ay aman aman bende merak etmiyorummm vazgectim sempatiksalakcinniGünaydınnn hanımlaaar,
Kim önce doğuracak muhabbetine girilmiş yine, ben hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç merak etmiyoruuum, işim olmaz kim doğurursa doğursun bananeee kaydirigubbakcemile3 Beraser in dediğine göre meraklılar önce doğuracakmışsırnaşık şeysırnaşık şey
Beni sorarsanız sanki ben Ocak a kadar doğuramayacakmışım geç gelecekmiş gibi geliyorboshayallersmile
cokmus be tatlim..normaldir herhalde..cok yürüyüncede oluyor bende..sabahları evden işe kadar 6 tane yokuş çıkınca böle olması normal sanırım cucu. Bide gün boyu otur otur hareket sıfır artık bayağı bayağı moda girdim yürümem oturmam kalkmam değişti kağnı gibi oldum resmen
kalmaz kalmaz bu sipaciklar..halbuki kis günü yatsinlar sicacik orda ne var sanki erkenden cikacak demiiİyi yapmışsın cnmm napıcakları belli olmuyo bunların :))
Doktorumda bana en son gün 1 ocak dedi, ben imkanı yok ocağa kalmaz diyorum bakalım görücez artık..
canım bende senden farklı değilimki.başında benimde sorunluydu biliyosun ve seninle aynı dusunuyourm kurslar yogolar yuzme falan vs...onların hiçbirini yapmıyorum.ağrılarım ve koca göbişim dışında gebelikle ilgli hiçbir değişiklik yok..ben bıraz daha az iş yapıyorum biide..oysa ne hayallerim vardı ..yalan oldular...
evet canım biliyourm sen hazırlıklaını yapmışdın..yine iş çıktı sana.ama olsun ..yavaş yavaş yavaş yavaş yavaş....aman haaa
ay aman aman bende merak etmiyorummm vazgectim sempatiksalakcinni
2 makina daha cikti,1 makinada kalan lohusa gecelikleri var..hepsini bi ara yaparim,akillandim artik olumunekankayizsmile
valla bu konuda sana katılmamak mümkün değil, ben de bi bayramı atlatsak diyorum, zaten bu iş-güç bayramı, kurbanlıktı, dağıtımıydı filan. Bi süpriz yapmasa bari bizim kuzular. Ben de senin gibiyim, birileri bayram geldi, yaklaştı dedikçe kalbim pır pır oluyo. Hem istiyorum bayramın gelmesini, çünkü izine o zaman ayrılabilicem hem de telaş yapıyorum, 3 hafta kalmış olacak diye. Hayırlısıyla ZAMANINDA gelsin bebecikler...ya bende kasimin son haftasi istiyorum,annem olsun yanimda,islerim bitsin..bebis az daha büyüsün..hayirlisi valla,bayram yaklasti dediklerinde benim icim pir pir ediyor :1ninca:[/B]
daha dogurmayiz biz merak etmee,bayram sonrasi insallah olumunekankayizsmile
İnşallah boshayallersmileŞu bayramı hayırlısıyla bi atlatsak kızlar sonrası allah kerim inşallah.. sıkı tutun bebişleri..
Günaydınnn hanımlaaar,
Kim önce doğuracak muhabbetine girilmiş yine, ben hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç merak etmiyoruuum, işim olmaz kim doğurursa doğursun bananeee kaydirigubbakcemile3 Beraser in dediğine göre meraklılar önce doğuracakmışsırnaşık şeysırnaşık şey
Beni sorarsanız sanki ben Ocak a kadar doğuramayacakmışım geç gelecekmiş gibi geliyorboshayallersmile
ilk sancılanan hemen topiğe yazıyo kızlar haberiniz olsun, hatta yeni bi topik açsın, öncesinde açmayalım. Ayy çok heyecanlı yaw...
günaydın canım , ben en az 6 ay veremem sanırım bu kiloyu tostoparlak bişey oldum zati artık belimde kaldırmıyo yükü sinyal vermeye başladı .. allahım şu 1,5 ay sağ salim bi geçse..
