oh oh ne guzel sende benim gıbısın.bende haftaya alıcam raporu sen bu hafta nasıl alcan canım erken değilmi?aramızda 1 hafta var yaklaşık..ben haftaya 32 yım diye haftaya gidicem
hehe,birde kafa buluyorlar kaydirigubbakcemile3tosbaaa diyor esim zaten banada,hakkaten yatinca kaplumbaga gibi bi daha kalkamiyorum ben kaydirigubbakcemile3
bende öyleyim valla hatta bizimkiler bana gülüyor tutmuyorlar elimden biraz debelen izlemesi çok güzel oluyor diye kafa buluyorrlar benle
canim 7 saniyordum ama sanirim 6 benimki sempatiksalakcinniCucum boşver merak etme daha iyi:lepi:
Ya senin makine kaç kiloluk, benimki 7 kiloluk bi makine kıyafetini yıkadım oğlumun, o kadar var başka da yokkaydirigubbakcemile3 Sen nerdeyse 10 makine kıyafet yıkadın ütüledin, maşallah:lepi:
Gerçi bende uyku setini battaniyelerini falan yıkayacağım dahaboshayallersmile
kucukprenste gelir sahilde kolsariz narnisancim uzulme
hic inandirici degil ama neyse:roflol:
hehe,birde kafa buluyorlar kaydirigubbakcemile3
esimde elimden tutacagina gülüyor,izliyor..elimize düserler ama bi gün sempatiksalakcinni
canim 7 saniyordum ama sanirim 6 benimki sempatiksalakcinni
ama ondan degil,ben cok renkli almistim ya hani su cinsiyet meselesi yüzünden,o yüzden renklerine cok ayirdim yikadim..nevresimler zaten sigmiyor,3 makina en az o cikti,daha yikanmayan bile var ama yapmicam henüz..uyku seti yikanmadi,yatagin perdesi gelmedi daha,sepetinin nevresimi yikanmadi,yorgani yikanmadi..
15 tane battaniye almisim,asla sigmazdi..dedigin gibi 15 makina falan yikandi sanirim bilmiyorumkismile
e birde bunun ütüsü vardi tabii laelaelaelaelae
daha bi 5 makina en az yikanir ohaoldumsmile
bende gec başladım canım iş.sende halledersin.bende buraları cok bilmiyourm ama bildiğim yerleri soylim.mecidiye ve fatih sultan mehmette bebk ağırlıklı mağzalar bulabilirsin.mecidiyede miniço diye buyuk bir mağaza var orda her turlu ihtiyacını bulabilirsin.bide mecidiyede bebbiş diye bir mağaza var ordan park yatak ve araba aldım ben bu hafta sonu...kampanyada olan urunler oluyor..fatih sultan mehmet dede sport bir mağazadan biberon emzik falan aldım...ama genelde heryerde aynı seyler var..miniço bayağı buyul bir yer her istediğini bulabilirsin...bebbişde de guzel seyler oluyor.zzzaten ikisi birbirine yakın ikisine bakar sonrada alırsın canım
ilk kim dogurur bilmem ama
en son ben dogururum gibi gorunuyo
yilbasindan oncemi sonrami merak ediyorumm:CüvCüv:
kucukprenste gelir sahilde kolsariz narnisancim uzulme
hic inandirici degil ama neyse:roflol:
şimdi ben de bi azar çekicem.
niye içmiyosun bakiim sen ilaçalrını.
az kaldı az iç tatlım yaa
bak kızarımmm:mymeka:
çok ciciler gerçektennnn
güle güle kullanın tatlımmmmm
ben d ehiçççç girmiyorum bu muhabbete dikkete dersen.
amannnn dilimdedir herşey zaten
zamnında gelsin kuzum
biz daah küçüğüz.
ha gayret az kalmışşşşşşşş:hulya::hulya::hulya:
hehe,birde kafa buluyorlar kaydirigubbakcemile3
esimde elimden tutacagina gülüyor,izliyor..elimize düserler ama bi gün sempatiksalakcinni
canim 7 saniyordum ama sanirim 6 benimki sempatiksalakcinni
ama ondan degil,ben cok renkli almistim ya hani su cinsiyet meselesi yüzünden,o yüzden renklerine cok ayirdim yikadim..nevresimler zaten sigmiyor,3 makina en az o cikti,daha yikanmayan bile var ama yapmicam henüz..uyku seti yikanmadi,yatagin perdesi gelmedi daha,sepetinin nevresimi yikanmadi,yorgani yikanmadi..
