2010 Aralık Anneleri

Ben bebek kıyafetlerini bititrdim canım.HAstane çantasıda hazır bir iki kendi eksiğim var onlarıda halledicem inşallah bir ara.

yeni canım p.tesi gittim. szinkiler hep tosun maşallah. en zayıf benimki galibaa :gitme:

canım izine ayrılınca bebişin tosun olur merak etme. Yemeklerden sonra soluna yatar, bol bol dinlenirsin.. Allah'a şükür hepimizin bebekleri sağlıklı. Sakın kafana takma...

bende hepsini avent aldim,emziklerinin cogunuda avent aldim ama baska markalarda aldim,belki avent tutmak istemez diye,hepsini deneriz artik :)
nuby de cok güzeldi ama olsun..ilerde su biberonunu falan nuby alirim yerimseniben
burdada pahali canim maalesef..sansliyim ama hediye gelicek :)
fiyatlari arastir diye söyledim,aklima gelen bisey olursa söylerim daha tatlim..

pelinim gelmis hosgelmissss :lepi:
cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina,meleginede massallahhhhh ,hep böyle güzel haberlerle gelin insallahh:Saruboceq:

Evet canım ya ne kadar tatlı bir kadın değil mi? Sende en son ona gitmiştin. Valla ben daha değiştirmem :))))

pelincim bende sürekli iyi kafama göre bi doktor arıyordum medipolde doğum yapmayı düşündüğüm için sema ovalıya gittim ama pek samimi bulmadım elektrik alamadım yani :2: senin gittiğin kartal umut hastanesindeki birsen hn mı canım bende denesem mi diyorum...

canım pelin çıktı heralde
ben de umut hastanesinde birsen hanıma gidiorum
memnun kaldım açıkcası

Of kızlar
Sabahtan beri koşturuyorum 2 toplantıya girdim
2sinin sonucunda hazırlamam gereken şeyler vardı birini hazırladım
birini yetiştiremeyeceğimi haftaya kadar zaman isterim dedim.
bıçak saplanmalarım var birde toplantı esnalarında bacaklarımı sıkıyorum artık.
Offf bir an önce iznim bitsin ayrıca geçici olarak benim işerimi arkadaşıma devr ediyorum. Onun yanınada bir yardımcı arıyoruz. İnşallah bulunurda benim yüzümden sevdiğim arkadaşım kafayı yemez İşe tekrar döndüğümde onu iyi görmek istiyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Meleklerinizi güzel kokularını içime çeke çeke öpüyorum Bugün yoğunluktan giremeyebilirim merak etmeyin
opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım yorma kendini...

kolay gelsin canim,cok yorma kendini,insallah bir an önce izin zamani gelir ve keyfini cikarirsin olumunekankayizsmile

kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus

ooo burcucum herşey bitti desene. ohh ev bebişe hazır yani.. inşallah sağlıkla gelir tosunun...

BRAXTON HİCKS KONTRAKSİYONLARINI TETİKLEYEBİLEN DURUMLAR• Bebeğiniz ya da siz çok hareketli ve aktifseniz,
• Birisi karnınıza sertçe dokunursa,
• Mesaneniz çok dolu ise,
• Cinsel ilişki sonrasında,
• Uzun süre susuz kalmışsanız.

NASIL BAŞ EDİLEBİLİR?
Braxton Hicks kasılmaları genelde zararsız ve ağrısız kasılmalardır, ancak yine de bu durum sizi rahatsız ediyorsa önüne geçmek için bazı basit öneriler işe yarayabilir. Şöyle ki:

• Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
• Ilık bir duş yapın.
• 4-5 bardak su için. Eğer kasılmaları başlatan durum su kaybı ise su içmek çok işe yarayacaktır.
• Bu basit önlemler ile kasılmalar geçmiyor; sıklığı, şiddeti ve yarattığı rahatsızlık giderek artıyorsa zaman kaybetmeden doktorunuza haber verin.

ooo burcucum herşey bitti desene. ohh ev bebişe hazır yani.. inşallah sağlıkla gelir tosunun...

cok sükür canim,ne cok ugrastiriyormus insani bu camasir isi..yalniz olunca zor..
arkadasim geldi bir gün sagolsun ama ciciler kurumamisti,yapamadik..
ama bitince inanki üstümden kocaman bi yük kalkti..
ay insallah saglikla ve zamaninda gelir hepimizin minik yaramazlariii :Saruboceq:

EZOMM canim cok sagol paylasim icin..
bende ögrendigim biseyi eklemek istiyorum müsadenle..
solunuza yatin kizlar hemen..bol su icin..
ben simdiye kadar olan tüm sancilarimi bu sekilde gönderdim cok sükür..
birde SAKIN olun lütfen,bir kere yalanci kasilma yasadiysaniz artik tanir hale geliyorsunuz zaten..
STRES sanciyi artiriyor sonucta,bunu düsünün a.s.

Ohh ellerine sağlık canım.Bitince gerçekten insan rahatlıyor :)) HAyırlısıyla gelsinlerde kullanalım artık dimi :)) Zaman azalıyor :))

rica ederim tatlım ne demek...bide şekerli yemek gerekirmiş...

Eminim rahatlamışsındr canım.. darısı başımıza artık..

Ohh ellerine sağlık canım.Bitince gerçekten insan rahatlıyor :)) HAyırlısıyla gelsinlerde kullanalım artık dimi :)) Zaman azalıyor :))
cok sagol teyzesiii,yok canim dursunlar durabildikleri kadar yaramazlar
zaman azaldikca ben inanamiyorum,kucagimiza alinca kimbilir neler olcak kismetse opuyorumnanaktan

rica ederim tatlım ne demek...bide şekerli yemek gerekirmiş...
aa bak bunuda ben bilmiyordum..seve seve yerim ne demek :lepi:
Eminim rahatlamışsındr canım.. darısı başımıza artık..

hemde nasil kaydirigubbakcemile2
darisi size insallahhh olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…