- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
cok sagol canim,yok burda maalesef..hatta gecen bir türk marketinde dalin sampuan buldum,aldim hemen,sirf kokusu icin..tarihi 2 sene gecmis inanabiliyor musun...Günaydın kızlar.Bugün sersem gibiyim kafamçokkarıştı Gece uyuyamadım şimdide başım ağrıyor yatarım tekrardan heralde.
Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz.
Gözün aydın canım güzel haberlerini bekliyoruz bende çarşamba gidicem.
Ohh canım bişey kalmamış iyice bitirdin maşallah.
Geçmiş olsun canım bir daha olmaz inşallah.
sırnaşık şey Bende bacağımı dolarım kusu herkeste bana uzaylıymış gibi bakar sırnaşık şey
Kıskanma canım benim yokmu orda yakın olaydın yollardım ben sana.
Görüşürüz canım.Bende uyumak istiyorum ama bizim oğluşun hiç uykusu yok gibi :))
gecmis olsun canim..dinlenme sansin varsa yat zuzummAy kasıklarımda ağrı var...
Belim de ağırıyor eyvahedigeldismile
massallah kuzuna canim..bencede normal tatlim..naz yapmis size bu defa sanirim,yerim ben onuukızlarr biz geldik..kızım 1600 gr olmuş doktorum ısrarla küçük değil diyo ama bana biraz küçük gibi geldiçalışabilir raporumuda aldım doktorum haftaya yokmuş şimdiden verdi zaten bende 1-2 hafta önce bekliyom kız olunca erken doğar gibi geliyo :hulya: geçen gittiğimde yüzünü çok net görmüştüm ama budefa göstermedi yüzünü... babası yine göremedi sempatiksalakcinni babasına süpriz yapcak heralde bizim zilli tek gittiğimde gösteriyo ama ne zaman babasıyla gitsek saklıyo yüzünükaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız
ay yavrum yaaa,yerim ben onun totosunukızlar siz nedicem:)) akşam çok heyecanlı bi gece yaşadık :))) eşimlee dün kasıklarımda bi ağrı ama öyle böyle deill yanıo kasıklarım çok feci şekilde doğum sancısı nasıl allah bilirbilmiyorumkismile uzandım hemen karnımı açtım baktım kızım sağ tarafıma öyle bi toplanmış kii anlatamam size sol tarafım bomboş ve sağ tarafım sipsivri yukarda bakamadım bi,le korkudann sizce puposuumu vardı ordaaa babası öpe öpe doyamadı ama ben hiç bakamadım korkudan
ohhh süperr..üstünden kocaman bi dag kalkti sanki demi :lepi:slm kızlarrr
nasılsınız?Kendime bi lohusa takımı bi pijama takımı bı de sabahlık aldım,bi tek geceliğim kaldı..2 gündür şu kıyafetler ve canta hazırlığıyla ugrasıyoruz Allahtan hava ıyı gıbı ama yınede kurumalrını bekledim,ama bitirdik sayılır sabah son postayı attım makineye bitirdik sayılır...çok şükürr..artık doğuma hazırım:lepi:
canim cok güzele benziyor seninkilerde..benim dediklerim hani ici elyaf oluyor,dikisleride parlak simli oluyor..onlarin kenarlarina dantel güpür geciriyorlar..merhaba kızlar dolap içi ortulerinden falan bahsetmişsiniz ben diktim resmini ekliyim bakın bahsettiginiz ortuler boyle mi yoksa daha farklı seyler warmı :uhm:
Kasım annelerinden biri daha doğurmuş...
Ama dikkatimi çekti hepsi neredeyse sezeryan ...
Acaba kendileri mi istiyorlar yoksa meburi mi pek bir merak ettim...
kızlar merhaba belkı o gun okuyanlar bılır cumartesı gunu bnım karnım fec agrıodu esımı almaya gıdene kadar nasıl sıddetlendı anlatamam. vardıgımda artık aglıodum sonra dooktoru aradık adamda ev tasıomus benı yonlendırdı nts ye gırın haberleselım dıe. nyse gıttık benım sancılarım cıktı ama dıkkat et dedı ıstırahat ve bol su ıc dedı sanrıım bırılerı daha bole olmustu. off ya stres artıo kıslar odum koptu ya daha hıc bısı hazır degıl yanlızım esımle cok kotu oldum o gun allah hepımıze gununde dogum nasıp etsıın saglkla .
hepsinin zorunlu oldugunu sanmiyorum canim ben..cogu hatunda kendi istiyor yada doktorunun azizligine ugruyor,farkina varmiyor..:1no2:
kızlar merhaba belkı o gun okuyanlar bılır cumartesı gunu bnım karnım fec agrıodu esımı almaya gıdene kadar nasıl sıddetlendı anlatamam. vardıgımda artık aglıodum sonra dooktoru aradık adamda ev tasıomus benı yonlendırdı nts ye gırın haberleselım dıe. nyse gıttık benım sancılarım cıktı ama dıkkat et dedı ıstırahat ve bol su ıc dedı sanrıım bırılerı daha bole olmustu. off ya stres artıo kıslar odum koptu ya daha hıc bısı hazır degıl yanlızım esımle cok kotu oldum o gun allah hepımıze gununde dogum nasıp etsıın saglkla .
kızlarr biz geldik..kızım 1600 gr olmuş doktorum ısrarla küçük değil diyo ama bana biraz küçük gibi geldiçalışabilir raporumuda aldım doktorum haftaya yokmuş şimdiden verdi zaten bende 1-2 hafta önce bekliyom kız olunca erken doğar gibi geliyo :hulya: geçen gittiğimde yüzünü çok net görmüştüm ama budefa göstermedi yüzünü... babası yine göremedi sempatiksalakcinni babasına süpriz yapcak heralde bizim zilli tek gittiğimde gösteriyo ama ne zaman babasıyla gitsek saklıyo yüzünükaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız
İşte şu doktorun azizliğine uğrama kısmı beni çok ürkütüyor... eyvahedigeldismile
Rabbim hayırlsını versin inşallah
Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3
Anam hadi gözün aydın kocana kavuştun, bebeğini gördün ...
Doktor atak mı bekliyor...
Bizde hatta tooba dedi ayşeden atak bekliyorum diye sempatiksalakcinni
kilo aldirmanin varmis yoluuuuu,okumayanlar icin yine söylüyorummm...bende deniyorum bakalim haftaya kac gram almis olacak sipam..
günde 1 tatli kasigi KECI BOYNUZU PEKMEZI yemek bebise kilo aldirip,anneyede kan yapiyormus...
yalniz kizlar aynen kan ilacindaki gibi süt ürünleriyle beraber alinmayacakmis ve katkisiz olacakmis...
marketten aldim bende,sera marka sanirim..icindekiler kisminda sadece keciboynuzu yaziyor..katkisizmis güya..ama sekerli falan degil yani,sevmiyorum tadini ben..Hadi gözün aydın olsun.Maşallah bebeğine
Katkısız pekmezi nereden bulacağız ben çok severim keçi boynuzu pekmezini marketten ancak bulabilirim hepsinin üstüne katkısız yazıyor ama şeker vardır elbette sen nereden aldın
kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?