Canım o senin hissetttigin sancı ben 10 dur yasıyorum karnın bir tarafı sertlesiyor ve sen Ağrı olarak hissediyon. Dr uma sordum vücudun seni doguma hazırlıyor normal dedi. Valla bende anlamıyorum sırtımı poposumu. Kafası diyemiyecem çünkü kafası hep asAgida benim fistigin
Yanma lavaboya gittiğinde mi var canım ?canım aynen valla akşam lavobaya gitmekten bıktım yaa doğurdultan sonra uzun zaman girmek istmiıorum bide yanma varr ölüyorum daaha canım:uhm:
tatlım bizim hanımın kafası 2 aydır aşşağıda :)) valla korkuyorum her gece doğurcakmışım gibi ölüyorum ağrıdan doğum sancısı nasıl allah bilir valla çok korkuyorum rahimim dışarı çıkıcakmış gibikafamçokkarıştı
Kıslar ne diyecek erkek cocuklar mı gunünü beklemez kız cocuklar mı?? Merak icersindeyim bilgisi olan var mıdır??
Yanma lavaboya gittiğinde mi var canım ?
canım aynen valla akşam lavobaya gitmekten bıktım yaa doğurdultan sonra uzun zaman girmek istmiıorum bide yanma varr ölüyorum daaha canım:uhm:
evt çünkü 10 dk arayla lavobya gitmk zorunda kaldığım için birde sık sık çıkıp yapamadığım için yanıo canım
Sen hafta olarak biraz ondemisin Kasım sonu felan dogurusun o zaman sancıların çok siddetliyse. Ben en şiddetini din yasadım sancı dediğin gibi bı girdi alt karnım şişti sertlesti diğer günlere göre biraz daha uzun sürdü ama gecti vücudumuz hazirliyo yavaş yavaş inşallah saglicakla rahat bir dogum olur
ben erkek çocuk geç doğar diye biliyorum...
kızlar erken gelirmiş...
Bende bazen çok sık gidiyorum ve boşuna yani[:))9
sırnaşık şey
slm kızlarrr
nasılsınız?Kendime bi lohusa takımı bi pijama takımı bı de sabahlık aldım,bi tek geceliğim kaldı..2 gündür şu kıyafetler ve canta hazırlığıyla ugrasıyoruz Allahtan hava ıyı gıbı ama yınede kurumalrını bekledim,ama bitirdik sayılır sabah son postayı attım makineye bitirdik sayılır...çok şükürr..artık doğuma hazırım:lepi:
iyiyiz güzel anne:)) ohh hadi gözün aydın bitmiş biizmde çok tan haızr allahım güzel günlerde giyip kirletmeyi nasip etsin inş valla bende çok heyecanlanıyorum bi anönce giymek için sanki bayramlık giycezz:))):teytey:
qsu guzel gunlerde kullan cnm
kızlarr biz geldik..kızım 1600 gr olmuş doktorum ısrarla küçük değil diyo ama bana biraz küçük gibi geldiçalışabilir raporumuda aldım doktorum haftaya yokmuş şimdiden verdi zaten bende 1-2 hafta önce bekliyom kız olunca erken doğar gibi geliyo :hulya: geçen gittiğimde yüzünü çok net görmüştüm ama budefa göstermedi yüzünü... babası yine göremedi sempatiksalakcinni babasına süpriz yapcak heralde bizim zilli tek gittiğimde gösteriyo ama ne zaman babasıyla gitsek saklıyo yüzünükaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız
haa bu arada unutmuşum söylemeyi doktorumla doğumu konuştuk ben özel hastaneye gidiyorum ama doğum için 150 dedi dr aklinialirimsmile çok az geldi ilginçç.. epidural normalede 300 dedi bende epidural normal doğum istiyorum zaten
kızlar siz nedicem:)) akşam çok heyecanlı bi gece yaşadık :))) eşimlee dün kasıklarımda bi ağrı ama öyle böyle deill yanıo kasıklarım çok feci şekilde doğum sancısı nasıl allah bilirbilmiyorumkismile uzandım hemen karnımı açtım baktım kızım sağ tarafıma öyle bi toplanmış kii anlatamam size sol tarafım bomboş ve sağ tarafım sipsivri yukarda bakamadım bi,le korkudann sizce puposuumu vardı ordaaa babası öpe öpe doyamadı ama ben hiç bakamadım korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?