aa duymamıştım hiç benim doktor ısrarla onu düzenli kullanmamı, içmeyi unutmamamı söylüyo her gidişimdefolbiolu günde yarım iç dedi bana...bazı araştırmalar yapılmış da bebek doğduktan sonra zararları olabiliyomuş ondan yarım iç dedi...ama ben tam içtim hep...
selam hamisler bugun mide bulantilarim basladiiii:bbo:
evet canım multivitamin içinde yeterli oalcak dozda folic acid de varelevit ne için kullanıyosun? Vitamin mi?
bildiğim kadarıyla kan ilacı daha da kilo yapıyo hamileliğin sağlıklı ilerlesin de bikaç kilo sonradan emzirirken veriliyormuş zaten bence çok takıp üzme kendini beslenmemize de dikkat etmeye çalışırsak çok almayız umarımkızlar banada folik asit ve decavit diye bir demir ilacı verdi doktorum acaba cok kilo yapar mı bilen var mı..tamm folik asit neysede demir ilacı cok kilo yapıomus..kilo almak istemiyorum.demir eksiğin cok az var dedi ilerde kan ilacı falan kullanmak istemiyorsan dedi ama ben kilo almaktan cok korkuyorumm...
kızlar banada folik asit ve decavit diye bir demir ilacı verdi doktorum acaba cok kilo yapar mı bilen var mı..tamm folik asit neysede demir ilacı cok kilo yapıomus..kilo almak istemiyorum.demir eksiğin cok az var dedi ilerde kan ilacı falan kullanmak istemiyorsan dedi ama ben kilo almaktan cok korkuyorumm...
merhaba kızlar bende aralık annesıyım benıde lıstenıze eklersenız cook sevınırım sat 1mart yas 22 kılo 70 tahmını dogum tarıhı 6 aralık
dilaay nasılsın canım
anladım canım bendede çiçekten sonra tik oldu yoklayıp duruyorumelifçim pek ii sayılmam valla goguslerımde hıç acı yok bugun ona cok canım sıkılıyo korkuyorum cok yaa
anladım canım bendede çiçekten sonra tik oldu yoklayıp duruyorum
bazen çok acıyo bazen daha az sen progestan kullanıyomuydun hala?
yarın da acımassa daha olmadı içimiz rahat etsin diye bi doktora gözük canım bi duy pıtpıtlarını rahatlayalım
benimde geçti şükür lekelenmeler, doktor bi sorun da gözükmüyo günlük hayatına devam edebilirsinbven bıraktım canım progestanı doktorum bı problem gozukmuyo kullanmana gerek yok dedı ama cook huzursuz oldum bugun bılmıyorum yaa bırakalı 10 gun oldu
normaldir canım o zaman bende de bazen çok az acıyo bazende sütyeni bile zor takıyorumyaa hıc acı yok degıl sıkınca acıyo bıraz ama ılk zamanlarkı gıbı degıl
normaldir canım o zaman bende de bazen çok az acıyo bazende sütyeni bile zor takıyorum
üzme kendini de bebişi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?