ilk zaman bi risk atlattın ya bide çiçeğin olayından da etkilendik sanırım ondan böyle olsa gereknebılım wlıfcım yaa gereksızmı sıkıntı yapıyorum acaba anlamadımkı yaa
kızlar banada folik asit ve decavit diye bir demir ilacı verdi doktorum acaba cok kilo yapar mı bilen var mı..tamm folik asit neysede demir ilacı cok kilo yapıomus..kilo almak istemiyorum.demir eksiğin cok az var dedi ilerde kan ilacı falan kullanmak istemiyorsan dedi ama ben kilo almaktan cok korkuyorumm...
kızlar selam herkese. ben 6+5 iken kalp atışını görmüştüm. ama listede hala görünmüyo güncelleme için nereye yazıyoruz bilmiyorum kim güncelliyorsa bi zahmet yazarsa sevinirim. kalp atışını duydumm . pıt pıt dan daha çok gümgümgümm diye atıyodu. darısı duymayanlara olsun. 20 mayısda iikili teste gidiyoruz allah izin verirse. bulantılarım azaldı gibi. ama bazı günler acayip enerjisiz hissediyorum. çok şükür iyi gidiyoruz. bugün 10+3 olduk.çok şükür. ayrıca çarşamba günü doktora gittiğimde resmen oynuyordu inanamazsınız. harikaydı gözlerim doldu. allah hepinize nasip etsin. 31 mm ymişiz :)) veee 4 gram dedi doktorum.
kızlar merhaba bana yardım edin kabızım çok kötü7 haftalık hamileyim:ecrin_bebek: bu arada hani imzada çocuğumuzun kaç aylık olduğunu gösteren resimler varya onları nasıl ekliyorsunuz
arkadaşlar mrb.ben 6,5 haftalık hamileyim dün keseyi grdümm çok muhteşem bi duyguydu allah isteyen herkese tattırsınn...ama dana deneyimli olan arklara bişe soracağım geçen hafta cmt doktora ilk kez gttm we kendi anlaşmalı olduğu özel tıp merkeznden bhcg değerime bakmak için kan testi istedi.we normalde ücretsiz yaptırablceim testi 50 lira wererek yaptrdım.dün giitiğimde yine aynı yerden aynı testi istedi sizce tkrar yaptırmalmıyımbi tehlikemi grdü acaba tkrar istedi diyede korkmuyor değilim aslındaa
merhaba kizlar nasilsiniz?
ILK ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :asigim:
Benimde cok sükür bulantilarim hafifledi,bas agrilarim hafif devam ediyor ama iyiyim sükür..
dünde ilk hamile pantolonumu aldim
jeansler hep düsük bel ve oturunca falan kasiklarima baski yapiyordu
birde malum zaten dar dar oluyor..
cok büyük rahatlikmis hamile jeansleri yaa a.s
baskada sükür bi degisiklik yok
sali gününü iple cekiyorum kontrol icin..
pitpitlari duyan arkadaslar,gözünüz aydin
kontrole gidecek arkadaslarda insallah hayirli haberlerle dönerler..
hepinize iyi pazarlar a.s.
canım suda bekletilmiş kuru kayısı ye..veya dayanabilirsen yağ iç dicem ama tadı çok kötü oluyooo..
canım şimdiden almıışsın hamile pantolonunu..hayyırlı olsun..
kilo aldınmı sen hiç?
karnın falan çıktımı?
arkadaşlar mrb.ben 6,5 haftalık hamileyim dün keseyi grdümm çok muhteşem bi duyguydu allah isteyen herkese tattırsınn...ama dana deneyimli olan arklara bişe soracağım geçen hafta cmt doktora ilk kez gttm we kendi anlaşmalı olduğu özel tıp merkeznden bhcg değerime bakmak için kan testi istedi.we normalde ücretsiz yaptırablceim testi 50 lira wererek yaptrdım.dün giitiğimde yine aynı yerden aynı testi istedi sizce tkrar yaptırmalmıyımbi tehlikemi grdü acaba tkrar istedi diyede korkmuyor değilim aslındaa
merhaba kızlar.
nasılsınız.
herkesin annelr günü kutlu olsun.
inşallah bir sonraki anneler gününde bebişleirmizi sağ salim kucağımıza
alıp onlarla geçirmeyi de nasip eder güzel Yarabbim.
benim de ara ara içim kalkıyo ama tam mide bulantısı değil
salı gününü bekleyenelr var galiba benim gibi.
cucum sen de bebişi görmeye gidicekmişsin.
ben çok heyecanlıyım.
günleri tek tek saya saya getirdik .
buarada hamiş pantolonunu da giymişsin artık.
eeee artık sizin göbişler yavaştan çıkmaya başalr artık.
çok rahat oluyo o pantolonlar.
ben de artık temmuz aşı gibi falan giyerim artık herlade.
yazında dediğn gibi elbiseler ifil ifil iyi olur.
ben kot jile istiyorum salopet tarzında mini.
ne tatlı olur dimi ya.
şu randevum güzel geçsin de.
ersasucum bence çok güzel olur öle tickerlı.
süpersin valla.
hepimzi kaçıncı haftasdayız listeye bakınca görülür.
aam sana çok zor olmazmı.
canım bence doktorun artış dzüenlimi diye bakmıştır bence.
hani 2 günde 2 katına çıkması gerekiyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?