2010 Aralık Anneleri

maaşallah canım allah nazarlardan saklasın 7+5 iken benimki 1 cm idi doktor normal dediğine göre normaldir zaten

merhaba arkadaşlar;
hepinize iyi haftalar
bugün 17:00 de kontrolumuz var nasıl heyecanlıyım anlatamam..kalbim pıt pıt..dualarınızı bekliyorum..

meraba kızlar. bende feci heyecanlıyım
yarın da benim kontrolüm var.
doktoruna gidip bebişlerini görenelrin gözü aydın.
kontrole gideceklerin de yüzünü güldürsün Allah.
yarın nasıl gelicek bilmem.
ama canım da sıkkın ya
ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
hiç bi değişiklik yok ben de ya .
offffffffffffffffffffffffff
ne olcak halim bilmem.

Maşallah, ne mutlu. Dilerim sağlıkla böyle devam eder.

merhaba arkadaşlar;
hepinize iyi haftalar
bugün 17:00 de kontrolumuz var nasıl heyecanlıyım anlatamam..kalbim pıt pıt..dualarınızı bekliyorum..

Sezencim inşallah sende güzel haberlerle gelirsin!

Denizim hadi çoğu gitti azı kaldı, inşallah herşey yolundadır canım arkadaşım:Saruboceq:

:1no2:kızlar mrb nasılsınızz bugün miğdem çok kötü durumda kızlar iyisiniz sanırım siz ohh maşşallah bende bu hafta içi gidicem bakalım hayırlısı artık 8 haftalık olduk kızlar büyüdü bebeğim büyüdkçede :bbo: kötü oluorum miğdem çok feci ve felaket halsizlik varr başımı kaldıramıorumm

selaaam, nasilsiniz?
pitpit duyanlar gozunuz aydin, doktora gidecek olanlar insallah guzel haberlerle donersiniz....
bulanti cekenlerede bi onerim olacak, dun hamilelik kitabinda okudum taze zencefil koku bu konuda mucizeler yaratiyomus...
kesip cignemek veya rendeleyip kaynar suda bekletip cayini içmek cok iyi geliyomus

hadi yarın gelsin.
pıt pıt atan bi minik kalp görmek istiyorum.
Allahım yardım ettttttttttttttttttttttt

Geçmiş olsun canım sen kan idrar tahlililerini yaptırdın mı acaba senden istedimi doktorun bu tür tahliller birde sen hangi doktora gidiyodun

kızlar birde benden bugün şeffaf uzun bi pıhtı şeklinde akıntı geldi ilk defa sizin başınıza böyle bisey geldimi

kızlar birde benden bugün şeffaf uzun bi pıhtı şeklinde akıntı geldi ilk defa sizin başınıza böyle bisey geldimi

Julyet bu sıralar hamilelik nişanı oluşuyormuş, bende de arada sırada oluyor.

"HAMİLELİK NİŞANI : Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren rahim ağzından olan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkç olarak adlandırılır. Mukus tıkaçın işlevi rahim içinde gelişmekte olan bebeği dış etkenlere karşı korumaktır. Bir başka deyişle mukus tıkaç enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür"

hapsuruk, estamp,zeytin1007 ile aramızda 1 gün var.
acaba onlar duydularmı kalp atışını.

hepsi listede senden üst sıradalar ama bana bilgi vermediler:1no2: kıslar sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz..

merhaba arkadaşlar,bende bugün bebişimi gördüm yine,8 hafta 3 günlük çıktı 2cm olmuş kalbinide dinledim yine pıt pıt :))) çok mutlu oldum,denizcim sende görcen cnm yarın ne güzel rahat ol,allah herkese nasip etsin inşallah

ay cnm benim büyümüş sevimli şey yahuuuu maaşallah annesi

benim yavrumda 1,13 cm olmuş onun kalbi güm güm

Maşallah maşallah, kızlar yaa mm lerden cm lere geçmeye başladık

ayy ne güzel cnm ya,insana ayrı bi neşe geliyo demi haberlerini alınca,çok sevindim, okadar rahatımki şimdi bu bana 2 hafta daha yeter sonra 21inde randevum var zaten :)))) bugün gittiğim extraydı dayanamdım evin yanında bi poliklinikte bakındım :)))) yeni ultrason resmimide aldım şimdi bikaç gün buna bakarız artık hep :))) senin randevun ne zaman bidaha cnm dayanabilcen demi :)))))

evet cnm ya inanılmaz bi duygu insan 1,5 cm olan bişeyin kalbinin kendi kalbinden daha hızlı atmasına bile şaşırıyor..
benim bi daha ki kontrolümde 22 sinde o zaman 10 haftalık olmuş olcak herhalde bebeğim ondan 2 hafta sonraya da randevu vercektir muhtemelen ikili test için

miniğimin resimleri bende de var ama ben usgye girerken cep telimin kayıt bölümünü açıyorum kalp atışlarını kaydediyorum onu dinliyorum hep içim bi tuaf oluyo ve yüce rabbime yaşlı gözlerle şükrediyorum elhamdülillah

kızlar maşallah yazılarınızı okudukça heyecanlandım
bende cumartesi kalp atışları için gidicem zaman geçmiyo sabırsızlanıyorum
bakalım benim bebişim mm den cm e geçebilmişmi kaydirigubbakcemile3
bu arada bugüne kadar midemde bişey yoktu, bu sabah ilk kez bulanmaya başladı
bide çok halsizim çalışıyorum ama bitse de ewime gidip yatsam diye bakıyorum mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…