2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun sezencim gecmişi okuyamadım tıkanmamı yaşadın nefesin felan mı tıkandı

ewet canım yolun duserse bak belki beğendiğin seyler olur.insan kendini kaybediyor yaa..
aynı sevda bende de vardı canım kasımıda calışırım diyodum ama bende ayrılcam sanırım .bende artık ağırlaştığımı hissediyorum...evdeki işlerle uğraşmayada adam lazım...şu işi hayırlısıyla atlatsam bi...iş yeri kapanıyo diye herkese cıkış verildi ben hariç bende izni cıkıcam nasıl olcak bilmiyourm..ama cıkıcam galiba.şimdi bu kadar ağırsam 1-2 hafta sonra nolurum bilmiyourm.akşam eve gidince yatıp kalıyorum evde olursam en azında az az bişeyler yaparım..hakkımızada hayırlsıı olsun..resimleride sabırsızlıkla bekliyorum canım.bende bu akşam mobilyacaya gidip siparişi vericem kasım sonuda gelcek inş.anlaşabilirsek...

Son düzenleme:
Günaydın Fıstıklar!!!
Cuma mesai bitimi sonrası uğrayamadım çünkü çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.
Cumartesi 2 kişi temizlik için eşim ayarlamıştı.
İnanırmısınız akşam 8'e kadar zor bitti. Bebek mobilyalarım gelmedi bugün bekliyorum evde kimse yok nasıl olcak bilmiyorum ?
Eee sizler nasılsınız bakalım ??

hah işte ben son sıralar bundan korkuyorum. doğuma yakın kilo verme konusunda emin değilim ama doğuma yakın hemen hemen 1 hafta öncesinden annelerde bir iyilik hali bir enerji durumu artı iştah azalmasını bilimsel kaynaklarda da geçiyor.. son sıralar çivi gibiyim çatı ağrısı bile çekmiyorum sanki gebe gibi değilim.. artı iştah azalması da var.. ama bunun çok hareket etmemden ve yine bulantılarımın başladığından dolayı mı yoksa bi doğum habercisi olduğundan dolayı mı olduğunu kestiremiyorum.. umarım ilkidir..ekimi çıkaralım bari yaa
Bugün çok yalnız hissettim ya kendimi
Kızımın keyfi yoktu sanırım fazla hareket etmedi.. Eşim yok
Şimdi maçı açtım o olmadan izlemek istemiyorum :1no2:
ah ayşem seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim eşimde çok sık giderdi.. günlerce.. nefret ederdim bu durumdan.. son sıralar yok Allah'tan sadece günü birlik ankara toplantılarına gidiyor.
benim herif diyor ki;arabanin arkasina dikkat prenses var yazisini koyacakmis :)):lepi: suruculerde ona gore dikkatli olacak yaa..ben de diyorum..hamileyken de koy;dikkat prensesimin annesi var
:CüvCüv:
benimki daha gebe bile değildim bir yıl önce öyle bir yazı almış koymuş arabanın arkasına.. bende diyorum bizim bebeğimiz yok ki niye koydun diye.. gebe bile değilim.. benim için koymuş tuhaf romantik kocam :)) neyse şimdi kızımız için kullanacağız.. kraliçe olacaksın şimdi deyip duruyor deli :))

günaydın kızlar. geçmiş pek bakamadım baktığım kadarıyla sezen10 geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun canım.
bu hafta sonu bana da yaramadı midemi üşütmüşüm gece istifa ettim ama ne istifa nefes alamadım ölüyordum gözlerim iyice açıldı son anda su içirdiler biraz düzeldim. RABBİM e bin şükür bu gece yaşamadım. nane limon içmekten başka bir şey yiyemedim.

kuzucuklarını görecek anneler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşaALLAH

Kızlar dün eşim akşam maçı izleyebilir miyim dedi arkadaşları ile izle dedim...
Sesi gayet iyi geliyordu sonra geldi surat bir karış..Neyin var dedim yarın işe gitmiyorum dedi...Ne oldu dedim anlatmadı ..Abisi ile ortak bir yer açmışlardı 2 ay kadar önce... Konuşmadı birşey de yemedi...Bende üstüne gitmedim sabahta o uyuyordu ben çıktım...Ne olacak bilmiyorum çok ters bir zaman üstüne de gitmek istemiyorum... Umarım bir anlık kızgınlıktır ve geçer...

günaydin kizlar nasilsiniz?
ben resmen sabah olsun artik Allahim diye diye uzun bir gece gecirdim..
uyumak kabus gibi resmen..bacaklarim acayip agriyor,nereye koyacagimi sasiriyorum..(
yazik oglusumunda keyfi yok gibi bugün,ee annesi sabaha kadar ofladi pufladi..

gecmise dönücem ama aklimda kalanlari yazayim..

