2010 Aralık Anneleri

ne zaman geliyo aysecim?
hadi gozun aydin ozledin sen bu sefer bayaaa
farkindayim yani:1rolleyes:

yarın tatlım öğlene doğru burda olur
tesekkur ederim tatlım,bu sefer sancılarda fln yanımda değildi ya eksik hissettim kendimi hemde hep 2-3 gunlugune gidip geliyodu 10 gün çok geldi bana :gitme:

Bana da ilk gün ütüyü sona bırakmıştı vakit kalmamıştı, gerçi o ilk gelişiydi baya iş vardı evde. Bende baktım ev işine girişse yine ütü yapamacak hemen ütüye soktum ablayı Sana neden geç geliyo kibilmiyorumkismile

ya biz 9da kalkiyoruz esim 9:30da cikiyo evden
o cikmadan gelmesin zatende
bizimki rahatsiz olur cunku
ama o saatte geliyo kahvaltiya oturuyo
ceneye daliyo
saat 10u geciyo ise baslayana kadarboshayallersmile

yarın tatlım öğlene doğru burda olur
tesekkur ederim tatlım,bu sefer sancılarda fln yanımda değildi ya eksik hissettim kendimi hemde hep 2-3 gunlugune gidip geliyodu 10 gün çok geldi bana :gitme:

hadi Allah kavuştursun, benimkide Kasım da iki yere gidecek, şimdiden sıkıntısı basıyor

Amin yaa ana gibi yar olmaz valla, keşke benimki de yakınımda olsaydıopuyorumnanaktan

Ay kızlaaar eşimle webcam'le görüştük görseniz komediydi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gonder kucukprense utulerini o iyi taktik bulmus kaydirigubbakcemile3
benimkileride gondercem wallakaydirigubbakcemile3

valla bisim ütüleri gören kadın bidaa gelmes temizliğe falan yazık olur prensime :))

Gönderin gönderin benimde çok fazla vardı kadın öğlene kadar ütü yaptı Eşim hep takım elbise giydiği için bi dolu gömleği vardıohaoldumsmile

ya biz 9da kalkiyoruz esim 9:30da cikiyo evden
o cikmadan gelmesin zatende
bizimki rahatsiz olur cunku
ama o saatte geliyo kahvaltiya oturuyo
ceneye daliyo
saat 10u geciyo ise baslayana kadarboshayallersmile

Anladım canım, sana bi tüyo vereyim yemeğini ben onunla beraber yemiyorum, o ayrı yiyor ben ayrı, birde çok konuşmuyorum daha ciddi duruyorum, yoksa benim yüzüm çok yumuşaktır bi açılırsam ayarı kaçırırım yani

kızlar benim moralim çok bozuk hayatımda bu kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..
sabah uyandım ve nefes alamıyorum..evet bildiğiniz nefes alamıyorum ama hiç..sadece inliyorum ne ağzımdan ne burnumdan..eşim şokta bişey yapamıyor şaşırdı balkona attım kendimi bildiğiniz filmlerdeki astım krizi gibi..nerdeyse 5 dk dan fazla sürdü..öldüm geri geldim resmen..hemen acile gittik oksijen bağladılar..zaten öksürük vardı ya enfeksiyon çıktı bi de benim alerjik astımım vardı bi de reflü hepsi birbirini tetiklemiş..serum taktılar antibiyotik verildi.nefes açıcı fısfıs..kendi doktorumu aradık kullan dedi..şimdi uyumaya korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam..her türlü acıya razıyım yeter ki bugün yaşadığımı bir daha yaşamayayım..düşmanımın başına vermesin rabbim..inanılmaz kötü bişey nefes alamamak..

haklisin canim
ayri yemeyi bi arkadasim daha soyledi
beraber yerseniz muhabbet eder yalniz yerse
yer ise devam eder dedi
dogru walla
biz bi oglen bi kahvalti baya vakit kaybediyoruz
yarin o gelmeden bitiriym kahvaltimi barifisfisfis

sezen10 çok geçmiş olsun canım İnşallah birdaha hiç olmaz.Astım krizi gibi birşey olmuş dikkat et kendine

cok gecmis olsun sezencim
cok kotu bi durum
kim bilir ne kadar korktun
ablamin bi arkadasi anlatmisti
ayni sekilde olmus oda
ama dogumdan sonra duzelmis
sanirim astimi tetikliyo gebelik

Canım çok geçmiş olsun.İnaşllah yaşamazsın bir daha.Bilirim nefes alamamyı.Bende bir ara gülme ya da ağlama halinde tıkanıp kalıyordum Allahtan azaldı o durum.Bir an önce iyileşirsin inşallah canım.Antibiyotik inşallah geçirir öksürüğünü.

Hay Allah çok geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Stres yapma bol bol oku kendini, inşallah rahat uyursun hayatım:Saruboceq:

haklisin canim
ayri yemeyi bi arkadasim daha soyledi
beraber yerseniz muhabbet eder yalniz yerse
yer ise devam eder dedi
dogru walla
biz bi oglen bi kahvalti baya vakit kaybediyoruz
yarin o gelmeden bitiriym kahvaltimi barifisfisfis

Bence de o gelmeden kahvaltını bitir, ben kahvaltıyı birlikte yapıyorum ama konuşmuyorum genelde soğuk durmaya çalışıyorum Öğlende ona dışardan söylüyorum, kendim evdekilerden yiyorum o yüzden ayrı olması daha kolay oluyoryerimseniben

Şu ilaçlarımı içmeme konusunu eşime söyledim, iyi bi azar çekti bana( Doktoruna söyleyeyimde gör diyor, puffffff(

Güzel hanımlar, ben yatacağım hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar olsun, bebişlerimizi görelim rüyamızda inşallah, tatlı tatlı uyuyalımopuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım...bı ark olmuştu,çok şükür olmadı bir dah.sende olmzsın inş...

hımm bide söylemeden yatmayayım kendime twigy ev ayakkabısı aldım,
bugün boynerde sordum 30 liraydı, trendyolda aynısı 20 liraydı, anneme ve ablamada 15 liklerden aldım, kargo da ödemedim. Tavsiye ederim çok cicileryerimseniben

Eklentiler

• $1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $2.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $3.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…