günaydın arkadaşlarım,
çok şükür bin şükür ki aynısı olmadı tıkanmadım..üst üste kocaman yastıklarla uyudum tabi aslında uyuyamadım bu defa da boynum ağrıdı her yarım saatte bir kalktım korktum uyumaktan ya tıkanırsam diye..
Rabbim bütün arkadaşlarımı korusun..bebişlerini korusun..bu zamana kadar geldik bundan sonra da sağ salim gelelim doğum zamanına kadar..kavuşalım bebişlerimize..herkes için önce sağlık diliyorum..iyi haftalar kızlar..
evt doru ya gördüm orayı bi an neresi olduğunu çıkaramadım evet uygun seyler vardı ekle valla canım banada bu cumartesi kadın gelcek dolabın icini felan sildircem evi temizlicek bende bebeğin eşyalarını yıkar yerleştiririm artık o zaman bende resimlerini cekip göstercem size
kızlar ben artık zorlanıyorum nefes felan almakta ağırlaştım artık kendimi iyi hissetmiyorum çalışabilir raporunuda aldım ama sırf su kurban sevdasına aldım arada 9 günlük tatil var diye allahtan bu haftada perşembe yarım gün cuma tatil sonra kalıyo iki haftam allahım yardım etsin inşallah
hah işte ben son sıralar bundan korkuyorum. doğuma yakın kilo verme konusunda emin değilim ama doğuma yakın hemen hemen 1 hafta öncesinden annelerde bir iyilik hali bir enerji durumu artı iştah azalmasını bilimsel kaynaklarda da geçiyor.. son sıralar çivi gibiyim çatı ağrısı bile çekmiyorum sanki gebe gibi değilim.. artı iştah azalması da var.. ama bunun çok hareket etmemden ve yine bulantılarımın başladığından dolayı mı yoksa bi doğum habercisi olduğundan dolayı mı olduğunu kestiremiyorum.. umarım ilkidir..ekimi çıkaralım bari yaaenerjilerimizi boşa harcamayalım :)
Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir. Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok gebe kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir...
ah ayşem seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim eşimde çok sık giderdi.. günlerce.. nefret ederdim bu durumdan.. son sıralar yok Allah'tan sadece günü birlik ankara toplantılarına gidiyor.Bugün çok yalnız hissettim ya kendimi
Kızımın keyfi yoktu sanırım fazla hareket etmedi.. Eşim yok
Şimdi maçı açtım o olmadan izlemek istemiyorum :1no2:
benimki daha gebe bile değildim bir yıl önce öyle bir yazı almış koymuş arabanın arkasına.. bende diyorum bizim bebeğimiz yok ki niye koydun diye.. gebe bile değilim.. benim için koymuş tuhaf romantik kocam :)) neyse şimdi kızımız için kullanacağız.. kraliçe olacaksın şimdi deyip duruyor deli :))benim herif diyor ki;arabanin arkasina dikkat prenses var yazisini koyacakmis :)):lepi: suruculerde ona gore dikkatli olacak yaa..ben de diyorum..hamileyken de koy;dikkat prensesimin annesi var
:CüvCüv:
canim hakkinizda hayirlisi olsun..biseye kizmistir mutlaka,insallah gecicidir,aileyle ortak yapilan islerde mutlaka oluyor anlasmazlik,yeri geliyor ses cikaramiyorsun falan..Kızlar dün eşim akşam maçı izleyebilir miyim dedi arkadaşları ile izle dedim...
Sesi gayet iyi geliyordu sonra geldi surat bir karış..Neyin var dedim yarın işe gitmiyorum dedi...Ne oldu dedim anlatmadı ..Abisi ile ortak bir yer açmışlardı 2 ay kadar önce... Konuşmadı birşey de yemedi...Bende üstüne gitmedim sabahta o uyuyordu ben çıktım...Ne olacak bilmiyorum çok ters bir zaman üstüne de gitmek istemiyorum... Umarım bir anlık kızgınlıktır ve geçer...
gecmis olsun canimm,dikkat et kendinegünaydın kızlar. geçmiş pek bakamadım baktığım kadarıyla sezen10 geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun canım.
