2010 Aralık Anneleri

İyi yapmışsın cnmm napıcakları belli olmuyo bunların :))
Doktorumda bana en son gün 1 ocak dedi, ben imkanı yok ocağa kalmaz diyorum bakalım görücez artık..

sabahları evden işe kadar 6 tane yokuş çıkınca böle olması normal sanırım cucu. Bide gün boyu otur otur hareket sıfır artık bayağı bayağı moda girdim yürümem oturmam kalkmam değişti kağnı gibi oldum resmen

Günaydınnn hanımlaaar,

Kim önce doğuracak muhabbetine girilmiş yine, ben hiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç merak etmiyoruuum, işim olmaz kim doğurursa doğursun bananeee kaydirigubbakcemile3 Beraser in dediğine göre meraklılar önce doğuracakmışsırnaşık şeysırnaşık şey

Beni sorarsanız sanki ben Ocak a kadar doğuramayacakmışım geç gelecekmiş gibi geliyorboshayallersmile

kızlar bu arada belkide ben doğururum .ben hep geriden geldim yaa.belki doğumu sizden once yaparım.aman allah hayırlısını versin

ay aman aman bende merak etmiyorummm vazgectim sempatiksalakcinni
cokmus be tatlim..normaldir herhalde..cok yürüyüncede oluyor bende..
ama normal,artik sona geldik,agirlastik yani..
tosbaaa diyor esim zaten banada,hakkaten yatinca kaplumbaga gibi bi daha kalkamiyorum ben kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın cnmm napıcakları belli olmuyo bunların :))
Doktorumda bana en son gün 1 ocak dedi, ben imkanı yok ocağa kalmaz diyorum bakalım görücez artık..
kalmaz kalmaz bu sipaciklar..halbuki kis günü yatsinlar sicacik orda ne var sanki erkenden cikacak demii
saka bi yana hayirlisi canim,saglikli gelsinlerde napalim..

2 makina daha cikti,1 makinada kalan lohusa gecelikleri var..hepsini bi ara yaparim,akillandim artik olumunekankayizsmile

tosbaaa diyor esim zaten banada,hakkaten yatinca kaplumbaga gibi bi daha kalkamiyorum ben kaydirigubbakcemile3

bende öyleyim valla hatta bizimkiler bana gülüyor tutmuyorlar elimden biraz debelen izlemesi çok güzel oluyor diye kafa buluyorrlar benle

ay aman aman bende merak etmiyorummm vazgectim sempatiksalakcinni

2 makina daha cikti,1 makinada kalan lohusa gecelikleri var..hepsini bi ara yaparim,akillandim artik olumunekankayizsmile

Cucum boşver merak etme daha iyi:lepi:

Ya senin makine kaç kiloluk, benimki 7 kiloluk bi makine kıyafetini yıkadım oğlumun, o kadar var başka da yokkaydirigubbakcemile3 Sen nerdeyse 10 makine kıyafet yıkadın ütüledin, maşallah:lepi:
Gerçi bende uyku setini battaniyelerini falan yıkayacağım dahaboshayallersmile

Hanımlaaar, migroslarda dalin sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı indirimde şimdi hatırlayamıyorum fiyatını ama bilginiz olsun

sezen, cucu geçmiş olsun kızlar, çok gerilere gidemedim kusura bakmayın, galiba 2 gündür de girmiyorum, ne var ne yok bi bakayım dedim

valla bu konuda sana katılmamak mümkün değil, ben de bi bayramı atlatsak diyorum, zaten bu iş-güç bayramı, kurbanlıktı, dağıtımıydı filan. Bi süpriz yapmasa bari bizim kuzular. Ben de senin gibiyim, birileri bayram geldi, yaklaştı dedikçe kalbim pır pır oluyo. Hem istiyorum bayramın gelmesini, çünkü izine o zaman ayrılabilicem hem de telaş yapıyorum, 3 hafta kalmış olacak diye. Hayırlısıyla ZAMANINDA gelsin bebecikler...
Şu bayramı hayırlısıyla bi atlatsak kızlar sonrası allah kerim inşallah.. sıkı tutun bebişleri..
İnşallah boshayallersmile