ay canım aynen gecen hafta aldığım giysilerden sonra bişey almıcam demişdim ama dun dayanamadım 4 parça bişey daha aldım.aslında kendimi kaybetmiş gibiydim..kayınvalidem ve eşim hadi hadi dyince kendime geldim.hakikaten oyle aldıklarıma bakıp duruyorum...seviyorum...cocuk odası yapacağım odaya yığdım hepsini rezalet durumda..bi kenara yığdım..poşetleri açıp açıp bakıyorum...
ezocum güle güle kullan aldıklarını, ben daha pek bi alışveriş yapamadım, ama bu hafta sonu alacağım inşaallh bütün eksikleri.cuma günü samsuna gitmeyi planlıyorum,orada alışveriş yapacağım yerleri bana söyleyebilir misin, şöyle bi mağazaya girip büttüüüün eksikleri almak istiyorum, var mı öyle biryerler acaba :bilmiyorumkismile
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılız bakalım bugünnnnnnnnn
ben bu haftaya güzel başladımmmm
sadece 3 gün çalışıcam
perşembe bebişimi görücem
sonraki hafta artık evde olucam inşallahhhhhhhhhhh
yaşasınnnnnnnn
kızlar benim moralim çok bozuk hayatımda bu kadar kötü bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..
sabah uyandım ve nefes alamıyorum..evet bildiğiniz nefes alamıyorum ama hiç..sadece inliyorum ne ağzımdan ne burnumdan..eşim şokta bişey yapamıyor şaşırdı balkona attım kendimi bildiğiniz filmlerdeki astım krizi gibi..nerdeyse 5 dk dan fazla sürdü..öldüm geri geldim resmen..hemen acile gittik oksijen bağladılar..zaten öksürük vardı ya enfeksiyon çıktı bi de benim alerjik astımım vardı bi de reflü hepsi birbirini tetiklemiş..serum taktılar antibiyotik verildi.nefes açıcı fısfıs..kendi doktorumu aradık kullan dedi..şimdi uyumaya korkuyorum ya yine aynısını yaşarsam..her türlü acıya razıyım yeter ki bugün yaşadığımı bir daha yaşamayayım..düşmanımın başına vermesin rabbim..inanılmaz kötü bişey nefes alamamak..
Şu ilaçlarımı içmeme konusunu eşime söyledim, iyi bi azar çekti bana( Doktoruna söyleyeyimde gör diyor, puffffff (
hımm bide söylemeden yatmayayım kendime twigy ev ayakkabısı aldım,
bugün boynerde sordum 30 liraydı, trendyolda aynısı 20 liraydı, anneme ve ablamada 15 liklerden aldım, kargo da ödemedim. Tavsiye ederim çok cicileryerimseniben
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımı göreceğim bakalım nasılmış kuzum
kızlar dun kocacım zincirlerini kırdı...alışverise cıktı benimle..park yatak aldık bizim yanımızda yatacağı deonem için.uyku setini ve yatağınıda aldık..sonra arabasını aldık..bi kaç parça weniceden b,şeyler aldık...araba konusunda hem fikir olamadık ama benim dediğim alındı..alışverişi biraz daha hafifletmiş olduk..
günaydin kizlar nasilsiniz?
ben resmen sabah olsun artik Allahim diye diye uzun bir gece gecirdim..
uyumak kabus gibi resmen..bacaklarim acayip agriyor,nereye koyacagimi sasiriyorum..(
yazik oglusumunda keyfi yok gibi bugün,ee annesi sabaha kadar ofladi pufladi..
gecmise dönücem ama aklimda kalanlari yazayim..
DENIZIM canim zaten mecbursun sanirim onu almaya,araba koltuguda ayni öyle zaten,hatta o yani..al bence tatlim..
HAPSURUK odaniz hayirli olsun,ne cici olmustur kim bilir
ELIF canim kaca düsmüs sormak aklima gelmedi,ama daha doguma 4 haftasi olan hatta 6 haftasi olan bi bayanda vardi..
Kızlar bebek şekerimi topiğe koydum bi baksanıza nasıl olmuş :) Sizlerden onay almadan rahat edemem benn..
Günaydınnn hanımlaaar,
Ben gidiyorummm, battaniyemi örmeye 40 sıra daha kaldı:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?