bu hafta sonu bana da yaramadı midemi üşütmüşüm gece istifa ettim ama ne istifa nefes alamadım ölüyordum gözlerim iyice açıldı son anda su içirdiler biraz düzeldim. RABBİM e bin şükür bu gece yaşamadım. nane limon içmekten başka bir şey yiyemedim.
kuzucuklarını görecek anneler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşaALLAH
ezom epey hafiflemis alisveris,güle güle kullansin minigin yeni cicilerini..artik gerisi kolay olur,bir magazalik isin kalmis massallah canimkızlar dun kocacım zincirlerini kırdı...alışverise cıktı benimle..park yatak aldık bizim yanımızda yatacağı deonem için.uyku setini ve yatağınıda aldık..sonra arabasını aldık..bi kaç parça weniceden b,şeyler aldık...araba konusunda hem fikir olamadık ama benim dediğim alındı..alışverişi biraz daha hafifletmiş olduk..
sezenim okuyunca benim nefesim kesildi yeminle..canim yaa neler yasamissin öyle,cok gecmis olsun..nefes alamamak cok fena,var mi ötesi...kızlar benim moralim çok bozuk hayatımda bu kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..
sabah uyandım ve nefes alamıyorum..evet bildiğiniz nefes alamıyorum ama hiç..sadece inliyorum ne ağzımdan ne burnumdan..eşim şokta bişey yapamıyor şaşırdı balkona attım kendimi bildiğiniz filmlerdeki astım krizi gibi..nerdeyse 5 dk dan fazla sürdü..öldüm geri geldim resmen..hemen acile gittik oksijen bağladılar..zaten öksürük vardı ya enfeksiyon çıktı bi de benim alerjik astımım vardı bi de reflü hepsi birbirini tetiklemiş..serum taktılar antibiyotik verildi.nefes açıcı fısfıs..kendi doktorumu aradık kullan dedi..şimdi uyumaya korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam..her türlü acıya razıyım yeter ki bugün yaşadığımı bir daha yaşamayayım..düşmanımın başına vermesin rabbim..inanılmaz kötü bişey nefes alamamak..
günaydın güzel anneler..
bebişlerini göreceklerin gözleri aydın güsel haberlerle gelirler inş..
sezencim çoook geçmiş olsun a.s. astım çok sıkıntı verici bi hastalık umarım birdaha hiç böyle birşey yaşamassın canım ..
ezocum hayırlı uğurlu olsun alışverişinisbak korkuyodun nasıl olcak yetişicek die yavaş yavaş biter hepsi , güle güle kullanın üyü günlerde inş.
Ayşecim senin de gözün aydın bugün kavuşuyosun eşine .. bende eşimin önceki işinde bi hafta 10 gün ayrı kalırdım seyahatleri olurdu annelere giderdim ama tuhaf bi yanlızlık hissi oluyodu hep içimde...
toobacım allah korusun erkenden gelmesinler benimde geçen haftadan beri bi sırt ağrım var ara ara geçiyo ama bu sabah resmen kitlendim kalkamadım yataktan bide iştah konusuda var 2 gündür hiç bişi istemiyo canım hazırlamayada üşeniyorum ya gerçi :))) .. 36. hafta bitsin en azından die dua ediyorum valla :Saruboceq:
hah işte ben son sıralar bundan korkuyorum. doğuma yakın kilo verme konusunda emin değilim ama doğuma yakın hemen hemen 1 hafta öncesinden annelerde bir iyilik hali bir enerji durumu artı iştah azalmasını bilimsel kaynaklarda da geçiyor.. son sıralar çivi gibiyim çatı ağrısı bile çekmiyorum sanki gebe gibi değilim.. artı iştah azalması da var.. ama bunun çok hareket etmemden ve yine bulantılarımın başladığından dolayı mı yoksa bi doğum habercisi olduğundan dolayı mı olduğunu kestiremiyorum.. umarım ilkidir..ekimi çıkaralım bari yaa
toobacım,
bu belirtileri 38.haftadan itibaren hissedeceğini düşün canım daha 3 haftan var..hepimiz zaman zaman extra enerji hissediyoruz...annecim benim doğduğum gün tüm evi boya yapmış :)) galiba daha güçlü bişey o...
