2010 Aralık Anneleri

selam hamisler:1rolleyes:
anneler gununuz kutlu olsun
seneye insallah bebislerimiz kucagimizda kutlarizopuyorumnanaktan

tamam kayısı yiyordum ama bi de suda bekleteyimboshayallersmile bu arada bana yazının altındaki resmi nasıl ekledin anlatır mısın

canım goggle araç çubuğuna "gebelik çizelgesi kk"yazıyorsun.orda bu çizelgelerin nasıl yapıldığı,nasıl eklendiği falan hepsi yazıyor.

iyiyim tatlım.3 gün önce gece adet kanaması gibi kanamam oldu.çok korktuk.hemen gittik doktora.bebişimiz iyi,bazen böyle olabiliyor,en dişe etmeyin dedi.bazı bayanlar hamile kalsa bile adet zamanı gelince vücut otomatikman yine adet oluyormuş.ilk 1 veya 2.ayda oluyormuş genellikle,sonraki aylarda kayboluyormuş.benim tam da adet günümdü.
bebeğin çok uzağındaymış zaten,rahimağzına kaymış kanama alanı.o yüzden rahatım.ay öyle alıştım ki adetli adetli dolaşmaya,hani kesilsem garibime gidecekkk-tatlicadiarzu-
ben de hiç kilo almadım.göbüşüm de hiç çıkmadı.yaaa bir an önce çıksın istiyorum ama demek ki biraz daha beklicez..:CüvCüv:
raporluyum hala.evdeyim yani.öğleden sonra sitenin parkına çıkıp,hem güneş ışığı alıyorum,hem çocukları izliyorum.hamile bayanların günde 3 kez 15 dk güneş ışığı almaları gerekiyormuş.
bir de çocuklar gözüme artık daha farklı görünmeye başladı.bir çocuğu ağlarken gördüğümde hemen gözlerim doluveriyor.zaten sulugözün tekiyim.:a015:

kizlar ben cok fena grip oldum hemde ole bole degill..burnumda yumruk var sanki o kadar tikali..napcam ben yaa..oksuruyorum hapsuruyorum..oksurdukce karnimdaki kaslar aciyo.gece nefes alamdgm icin 1 saat bile uyuyamadm.sadece nasal damla kullniyorum nefes alym diye..allahm yaaa bu seferki daha agir sanki..cok moralim bozukkk

geçmiş olsun canım..tabii bağışıklık sistemimiz zayıfladığı için hastalıklara yakalanmamaız kolaylaşıyor.ıhlamur kaynat.içine de 2 kaşık bal ve 1 limon suyu koy.2 -3 bardak içebilirsin .çok iyi geliyor.bol bol kivi ve portalkal yemeyi de ihmal etme.
bi de minoset alabilirsin ama minoset plus değil.

canım bende daha yeni iyileştim
aman dikkat et kendine.
ben d ehiç ilaç içmedim
hep sıcak suya limon.
bol portakal meyve
bu şekilde atlatmaya çalıştım.
geçmiş olsun
uamrım kısa zamnda iyileşirsin canım.

hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlarım..seneye bebişlerimizi koklaya koklaya gireriz anneler gününe inşallah..

slm arkadaslar, anneler gununuz kutlu olsun allahim yavrularimizdan bizi hic ayirmasin insallah....
bi kac gundur giremedim insallah yaramazlik yoktur, hepinizi optuk

ahhh canimm sorma yaa kafam kazan..kulaklar bile tikali..cok sagoll hemen denicem..

cok sagol cnm benim yaa; bende ilac icmeym diyorum ama dayanamcam doktora gitcem yarin.bu kadar kotu olmamistm bu zamana kadar.sicak suya limon iciyrm hep..allah kimseyi hasta etmesn yaa hele de hamilelerii..aman dikkat edin kendinizee

merhaba arkadaşlar.ben de bir aralık ayı anne adayıyım.benide listeye eklerseniz cok teşekkür ederim.7 haftalık hamileyim.kalp atışlarıda duyuldu bebişimizin.herkese sağlıklı geceler.

merhaba arkadaşlar.ben de bir aralık ayı anne adayıyım.benide listeye eklerseniz cok teşekkür ederim.7 haftalık hamileyim.kalp atışlarıda duyuldu bebişimizin.herkese sağlıklı geceler.

Merhaba emine,
Aşağıda ki bilgileri bana özelden mesaj atarsan veya http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html linkini verdiğim sayfaya yazarsan elbette ekleriz.

tahmini doğum tarihi:
hamile kaldığında ki kilo:
güncel bilgiler:

selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir kızlar ben bugün kan sayımı idrar kültürü idrar tahlili tsh elisa testi vb tahliller verdim acaba doktor sizdende istedimi bu tür tahliler

selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir kızlar ben bugün kan sayımı idrar kültürü idrar tahlili tsh elisa testi vb tahliller verdim acaba doktor sizdende istedimi bu tür tahliler

Selam Julyet, benden henüz test falan istemediler. Sen kaç haftalık hamilesin?

mrb cnm.ben ilk hanile oldumu sağlık ocaında kan tahlili yaptırıp öyle öğrenmiştim.bikaç gün sonra gebelik takibi amaçlı çaırıp kan we idrar thlili aldılar.daha snra doktorumada gösterdim o sonuçları bende isitcektim zatn bnları dedi çok ii olmuş dedi.6,5 haftalık benm.inş braz faydalı olablmişimdir sana.

slm güzel anneler nasılsınız ?
çok şükür ben meleğimin pıt pıtlarını duydum darısı diğer arkadaşlara inşallah çok güzel bi duygu yaa senağlama

bu arada 9 haftalık dedi dktr bebeğimde maşallah 1 buçuk santim olmuş normalmi kızlar hiç bi sorun yok dedi dktr ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…