2010 Aralık Anneleri

Biz iki yalnız olumunekankayizsmile

ya benimde alt katima birileri tasindi o kadar gurultulu insanlarki
surekli bagrisip kufur ediyolar
dun bi sicradik uykumuzdan
gece 4tu saat inanamadim
kapilari carpip bagriyolar
hay allaaaaam ya
napcaz bilmiyorum
sabah 5te camasir makinesi calistiriyo
bide bozukmu ne accayp gurultulu calisiyo:mymeka:

Gürültücü insanları hiç sevmem.Allah kolaylık versin canım benimde yan komşu felaketti çocukları binanın içide bağırır oynar o balkon falan dinlemez yırtınır allahtan taşındıda kurtuldum.Zor öyle insanlrla yaşamak inşallah sesleri çok çıkmaz canım.

aman bekliyoruz simdi yeniler diye
devam ederse sikayet ederim walla
ben yatiyorum isiscim
iyi geceler sanaa.s.

aman bekliyoruz simdi yeniler diye
devam ederse sikayet ederim walla
ben yatiyorum isiscim
iyi geceler sanaa.s.

iyi geceler canım bende biraz daha takılırım heralde hiç uyku yok :)) Sütümü içim uyku yapar belki opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
haftasonu falan dememişsiniz bayağı kaynatmışsınız geçmişe biraz bakabildim...cucum ve sezencim geçmiş olsun kızlar
cucum bende izne ayrılayımda evi yavaş yavaş temizleyeyim diyordum gızm korktu.gerçi mecburen olucak ama dıkkatlı lmalı demek.aynı durum bende de var ya aniden bişey olursa ev rezil gibi surayı toplayayım burayı toplayayım iki kişiyiz ama sanki ordu var evde gibi geliyor gozume batıyor herşey..
sezen canım Allah korosun inş bidaha yasamazsın canım...
kızlar başka hatalar varsa hepinize cok geçmiş olsun

günaydın kızlar nasılsınız a.s. Sezen çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...kızlar bende nihayet bu gün kızımı görmeye gitcem aslında geçen salı gitmeliydim ama babamız beni bekle demişti :asigim: ay heycan yaptım çok özledim kuzumu

hadi canım seninde şimdiden gozunaydın.iyi haberlerle gelirsin inş...

kızlar dun kocacım zincirlerini kırdı...alışverise cıktı benimle..park yatak aldık bizim yanımızda yatacağı deonem için.uyku setini ve yatağınıda aldık..sonra arabasını aldık..bi kaç parça weniceden b,şeyler aldık...araba konusunda hem fikir olamadık ama benim dediğim alındı..alışverişi biraz daha hafifletmiş olduk..

günaydın kızlar güle güle kullan ezocum aldıklarını wenice nerde canım samsunda

günaydın kızlar güle güle kullan ezocum aldıklarını wenice nerde canım samsunda

sağol canım .yeni açıldı wenice ne zamandrı bakınıyodum bende.gazi cad caddesinde tatlım.birazdan eklerim aldıklarımı.ben cok beğenerek aldım bakalım sizde beğenecekmisiniz?cokda uygun...

Günaydın kızlar....
Cucu ve sezen geçmiş olsun...
Bugün bebeklerini görecek olanlar da hadi gözünüz aydın kızlar...
Ezocum ne güzel bak eşinle alışverişe gitmişsiniz...Çok sevindim... Eksikleriniz de bi hayli azalmıştır..

sağol canım .yeni açıldı wenice ne zamandrı bakınıyodum bende.gazi cad caddesinde tatlım.birazdan eklerim aldıklarımı.ben cok beğenerek aldım bakalım sizde beğenecekmisiniz?cokda uygun...

evt doru ya gördüm orayı bi an neresi olduğunu çıkaramadım evet uygun seyler vardı ekle valla canım banada bu cumartesi kadın gelcek dolabın icini felan sildircem evi temizlicek bende bebeğin eşyalarını yıkar yerleştiririm artık o zaman bende resimlerini cekip göstercem size

günaydın arkadaşlarım,

çok şükür bin şükür ki aynısı olmadı tıkanmadım..üst üste kocaman yastıklarla uyudum tabi aslında uyuyamadım bu defa da boynum ağrıdı her yarım saatte bir kalktım korktum uyumaktan ya tıkanırsam diye..
Rabbim bütün arkadaşlarımı korusun..bebişlerini korusun..bu zamana kadar geldik bundan sonra da sağ salim gelelim doğum zamanına kadar..kavuşalım bebişlerimize..herkes için önce sağlık diliyorum..iyi haftalar kızlar..

kızlar ben artık zorlanıyorum nefes felan almakta ağırlaştım artık kendimi iyi hissetmiyorum çalışabilir raporunuda aldım ama sırf su kurban sevdasına aldım arada 9 günlük tatil var diye allahtan bu haftada perşembe yarım gün cuma tatil sonra kalıyo iki haftam allahım yardım etsin inşallah

sağol tatlım..hemen hemen bitti sayılır bana gore...şimdi temizlik işlerim var .onun içinde izne ayrılmayı bekliyorum .haftaya randevu alıcam ve raporumuda alıcam.işyerinden kimseden sese cıkıyor iznin nezaman diye..millete cıkış veriyolar bana vermiyolar ama ben izne cıkıcam biraz ters olucak ama napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…