2010 Aralık Anneleri

kıslar ya ben yanlış mı görüyorum tv de ebru şallı canlı yayın mı acaba? incecik yahu yok yok tekrardır bu kesin !!!

tesekkür ederim ezocum,uykusuzlugun verdigi bas agrisini saymazsak iyiyim cok sükür..
Simdi sen cicilerine bakip bakip seviyorsundurr demi :asigim:

ay canım aynen gecen hafta aldığım giysilerden sonra bişey almıcam demişdim ama dun dayanamadım 4 parça bişey daha aldım.aslında kendimi kaybetmiş gibiydim..kayınvalidem ve eşim hadi hadi dyince kendime geldim.hakikaten oyle aldıklarıma bakıp duruyorum...seviyorum...cocuk odası yapacağım odaya yığdım hepsini rezalet durumda..bi kenara yığdım..poşetleri açıp açıp bakıyorum...

ohhow! nerden öğrenmişler bunu doğruysa süpermiş. o zaman benim doğuma baya var kaydirigubbakcemile3 herşekilde bacak bacak üstüne atar bir kere daha dolarım ikinci kısım biraz elastikiyetten kaynaklanıyor olabilir :))

canım bayramda doğurmadıktan sonra sorun değil bende kasımın son haftasında doğum yapmak istiyorum ama tabii önce herşeyin en hayırlısı ve sağlıklısı.. yine de insanın aklına gelmeden olmuyor.. hep erken doğuranları duydukça etkileniyorsun ne yazıkki

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.... Ebru Şallı aldığı 9 kiloyu hastaneden çıkmadan vermişti ( nasıl oluyosa bi türlü anlayamadım ...

Ben bacak bacak üstüne atamıyorum normalde ama bak yere uzanıp hiç denemedim

Günaydın kızlar.... Ebru Şallı aldığı 9 kiloyu hastaneden çıkmadan vermişti ( nasıl oluyosa bi türlü anlayamadım ...

günaydın canım , ben en az 6 ay veremem sanırım bu kiloyu tostoparlak bişey oldum zati artık belimde kaldırmıyo yükü sinyal vermeye başladı .. allahım şu 1,5 ay sağ salim bi geçse..

geçmiş olsun sezencim gecmişi okuyamadım tıkanmamı yaşadın nefesin felan mı tıkandı

evet canım astım krizi ve reflü ve üşütme hepsi bir araya gelmiş öldüm ve geri geldim resmen..Allah kimseye yaşatmasın..bundan daha korkunç bişey olamaz..

sana da geçmiş olsun canım aman hepimize Allahım şifa versin sağ salim kavuşalım bebişlerimize Amin.

sağol canım amin..düşmanıma bile yaşatmasın..inan diri diri kessinler beni ama nefessiz kalmayayım o kadar feci bişey ki anlatamam..

canım amin amin arkadaşım.

Günaydın bayanlar. Sezen10 büyük geçmiş olsun.Rabbim tekrarlatmasın inşallah.
Cucu sanada geçmiş olsun.
Bide bayanlar bişey sorcaktım düz yok çok değilde, yokuşlarda karnımın alt kısmı acıyor geriliyor sanki sizdede oluyor mu böle bişi

toobaaa maşallah gaza geldim yaaa bende ...

sağol canımda ama sen uyma bana.. ben size çok imreniyorum.. çok saçma sapan geçiriyorum gebeliğimi, düşündüğümde.. maşallah kurslara gidiliyor, yoga, yüzme vitaminler masajlar felan.. kendime bakınca normal hayatıma devam ettiğimi görüyorum.. ben ne çektiysem başta çektim galiba.. gebeliğimin başlangıçı kabus gibiydi benim.. rahat edeyim yaw şimdi biraz

hehe,hep öyle olur..almicam dersin..ben yikadim,ütüledim kaldirdim biliyorsun..
cumartesi arkadasin bebegi icin ciciler almaya gittik,ondan cok bizim sipaya aldi babasi,hevesinide kiramiyorum..posetleriyle duruyor simdi,bi sürü is cikti yine..
ay senin yine cocuk odasindaymis,benim öylede sansim yoktu biliyorsun,salonda bi köseye yigmistim,haftalarca öyle kalmisti bilmiyorumkismile

valla tugbacim dogrumu yanlismi bilmem ama göbis iniyor ya dogumdan önce,onu anlamak icin anladigim kadariyla sempatiksalakcinni
bende senin gibiyim hala ama yatarak denemedim,Allah korusun kilitlenirim falan kaydirigubbakcemile3
ya bende kasimin son haftasi istiyorum,annem olsun yanimda,islerim bitsin..bebis az daha büyüsün..hayirlisi valla,bayram yaklasti dediklerinde benim icim pir pir ediyor :1ninca:

Ben bacak bacak üstüne atamıyorum normalde ama bak yere uzanıp hiç denemedim
daha dogurmayiz biz merak etmee,bayram sonrasi insallah olumunekankayizsmile

Benimde bir halt ettiğim yok ...
Ki gebeliğimde çok şükür hiç zorlu geçmedi...

Bende ayşe veya özüm erkenci olacaklar diye düşnüüyorum :lepi:

Şu bayramı hayırlısıyla bi atlatsak kızlar sonrası allah kerim inşallah.. sıkı tutun bebişleri..

sagol canim..benim aciyor valla canim..en basindan bu yana hatta..yokus yukari mümkünse cikmayim..bazen merdivendede agriyor..

cok korkunc hakkaten..ben tünelde bile delirecek gibi olurum,esim yatarken yorgani iyice ceker kafama kadar,cildiracak gibi olurum,kapali alanlarda kalamam nefes alamam...
cok cok cok fena bisey...bi daha yasamazsin insallah

Kızlar bebek şekerimi topiğe koydum bi baksanıza nasıl olmuş :) Sizlerden onay almadan rahat edemem benn..

bencede ama ben ayşe'ye güvenmiyorum :))) o her an bi açılış yapacak gibi geliyor :))
canım bende senden farklı değilimki.başında benimde sorunluydu biliyosun ve seninle aynı dusunuyourm kurslar yogolar yuzme falan vs...onların hiçbirini yapmıyorum.ağrılarım ve koca göbişim dışında gebelikle ilgli hiçbir değişiklik yok..ben bıraz daha az iş yapıyorum biide..oysa ne hayallerim vardı ..yalan oldular...

evet canım biliyourm sen hazırlıklaını yapmışdın..yine iş çıktı sana.ama olsun ..yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş....aman haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…