2010 Aralık Anneleri

ayyyy okula gitmeden azıcık dinleneyim.
cucum bakma bende de baya battaniye olmuş farkında olmadan
kaldırayım mavili olanalrı diyodum kalsın ozamn bariii
neyse yıkarken karar veririm o anda.
yok be kuzum nerde bi günde bitirmem zaten mümkün değil.
hele bi izne çıkayım
şu dolap içlerine bezleride diktireyim
yavaştan başlıcam inşallah
önce hastane çantamı hazırlamam gerek.

ilk kim dogurur bilmem ama
en son ben dogururum gibi gorunuyo
yilbasindan oncemi sonrami merak ediyorumm:CüvCüv:

Günaydın kızlar söyle bı uç bes sayfaya göz gezdirdim en son ben doğururum gibi geliyo.Dr hesabına göre ayın 25 i dogum zamanı. Burda Noel kutluyorlarya Noel cocuğu mü olacak diyorlar. Öğüne pasta bile bulamiyorsun pasta yapmıyorlar. Benim herif bence sen erken doğurun diyor dün gece bor sancı girdi alt karnım sertlesti 10. 15 saniye sürdü sonra bı baktım yerleşim. Ağrıdan. Esim valla sen bu gidişle erken doguracan ADA çıkacak diyor. Sag salim olsunda. Bugün itibariyle 32+0 im

hastane çantanıza koyucakalrınızı koydunuz dimi çantanıza
yoksa biyere mi koydunuz son an yerleştirmek için
ben eyrleştiricem valizin içine.
bi de son an onla uğraşamam
sonuçta katlanıp koyunca çekmecede de iz olucak valizdede
ben güzelce koyucam
bişi olmaz

dinlen canim,okuldan öncede zaten epey yoruluyorsun :teselli:
tatlim haklisin farkina varilmiyor ki..dur su penye olani alayim,dur su pelus olandanda alayim,kadifeside olsun derken bi bakiyorsun dünya kadar olmus..
Allahim olmayanlarada en güzelini versin insallah..
bende pembeleri saymadim,4-5 tane var sanirim,kaldirdim hepsini..

" ağrıdan terlemisim "

DENIZIM canim ben salona masanin üzerine actim kücük bi valiz,kendim icin olani..
2 valiz yapacaktim..ama imkani yok sigmayacak..
kilerden büyük bi valiz getirip oglusumun cicileriyle beraber koyucam..
liste yaptim ayri ayri 2 tane..aldiklarimi,hazir olanlari masanin üzerine koyup listeden siliyorum..
valizi getirince hazirlayip kaldiricam yani

canım dalin bebe bebek gb kokuyo çok güzelll... roxy i battaniyelrinde felan kulanabilirsin yorgan nevresimde felan kıyafetlerinde dalin sıvıyı kullanırsın ben öyle yapıyorum....

canım dolabın bir rafına koyuyorum tamamladıkça eşimede gösterdim bişey olursa ordan çantaya koyucak sadece henüz çanta yapmadım... bayramdan sonra evdeyken yapıcam...

canım ben aklımda ne varsa koydum bavula geceliklerimi de..güzelce ütüleyip..bir de not kağıdı koydum bavulun yanına hani şunu bunu koymuşmuydum diye unutursam diye..bavulun içine ne koyuyorsam yazıyorum..kolonya ıslak mendil plastik bardak bile koydum..başla türlü unuturum dedim

Günaydın kızlar.Bugün sersem gibiyim kafamçokkarıştı Gece uyuyamadım şimdide başım ağrıyor yatarım tekrardan heralde.

günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımı göreceğim bakalım nasılmış kuzum
Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz.

Gözün aydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bende çarşamba gidicem.

Ohh canım bişey kalmamış iyice bitirdin maşallah.

Geçmiş olsun canım bir daha olmaz inşallah.

sırnaşık şey Bende bacağımı dolarım kusu herkeste bana uzaylıymış gibi bakar sırnaşık şey

bende dalin istiyorummm,kiskandim siziiii :dilcikar:
Kıskanma canım benim yokmu orda yakın olaydın yollardım ben sana.

kizlar görüsmek üzere,bende kaciyorum..
oglusuma birazcik kitap okuyum,bende biraz uyurum insallah bu arada...

Görüşürüz canım.Bende uyumak istiyorum ama bizim oğluşun hiç uykusu yok gibi :))

Ay kasıklarımda ağrı var...
Belim de ağırıyor eyvahedigeldismile

Gece benimde vardı canım birde varis ağrılarım tuttu üstüne.Uyuyamadım gece.Allahtan bebiş kıpır kıprdıda şimdi geçti allahtan.Çoksa ağrın izin al eve git istersen işresin dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…