2010 Aralık Anneleri

Gece benimde vardı canım birde varis ağrılarım tuttu üstüne.Uyuyamadım gece.Allahtan bebiş kıpır kıprdıda şimdi geçti allahtan.Çoksa ağrın izin al eve git istersen işresin dimi.

Bende bebeğimi dinliyorum...Hareketleri iyi şükür... Ya burdaki diğer çalışan da rahartsız çıkamam ki Allahtan çok değil...

hareketsizlikte ağrı yapabiliyor semacım. biraz yürü bence

Harekette ediyorum canımama belki yeterli değil...

hayırdır çokmu acıyo?

Dayanılmaz değil...
Yürürken daha fazla oluyor aşağıya baskı mı yapıryorda ağırıyor anlayamadım :sm_confused:

Nihayet bitti geçmiş. En geç ben yatıyorum,e haliyle geç kalkıyorum. Kahvaltı,toparlama derken bu saat oluyor hep birikiyor okunacaklar. Ama çok şükür ki kimseden olumsuz bir haber yok. Ayse,tooba,özüm sakin,tehlike yok,asayiş berkemall :)

Öptüm herkeslerii

ayyy kızlar ne çok yazmışsınız 1 günde
oku oku bitmedi yaaaa
genel olarak slmlar demek istiorum
umarım herkes iyiidr
biz iyiyiz miniğimle
haftasonu yattılk dinlendik
ama sabah kalkıp işe gitmek çok zor geldi
gün sayıyorum artıkkkk izne ayrılmak için

kızlarr biz geldik..kızım 1600 gr olmuş doktorum ısrarla küçük değil diyo ama bana biraz küçük gibi geldi çalışabilir raporumuda aldım doktorum haftaya yokmuş şimdiden verdi zaten bende 1-2 hafta önce bekliyom kız olunca erken doğar gibi geliyo :hulya: geçen gittiğimde yüzünü çok net görmüştüm ama budefa göstermedi yüzünü... babası yine göremedi sempatiksalakcinni babasına süpriz yapcak heralde bizim zilli tek gittiğimde gösteriyo ama ne zaman babasıyla gitsek saklıyo yüzünükaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız

haa bu arada unutmuşum söylemeyi doktorumla doğumu konuştuk ben özel hastaneye gidiyorum ama doğum için 150 dedi dr aklinialirimsmile çok az geldi ilginçç.. epidural normalede 300 dedi bende epidural normal doğum istiyorum zaten

canım çok iyi demişler samsunda 550 ytl epidural özel odasu fln hariç çok güzelll

MAşallah kızına annesi.Babasına naz yapıyordur :))

kızlar siz nedicem:)) akşam çok heyecanlı bi gece yaşadık :))) eşimlee dün kasıklarımda bi ağrı ama öyle böyle deill yanıo kasıklarım çok feci şekilde doğum sancısı nasıl allah bilirbilmiyorumkismile uzandım hemen karnımı açtım baktım kızım sağ tarafıma öyle bi toplanmış kii anlatamam size sol tarafım bomboş ve sağ tarafım sipsivri yukarda bakamadım bi,le korkudann sizce puposuumu vardı ordaaa babası öpe öpe doyamadı ama ben hiç bakamadım korkudan

Ooo bize sürekli oluyor valla...
Evet büyük ihtimal poposudur canım
Baskı yaptığı zaman öyle bir ağrı oluyor sanki yanma, sanki tuvaletin gelmiş gidi değil mi?

Canım o senin hissetttigin sancı ben 10 dur yasıyorum karnın bir tarafı sertlesiyor ve sen Ağrı olarak hissediyon. Dr uma sordum vücudun seni doguma hazırlıyor normal dedi. Valla bende anlamıyorum sırtımı poposumu. Kafası diyemiyecem çünkü kafası hep asAgida benim fistigin

Ooo bize sürekli oluyor valla...
Evet büyük ihtimal poposudur canım
Baskı yaptığı zaman öyle bir ağrı oluyor sanki yanma, sanki tuvaletin gelmiş gidi değil mi?

canım aynen valla akşam lavobaya gitmekten bıktım yaa doğurdultan sonra uzun zaman girmek istmiıorum bide yanma varr ölüyorum daaha canım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…