2010 Aralık Anneleri

HAdi gözün aydın Pelincim.Bebişede maşallah bu arada.

çok şeker gerçekten ben iple çekiorum dier randevumu:)
bi de normal doğumu önerio çok hoşuma gitti
kalabalık mıydı

Hiç değildi canım. Üst kata çıktım ellerimi yıkayayım dedim lavaboya giremeden çağırdılar. Herhalde cuma diye. Ben bayramdan önce gideceğim canım,senin kontrolün ne zaman?

HAdi gözün aydın Pelincim.Bebişede maşallah bu arada.

Çok teşekkür ederim canım,maşallah dimi teyzesi :)))

Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...

Merhaba kıslar nasılsınız? bebişlerini görenlerin gözü aydın , umarım herkesler iyidir epeydir giremedim geçmişe dönmem çok zor :kedi:

Hiç değildi canım. Üst kata çıktım ellerimi yıkayayım dedim lavaboya giremeden çağırdılar. Herhalde cuma diye. Ben bayramdan önce gideceğim canım,senin kontrolün ne zaman?

ben geçen hafta perşembe gitmiştim bi ay sora gel dedi
18 kasıma denk gelio aslında ama bayram malum
bayram dönüşü cumartesi ya da pazartesi gidicem
zaten doğum iznine de aynı gün ayrılcam inşallah
bana neden bi ay sora gel dedi yaaaaaaa
36 haftamı doldurmuş olcm o zamnnnboshayallersmile

bu haftayı da bitirdim kaldı üç haftam kızlar
bayramla birlikte ayrılıorum izne Allah kısmet ederse
artık yorulduumu hissediorum ben ya
enerjim baya bi azalıo konuşmaya bile mecalim kalmıoo

biz seninle aynı çıkıcaz canım bende bayramdan sonra izinliyim... dayanalım valla sonrası için iyi olucak...

gözü naydın canım herşey yolunda çok sevindim...

Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...

Canım sıkma canını biliyosun genetik olarak bebişlerin kiloları boyları farklı.Sağlıklı olsunlarda o yüzden takma güzel annesi.

Merhaba kıslar nasılsınız? bebişlerini görenlerin gözü aydın , umarım herkesler iyidir epeydir giremedim geçmişe dönmem çok zor :kedi:

Hoşgeldin canım.Nerelerdesin sen.

ay banada 3 hafta sonra demişti sonra aaa rapor vericez 32. haftanda gel dedi 15 gün sonra ama 32. haftam 10. gün doluyor tam 10 gün sonrasına randevu aldım.... salı gidicem bakalım...

biz seninle aynı çıkıcaz canım bende bayramdan sonra izinliyim... dayanalım valla sonrası için iyi olucak...

walla ben ewde sıkılırım bi de o yüzden izne ayrılmak istemedim
kend, kendimi dinlerim
zamanında doğurcaksam da dinleye dinleye kendimi erken doğururum benkaydirigubbakcemile3
biliom kendimi

pandam ben hiç bir testimin sonucunu götürmedim. Onları görmek istediği için erken çağırdı beni :)

ay banada 3 hafta sonra demişti sonra aaa rapor vericez 32. haftanda gel dedi 15 gün sonra ama 32. haftam 10. gün doluyor tam 10 gün sonrasına randevu aldım.... salı gidicem bakalım...

ne güzellll ben de gitmek istommmmm
acaba ağrım sızım var desem de gitsem miaklinialirimsmile

Canım sıkma canını biliyosun genetik olarak bebişlerin kiloları boyları farklı.Sağlıklı olsunlarda o yüzden takma güzel annesi.

aslında öle biliorum ama gel sen bunu içime anlat.. 1000tane tilki dolanıo aklımda.. başkası sölese bende boşuna düşünme takma kafana derm ama ama takılıo istemesek de...

ya korkma aynur benim seninle aynı ve bende 1,70 boy var kilo desen 70 kilo ile hamile kaldım göstermiyorum ama kaydirigubbakcemile3 neyseee iri bi hatunum yani bbeğim 1600gr dı aynı hafta gittik seninle sen bide zayıfsın bana göre daha minyonsun sıkma canını rahat olll bana doktor normal dedi... 100gr var aramızda...

Hoşgeldin canım.Nerelerdesin sen.

canım laptoumda şarj sıkıntım var bataryam bitti direkt şarjda kullanıyodum şimdi oda bi tuhaflaştı ( arada kapanıyo ...

buarada hastane çantalarınız hazırmı kızlar ben yıkadım bebişin eşyalarını ama ütülemedim daha ...

aslında öle biliorum ama gel sen bunu içime anlat.. 1000tane tilki dolanıo aklımda.. başkası sölese bende boşuna düşünme takma kafana derm ama ama takılıo istemesek de...

takma bence çünkü bizim bebişlerde 3600 felan olucak 2 ay var her hafta 250gr alırsa 3200-3600 arası doğarlar merak etme... çok normal yaniii ...

ben bu hafta pazar hazırlıcam inşallah bi iki eksik var işte artık tamamlamak lazım aslındaohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…