2010 Aralık Anneleri

mikrodalgada ısıtmak tehlikeli olurmu ki kızlar

mikrodalgada ısıtmak tehlikeli olurmu ki kızlar

ben avent in sitesinde mikrodalgada ısıtmayın diye bi açıklama görmüştüm ama satış amaçlı mı bilmem çünkü aventin ısıtıcısı ve sterilizzatörü hoşuma gitti.. mikrodalgada ısıtınca bebeğin ağzı yanabilir diyolar çünkü mikrodalga eşit ısıtmıyor çok dikkat etmek lazım....

hadi ya ay nasıl merak ettim şimdi..ama bitti bizim oda artık iyi ki de ben görmemişim tekne şeklinde raflar mıııı ayyyyy süper canım benim..

sezencim stickerlarınızı çok beğendim canım
kimbilir herşeyini yerleştirince ne güzel olucak.
sağlıklı günlerde kullansın oğluşun.

denizim sağol canım pazar günü resim çekeceğim inşallah...amin

aynen..onlara kalsa dogumada ne var..ev isinede ne var,hamilelikte agri sizi neymis..bi sürü terane..
paragöz insanlardan nefret ediyorum zaten

birde sterilizatör alan var mı gerekli mi biliyor musunuz?
biberon ısıtıcısı gerekli mi?

avent sterilizatörü aldim ben canim,2 cesit var,bir normal elektrikli,digeride mikrodalga firina göre yapilmis..ben normal büyük olani aldim..
alacaksan aklinda bulunsun biberonlariniz neyse onun markasindan alin...
misal beberon nuk´sa avent sterilizatör alma cünkü boyutlari uymayabiliyor...
isitici olayini en sona biraktim ben,iyice arastirmam gerek..

ben de çok dinledim oğlumun nefesini:) hatta uykum ağırdır normalde, oğlumun sayesinde kuş uykusuna döndü. kafasını çevirse uyanırdım...

anladım canım biberonlarımız avent o yüzden avente bakıyorum dediğin gb bende alırsam büyük olanından alıcam mikrodalga çok hoşuma gitmiyo evde de fazla kullanmamaya çalışıyorum... ısıtıcı aventin dijital olanı çok güzel ben onu beğendim ama senin gb araştırmadayım... sağol...olumunekankayizsmile

evet canim,resmini bulaiblsem eklicektim ama maalesef bulamadim..
tekne seklinde,icine raflar yapmislar,denizci dügümleri falan vardi raflarinda..
senin temana bayiliyorum zatenn kaydirigubbakcemile5

bu haftayı da bitirdim kaldı üç haftam kızlar
bayramla birlikte ayrılıorum izne Allah kısmet ederse
artık yorulduumu hissediorum ben ya
enerjim baya bi azalıo konuşmaya bile mecalim kalmıoo

bende hamile kaldigimdan bu yana mikrodalga kullanmadim cünkü her doktor baska bisey söylüyor..iyisimi kullanmamak :))
aynen,bi dijital olan var kapakli falan birde normali var..onu ihtiyaca göre alicam iste,bi bakayimda
arkadas hediye olarak aventin mikserini alacakmis,hani püresi icin falan..onuda takibe al simdiden derim,kati gidaya gecince cok lazim olacak aventci arkadasim benim olumunekankayizsmile

bu haftayı da bitirdim kaldı üç haftam kızlar
bayramla birlikte ayrılıorum izne Allah kısmet ederse
artık yorulduumu hissediorum ben ya
enerjim baya bi azalıo konuşmaya bile mecalim kalmıoo

hadi gözünaydın canım.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer 3haftada inşallah.. sen çalışabilirmi aldın? ben dayanamadm walla. yarın son günü. p.tesi ayrılıorm inşallh :teytey:

tamam takip edim onuda böylede bi takıntım var işte olunca hepsi aynı marka takım olsun diye hastalık benimki kaydirigubbakcemile3 o püre yapan şey buharda pişiriyıoda sanırım çok güzel bişi ... fakat burdaki fiyatı 250tl civarı çok pahalı indirimde felan denk gelirsem alırım ancak...

Son düzenleme:
hadi gözünaydın canım.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer 3haftada inşallah.. sen çalışabilirmi aldın? ben dayanamadm walla. yarın son günü. p.tesi ayrılıorm inşallh :teytey:

aldım walla çalışabilir die
doktora sordum iyisin şimdi dedi ham sana hareket olur dedi
zorlanırsam gelirsin bozarız iznini istediğin zamn dedi bakalım inşallah dayanabilirimhihoyyyt

Merhabalar güzel anneler. Doktordan geldik şimdi. Nihayet gönlüme göre bir doktor buldum. Kadın hiç bir şey sormaya gerek aklmadan patır patır herşeyleri anlattı. Gayet ilgili güler yüzlü,hayran kaldım. Zaten o kadar çok tavsiye ettiler ki kadından imzalı foto isteyecektim. Hatırlayanlar vardır belki ben 100 lük şeker yüklememi yaptırmadım. Doktora dedim ki tokluk değerim 146 çıkmıştı ben 100 lük yükleme yaptırmak istemiyorum. 160 üzeri tehlikeli,gerek yok dedi. Uçtum havalara. Dikkatli ol dedi sadece. Oğluşum 1.746 gr. Amniyo sıvımız,plesentamız problemsiz. Bebek biraz aşşağıda o yüzden ağrılarınız biraz fazladır dedi. (ah ahhhh) :))) Öyle işte,bugün keyfim yerinde :))

Hayır olsun adaşım. Allah böyle kolay doğum nasip etsin hepimizee
Bu arada seçimimi kaldır diye bir seçenek var böle yanlışlıklar için :)))

Merak etme canım ya. Sol tarafına yat dinlen bol bol..

Ahhh mavrulam. Bende anneme yakınım kayınvalideme uzak. Kadın takmış taşının taşının. Bir gün çıldırıp bağırıp çağırıcam diye korkuyorum. Ben doğumdan sonra çalışıcam sanki bakabilecek minicik bebeğe. Allah'ım anlamıyorum dipdibe olunca ne oluyor. Ben çok rahatım kapım çalıyorsa kim gelmiş bilirim. Oraya gitsem Her dk. biri gelir mi kapı çalar mı endişesi. Kabus gibi. Allah'ım etmesin yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…