2010 Aralık Anneleri

oh oh ne guzel sende benim gıbısın.bende haftaya alıcam raporu sen bu hafta nasıl alcan canım erken değilmi?aramızda 1 hafta var yaklaşık..ben haftaya 32 yım diye haftaya gidicem

canım haftaya pazartesi 31+1 oluyorum.
denicem şansımı açıkçası
bir de bebiş önde biraz veriri diye tahmin ediyorum
bi d esezeryan olacağım belli ya
dicem işte yanmasın falan.
eğer vermezlerse de 5 günlük rapor alıcam
sonraki hafta gidip yazdırıcam

hehe,birde kafa buluyorlar kaydirigubbakcemile3
esimde elimden tutacagina gülüyor,izliyor..elimize düserler ama bi gün sempatiksalakcinni

canim 7 saniyordum ama sanirim 6 benimki sempatiksalakcinni
ama ondan degil,ben cok renkli almistim ya hani su cinsiyet meselesi yüzünden,o yüzden renklerine cok ayirdim yikadim..nevresimler zaten sigmiyor,3 makina en az o cikti,daha yikanmayan bile var ama yapmicam henüz..uyku seti yikanmadi,yatagin perdesi gelmedi daha,sepetinin nevresimi yikanmadi,yorgani yikanmadi..
15 tane battaniye almisim,asla sigmazdi..dedigin gibi 15 makina falan yikandi sanirim bilmiyorumkismile
e birde bunun ütüsü vardi tabii laelaelaelaelae
daha bi 5 makina en az yikanir ohaoldumsmile

kucukprenste gelir sahilde kolsariz narnisancim uzulme
hic inandirici degil ama neyse:roflol:

ayy bisiklet de alalım çok istiyorum bennn kocişler bizi bırakırlar akşamada alırlar :))) yaw disko falanda yazmıştın dimi dün hapşuruğum ne güsel fikirler var sende öyle değerlendirmek lasım ...
temizlik nasıl gidiyo? bende annemi aradım bugün kuzenim sözleniyo gidemiycem malesef annemler gidecekler yarın için gel anne dedim bi toparla beni çarşambada duşakabin takılır perşembede kadın çağırırım temizliğe off ben en en iyisi bi liste hazırlıyım da kendi kendimi programlıyım yine ...

selamlar kızlar herkese hayırlı güzel eğlenceli ve erken doğumsuz bir hafta olur inşallah.
sezen çok geçmiş olsun çok kötü olmuşsun valla.
ezo hayırlı olsun yeni ciciler.
metro markette dalin 2lt sıvı deterjan 11.90 dı sanırım ama 28inden sonra fiyatı iyi gibi ama dalan roxyi tavsiye ediyolar o çok daha uygun ya bilginiz olsun.bide kipada vardı bebek ürünlerinde indirim bilginize.
ayrıca herkesin bebeği zamanında olcak bence erken falan yoook.bayramdan sonra juniorlar yolda.

DENIZIM canimm salgilanan bir hormonlar kemikler yumusuyormus ya hani,bence dogum kanalinin acilmasi icin esniyor kemikler ondan agriyor..cünkü dün olmadi..epeydir var..hayirlisi zuzum...
bu arada evet bence de al,cünkü arabada mecbur kullanicaksin zaten..ordada zorunlu olmus kullanmak..
kraftta cok güzel ama maxi cosi yede bak istersen tatlim yerimseniben

ütü demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnn banaaaaaaaaa
offffffffffffffff şimdiden korkusu sardı beniiiiiiiiii
15 battaniyemiiiiiiiiiiiiiiiii
naptın sen cucummmmmmmmmmmm
yandım ben yandımmmmmmmmmmmm
yıka
bi de onların kurumasını bekle
sonra ütüle
yap yap bitmez
bir de hepsini yayınca bi dağılıyoki ortalıkkk
perşembe getiricez dolabını
daha içlerine kumaş diktiricem

özdilekte unibaby ıslka mediller 9.90 dı 3lüler
alırım nasılolsa dedim
şimdi 12.90 olmuş
varmı başka yerde indirim.

bir de kızlar humana stiil tee mi alıcaz
yoksa milupanın da varmış sanırım onumu alıcazzzzz
ben bi sorayım arkadaşıma.

cucu sana gelecek elektrik su parasını düşünemiyorum.bide daha ütüsü var bu ayki gider pusulasından epek bi miktar özellikle elektiriğe ayırmanız gerekecek sanırım. makinayıda dikkat et emekliye ayırma.benim herşeyim tam değil henüz ama ufaktan başlarım bende artık

dalin sıvı bebek deterjanı 28-10-2010 ve 11-11-2010 tarihleri arasında metro gross markette 11,90tl bilginize.