cok gecmiş olsun cnmgünaydın kızlar. geçmiş pek bakamadım baktığım kadarıyla sezen10 geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun canım.
bu hafta sonu bana da yaramadı midemi üşütmüşüm gece istifa ettim ama ne istifa nefes alamadım ölüyordum gözlerim iyice açıldı son anda su içirdiler biraz düzeldim. RABBİM e bin şükür bu gece yaşamadım. nane limon içmekten başka bir şey yiyemedim.
kuzucuklarını görecek anneler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşaALLAH
Kızlar dün eşim akşam maçı izleyebilir miyim dedi arkadaşları ile izle dedim...
Sesi gayet iyi geliyordu sonra geldi surat bir karış..Neyin var dedim yarın işe gitmiyorum dedi...Ne oldu dedim anlatmadı ..Abisi ile ortak bir yer açmışlardı 2 ay kadar önce... Konuşmadı birşey de yemedi...Bende üstüne gitmedim sabahta o uyuyordu ben çıktım...Ne olacak bilmiyorum çok ters bir zaman üstüne de gitmek istemiyorum... Umarım bir anlık kızgınlıktır ve geçer...
canım cok sağol evet bayağı azaldı.sen nasılsın şimdi?canim hakkinizda hayirlisi olsun..biseye kizmistir mutlaka,insallah gecicidir,aileyle ortak yapilan islerde mutlaka oluyor anlasmazlik,yeri geliyor ses cikaramiyorsun falan..
gönlünüzden gecen olsun canim insallah
gecmis olsun canimm,dikkat et kendine
ezom epey hafiflemis alisveris,güle güle kullansin minigin yeni cicilerini..artik gerisi kolay olur,bir magazalik isin kalmis massallah canim
sezenim okuyunca benim nefesim kesildi yeminle..canim yaa neler yasamissin öyle,cok gecmis olsun..nefes alamamak cok fena,var mi ötesi...
Allah bir daha yasatmasin canimm
günaydın güzel anneler..
bebişlerini göreceklerin gözleri aydın güsel haberlerle gelirler inş..
sezencim çoook geçmiş olsun a.s. astım çok sıkıntı verici bi hastalık umarım birdaha hiç böyle birşey yaşamassın canım ..
ezocum hayırlı uğurlu olsun alışverişinisbak korkuyodun nasıl olcak yetişicek die yavaş yavaş biter hepsi , güle güle kullanın iyi günlerde inş.
Ayşecim senin de gözün aydın bugün kavuşuyosun eşine .. bende eşimin önceki işinde bi hafta 10 gün ayrı kalırdım seyahatleri olurdu annemlere giderdim ama tuhaf bi yanlızlık hissi oluyodu hep içimde...
toobacım allah korusun erkenden gelmesinler benimde geçen haftadan beri bi sırt ağrım var ara ara geçiyo ama bu sabah resmen kitlendim kalkamadım yataktan bide iştah konusuda var 2 gündür hiç bişi istemiyo canım hazırlamayada üşeniyorum ya gerçi :))) .. 36. hafta bitsin en azından die dua ediyorum valla :Saruboceq:
canim hakkinizda hayirlisi olsun..biseye kizmistir mutlaka,insallah gecicidir,aileyle ortak yapilan islerde mutlaka oluyor anlasmazlik,yeri geliyor ses cikaramiyorsun falan..
gönlünüzden gecen olsun canim insallah
tatlım inş.onemli bir sorun değildir.duşunme sen.nasıl olsa patlak verir
toobacım,
bu belirtileri 38.haftadan itibaren hissedeceğini düşün canım daha 3 haftan var..hepimiz zaman zaman extra enerji hissediyoruz...annecim benim doğduğum gün tüm evi boya yapmış :)) galiba daha güçlü bişey o...
cok gecmiş olsun cnm
tatlım inş.onemli bir sorun değildir.duşunme sen.nasıl olsa patlak verir
canım cok sağol evet bayağı azaldı.sen nasılsın şimdi?
cok sağll canım darısı hepimizin başına:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?