu mahalle...En az 350 kira vercem...Eşime olmaz dedim hele bu halde bu zamanda...Eltim de aklın varsa gelme diyor eşim yine bu konu için beni arıyor...
Bu kadının herşeye karışmasındna bıktım...Bana hiçbir şey demiyor birde..Dese cavabını alacak...

canim 1 saatte bir falansa bence iyidir,cünkü özellikle yüzmeye gittigimiz günlerde benim sipanin saatlerce sesi cikmiyor..uyku düzenleri olusmaya basladi..
bizimki 3 saatte bir uyaniyor,canlaniyor,yoksa top patlasa belki bir iki öylesine pit pit..
yani telaslanmadan kontrolü elden birakma yinede..
tatlini ye,uzan biraz..nazlaniyordur annesiiii

kesinlikle öle canım. onun hareketlerini takip etmeye bayılıorm zatn. Bazen elini dayıyo karnıma hissediorm minik elini ayyy çok güzel çokkk :asigim:

ay amann uzak olsunlar mümkünse..esinde demis olmak icin söylemistir sana..
o ordan fiseklesin dursun,son söz demekki senden cikiyor ve kaynananda bunun farkinda ki sana söylemiyor,esine söylüyor
bi seyede karismasalar catlarlar zaten :dilcikar:
bu arada yeni is yerinizde hayirli olsun,bereketli olsun canim :1hug:

aslinda keske onuda zorunlu hale getirseler..
valla bilmiyorum var mi yok mu,hani fikir amacli demistim :)
sor bence,hatta doktorunada sor..
suan sancin mi var canim senin?

yok sanırım canım.
sadece gerilme hissediyorum.
oda bebk dayıyo bi tarafalrını. sanırım
aman sancı olmasında.

bende bursada çarşambada altıparmağın alt tarafında oturuyorum bahar hastanesine güler yıldıza gidiyorum sen nereye kime gidiyorsun

hımmm. ben pek bilmiyorm bursayı
ancak gezmeden gezmeye
altıparmağı iliyorum ama zaferin alt tarafı dimi.
ben prof dr. yalçın kimyay gidiyorum
ama özel muayehane
doğumu çekirge dorukta yapıcam sanrıımsevil apkere randevu aldım. duydunmu hiç.

bir gün eger USG ve NST cihazlari ucuzlarsa,yayginlasirsa esim hediye alacakmis bana..sempatiksalakcinni
artik kac bebek planliyorsa kafasinda,bikti sanirim doktora git,doktordan gel durumlarindan

seninki bi futbol takımı kurmaya niyetli ozaman.
hadi kolay gelsin sana.kaydirigubbakcemile5

kesinlikle öle canım. onun hareketlerini takip etmeye bayılıorm zatn. Bazen elini dayıyo karnıma hissediorm minik elini ayyy çok güzel çokkk :asigim:
evet ya yerim ben onların elelrini.
ama eli faaln ayırt edemiyrum.

İnşallah bereketli olur canım...
Sanırım öyle eşimde ısrar etmedi ama neden böyle yapıyor bu kadın anlamıyorum...Doğumumu özel has. yapmak istememede karıştı ama özelde yapacağım ve taşınmayı da düşünmüyorum :dilcikar:

Canım bence telaşlanma, bazı zamanlar hareketleri az olabiliyor.Mesala benim gündüzleri pek hareket etmez yani öyle vurur gider : ) Ama akşam çok hareketli.Eminim senin bebeğinin de çok hareketli olduğu zamanlar vardır.

Ya kaynanan diyor da eşin niye tınlıyor.He he desin geçsin yani.Ayy bunlar da anca akıl veriyorlar, çok düşünüyorsa para versin kaydirigubbakcemile3

bizim zillinin kafası sağımda olduğu için bazen böle minik uzun bişi hissediorum bende kolu olduunu tahmin ediorum.. emin deilim yani:)

Madem öyle sen hiç taviz verme bu konuda, hem ne gerek var boşu boşuna kira ödeyceksiniz. Offf offf bi rahat bıraksalar bizi, ahdım var oğlum mutlu olsun diye hiç karışmayacağım gelinime, yeter ki oğlum mutlu olsun dimi ama yaaa boshayallersmile

Git canım yaa, benimde geçen öyle oldu, yaşayan bilir o korkuyu, git de için rahatlasınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…