Bu merak konusuna ben de katılıyorum, hiç merak etmiyorum, ilk ben olurmuşum gibi de gelmiyo. Ben buradan tırnaklarımı yiye yiye milletin doğum hikayesini okuycam daha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ilk sancılanan hemen topiğe yazıyo kızlar haberiniz olsun, hatta yeni bi topik açsın, öncesinde açmayalım. Ayy çok heyecanlı yaw...

günaydın canım , ben en az 6 ay veremem sanırım bu kiloyu tostoparlak bişey oldum zati artık belimde kaldırmıyo yükü sinyal vermeye başladı .. allahım şu 1,5 ay sağ salim bi geçse..

kucukprenste gelir sahilde kolsariz narnisancim uzulme
hic inandirici degil ama neyse:roflol:

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılız bakalım bugünnnnnnnnn
ben bu haftaya güzel başladımmmm
sadece 3 gün çalışıcam
perşembe bebişimi görücem
sonraki hafta artık evde olucam inşallahhhhhhhhhhh
yaşasınnnnnnnn

ilk kim dogurur bilmem ama
en son ben dogururum gibi gorunuyo
yilbasindan oncemi sonrami merak ediyorumm:CüvCüv:

ezocum güle güle kullan aldıklarını, ben daha pek bi alışveriş yapamadım, ama bu hafta sonu alacağım inşaallh bütün eksikleri.cuma günü samsuna gitmeyi planlıyorum,orada alışveriş yapacağım yerleri bana söyleyebilir misin, şöyle bi mağazaya girip büttüüüün eksikleri almak istiyorum, var mı öyle biryerler acaba :bilmiyorumkismile

bende gec başladım canım iş.sende halledersin.bende buraları cok bilmiyourm ama bildiğim yerleri soylim.mecidiye ve fatih sultan mehmette bebk ağırlıklı mağzalar bulabilirsin.mecidiyede miniço diye buyuk bir mağaza var orda her turlu ihtiyacını bulabilirsin.bide mecidiyede bebbiş diye bir mağaza var ordan park yatak ve araba aldım ben bu hafta sonu...kampanyada olan urunler oluyor..fatih sultan mehmet dede sport bir mağazadan biberon emzik falan aldım...ama genelde heryerde aynı seyler var..miniço bayağı buyul bir yer her istediğini bulabilirsin...bebbişde de guzel seyler oluyor.zzzaten ikisi birbirine yakın ikisine bakar sonrada alırsın canım

oh oh ne guzel sende benim gıbısın.bende haftaya alıcam raporu sen bu hafta nasıl alcan canım erken değilmi?aramızda 1 hafta var yaklaşık..ben haftaya 32 yım diye haftaya gidicem

canım geçmiş olsun.
demekki o geçmek bilmez öksürüklerin nedeni de oymuşşş
aman dikkat başının altına yüksek yastıkla yat ttalım.
inşallah bidaha olmaz
ilaçlarını ihmal etme.

Şu ilaçlarımı içmeme konusunu eşime söyledim, iyi bi azar çekti bana( Doktoruna söyleyeyimde gör diyor, puffffff(

şimdi ben de bi azar çekicem.
niye içmiyosun bakiim sen ilaçalrını.
az kaldı az iç tatlım yaa
bak kızarımmm:mymeka:

çok ciciler gerçektennnn
güle güle kullanın tatlımmmmm

günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımı göreceğim bakalım nasılmış kuzum

gözünaydın
gzüel haberlerle gel canım.

ohhhhh ne güzel işte
bi d ebüyük şeyelri halletmişsiniz.
gerisi gelir demiştik bak nasıl geliyooo
gzüel günelrde kullanın canım.

canım eee tabi yordun kendini
ağrı biyerden çıkıcak
ben de az bi yorulayım
popom ağrıyo ne ilginç dimi
bidaha yorulmak yok bize.

ana kucağına gelince de alıcak gibiyim sanki bakalım.

Kızlar bebek şekerimi topiğe koydum bi baksanıza nasıl olmuş :) Sizlerden onay almadan rahat edemem benn..

heemn bakalım kuzum

ben d ehiçççç girmiyorum bu muhabbete dikkete dersen.
amannnn dilimdedir herşey zaten
zamnında gelsin kuzum
biz daah küçüğüz.

Ben gidiyorummm, battaniyemi örmeye 40 sıra daha kaldı:gitme::gitme:

ha gayret az kalmışşşşşşşş:hulya::hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…