canım laptoumda şarj sıkıntım var bataryam bitti direkt şarjda kullanıyodum şimdi oda bi tuhaflaştı( arada kapanıyo ...
buarada hastane çantalarınız hazırmı kızlar ben yıkadım bebişin eşyalarını ama ütülemedim daha ...
Kızlar gece hiç uyumadım birazcık uyuyayım. Öpüyorum herkesleri...
yeni canım p.tesi gittim. szinkiler hep tosun maşallah. en zayıf benimki galibaa :gitme:
Kızlar gece hiç uyumadım birazcık uyuyayım. Öpüyorum herkesleri...
bende hepsini avent aldim,emziklerinin cogunuda avent aldim ama baska markalarda aldim,belki avent tutmak istemez diye,hepsini deneriz artik :)tamam takip edim onuda böylede bi takıntım var işte olunca hepsi aynı marka takım olsun diye hastalık benimki kaydirigubbakcemile3 o püre yapan şey buharda pişiriyıoda sanırım çok güzel bişi ... fakat burdaki fiyatı 250tl civarı çok pahalı indirimde felan denk gelirsem alırım ancak...
pelinim gelmis hosgelmissss :lepi:Merhabalar güzel anneler. Doktordan geldik şimdi. Nihayet gönlüme göre bir doktor buldum. Kadın hiç bir şey sormaya gerek aklmadan patır patır herşeyleri anlattı. Gayet ilgili güler yüzlü,hayran kaldım. Zaten o kadar çok tavsiye ettiler ki kadından imzalı foto isteyecektim. Hatırlayanlar vardır belki ben 100 lük şeker yüklememi yaptırmadım. Doktora dedim ki tokluk değerim 146 çıkmıştı ben 100 lük yükleme yaptırmak istemiyorum. 160 üzeri tehlikeli,gerek yok dedi. Uçtum havalara. Dikkatli ol dedi sadece. Oğluşum 1.746 gr. Amniyo sıvımız,plesentamız problemsiz. Bebek biraz aşşağıda o yüzden ağrılarınız biraz fazladır dedi. (ah ahhhh) :))) Öyle işte,bugün keyfim yerinde :))
Hayır olsun adaşım. Allah böyle kolay doğum nasip etsin hepimizee
Bu arada seçimimi kaldır diye bir seçenek var böle yanlışlıklar için :)))
Merak etme canım ya. Sol tarafına yat dinlen bol bol..
Ahhh mavrulam. Bende anneme yakınım kayınvalideme uzak. Kadın takmış taşının taşının. Bir gün çıldırıp bağırıp çağırıcam diye korkuyorum. Ben doğumdan sonra çalışıcam sanki bakabilecek minicik bebeğe. Allah'ım anlamıyorum dipdibe olunca ne oluyor. Ben çok rahatım kapım çalıyorsa kim gelmiş bilirim. Oraya gitsem Her dk. biri gelir mi kapı çalar mı endişesi. Kabus gibi. Allah'ım etmesin yaa...
Evet canım ya ne kadar tatlı bir kadın değil mi? Sende en son ona gitmiştin. Valla ben daha değiştirmem :))))
pelincim bende sürekli iyi kafama göre bi doktor arıyordum medipolde doğum yapmayı düşündüğüm için sema ovalıya gittim ama pek samimi bulmadım elektrik alamadım yani :2: senin gittiğin kartal umut hastanesindeki birsen hn mı canım bende denesem mi diyorum...
Of kızlar
Sabahtan beri koşturuyorum 2 toplantıya girdim
2sinin sonucunda hazırlamam gereken şeyler vardı birini hazırladım
birini yetiştiremeyeceğimi haftaya kadar zaman isterim dedim.
bıçak saplanmalarım var birde toplantı esnalarında bacaklarımı sıkıyorum artık.
Offf bir an önce iznim bitsin ayrıca geçici olarak benim işerimi arkadaşıma devr ediyorum. Onun yanınada bir yardımcı arıyoruz. İnşallah bulunurda benim yüzümden sevdiğim arkadaşım kafayı yemez İşe tekrar döndüğümde onu iyi görmek istiyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Meleklerinizi güzel kokularını içime çeke çeke öpüyorum Bugün yoğunluktan giremeyebilirim merak etmeyin opuyorumnanaktan
Of kızlar
Sabahtan beri koşturuyorum 2 toplantıya girdim
2sinin sonucunda hazırlamam gereken şeyler vardı birini hazırladım
birini yetiştiremeyeceğimi haftaya kadar zaman isterim dedim.
bıçak saplanmalarım var birde toplantı esnalarında bacaklarımı sıkıyorum artık.
Offf bir an önce iznim bitsin ayrıca geçici olarak benim işerimi arkadaşıma devr ediyorum. Onun yanınada bir yardımcı arıyoruz. İnşallah bulunurda benim yüzümden sevdiğim arkadaşım kafayı yemez İşe tekrar döndüğümde onu iyi görmek istiyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Meleklerinizi güzel kokularını içime çeke çeke öpüyorum Bugün yoğunluktan giremeyebilirim merak etmeyin opuyorumnanaktan
kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus
ooo burcucum herşey bitti desene. ohh ev bebişe hazır yani.. inşallah sağlıkla gelir tosunun...
kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus
EZOMM canim cok sagol paylasim icin..
bende ögrendigim biseyi eklemek istiyorum müsadenle..
solunuza yatin kizlar hemen..bol su icin..
ben simdiye kadar olan tüm sancilarimi bu sekilde gönderdim cok sükür..
birde SAKIN olun lütfen,bir kere yalanci kasilma yasadiysaniz artik tanir hale geliyorsunuz zaten..
STRES sanciyi artiriyor sonucta,bunu düsünün a.s.
cok sükür canim,ne cok ugrastiriyormus insani bu camasir isi..yalniz olunca zor..
arkadasim geldi bir gün sagolsun ama ciciler kurumamisti,yapamadik..
ama bitince inanki üstümden kocaman bi yük kalkti..
ay insallah saglikla ve zamaninda gelir hepimizin minik yaramazlariii :Saruboceq:
cok sagol teyzesiii,yok canim dursunlar durabildikleri kadar yaramazlarOhh ellerine sağlık canım.Bitince gerçekten insan rahatlıyor :)) HAyırlısıyla gelsinlerde kullanalım artık dimi :)) Zaman azalıyor :))
aa bak bunuda ben bilmiyordum..seve seve yerim ne demek :lepi:rica ederim tatlım ne demek...bide şekerli yemek gerekirmiş...
Eminim rahatlamışsındr canım.. darısı başımıza artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?