çok teşekkür ederim canım, bi mağaza hatırlıyorum böyle pasaj gibi bi yerde aşağıya iniyorsun bi kat falan bildiğim tek yer orası oda miniço galiba dimi? o zaman oraya gideyim,tekstil için falan, park yatağı falan da bebbiş dediğin yerden bakayım. bi de wenice yi soracaktım onun mağazası çiftlikte mi?

kucukprenste gelir sahilde kolsariz narnisancim uzulme
hic inandirici degil ama neyse:roflol:

Tamam koşarız, yavrukuşları da arabalarıyla önümüzde itekleye itekleye koşarız artıkkaydirigubbakcemile3

Saol canımm hem azarına hemde güle güle kullan demene Evet bizimkiler daha mincik dursunlar durdukları yerde:lepi:

Az kalmadı yaaa çok kaldı ör ör bitmiyo:hulya:, bak yine buraya geldim hemdebilmiyorumkismile

Maşallah cucuummmm, sağlıkla sıhhatle kullansın inşallaaah:Saruboceq:
Allah kolaylık versin aynı zamanda sanavereliniortak

Kıslar hani biz perşembe hapşuruk a davetliydik ya, benim kocacım kocacım perşembe cuma çalışmıyor, beni affedin gelemeyeceğim yani:a015:

dalin sıvı bebek deterjanı 28-10-2010 ve 11-11-2010 tarihleri arasında metro gross markette 11,90tl bilginize.

canımcım ben dalan roxy almıştım ya senin de yazdığın gibi kokusu bi değişik beğenen olabilir ama bana öyle geldi diyim, bi parti onunla yıkansında sonrası için dalin alıyım bende kokusu nasıl acaba ?

canımcım gün konuşmuşmuyduk? bende bu hafta için epey iş sıraya koydum hapşuruk için uygun olursa sonraki hafta yapalım mı?

Tatlım dalin in kokusu çok güzel, ben geceliklerimi de onunla yıkadımopuyorumnanaktan Ayrıca dün migrostaydık orada da indirimde bilgin olsun:lepi:

hepsini bir günde yapmadim canim..hem zaten aylik belli bir ücret ödüyoruz,sene sonunda hesaplanip azsa üstüne tamamliyoruz,coksa geri aliyoruz..
her sene ödedigimizin yarisini geri aliyorduk,bu senede basa bas gider artik napiyim..
acil lazim olabilecek cicileri önce yikamani tavsiye ederim canim..hepsini ayni anda yapma sakin,icinden cikamazsin yerimseniben

bir de kızlar humana stiil tee mi alıcaz
yoksa milupanın da varmış sanırım onumu alıcazzzzz
ben bi sorayım arkadaşıma.
denizim bende humana diye duydum ama nereye baktiysam bulamadim,internette buldum,onada emin degilim alsammi diye..
baska markalarin ve özellikle bio markalarinda stillteeleri var,ne alsakki CADIARZU

valla korkulacak kadar var denizim..ütü yapmak tam bir illet,belin,sirtin kopuyor resmen guclubacismile
sakin hepsini ayni anda yapmaya calisma canim..acil olanlari önce yapmani tavsiye ederim..
ya denizim kimle konustuysam battaniyeyi bol tut gerisi önemli degil dediler..
bebisler cok kusuyorlarmis,kis günü kurutma sorunu yasarsin cok camasir cikiyor dediler..
bende aldim valla napiyim :1ninca:
anneanneside almis bi sürü,ikinciyede saklarim napiyim :kedi:

o dolap ici bezlerini perdeciler cok güzel dikiyormus süslü süslü..annem demisti..
kenarlari dantelli güpürlü oluyormuss alkisalkisalkis

yok canım wenice gazi cad.de...evet dediğin yer miniço bende ordan bazı şeyleri aldım..miniçonun az ilerisinde de bebbiş var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…