ilk kim dogurur bilmem ama
en son ben dogururum gibi gorunuyo
yilbasindan oncemi sonrami merak ediyorumm:CüvCüv:
Ben perşembe diye hatırlıyorum ama, Hapşuruk yok şimdi araşırızyerimseniben
ayyyy okula gitmeden azıcık dinleneyim.
cucum bakma bende de baya battaniye olmuş farkında olmadan
kaldırayım mavili olanalrı diyodum kalsın ozamn bariii
neyse yıkarken karar veririm o anda.
yok be kuzum nerde bi günde bitirmem zaten mümkün değil.
hele bi izne çıkayım
şu dolap içlerine bezleride diktireyim
yavaştan başlıcam inşallah
önce hastane çantamı hazırlamam gerek.
" ağrıdan terlemisim "Günaydın kızlar söyle bı uç bes sayfaya göz gezdirdim en son ben doğururum gibi geliyo.Dr hesabına göre ayın 25 i dogum zamanı. Burda Noel kutluyorlarya Noel cocuğu mü olacak diyorlar. Öğüne pasta bile bulamiyorsun pasta yapmıyorlar. Benim herif bence sen erken doğurun diyor dün gece bor sancı girdi alt karnım sertlesti 10. 15 saniye sürdü sonra bı baktım terlemışim ağrıdan. Esim valla sen bu gidişle erken doguracan ADA çıkacak diyor. Sag salim olsunda. Bugün itibariyle 32+0 im
canımcım ben dalan roxy almıştım ya senin de yazdığın gibi kokusu bi değişik beğenen olabilir ama bana öyle geldi diyim, bi parti onunla yıkansında sonrası için dalin alıyım bende kokusu nasıl acaba ?
hastane çantanıza koyucakalrınızı koydunuz dimi çantanıza
yoksa biyere mi koydunuz son an yerleştirmek için
ben eyrleştiricem valizin içine.
bi de son an onla uğraşamam
sonuçta katlanıp koyunca çekmecede de iz olucak valizdede
ben güzelce koyucam
bişi olmaz
canım ben aklımda ne varsa koydum bavula geceliklerimi de..güzelce ütüleyip..bir de not kağıdı koydum bavulun yanına hani şunu bunu koymuşmuydum diye unutursam diye..bavulun içine ne koyuyorsam yazıyorum..kolonya ıslak mendil plastik bardak bile koydum..başla türlü unuturum dedimhastane çantanıza koyucakalrınızı koydunuz dimi çantanıza
yoksa biyere mi koydunuz son an yerleştirmek için
ben eyrleştiricem valizin içine.
bi de son an onla uğraşamam
sonuçta katlanıp koyunca çekmecede de iz olucak valizdede
ben güzelce koyucam
bişi olmaz
Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz.günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımı göreceğim bakalım nasılmış kuzum
Gözün aydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bende çarşamba gidicem.günaydın kızlar nasılsınız a.s. Sezen çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...kızlar bende nihayet bu gün kızımı görmeye gitcem aslında geçen salı gitmeliydim ama babamız beni bekle demişti :asigim: ay heycan yaptım çok özledim kuzumu
Ohh canım bişey kalmamış iyice bitirdin maşallah.kızlar dun kocacım zincirlerini kırdı...alışverise cıktı benimle..park yatak aldık bizim yanımızda yatacağı deonem için.uyku setini ve yatağınıda aldık..sonra arabasını aldık..bi kaç parça weniceden b,şeyler aldık...araba konusunda hem fikir olamadık ama benim dediğim alındı..alışverişi biraz daha hafifletmiş olduk..
Geçmiş olsun canım bir daha olmaz inşallah.günaydın arkadaşlarım,
çok şükür bin şükür ki aynısı olmadı tıkanmadım..üst üste kocaman yastıklarla uyudum tabi aslında uyuyamadım bu defa da boynum ağrıdı her yarım saatte bir kalktım korktum uyumaktan ya tıkanırsam diye..
Rabbim bütün arkadaşlarımı korusun..bebişlerini korusun..bu zamana kadar geldik bundan sonra da sağ salim gelelim doğum zamanına kadar..kavuşalım bebişlerimize..herkes için önce sağlık diliyorum..iyi haftalar kızlar..
sırnaşık şey Bende bacağımı dolarım kusu herkeste bana uzaylıymış gibi bakar sırnaşık şeyohhow! nerden öğrenmişler bunu doğruysa süpermiş. o zaman benim doğuma baya var kaydirigubbakcemile3 herşekilde bacak bacak üstüne atar bir kere daha dolarımikinci kısım biraz elastikiyetten kaynaklanıyor olabilir :))
canım bayramda doğurmadıktan sonra sorun değil bende kasımın son haftasında doğum yapmak istiyorum ama tabii önce herşeyin en hayırlısı ve sağlıklısı.. yine de insanın aklına gelmeden olmuyor.. hep erken doğuranları duydukça etkileniyorsun ne yazıkki
Kıskanma canım benim yokmu orda yakın olaydın yollardım ben sana.bende dalin istiyorummm,kiskandim siziiii :dilcikar:
kizlar görüsmek üzere,bende kaciyorum..
oglusuma birazcik kitap okuyum,bende biraz uyurum insallah bu arada...
Ay kasıklarımda ağrı var...
Belim de ağırıyor eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?