slm güzel anneler nasılsınız ?
çok şükür ben meleğimin pıt pıtlarını duydum darısı diğer arkadaşlara inşallah çok güzel bi duygu yaa senağlama
bu arada 9 haftalık dedi dktr bebeğimde maşallah 1 buçuk santim olmuş normalmi kızlar hiç bi sorun yok dedi dktr ama .
maaşallah canım allah nazarlardan saklasın 7+5 iken benimki 1 cm idi doktor normal dediğine göre normaldir zaten
slm güzel anneler nasılsınız ?
çok şükür ben meleğimin pıt pıtlarını duydum darısı diğer arkadaşlara inşallah çok güzel bi duygu yaa senağlama
bu arada 9 haftalık dedi dktr bebeğimde maşallah 1 buçuk santim olmuş normalmi kızlar hiç bi sorun yok dedi dktr ama .
merhaba arkadaşlar;
hepinize iyi haftalar
bugün 17:00 de kontrolumuz var nasıl heyecanlıyım anlatamam..kalbim pıt pıt..dualarınızı bekliyorum..
meraba kızlar. bende feci heyecanlıyım
yarın da benim kontrolüm var.
doktoruna gidip bebişlerini görenelrin gözü aydın.
kontrole gideceklerin de yüzünü güldürsün Allah.
yarın nasıl gelicek bilmem.
ama canım da sıkkın ya
ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
hiç bi değişiklik yok ben de ya .
offffffffffffffffffffffffff
ne olcak halim bilmem.
:1no2:kızlar mrb nasılsınızz bugün miğdem çok kötü durumda kızlar iyisiniz sanırım siz ohh maşşallah bende bu hafta içi gidicem bakalım hayırlısı artık 8 haftalık olduk kızlar büyüdü bebeğim büyüdkçede :bbo: kötü oluorum miğdem çok feci ve felaket halsizlik varr başımı kaldıramıorumm
kızlar birde benden bugün şeffaf uzun bi pıhtı şeklinde akıntı geldi ilk defa sizin başınıza böyle bisey geldimi
hapsuruk, estamp,zeytin1007 ile aramızda 1 gün var.
acaba onlar duydularmı kalp atışını.
merhaba arkadaşlar,bende bugün bebişimi gördüm yine,8 hafta 3 günlük çıktı 2cm olmuş kalbinide dinledim yine pıt pıt :))) çok mutlu oldum,denizcim sende görcen cnm yarın ne güzel rahat ol,allah herkese nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar,bende bugün bebişimi gördüm yine,8 hafta 3 günlük çıktı 2cm olmuş kalbinide dinledim yine pıt pıt :))) çok mutlu oldum,denizcim sende görcen cnm yarın ne güzel rahat ol,allah herkese nasip etsin inşallah
ay cnm benim büyümüş sevimli şey yahuuuu maaşallah annesi
benim yavrumda 1,13 cm olmuş onun kalbi güm güm
ay cnm benim büyümüş sevimli şey yahuuuu maaşallah annesi
benim yavrumda 1,13 cm olmuş onun kalbi güm güm
Maşallah maşallah, kızlar yaa mm lerden cm lere geçmeye başladık
ayy ne güzel cnm ya,insana ayrı bi neşe geliyo demi haberlerini alınca,çok sevindim, okadar rahatımki şimdi bu bana 2 hafta daha yeter sonra 21inde randevum var zaten :)))) bugün gittiğim extraydı dayanamdım evin yanında bi poliklinikte bakındım :)))) yeni ultrason resmimide aldım şimdi bikaç gün buna bakarız artık hep :))) senin randevun ne zaman bidaha cnm dayanabilcen demi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?