ne zaman geliyo aysecim?
hadi gozun aydin ozledin sen bu sefer bayaaa
farkindayim yani:1rolleyes:
yarın tatlım öğlene doğru burda olur
tesekkur ederim tatlım,bu sefer sancılarda fln yanımda değildi ya eksik hissettim kendimihemde hep 2-3 gunlugune gidip geliyodu 10 gün çok geldi bana :gitme:
heee o zaman baska canim
bi druna danista sen yinede
icin rahat eder en azindan
deterjan ve icecekler icin iyi oluyo ozellikle tatlim
utu isini super yapmissin iyi fikir
gelince ilk utuyu yapmasi
ben sona birakiyorum yoruldum diyo bazen yarisini birakiyo
sinir oluyorumguclubacismile
ama bana gec geliyo 9:30da falan geliyo 5te kacmaya calisiyo
sana erken geliyo baya
Bana da ilk gün ütüyü sona bırakmıştı vakit kalmamıştı, gerçi o ilk gelişiydi baya iş vardı evde. Bende baktım ev işine girişse yine ütü yapamacak hemen ütüye soktum ablayıSana neden geç geliyo kibilmiyorumkismile
yarın tatlım öğlene doğru burda olur
tesekkur ederim tatlım,bu sefer sancılarda fln yanımda değildi ya eksik hissettim kendimihemde hep 2-3 gunlugune gidip geliyodu 10 gün çok geldi bana :gitme:
Senin durumun benden iyi o zaman.Bende çok zorlanıyorum erken doğum tehlikem var ilaç kullanıyorum kızım sürekli kucağıma çıkmak istiyor uzansam karnımın üstünden bir sağa bir sola atlıyor uyuması herşeyi çok zor geliyor ama onunla vakit geçiriyorum işte iyiki var doktorum bana iş yapmayı yasakladı bende annemde kalıyorum sağolsun annem olmasa ne yapacağım Allah başımızdan eksik etmesin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ay kızlaaar eşimle webcam'le görüştük görseniz komediydi kaydirigubbakcemile3
gonder kucukprense utulerini o iyi taktik bulmus kaydirigubbakcemile3
benimkileride gondercem wallakaydirigubbakcemile3
valla bisim ütüleri gören kadın bidaa gelmes temizliğe falan yazık olur prensime :))
ya biz 9da kalkiyoruz esim 9:30da cikiyo evden
o cikmadan gelmesin zatende
bizimki rahatsiz olur cunku
ama o saatte geliyo kahvaltiya oturuyo
ceneye daliyo
saat 10u geciyo ise baslayana kadarboshayallersmile
Anladım canım, sana bi tüyo vereyim yemeğini ben onunla beraber yemiyorum, o ayrı yiyor ben ayrı, birde çok konuşmuyorum daha ciddi duruyorum, yoksa benim yüzüm çok yumuşaktır bi açılırsam ayarı kaçırırım yani
kızlar benim moralim çok bozuk hayatımda bu kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..
sabah uyandım ve nefes alamıyorum..evet bildiğiniz nefes alamıyorum ama hiç..sadece inliyorum ne ağzımdan ne burnumdan..eşim şokta bişey yapamıyor şaşırdı balkona attım kendimi bildiğiniz filmlerdeki astım krizi gibi..nerdeyse 5 dk dan fazla sürdü..öldüm geri geldim resmen..hemen acile gittik oksijen bağladılar..zaten öksürük vardı ya enfeksiyon çıktı bi de benim alerjik astımım vardı bi de reflü hepsi birbirini tetiklemiş..serum taktılar antibiyotik verildi.nefes açıcı fısfıs..kendi doktorumu aradık kullan dedi..şimdi uyumaya korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam..her türlü acıya razıyım yeter ki bugün yaşadığımı bir daha yaşamayayım..düşmanımın başına vermesin rabbim..inanılmaz kötü bişey nefes alamamak..
kızlar benim moralim çok bozuk hayatımda bu kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..
sabah uyandım ve nefes alamıyorum..evet bildiğiniz nefes alamıyorum ama hiç..sadece inliyorum ne ağzımdan ne burnumdan..eşim şokta bişey yapamıyor şaşırdı balkona attım kendimi bildiğiniz filmlerdeki astım krizi gibi..nerdeyse 5 dk dan fazla sürdü..öldüm geri geldim resmen..hemen acile gittik oksijen bağladılar..zaten öksürük vardı ya enfeksiyon çıktı bi de benim alerjik astımım vardı bi de reflü hepsi birbirini tetiklemiş..serum taktılar antibiyotik verildi.nefes açıcı fısfıs..kendi doktorumu aradık kullan dedi..şimdi uyumaya korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam..her türlü acıya razıyım yeter ki bugün yaşadığımı bir daha yaşamayayım..düşmanımın başına vermesin rabbim..inanılmaz kötü bişey nefes alamamak..
haklisin canim
ayri yemeyi bi arkadasim daha soyledi
beraber yerseniz muhabbet eder yalniz yerse
yer ise devam eder dedi
dogru walla
biz bi oglen bi kahvalti baya vakit kaybediyoruz
yarin o gelmeden bitiriym kahvaltimi barifisfisfis
Güzel hanımlar, ben yatacağım hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar olsun, bebişlerimizi görelim rüyamızda inşallah, tatlı tatlı uyuyalımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?