cok sagol teyzesiii,yok canim dursunlar durabildikleri kadar yaramazlar
zaman azaldikca ben inanamiyorum,kucagimiza alinca kimbilir neler olcak kismetse opuyorumnanaktan
aa bak bunuda ben bilmiyordum..seve seve yerim ne demek :lepi:
hemde nasil kaydirigubbakcemile2
darisi size insallahhh olumunekankayizsmile
ya korkma aynur benim seninle aynı ve bende 1,70 boy var kilo desen 70 kilo ile hamile kaldım göstermiyorum ama kaydirigubbakcemile3 neyseee iri bi hatunum yani bbeğim 1600gr dı aynı hafta gittik seninle sen bide zayıfsın bana göre daha minyonsun sıkma canını rahat olll bana doktor normal dedi... 100gr var aramızda...
takma bence çünkü bizim bebişlerde 3600 felan olucak 2 ay var her hafta 250gr alırsa 3200-3600 arası doğarlar merak etme... çok normal yaniii ...
canım izine ayrılınca bebişin tosun olur merak etme. Yemeklerden sonra soluna yatar, bol bol dinlenirsin.. Allah'a şükür hepimizin bebekleri sağlıklı. Sakın kafana takma...
kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus
kızlar içimi rahatlattınız valla. allah razı olsun. ya ne bilim herkesnki benim sıpadan önde gerçi doktor da geriden gelio ama sağlıklı dedi ama yine de anne yüreği işte :sinifsinif: nagihancım walla içime su serptin benimkide o kadar küçük sayılmaz o zaman
sagol canimmm,onuda denerim :))tatlım tatlı ozellikle meyve suyuymuş
bu arada bende benim sancılarımın nedenini anlamış oldum.bebişim benim bi tanecik prenses kızım maşallah bu aralar cok hareketli..spor salonu gibi kullanıyor beni....sıpa-gettim
yakin olsam ben gelirdim valla..böyle zamanlarda cok ihtiyac oluyor ese dosta inanki..ohhh maşallah cucum,bırısı benımkılere de el atsa super olacak,2 gundur camasır yıkama fılesı beklıyordum o da geldı,kızım da benım gıbı tembel olursa yandık valla...gule gule gıysın bebişin...
galiba cogu kişiden öndeyim bi de doktor hazırla cantanı dedi,ben gecelik alıcam daha..canım hıc bı sey yapmak ıstemıyo ya.....
sagol canimmm,onuda denerim :))
hehe,yerim ben o prensesi,massallah ona...
aslinda sanirim hareketleri ayni ama yerleri daraldigi icin cok yogun hissediyoruz demi ?
yakin olsam ben gelirdim valla..böyle zamanlarda cok ihtiyac oluyor ese dosta inanki..
camasir filesini minnik esyalari icin mi istiyorsun?ben 3-4 tane almistim ama kullanmadim hic yikarken bilmiyorumkismile
bikac kisiyle basa bas gidiyorsunuz sanirim canim..hazirda beklesin cantalar yavas yavas..arada sirada hamilelikten dolayi esiyor sagdan soldan herkese kaydirigubbakcemile3
rehavetin gecince baslarsin artik fistigim olumunekankayizsmile
Evet Cucum yerleri daraldığından hareketleri sert gelmeye başlıyor artık dün kaç kere tv izlerken bağırdım guclubacismile Güç demesi yapar gibi sıpa.Eşimde bana gülüyo zaten ben bağırdıkça :)
sagol tatlım çok incesin,olumunekankayizsmileinsallah bı kalksam hemen hallederim elim cabuktur,ewet su eldivenler çoraplar pek minik geliyor gözüme,makınanın orasına burasına kacar dıye dusundum,onları file ile atayım dıyorum..sanırım bılınc altımdan gecıktırıyorum olayı sankı cantayı gec hazırlarsam gec dogum yapıcak gibi,saçma bi pisikoloji işte,zaman azaldıkca beyin de bi tuhaf calısıyordelikafaduldensırnaşık şey
Kızlar bugün moralim çok bozuldu
Hatırlarsanız 30 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirip ilaç kullanmıştım bu sabah biraz kanamam oldu nstde sancı çıkmadı ama kasılmalarım ara ara oluyordu.Ultrasonda çektirdim kendi doktorumda nöbetçiymiş ameliyathanede yakaladık onu muayene etti yumuşama var hiç iş yapma istirahat et dedi birde erken doğum tehlikesi için önceden aldığım ilacı tekrar kullanmaya başladım günde 3 kez alacağım o ilaçta tansiyonumu çok düşürüyor ve felaket kalp çarpıntısı yapıyor 38.haftaya kadar kullanırım herhalde.Anneme geçtim kızımla beraber. dua edinde herşey yolunda gitsin.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.
kızlar bugün moralim çok bozuldu
hatırlarsanız 30 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirip ilaç kullanmıştım bu sabah biraz kanamam oldu nstde sancı çıkmadı ama kasılmalarım ara ara oluyordu.ultrasonda çektirdim kendi doktorumda nöbetçiymiş ameliyathanede yakaladık onu muayene etti yumuşama var hiç iş yapma istirahat et dedi birde erken doğum tehlikesi için önceden aldığım ilacı tekrar kullanmaya başladım günde 3 kez alacağım o ilaçta tansiyonumu çok düşürüyor ve felaket kalp çarpıntısı yapıyor 38.haftaya kadar kullanırım herhalde.anneme geçtim kızımla beraber. Dua edinde herşey yolunda gitsin.allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.
Hatırlarsanız 30 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirip ilaç kullanmıştım bu sabah biraz kanamam oldu nstde sancı çıkmadı ama kasılmalarım ara ara oluyordu.Ultrasonda çektirdim kendi doktorumda nöbetçiymiş ameliyathanede yakaladık onu muayene etti yumuşama var hiç iş yapma istirahat et dedi birde erken doğum tehlikesi için önceden aldığım ilacı tekrar kullanmaya başladım günde 3 kez alacağım o ilaçta tansiyonumu çok düşürüyor ve felaket kalp çarpıntısı yapıyor 38.haftaya kadar kullanırım herhalde.Anneme geçtim kızımla beraber. dua edinde herşey yolunda gitsin.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.
kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus
heheh,sadece ben degilmisim kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun güc denemelerini,massallahhhh
gecen yazmistim yine,sipam vurunca kaburgalarimdan kitir kitir sesler geliyor..ben tabi nerdeyse aglamakli bi halde..:bbo:
insallah senin minigin kaburgalarini hedef almaz canim yaa,cok fena cooook
pelincim bende sürekli iyi kafama göre bi doktor arıyordum medipolde doğum yapmayı düşündüğüm için sema ovalıya gittim ama pek samimi bulmadım elektrik alamadım yani :2: senin gittiğin kartal umut hastanesindeki birsen hn mı canım bende denesem mi diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?