2010 Aralık Anneleri

evet nerdil ve ezo yumuşatıcıymış o ya pardon aniden okuyunca sizede birden haber verdim.

kızlar merhaba belkı o gun okuyanlar bılır cumartesı gunu bnım karnım fec agrıodu esımı almaya gıdene kadar nasıl sıddetlendı anlatamam. vardıgımda artık aglıodum sonra dooktoru aradık adamda ev tasıomus benı yonlendırdı nts ye gırın haberleselım dıe. nyse gıttık benım sancılarım cıktı ama dıkkat et dedı ıstırahat ve bol su ıc dedı sanrıım bırılerı daha bole olmustu. off ya stres artıo kıslar odum koptu ya daha hıc bısı hazır degıl yanlızım esımle cok kotu oldum o gun allah hepımıze gununde dogum nasıp etsıın saglkla .

cok sagol canim,yok burda maalesef..hatta gecen bir türk marketinde dalin sampuan buldum,aldim hemen,sirf kokusu icin..tarihi 2 sene gecmis inanabiliyor musun...
gidip vericem yolum bi düssünde o taraftlara

Ay kasıklarımda ağrı var...
Belim de ağırıyor eyvahedigeldismile
gecmis olsun canim..dinlenme sansin varsa yat zuzumm
massallah kuzuna canim..bencede normal tatlim..naz yapmis size bu defa sanirim,yerim ben onuu :asigim:
ay yavrum yaaa,yerim ben onun totosunu
benim göbiste hep yamuk,totosunu,sirtini,ayaklarini artik coook net hissediyoruz..
cok seker oluyorlar büyüdükce ama ona göre agrisida cok oluyor artik :1rolleyes:

ohhh süperr..üstünden kocaman bi dag kalkti sanki demi :lepi:
rüyamda sen vardin hatirliyorsun demiii kaydirigubbakcemile3
ayse,sen ve ben hazir olalimda,ne zaman gelirlerse artik yerimseniben

merhaba kızlar dolap içi ortulerinden falan bahsetmişsiniz ben diktim resmini ekliyim bakın bahsettiginiz ortuler boyle mi yoksa daha farklı seyler warmı :uhm:
canim cok güzele benziyor seninkilerde..benim dediklerim hani ici elyaf oluyor,dikisleride parlak simli oluyor..onlarin kenarlarina dantel güpür geciriyorlar..
annem söyledide cok degisik renklerdede yapiyorlarmis artik..
ama ben beyaz istedim bakalim,gelince paylasirim

Kasım annelerinden biri daha doğurmuş...
Ama dikkatimi çekti hepsi neredeyse sezeryan ...
Acaba kendileri mi istiyorlar yoksa meburi mi pek bir merak ettim...

hepsinin zorunlu oldugunu sanmiyorum canim ben..cogu hatunda kendi istiyor yada doktorunun azizligine ugruyor,farkina varmiyor..:1no2:

cok gecmis olsun canim ya..bol bol dinlen,insallah bi daha yasamazsin..
hazirlik yapicam diye kendini yipratma sakin,acil olacak seyleri yap birak,sonra yavas yavas yaparsin canim :teselli:

hepsinin zorunlu oldugunu sanmiyorum canim ben..cogu hatunda kendi istiyor yada doktorunun azizligine ugruyor,farkina varmiyor..:1no2:

İşte şu doktorun azizliğine uğrama kısmı beni çok ürkütüyor... eyvahedigeldismile
Rabbim hayırlsını versin inşallah

canım geçmiş olsun dikkat et...

cok geçmiş olsun canım.amin inş zamanında doğuruz..

canım sen ne güzel alabilmişsin ben bugün raporu almak için gideyim dedim veremeyiz dediler sgk ya direk yansıyo dediler.gerçi ben raporumu başlatacaktım.yarında tahlil yaptıracağım geriye 3 günüm kalıyor alabilirsem 3 gün mazeret zini alacapğım tüm rapor haklarımı doldurddum malesef.
benim kızımda 31+1 1645 dedi doktor banada zayıf geldi kilo aldırmanın bi yolu yokmu bunlara ya

Canım geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım 30 haftalıkken ilaç kullanıyorum erken doğmasın diye 3 gün öncede kanamam oldu doktorum hiç iş yapmıyacaksın dedi oluyor böyle şeyler ama dikkat edersen önleyebiliyorsun İnşallah tekrara yaşamazsın

İşte şu doktorun azizliğine uğrama kısmı beni çok ürkütüyor... eyvahedigeldismile
Rabbim hayırlsını versin inşallah

amin canim,Allah herkesi saglam doktorlarla karsilastirsin..gönlüne göre versin..
galiba birazda doktorun dediklerini fazla didiklemek gerekiyor,hee tamam olsun diyip susmamali bence.cünkü kimse cahil degil,herkes okuyor,görüyor..
durumun ciddi olup olmadigi mutlaka bi sekilde ortaya cikar cünkü...benim fikrim böyle canim..

Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3

kilo aldirmanin varmis yoluuuuu,okumayanlar icin yine söylüyorummm...bende deniyorum bakalim haftaya kac gram almis olacak sipam..
günde 1 tatli kasigi KECI BOYNUZU PEKMEZI yemek bebise kilo aldirip,anneyede kan yapiyormus...
yalniz kizlar aynen kan ilacindaki gibi süt ürünleriyle beraber alinmayacakmis ve katkisiz olacakmis...

Anam hadi gözün aydın kocana kavuştun, bebeğini gördün ...
Doktor atak mı bekliyor...
Bizde hatta tooba dedi ayşeden atak bekliyorum diye sempatiksalakcinni

gozun aydın canım cifte mutluluk ne guzel.aynı atağı tubada bekliyor senden..

Anam hadi gözün aydın kocana kavuştun, bebeğini gördün ...
Doktor atak mı bekliyor...
Bizde hatta tooba dedi ayşeden atak bekliyorum diye sempatiksalakcinni

Tesekkurler tatlımm :))
Oy herkes korkuyomu benden kaydirigubbakcemile3
Valla kızım acele etmezse benim için hava hoş kaydirigubbakcemile3

Hadi gözün aydın olsun.Maşallah bebeğine

Katkısız pekmezi nereden bulacağız ben çok severim keçi boynuzu pekmezini marketten ancak bulabilirim hepsinin üstüne katkısız yazıyor ama şeker vardır elbette sen nereden aldın

kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??

Son düzenleme:
marketten aldim bende,sera marka sanirim..icindekiler kisminda sadece keciboynuzu yaziyor..katkisizmis güya..ama sekerli falan degil yani,sevmiyorum tadini ben..
aktarlara sorabilirsin canim,öyle bi sansin var senin..

massallah massallahh
yerim ben o minnik gelin kizimii :1rolleyes:
gözün aydin ayrica canim,Allah ayirmasin bi daha..
amanin aysem niye öle dedi simdi doktorun?heyecanlandim valla simdi delikafadulden

kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??

ben almayı hiç düşünmüyorum, sanki onun içinde bebek sıkışıyomuş gibi geliyo, iki büklüm kalıyomuş gibi, eminim rahattır ama benim içim el vermiyo açıkcası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…