2010 Aralık Anneleri

tatlım tatlı ozellikle meyve suyuymuş

bu arada bende benim sancılarımın nedenini anlamış oldum.bebişim benim bi tanecik prenses kızım maşallah bu aralar cok hareketli..spor salonu gibi kullanıyor beni....sıpa-gettim

Son düzenleme:

takma bence çünkü bizim bebişlerde 3600 felan olucak 2 ay var her hafta 250gr alırsa 3200-3600 arası doğarlar merak etme... çok normal yaniii ...

canım izine ayrılınca bebişin tosun olur merak etme. Yemeklerden sonra soluna yatar, bol bol dinlenirsin.. Allah'a şükür hepimizin bebekleri sağlıklı. Sakın kafana takma...

kızlar içimi rahatlattınız valla. allah razı olsun. ya ne bilim herkesnki benim sıpadan önde gerçi doktor da geriden gelio ama sağlıklı dedi ama yine de anne yüreği işte :sinifsinif: nagihancım walla içime su serptin benimkide o kadar küçük sayılmaz o zaman

ohhh maşallah cucum,bırısı benımkılere de el atsa super olacak,2 gundur camasır yıkama fılesı beklıyordum o da geldı,kızım da benım gıbı tembel olursa yandık valla...gule gule gıysın bebişin...

galiba cogu kişiden öndeyim bi de doktor hazırla cantanı dedi,ben gecelik alıcam daha..canım hıc bı sey yapmak ıstemıyo ya.....

bak şimdi bi arkadaşın doğum haberini aldım kız 35kilo aldı hamileliğinde bebek 3450gr doğmuş düşün ve bu hatun uzun boylu 1,80lerde o yüzden normal bizim...
napıcan kilolu çocuğu daha rahat doğar inşallah dikişsiz doğum yaparız yada az dikişle kolaycacık doğarlar .... bizim bebekler normal sen düşünme öle yoksa benide tedirgin edicen...

sagol canimmm,onuda denerim :))
hehe,yerim ben o prensesi,massallah ona...
aslinda sanirim hareketleri ayni ama yerleri daraldigi icin cok yogun hissediyoruz demi ?

yakin olsam ben gelirdim valla..böyle zamanlarda cok ihtiyac oluyor ese dosta inanki..
camasir filesini minnik esyalari icin mi istiyorsun?ben 3-4 tane almistim ama kullanmadim hic yikarken bilmiyorumkismile

galiba cogu kişiden öndeyim bi de doktor hazırla cantanı dedi,ben gecelik alıcam daha..canım hıc bı sey yapmak ıstemıyo ya.....

bikac kisiyle basa bas gidiyorsunuz sanirim canim..hazirda beklesin cantalar yavas yavas..arada sirada hamilelikten dolayi esiyor sagdan soldan herkese kaydirigubbakcemile3
rehavetin gecince baslarsin artik fistigim olumunekankayizsmile

Evet Cucum yerleri daraldığından hareketleri sert gelmeye başlıyor artık dün kaç kere tv izlerken bağırdım guclubacismile Güç demesi yapar gibi sıpa.Eşimde bana gülüyo zaten ben bağırdıkça :)

sagol tatlım çok incesin,olumunekankayizsmileinsallah bı kalksam hemen hallederim elim cabuktur,ewet su eldivenler çoraplar pek minik geliyor gözüme,makınanın orasına burasına kacar dıye dusundum,onları file ile atayım dıyorum..sanırım bılınc altımdan gecıktırıyorum olayı sankı cantayı gec hazırlarsam gec dogum yapıcak gibi,saçma bi pisikoloji işte,zaman azaldıkca beyin de bi tuhaf calısıyordelikafaduldensırnaşık şey

heheh,sadece ben degilmisim kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun güc denemelerini,massallahhhh
gecen yazmistim yine,sipam vurunca kaburgalarimdan kitir kitir sesler geliyor..ben tabi nerdeyse aglamakli bi halde..:bbo:
insallah senin minigin kaburgalarini hedef almaz canim yaa,cok fena cooook

bi kere baslarsan devami gelir, duramazsin hihoyyyt
evet minnacik seyler,file bahane beklemek sahane diyorsun yani kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün moralim çok bozuldu
Hatırlarsanız 30 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirip ilaç kullanmıştım bu sabah biraz kanamam oldu nstde sancı çıkmadı ama kasılmalarım ara ara oluyordu.Ultrasonda çektirdim kendi doktorumda nöbetçiymiş ameliyathanede yakaladık onu muayene etti yumuşama var hiç iş yapma istirahat et dedi birde erken doğum tehlikesi için önceden aldığım ilacı tekrar kullanmaya başladım günde 3 kez alacağım o ilaçta tansiyonumu çok düşürüyor ve felaket kalp çarpıntısı yapıyor 38.haftaya kadar kullanırım herhalde.Anneme geçtim kızımla beraber. dua edinde herşey yolunda gitsin.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.

canim benimm cok gecmis olsun..insallah bundan sonra sorun yasamazsin ve melegin zamaninda gelir canim..insallah cok güzel haberlerini aliriz canim :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun. Inşaal bebişin acele etmez gelmek için. üzülme canım moralini yüksek tut. Rabbim korusun kötü şeyler düşünme

seyra çok geçmiş olsun dinlen canım ilaçlarını iç herşey yolunda gider stres yapma... dikkat et kendine..

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz....

Canım geçmiş olsun.Dikkat et canım.Yat dinlen hiç bir şey yapma.Annecin bakar sana canım.Zamanında gelir inşallah bebişin.

Ohh maşallah hamarat hatun senikaydirigubbakcemile5 Darısıda bize olsun hazırlayalım minikleri:lepi:

Yok canım allahtan benimki kaburgalarımı rahat bırakıyor :)) Bizim ki sağ ve sol çalışıyor guclubacismile Bazen ötle bir el galiba çıkıntı oluyor ki tutsan tutulur :))

Canım eğer uzak değilse kesinlikle tavsiye ederim. Kadıncağız çok güleryüzlü. neredeyse 8. aya gireceğim herşeyi en baştan anlattı. Ne yenmeli,hangi ilaçlar kullanılmalı,nasıl yatılmalı...

Birde benim 3. aydan beri vajinal ağrılarım had safhada. 3 doktor değiştirdim hepsi normal ağrılar dedi ama bu kadın ben sormadan bebek biraz aşşağıda ağrın çok oluyordur kendini yorma dedi. Şimdiye kadar takibimi yapan doktorun numarası yok bende,Birsen hanım hemen kartını verdi cebim yazıyor bir problem olursa arayabilirsin dedi. Nitekim kesinlikle tavsiye ederim. Hastanede gayet temiz ve nezih. Denemekte fayda var. Seveceğine eminim.

Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen,az kaldı idare edeceğiz artık. Ama moralini bozmadan..

Güzel anneler kıskandırmak gibi olmasın ama anneannemiz tüm çamaşırlarımızı yıkamış ütülemiş kaydirigubbakcemile3 Doğumdan sonra 10-15 gün kadar orada kalacağım için çantamızı falan hazırlıyor şimdi. Bir gecelik ve iç çamaşırı kaldı. Onları da tamamlarsak hazırız inşallah.

Allah Allaah sahiden nazar değdi bizim topiğimize, inşallah zamanında gelir minik yavrun canım:Saruboceq: 3 hafta daha sabretse 36 dan sonra prematüre olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…