süper yokki etrafımda benim böyle alıcağım kimse...
biberon ısıtıcısı neden kafama takıdı kardeşimden hatırlıyorum kaç tane biberonu cezvede suyun içinde ısıtırken yaktık biberonlar yamuldu kullanışlı bişi gb geldi mama kavanozlarını ısıtanda var.. bilemedim ben bilmiyorumkismile
kızlar memurların doğum izinleri 20 haftaya çıkarılmış bilgisi olan var mıı
mikrodalgada ısıtmak tehlikeli olurmu ki kızlar
SEZEN canim cok begendimmm..
gecen bebek magazasini gezerken aklima geldin,bir bölüme komple harika denizci aksesuarlari koymuslar..tekne seklinde raflar falan vardi,dedim sezen olcak ki burdaaa. :))
eminim odanizin son hali cok cok güzel olacak :1rolleyes:
sezencim stickerlarınızı çok beğendim canım
kimbilir herşeyini yerleştirince ne güzel olucak.
sağlıklı günlerde kullansın oğluşun.
aynen..onlara kalsa dogumada ne var..ev isinede ne var,hamilelikte agri sizi neymis..bi sürü terane..Ona kalsa taşınmakta ne var canım...
Birsürü kardeşim var gelir yardım ederler...
Benim özel has. yapacağım doğum parası komik bir rakam 500 tl sezeryan 750 ki onu da ben kendim karşılıyorum...Büyük eltim diyor ki tabi üzülür kayınvalden ne vercen oraya para ver kayınvaldene yada oğluna bak nasıl mutlu olurlar sempatiksalakcinni
Sallıyorum üstüme çok gitmedikleri taktirde canım ...
birde sterilizatör alan var mı gerekli mi biliyor musunuz?
biberon ısıtıcısı gerekli mi?
kızlar anneme gittim tatlı bişeyler yedim uzandım
sıpam bir iki pıt yaptı pek tatmin etmedi ama olsun
ya bu veletler şimdiden bizi böyle korkutuyo
doğunca napcaz bilmem
annem derdi gece kalkıp nefesinizi dinlerdim diye
saçma gelirdi şimdi hak verdim kadına
aynen..onlara kalsa dogumada ne var..ev isinede ne var,hamilelikte agri sizi neymis..bi sürü terane..
paragöz insanlardan nefret ediyorum zaten
avent sterilizatörü aldim ben canim,2 cesit var,bir normal elektrikli,digeride mikrodalga firina göre yapilmis..ben normal büyük olani aldim..
alacaksan aklinda bulunsun biberonlariniz neyse onun markasindan alin...
misal beberon nuk´sa avent sterilizatör alma cünkü boyutlari uymayabiliyor...
isitici olayini en sona biraktim ben,iyice arastirmam gerek..
hadi ya ay nasıl merak ettim şimdi..ama bitti bizim oda artık iyi ki de ben görmemişim tekne şeklinde raflar mıııı ayyyyy süper canım benim..
denizim sağol canım pazar günü resim çekeceğim inşallah...amin
selam iyiik güzellik nolsun seni sormalı.....
anladım canım biberonlarımız avent o yüzden avente bakıyorum dediğin gb bende alırsam büyük olanından alıcam mikrodalga çok hoşuma gitmiyo evde de fazla kullanmamaya çalışıyorum... ısıtıcı aventin dijital olanı çok güzel ben onu beğendim ama senin gb araştırmadayım... sağol...olumunekankayizsmile
bu haftayı da bitirdim kaldı üç haftam kızlar
bayramla birlikte ayrılıorum izne Allah kısmet ederse
artık yorulduumu hissediorum ben ya
enerjim baya bi azalıo konuşmaya bile mecalim kalmıoo
bende hamile kaldigimdan bu yana mikrodalga kullanmadim cünkü her doktor baska bisey söylüyor..iyisimi kullanmamak :))
aynen,bi dijital olan var kapakli falan birde normali var..onu ihtiyaca göre alicam iste,bi bakayimda
arkadas hediye olarak aventin mikserini alacakmis,hani püresi icin falan..onuda takibe al simdiden derim,kati gidaya gecince cok lazim olacak aventci arkadasim benim olumunekankayizsmile
hadi gözünaydın canım.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer 3haftada inşallah.. sen çalışabilirmi aldın? ben dayanamadm walla. yarın son günü. p.tesi ayrılıorm inşallh :teytey:
gunaydin annisler
bu sabah coook derin uyuyodum zor uyandim yahu
ama kocise kahvaltisini hazirladim yani:kedi:
gecede ruyamda normal dogum yaptim
bebisi emzirebilirmiyim dedim
verdiler emzirdim bi guzel :asigim:
ayyy cok guzeldi yaaa:asigim:
resmen yasadim dogum anini
ayaga kalkiymmi diyorum kalk diyolar
ama kanamam var diye dusunuyorum falan
bi uyandim hala dogurmamisim tuh dedimkaydirigubbakcemile3
dun dogumhanenin etkisinde kaldim galba
mavrulam yanlislikla begenmedim tusuna bastim
senin msginda kusura bakma canima.s.
slm kızlar nasılsınız
ben biraz tedirginim bebeğim dün geceden beri az hareket ediyo
böyle bikaç saatte bir falan anca telaşlanmıyım diyorum ama beceremiyorum
en son sabah kalktığımda kımıldamıştı
şimdi gidip tatlı bişeyler yicem
1 saat falan daha kımıldamazsa gidicem doktora korkuttu beni sıpa ya
Ay bu kayınvaldem beni deli edicek...
Eşim onların oturduğu yerde çalışıyor her gün araba ile işe gidip geliyor...Yeni iş yeri açtılar...
Kayınvaldem demişki her gün gidip geleceğine taşının buraya en azından biriniz yol parası ödersiniz...Ben evimde kira vermiyorum...Tanıdıklar sağolsun kira almıyorlar...Taşınmamı istediği yerde onların oturduğu mahalle...En az 350 kira vercem...Eşime olmaz dedim hele bu halde bu zamanda...Eltim de aklın varsa gelme diyor eşim yine bu konu için beni arıyor...
Bu kadının herşeye karışmasındna bıktım...Bana hiçbir şey demiyor birde..Dese cavabını alacak...
pelincim kime gitttnnn birsen hanıma mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?