15 tane battaniye almisim,asla sigmazdi..dedigin gibi 15 makina falan yikandi sanirim bilmiyorumkismile
e birde bunun ütüsü vardi tabii laelaelaelaelae
daha bi 5 makina en az yikanir ohaoldumsmile
ayy bisiklet de alalım çok istiyorum bennn kocişler bizi bırakırlar akşamada alırlar :))) yaw disko falanda yazmıştın dimi dün hapşuruğum ne güsel fikirler var sende öyle değerlendirmek lasım ...
temizlik nasıl gidiyo? bende annemi aradım bugün kuzenim sözleniyo gidemiycem malesef annemler gidecekler yarın için gel anne dedim bi toparla beni çarşambada duşakabin takılır perşembede kadın çağırırım temizliğe off ben en en iyisi bi liste hazırlıyım da kendi kendimi programlıyım yine ...
dalin sıvı bebek deterjanı 28-10-2010 ve 11-11-2010 tarihleri arasında metro gross markette 11,90tl bilginize.
Tamam koşarız, yavrukuşları da arabalarıyla önümüzde itekleye itekleye koşarız artıkkaydirigubbakcemile3
Kıslar hani biz perşembe hapşuruk a davetliydik ya, benim kocacım kocacım perşembe cuma çalışmıyor, beni affedin gelemeyeceğim yani:a015:
canımcım ben dalan roxy almıştım ya senin de yazdığın gibi kokusu bi değişik beğenen olabilir ama bana öyle geldi diyim, bi parti onunla yıkansında sonrası için dalin alıyım bende kokusu nasıl acaba ?
hepsini bir günde yapmadim canim..hem zaten aylik belli bir ücret ödüyoruz,sene sonunda hesaplanip azsa üstüne tamamliyoruz,coksa geri aliyoruz..cucu sana gelecek elektrik su parasını düşünemiyorum.bide daha ütüsü var bu ayki gider pusulasından epek bi miktar özellikle elektiriğe ayırmanız gerekecek sanırım. makinayıda dikkat et emekliye ayırma.benim herşeyim tam değil henüz ama ufaktan başlarım bende artık
denizim bende humana diye duydum ama nereye baktiysam bulamadim,internette buldum,onada emin degilim alsammi diye..bir de kızlar humana stiil tee mi alıcaz
yoksa milupanın da varmış sanırım onumu alıcazzzzz
ben bi sorayım arkadaşıma.
ütü demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnn banaaaaaaaaa
offffffffffffffff şimdiden korkusu sardı beniiiiiiiiii
15 battaniyemiiiiiiiiiiiiiiiii
naptın sen cucummmmmmmmmmmm
yandım ben yandımmmmmmmmmmmm
yıka
bi de onların kurumasını bekle
sonra ütüle
yap yap bitmez
bir de hepsini yayınca bi dağılıyoki ortalıkkk
perşembe getiricez dolabını
daha içlerine kumaş diktiricem
çok teşekkür ederim canım, bi mağaza hatırlıyorum böyle pasaj gibi bi yerde aşağıya iniyorsun bi kat falan bildiğim tek yer orası oda miniço galiba dimi? o zaman oraya gideyim,tekstil için falan, park yatağı falan da bebbiş dediğin yerden bakayım. bi de wenice yi soracaktım onun mağazası çiftlikte mi?
canımcım gün konuşmuşmuyduk? bende bu hafta için epey iş sıraya koydum hapşuruk için uygun olursa sonraki hafta yapalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?