- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
bu arada dalin sıvı deterjan joker de 7 tlmiş ohaoldumsmile
Ay kasıklarımda ağrı var...
Belim de ağırıyor eyvahedigeldismile
Gece benimde vardı canım birde varis ağrılarım tuttu üstüne.Uyuyamadım gece.Allahtan bebiş kıpır kıprdıda şimdi geçti allahtan.Çoksa ağrın izin al eve git istersen işresin dimi.
hareketsizlikte ağrı yapabiliyor semacım. biraz yürü bence
hayırdır çokmu acıyo?
bu arada dalin sıvı deterjan joker de 7 tlmiş ohaoldumsmile
deterjanmıı?hani bizim 16,90 dan 12.90 a indiğinde aldığımız 2 kiloluk dalin deterjan.yumusatıcı olmasın tattlım ooo
canım o ben bi markette gördüm 750ml liği var küçük şişenin fiyatıydı oo.. imkansız 7 tl olamz ya... ama 750 ml 7tl di.
haa bu arada unutmuşum söylemeyi doktorumla doğumu konuştuk ben özel hastaneye gidiyorum ama doğum için 150 dedi dr aklinialirimsmile çok az geldi ilginçç.. epidural normalede 300 dedi bende epidural normal doğum istiyorum zaten
canım çok iyi demişler samsunda 550 ytl epidural özel odasu fln hariç çok güzelll
kızlarr biz geldik..kızım 1600 gr olmuş doktorum ısrarla küçük değil diyo ama bana biraz küçük gibi geldiçalışabilir raporumuda aldım doktorum haftaya yokmuş şimdiden verdi zaten bende 1-2 hafta önce bekliyom kız olunca erken doğar gibi geliyo :hulya: geçen gittiğimde yüzünü çok net görmüştüm ama budefa göstermedi yüzünü... babası yine göremedi sempatiksalakcinni babasına süpriz yapcak heralde bizim zilli tek gittiğimde gösteriyo ama ne zaman babasıyla gitsek saklıyo yüzünükaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız
kızlar siz nedicem:)) akşam çok heyecanlı bi gece yaşadık :))) eşimlee dün kasıklarımda bi ağrı ama öyle böyle deill yanıo kasıklarım çok feci şekilde doğum sancısı nasıl allah bilirbilmiyorumkismile uzandım hemen karnımı açtım baktım kızım sağ tarafıma öyle bi toplanmış kii anlatamam size sol tarafım bomboş ve sağ tarafım sipsivri yukarda bakamadım bi,le korkudann sizce puposuumu vardı ordaaa babası öpe öpe doyamadı ama ben hiç bakamadım korkudan
kızlar siz nedicem:)) akşam çok heyecanlı bi gece yaşadık :))) eşimlee dün kasıklarımda bi ağrı ama öyle böyle deill yanıo kasıklarım çok feci şekilde doğum sancısı nasıl allah bilirbilmiyorumkismile uzandım hemen karnımı açtım baktım kızım sağ tarafıma öyle bi toplanmış kii anlatamam size sol tarafım bomboş ve sağ tarafım sipsivri yukarda bakamadım bi,le korkudann sizce puposuumu vardı ordaaa babası öpe öpe doyamadı ama ben hiç bakamadım korkudan
Ooo bize sürekli oluyor valla...
Evet büyük ihtimal poposudur canım
Baskı yaptığı zaman öyle bir ağrı oluyor sanki yanma, sanki tuvaletin gelmiş gidi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?