Evet canım ya ne kadar tatlı bir kadın değil mi? Sende en son ona gitmiştin. Valla ben daha değiştirmem :))))
çok şeker gerçekten ben iple çekiorum dier randevumu:)
bi de normal doğumu önerio çok hoşuma gitti
kalabalık mıydı
HAdi gözün aydın Pelincim.Bebişede maşallah bu arada.
Hiç değildi canım. Üst kata çıktım ellerimi yıkayayım dedim lavaboya giremeden çağırdılar. Herhalde cuma diye. Ben bayramdan önce gideceğim canım,senin kontrolün ne zaman?
bu haftayı da bitirdim kaldı üç haftam kızlar
bayramla birlikte ayrılıorum izne Allah kısmet ederse
artık yorulduumu hissediorum ben ya
enerjim baya bi azalıo konuşmaya bile mecalim kalmıoo
Merhabalar güzel anneler. Doktordan geldik şimdi. Nihayet gönlüme göre bir doktor buldum. Kadın hiç bir şey sormaya gerek aklmadan patır patır herşeyleri anlattı. Gayet ilgili güler yüzlü,hayran kaldım. Zaten o kadar çok tavsiye ettiler ki kadından imzalı foto isteyecektim. Hatırlayanlar vardır belki ben 100 lük şeker yüklememi yaptırmadım. Doktora dedim ki tokluk değerim 146 çıkmıştı ben 100 lük yükleme yaptırmak istemiyorum. 160 üzeri tehlikeli,gerek yok dedi. Uçtum havalara. Dikkatli ol dedi sadece. Oğluşum 1.746 gr. Amniyo sıvımız,plesentamız problemsiz. Bebek biraz aşşağıda o yüzden ağrılarınız biraz fazladır dedi. (ah ahhhh) :))) Öyle işte,bugün keyfim yerinde :))
Ahhh mavrulam. Bende anneme yakınım kayınvalideme uzak. Kadın takmış taşının taşının. Bir gün çıldırıp bağırıp çağırıcam diye korkuyorum. Ben doğumdan sonra çalışıcam sanki bakabilecek minicik bebeğe. Allah'ım anlamıyorum dipdibe olunca ne oluyor. Ben çok rahatım kapım çalıyorsa kim gelmiş bilirim. Oraya gitsem Her dk. biri gelir mi kapı çalar mı endişesi. Kabus gibi. Allah'ım etmesin yaa...
Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...
Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...
Merhaba kıslar nasılsınız? bebişlerini görenlerin gözü aydın , umarım herkesler iyidir epeydir giremedim geçmişe dönmem çok zor :kedi:
ben geçen hafta perşembe gitmiştim bi ay sora gel dedi
18 kasıma denk gelio aslında ama bayram malum
bayram dönüşü cumartesi ya da pazartesi gidicem
zaten doğum iznine de aynı gün ayrılcam inşallah
bana neden bi ay sora gel dedi yaaaaaaa
36 haftamı doldurmuş olcm o zamnnnboshayallersmile
biz seninle aynı çıkıcaz canım bende bayramdan sonra izinliyim... dayanalım valla sonrası için iyi olucak...
ben geçen hafta perşembe gitmiştim bi ay sora gel dedi
18 kasıma denk gelio aslında ama bayram malum
bayram dönüşü cumartesi ya da pazartesi gidicem
zaten doğum iznine de aynı gün ayrılcam inşallah
bana neden bi ay sora gel dedi yaaaaaaa
36 haftamı doldurmuş olcm o zamnnnboshayallersmile
ay banada 3 hafta sonra demişti sonra aaa rapor vericez 32. haftanda gel dedi 15 gün sonra ama 32. haftam 10. gün doluyor tam 10 gün sonrasına randevu aldım.... salı gidicem bakalım...
Canım sıkma canını biliyosun genetik olarak bebişlerin kiloları boyları farklı.Sağlıklı olsunlarda o yüzden takma güzel annesi.
pandam ben hiç bir testimin sonucunu götürmedim. Onları görmek istediği için erken çağırdı beni :)
Hoşgeldin canım.Nerelerdesin sen.
aslında öle biliorum ama gel sen bunu içime anlat.. 1000tane tilki dolanıo aklımda.. başkası sölese bende boşuna düşünme takma kafana derm ama ama takılıo istemesek de...
canım laptoumda şarj sıkıntım var bataryam bitti direkt şarjda kullanıyodum şimdi oda bi tuhaflaştı( arada kapanıyo ...
buarada hastane çantalarınız hazırmı kızlar ben yıkadım bebişin eşyalarını ama ütülemedim daha ...
canım kontrole yeni mi gittin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?