DENIZIM canim zaten mecbursun sanirim onu almaya,araba koltuguda ayni öyle zaten,hatta o yani..al bence tatlim..
HAPSURUK odaniz hayirli olsun,ne cici olmustur kim bilir
ELIF canim kaca düsmüs sormak aklima gelmedi,ama daha doguma 4 haftasi olan hatta 6 haftasi olan bi bayanda vardi..

canim hakkinizda hayirlisi olsun..biseye kizmistir mutlaka,insallah gecicidir,aileyle ortak yapilan islerde mutlaka oluyor anlasmazlik,yeri geliyor ses cikaramiyorsun falan..
gönlünüzden gecen olsun canim insallah

gecmis olsun canimm,dikkat et kendine
ezom epey hafiflemis alisveris,güle güle kullansin minigin yeni cicilerini..artik gerisi kolay olur,bir magazalik isin kalmis massallah canim
sezenim okuyunca benim nefesim kesildi yeminle..canim yaa neler yasamissin öyle,cok gecmis olsun..nefes alamamak cok fena,var mi ötesi...
Allah bir daha yasatmasin canimm

günaydın güzel anneler..
bebişlerini göreceklerin gözleri aydın güsel haberlerle gelirler inş..
sezencim çoook geçmiş olsun a.s. astım çok sıkıntı verici bi hastalık umarım birdaha hiç böyle birşey yaşamassın canım ..
ezocum hayırlı uğurlu olsun alışverişinis bak korkuyodun nasıl olcak yetişicek die yavaş yavaş biter hepsi , güle güle kullanın iyi günlerde inş.
Ayşecim senin de gözün aydın bugün kavuşuyosun eşine .. bende eşimin önceki işinde bi hafta 10 gün ayrı kalırdım seyahatleri olurdu annemlere giderdim ama tuhaf bi yanlızlık hissi oluyodu hep içimde...
toobacım allah korusun erkenden gelmesinler benimde geçen haftadan beri bi sırt ağrım var ara ara geçiyo ama bu sabah resmen kitlendim kalkamadım yataktan bide iştah konusuda var 2 gündür hiç bişi istemiyo canım hazırlamayada üşeniyorum ya gerçi :))) .. 36. hafta bitsin en azından die dua ediyorum valla :Saruboceq:

Son düzenleme:

tabii canım inşAllah.. bende şimdi son rütuşlarını yapsın istiyorum.. benim gibi olursa durur durur son anda atağa geçer sıpa.. bende son ana kadar yapacağım birşey varsa hiç yapmayacak gibi durup birden ayağa kalkarım insanlar bi mal olur.. benim veledte öyle yapar diye korkuyorum aslında:)) o yüzden tetikte olmaya çalışıyorum

cok gecmiş olsun cnm

tatlım inş.onemli bir sorun değildir.duşunme sen.nasıl olsa patlak verir

canım cok sağol evet bayağı azaldı.sen nasılsın şimdi?

cok sağll canım darısı hepimizin başına:)))

canim hakkinizda hayirlisi olsun..biseye kizmistir mutlaka,insallah gecicidir,aileyle ortak yapilan islerde mutlaka oluyor anlasmazlik,yeri geliyor ses cikaramiyorsun falan..
gönlünüzden gecen olsun canim insallah

tatlım inş.onemli bir sorun değildir.duşunme sen.nasıl olsa patlak verir

Sağolun kızlar umarım geçicidir ...Yeterince şey düşnüüyorum zaten birde bunu düşünmek istemiyorum...

gunaydin annisler
bugun temizlik var yarinda kvme gidicem bebek odasi islerimizi halledicez:teytey:
bir gecede kalicaz kocis ses cikarmazsa tabi
o kalmayi sevmiyoda
sabah erken kalktim kahvalti hazirladim ise gonderdim
simdi annemle konustum morali bozuktu
cagirdim gelsinde biraz kafasi dagilsin
cucu tesekkur ederim canim
mavrulam sende takma kafana
abi kardes arasinda olur boyle seyler
hic karisma derim

haklısın canım.. insan takılmadan edemiyor.. bu haftalarda böyle birşey yaşama ihtimalimin zayıflığını biliyorum aslında.. annelik güdüsü bambaşka birşeymiş yaşayınca anlıyorsun cidden.. emin olmak istiyorsun işte.. bir kadın doğumcu arkadaşım şöyle birşey demişti düşününce çok hak vermiştim "gebelik üniversite mezunu kadını alıyor ilkokul seviyesine indiriyor" diye :)) önceden güldüğüm şeylerin bazılarını yapmaya başladım şimdi kendime kızıyorum..

ama sen bendeki enerjiyi görmelisin bence.. bende o annenin potansiyelindeyim yani.. bi bulantılarım var yeniden birde top gibi karnım onun haricinde everest'e bile çıkarım şimdi:))

tesekkür ederim ezocum,uykusuzlugun verdigi bas agrisini saymazsak iyiyim cok sükür..
simdi sen cicilerine bakip bakip seviyorsundurr demi :asigim:

KIZLAR bence korkmayin bayramdan önce kimse dogurmucak bence
kasim annelerinde dün bisey okumustum..
yere uzanip bacak bacak üstüne atabiliyorsan daha doguma var demekmis,atamiyorsan dogum yakin demekmis..deneyenler falan vardi aklinialirimsmile
yakinda bende denerim,simdi yatarsam bu agrilarla bi daha kalkamam diye denemiyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…