2010 Aralık Anneleri

Ya kaynanan diyor da eşin niye tınlıyor.He he desin geçsin yani.Ayy bunlar da anca akıl veriyorlar, çok düşünüyorsa para versin kaydirigubbakcemile3

Eşiminde işine gelir büyüdüğü mahallede oturmak arkadaşları hep orada...
Dilediği zaman çıkacak arkadaşları ile...
Ama çok bekler

Tavizi verdim mi zaten eşim yumuşak yanımı buldu mu fena olur...
Ya hem boşu boşuna kira işte...
Biz de kayınvalde olacağız demi , inşallah iyi kayınvaldeler oluruz...boshayallersmile

himm o normal canim,bazen ben hah simdi kese yirtilicak,eli kolu cikacak ordan diyorum..ama yok,geriyor basiyor..
ayaklari bana cok sikinti veriyor ama olsunnnn,saglikli olsunlarda :))
ay sormaa,bana bakip bakip sen 60 yasina kadar her sene hamile kalsanaaa diyor deli kaydirigubbakcemile3

karnin burnunda bu halinle nereye tasiniyormussun allasen..laf iste..konussunlarda nasil olursa olsun...
karistirma arkadasim,he he de kendi bildigini yap bosver..bende öyle yapmaya calisiyorum artik...
burdada hastanede özel oda almak biraz tuzlu,özel hastane olayi yok,özel hasta olayi var iste..bizde özel oda alicaz dogumda kismetse..
bunu duyunca yüzü düsmüstü benimkininde..salla bosver o yüzden...:dilcikar:

Ona kalsa taşınmakta ne var canım...
Birsürü kardeşim var gelir yardım ederler...
Benim özel has. yapacağım doğum parası komik bir rakam 500 tl sezeryan 750 ki onu da ben kendim karşılıyorum...Büyük eltim diyor ki tabi üzülür kayınvalden ne vercen oraya para ver kayınvaldene yada oğluna bak nasıl mutlu olurlar sempatiksalakcinni
Sallıyorum üstüme çok gitmedikleri taktirde canım ...

slm kızlar,
nasılsınız,ayy kendımı cok yorgun hıssedıyorum sureklı uyuyasım var nıyeyse...

mavrulam ya Allah yardımcın olsun,o neymiş öyle,sanki kendi cebinden cıkacak..böyle insanlar bi huzur,rahat vermezler...

mavrulam ya Allah yardımcın olsun,o neymiş öyle,sanki kendi cebinden cıkacak..böyle insanlar bi huzur,rahat vermezler...

Ben artık bunu atlattım canım...
Umursamıyorum kayınvaldem böyle...Paraya fazla düşkün...
Benim işime karışması canımı sıkıyor...
Vermiyorlar rahat ama allahtan uzağım çokta karışmaıyorlar yakınlaşmamam lazım...

Bende geçen hafta çok uykuluydum şükür atlattım ya...

alıcam yanıma olumunekankayizsmile benimde işe gelirken akşam giderken arbada durmuyor noluyo acaba o zaman o kadar kıpırdıyolar....

alt tarafı bir kağıt verseymiş niye uğraştırmış seni allah allah....

kayınvalidenle anlaşmana bağlı yakın olunca bi yandanda iyi oluyor çocuğu bırakırsın felan ama aranız nasıl bilmiyorum bişey demesdiğine göre sana iyi değil sen uzak dur o zaman bide kira vermiyosunuz yol parası daha az masraf niye rahatınızı bozasınız boşveer takma.... iranı o mu ödeyecek acaba...

dalin sıvı deterjan kullananlar sorum var size....

arka kulanma klavuzunda yünlü giysilerde kullanmayınız yazıyor?
birde miktar olarak ne kadar koyuyorsunuz 1/2 ölçek demiş bu yarım ölçek mi demek yoksa 1 yada 2 ölçekmi anlamadım ben...

kızlar anneme gittim tatlı bişeyler yedim uzandım
sıpam bir iki pıt yaptı pek tatmin etmedi ama olsun
ya bu veletler şimdiden bizi böyle korkutuyo
doğunca napcaz bilmem
annem derdi gece kalkıp nefesinizi dinlerdim diye
saçma gelirdi şimdi hak verdim kadına

Bende bilmiyorum neden o kadar kıpırdıyor ama hoşuma gidiyor..
Ben anneme yakınım canım bebeğime de annem bakacak işe giderken yolumun üzeri bırakacağım...Kayınvaldemle aram iyi yani böyle şeyleri de bana demez eşime der...Diğer çocuklarına da öyle yapıyor en büyük abisi de eşi ile araşı bozuldu bu yüzden şimdi kötüler ki oda ben gibi hamile 7 aylık ama huzuru yok.. Eltimler gelme dediğine göre birşey biliyorlar diyorum..
Bütün evinin işini onlar yapıyor..

birde sterilizatör alan var mı gerekli mi biliyor musunuz?
biberon ısıtıcısı gerekli mi?

oyy yok sen otur evinde rahatını bozma hiç benim kayınvalidem benim eve geldiğinde ütüm varsa felan yapr hemen çok yardımcı olur bi oturmaya gelir elleri kolları dolu kadının allahıma çok şükür ben yakın otursam rahat ederim hatta o yüzden dedim sanada... neyse sen hiç karıştırma....

Sevindim canım, bende kendimi düşünüyorum da dinlerim herhalde nefesini oyyy düşününce bile nasıl heyecanlanıyorumm kuzumuopuyorumnanaktan
Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah, bize de acılarını göstermesin:Saruboceq:

Biberon ısıtıcısı bence gerekli değil ama sterilizatör gerekiyormuş, ablam bana kendi kullandığını verdi.

süper yokki etrafımda benim böyle alıcağım kimse...
biberon ısıtıcısı neden kafama takıdı kardeşimden hatırlıyorum kaç tane biberonu cezvede suyun içinde ısıtırken yaktık biberonlar yamuldu kullanışlı bişi gb geldi mama kavanozlarını ısıtanda var.. bilemedim ben bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…