2010 Aralık Anneleri

kızlar selamlar, nasılsınız?

şöyle azıcık baktım da ayşecim durucuk atak yapmaz bence, sabretsin azıcık ne kaldı şurda?
benim oğlan yorulduğumda dinlen sinyali veriyo ama başka sancım yok çok şükür, benim ilk oğlum da 40. haftayı geçmişti, yine gelmeye niyeti yoktu suni sancıyla getirttik yavrumu. ablam da hollandada 41. haftada suni sancıyla yaptı.

Bu arada ayşecim gözün aydın tatlım. Bilemedim şimdi doktorunun söylediklerine ne yorum yapsam. Ama muhtemelen Aralık girdiğinde sen bebeğini kucağıa almış olacaksın. Ne güzellllllllopuyorumnanaktan

kızlar rüyamda oğlum hala dönmemişti, doktor sezeryan diyodu. inşallah dönmüştür artık...

ooo desene sen daha rahatsın, zamanında gelsin bebecikler, ama fazla da bekletmesinler canımmmm

Oy bende minik damadımı yerim
maşallahh
amin canım,bayram sonrasına kadar ayrılık yok.. o zamana da doğum olur kuzuyu bırakıp gidemez kaydirigubbakcemile3
ay bilmiyorum ki hiç böyle konuşmamıştı :) çatı muaynesi fln yapmıştı normal doğum yapabilirmişiiimmm kaydirigubbakcemile2

ooo desene sen daha rahatsın, zamanında gelsin bebecikler, ama fazla da bekletmesinler canımmmm

rahat derken geceleri sağdan sola dönmek, ya da biraz yürümek çile gibi ama sancım bi kere oldu canım, o da çok ayakta kalmıştım o gün dinlenmeden o bile korkutmuştu, bi daha da olmadı, inşallah zamanında gelirler hepsi.

cucum canım bende istiyodum ama dun alışverişde satıcı kız dediki.kış bebği olacağı için kullanımı zor olur..bebek 2 aylıkken başlıyormuşsun ve 8 kilo olana kadar kullanıyormuşsun ozamnda kış bitiyor yani..yaz ayın adenk gelseydi kullanımı daha iyi olurdu ama kış olduğu içiin zor olur dedi.bana mantıklıda geldi..yaza kullanmak istesek kocaman olcaklar nasıl taşıcaz dimi..

Son düzenleme:
ESRACIM bende cok tedirgindim baslarda,taaki kullanan bir arkadasi görünceye kadar..cokta arastirdim,kullanan herkes cok memnun..birden fazla sekle giriyor canim,sadece böyle degil..
kalip gibi olan kangurulardan daha saglikli oldugunuda okudum..
bebisler anne karninda kisitlanmaya alistiklari icin sonrada bunun devamini istiyorlarmis,anne sicakligi,kalp atislarinin seside derken cok sevdim ben bu ürünü,insallah kullanmayida sever oglusum..
AYSECIM cok sevindimmmm inanki...ohhh sen normal dogum yapabilirmisim dedin ya sanki dr bana demis kadar sevindim valla :lepi:
cati muayenesini nasil yapiyorlar?her defasinda bende vajinal muayenede oluyorum,biseylerle ugrasiyor falan ama cati hakkinda bisii demedi bizimki..
damadinda senin ellerinden öperrrr kaydirigubbakcemile3

kızlar rüyamda oğlum hala dönmemişti, doktor sezeryan diyodu. inşallah dönmüştür artık...

umarım canım,ben erken gelir diye düşünüyodum da doktor da onaylayınca şaşırdım
sağlıklı olsunda erken gelip gelmemesi önemli değil
inşallah dönmüştür tatlım doktor muaynen ne zaman? moralini bozma sakın.

Bu arada ayşecim gözün aydın tatlım. Bilemedim şimdi doktorunun söylediklerine ne yorum yapsam. Ama muhtemelen Aralık girdiğinde sen bebeğini kucağıa almış olacaksın. Ne güzellllllllopuyorumnanaktan

Tesekkurler cnm.. eşim durup durup sen doktora bakma boş boş konusuyo işte benim kızım geleceği zamanı bilir diyor kaydirigubbakcemile3

cucum oy tatlım beniiim :) tesekkur ederim
canım vajinal muayne oluyor eliyle yani akannehir

ezocum yanlis bilgi vermis zuzum sana satici..
evdede kullanmak icin idealmis bi kere,is yaparken özellikle ve benim gibi bel agrilarin varsa eger..ki ben kim ne derse desin bebegim hep kucagimda olsun istiyorum,alissin yani..o konudada cok arastirma okudum cünkü..
bak ben sana linkini göndereyim türk bi markanin..ordan bilgileri oku istersen,dogumdan itibaren kullaniyorsun hemde epeeeey uzun bi süre yerimseniben

Slingo DROP

kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??

bakıyorum tatlım hemen

cucum oy tatlım beniiim :) tesekkur ederim
canım vajinal muayne oluyor eliyle yani akannehir

benimde bebisin kesesine bakiyor kafasi nerde onu söylüyor,bi eli ordayken digeriyle karnima basip biseyleri ölcüyor tartiyor,kültür aliyor testler icin,arada sirada smear testi yapiyor..habire biseyler yapiyor yani biktim sormaa :kedi:
ama iste catin darda olsa sezeryan gibi bi alternatifi sunmuyorlar,sonuna kadar deniyorlar normali,belkide ondan söylemiyordur söyle böyle diye..
merak ettim simdi,catim nasil ki benim sempatiksalakcinni

bebkle temas için cooook guzel ..eğer buralarda bulabilirsem bir bakınırım boyle pek bişey anlayamıyourm

Ayy evet canım ya izmirdeki doktorum öyleydi.. incik cıncık herseye bakardı sağolsun
sezeryan istemiyodum zaten iyi oldu,bu doktorum da pek sezeryan taraftarı değil mecbur kalınmadığı sürece.. çok şükür iyi bi doktorla karsılastım
parmaklarıyla fln orayla ugrasıyo ya cok rahatsız oluyorum,durucuk sağolsun görülmedik yerimiz kalmıycak :gitme:

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım nts de kac olması gerekıor bılen varmı benım degerım once 40 lardaydı sonra 60 a cıktı. doktor da olmadıgı ıcın hemsırelerde tam bısı solemedı.
bilmiyorumkismile

malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama
canim bende riopan diye bir jel kullaniyorum ama gavisconla es deger bisey sanirim zaten..gece tutunca musluktan aksa o jel kesmez eminim..ilik süt icip yatinca daha rahat ediyorum..baskada benimde bi cözümüm yok canim..
gün icindede az az yiyorum..olmiii yinede bazen :1no2:

bebkle temas için cooook guzel ..eğer buralarda bulabilirsem bir bakınırım boyle pek bişey anlayamıyourm

bence de..ben cok seviyorum bunu..ekledigim resimdeki daha seker bisey,baglaniyor falan..sitedekini internetten satin alabiliyorsun tatliskomm,baska bi marka daha bulursam haber veririm sana canim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…