Ya kaynanan diyor da eşin niye tınlıyor.He he desin geçsin yani.Ayy bunlar da anca akıl veriyorlar, çok düşünüyorsa para versin kaydirigubbakcemile3
Madem öyle sen hiç taviz verme bu konuda, hem ne gerek var boşu boşuna kira ödeyceksiniz. Offf offf bi rahat bıraksalar bizi, ahdım var oğlum mutlu olsun diye hiç karışmayacağım gelinime, yeter ki oğlum mutlu olsun dimi ama yaaa boshayallersmile
himm o normal canim,bazen ben hah simdi kese yirtilicak,eli kolu cikacak ordan diyorum..ama yok,geriyor basiyor..yok sanırım canım.
sadece gerilme hissediyorum.
oda bebk dayıyo bi tarafalrını. sanırım
aman sancı olmasında.
hımmm. ben pek bilmiyorm bursayı
ancak gezmeden gezmeye
altıparmağı iliyorum ama zaferin alt tarafı dimi.
ben prof dr. yalçın kimyay gidiyorum
ama özel muayehane
doğumu çekirge dorukta yapıcam sanrıımsevil apkere randevu aldım. duydunmu hiç.
seninki bi futbol takımı kurmaya niyetli ozaman.
hadi kolay gelsin sana.kaydirigubbakcemile5
evet ya yerim ben onların elelrini.
ama eli faaln ayırt edemiyrum.
İnşallah bereketli olur canım...
Sanırım öyle eşimde ısrar etmedi ama neden böyle yapıyor bu kadın anlamıyorum...Doğumumu özel has. yapmak istememede karıştı ama özelde yapacağım ve taşınmayı da düşünmüyorum :dilcikar:
karnin burnunda bu halinle nereye tasiniyormussun allasen..laf iste..konussunlarda nasil olursa olsun...
karistirma arkadasim,he he de kendi bildigini yap bosver..bende öyle yapmaya calisiyorum artik...
burdada hastanede özel oda almak biraz tuzlu,özel hastane olayi yok,özel hasta olayi var iste..bizde özel oda alicaz dogumda kismetse..
bunu duyunca yüzü düsmüstü benimkininde..salla bosver o yüzden...:dilcikar:
Ona kalsa taşınmakta ne var canım...
Birsürü kardeşim var gelir yardım ederler...
Benim özel has. yapacağım doğum parası komik bir rakam 500 tl sezeryan 750 ki onu da ben kendim karşılıyorum...Büyük eltim diyor ki tabi üzülür kayınvalden ne vercen oraya para ver kayınvaldene yada oğluna bak nasıl mutlu olurlar sempatiksalakcinni
Sallıyorum üstüme çok gitmedikleri taktirde canım ...
mavrulam ya Allah yardımcın olsun,o neymiş öyle,sanki kendi cebinden cıkacak..böyle insanlar bi huzur,rahat vermezler...
Bende çalışabilir aldım canım...İstiyorlarmış işte...
Sen yine de yanında götür ne olur ne olmaz...
Bu arada senin bebişte benimki gibi akşam sen uzanınca hareketlenmeye başlıyor...
Birde benim sıpa otobüsteişe gelirken hiç durmuyor
Bana hastane getireceksin dedi...Şirketimi aradım nüfüs cuzdanı yeterli dedi..
Hastaneyi aradım rapor için gerekli onlar bilmiyolar dedi...Tekrar kadını aradım kadın vizite kağıtları artık kalktı dedi ... akannehirSonra ben ısrar edince muhasebeciyi aradı 5 dak sonra adam bana mail attı.. Ara hastaneyi bak nasıl isteyecekler..
O gün az uğraşmamıştım mirmirmirmir
Ay bu kayınvaldem beni deli edicek...
Eşim onların oturduğu yerde çalışıyor her gün araba ile işe gidip geliyor...Yeni iş yeri açtılar...
Kayınvaldem demişki her gün gidip geleceğine taşının buraya en azından biriniz yol parası ödersiniz...Ben evimde kira vermiyorum...Tanıdıklar sağolsun kira almıyorlar...Taşınmamı istediği yerde onların oturduğu mahalle...En az 350 kira vercem...Eşime olmaz dedim hele bu halde bu zamanda...Eltim de aklın varsa gelme diyor eşim yine bu konu için beni arıyor...
Bu kadının herşeye karışmasındna bıktım...Bana hiçbir şey demiyor birde..Dese cavabını alacak...
alıcam yanıma olumunekankayizsmile benimde işe gelirken akşam giderken arbada durmuyor noluyo acaba o zaman o kadar kıpırdıyolar....
alt tarafı bir kağıt verseymiş niye uğraştırmış seni allah allah....
kayınvalidenle anlaşmana bağlı yakın olunca bi yandanda iyi oluyor çocuğu bırakırsın felan ama aranız nasıl bilmiyorum bişey demesdiğine göre sana iyi değil sen uzak dur o zaman bide kira vermiyosunuz yol parası daha az masraf niye rahatınızı bozasınız boşveer takma.... iranı o mu ödeyecek acaba...
Bende bilmiyorum neden o kadar kıpırdıyor ama hoşuma gidiyor..
Ben anneme yakınım canım bebeğime de annem bakacak işe giderken yolumun üzeri bırakacağım...Kayınvaldemle aram iyi yani böyle şeyleri de bana demez eşime der...Diğer çocuklarına da öyle yapıyor en büyük abisi de eşi ile araşı bozuldu bu yüzden şimdi kötüler ki oda ben gibi hamile 7 aylık ama huzuru yok.. Eltimler gelme dediğine göre birşey biliyorlar diyorum..
Bütün evinin işini onlar yapıyor..
birde sterilizatör alan var mı gerekli mi biliyor musunuz?
biberon ısıtıcısı gerekli mi?
kızlar anneme gittim tatlı bişeyler yedim uzandım
sıpam bir iki pıt yaptı pek tatmin etmedi ama olsun
ya bu veletler şimdiden bizi böyle korkutuyo
doğunca napcaz bilmem
annem derdi gece kalkıp nefesinizi dinlerdim diye
saçma gelirdi şimdi hak verdim kadına
Biberon ısıtıcısı bence gerekli değil ama sterilizatör gerekiyormuş, ablam bana kendi kullandığını verdi.
kızlar memurların doğum izinleri 20 haftaya çıkarılmış bilgisi olan var mıı
hadi canım ne zamaaannnn ? onaylanmış mı ki ? ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?