2010 Aralık Anneleri

Kıslar ne diyecek erkek cocuklar mı gunünü beklemez kız cocuklar mı?? Merak icersindeyim bilgisi olan var mıdır??

tatlım bizim hanımın kafası 2 aydır aşşağıda :)) valla korkuyorum her gece doğurcakmışım gibi ölüyorum ağrıdan doğum sancısı nasıl allah bilir valla çok korkuyorum rahimim dışarı çıkıcakmış gibikafamçokkarıştı

Sen hafta olarak biraz ondemisin Kasım sonu felan dogurusun o zaman sancıların çok siddetliyse. Ben en şiddetini din yasadım sancı dediğin gibi bı girdi alt karnım şişti sertlesti diğer günlere göre biraz daha uzun sürdü ama gecti vücudumuz hazirliyo yavaş yavaş inşallah saglicakla rahat bir dogum olur

canım ben 32 haftalığız daha yaa çok erken deilmi çok korkuyorum allahım tam zamanında gelmesini nasio eder dualarım hep öylee hayırlısını versin rabbim hepimiz için

slm kızlarrr
nasılsınız?Kendime bi lohusa takımı bi pijama takımı bı de sabahlık aldım,bi tek geceliğim kaldı..2 gündür şu kıyafetler ve canta hazırlığıyla ugrasıyoruz Allahtan hava ıyı gıbı ama yınede kurumalrını bekledim,ama bitirdik sayılır sabah son postayı attım makineye bitirdik sayılır...çok şükürr..artık doğuma hazırım:lepi:

merhaba kızlar dolap içi ortulerinden falan bahsetmişsiniz ben diktim resmini ekliyim bakın bahsettiginiz ortuler boyle mi yoksa daha farklı seyler warmı :uhm:

Eklentiler

• $PICT0034.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46

iyiyiz güzel anne:)) ohh hadi gözün aydın bitmiş biizmde çok tan haızr allahım güzel günlerde giyip kirletmeyi nasip etsin inş valla bende çok heyecanlanıyorum bi anönce giymek için sanki bayramlık giycezz:))):teytey:

sagol canım,Allah hepimize ve bebişlerimize mutlulukla giydrsin inşallah..

Kasım annelerinden biri daha doğurmuş...
Ama dikkatimi çekti hepsi neredeyse sezeryan ...
Acaba kendileri mi istiyorlar yoksa meburi mi pek bir merak ettim...

Maşallah bebeğine İnşallah sağlıcakla gelir annesi

Canım çok uygunmuş bencede epidural yaptır kesin zaten o sancıları çekerken epidural istiyormusun diye sorsalar sana değil 300 lira 30 milyarı bile kabul edersin

Benimde çok oluyor bebek bir yerde toplanıyor ama neresi anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…