kızlar selamlar, nasılsınız?
şöyle azıcık baktım da ayşecim durucuk atak yapmaz bence, sabretsin azıcık ne kaldı şurda?
benim oğlan yorulduğumda dinlen sinyali veriyo ama başka sancım yok çok şükür, benim ilk oğlum da 40. haftayı geçmişti, yine gelmeye niyeti yoktu suni sancıyla getirttik yavrumu. ablam da hollandada 41. haftada suni sancıyla yaptı.
marketten aldim bende,sera marka sanirim..icindekiler kisminda sadece keciboynuzu yaziyor..katkisizmis güya..ama sekerli falan degil yani,sevmiyorum tadini ben..
aktarlara sorabilirsin canim,öyle bi sansin var senin..
massallah massallahh
yerim ben o minnik gelin kizimii :1rolleyes:
gözün aydin ayrica canim,Allah ayirmasin bi daha..
amanin aysem niye öle dedi simdi doktorun?heyecanlandim valla simdi delikafadulden
ooo desene sen daha rahatsın, zamanında gelsin bebecikler, ama fazla da bekletmesinler canımmmm
kızlar selamlar, nasılsınız?
şöyle azıcık baktım da ayşecim durucuk atak yapmaz bence, sabretsin azıcık ne kaldı şurda?
benim oğlan yorulduğumda dinlen sinyali veriyo ama başka sancım yok çok şükür, benim ilk oğlum da 40. haftayı geçmişti, yine gelmeye niyeti yoktu suni sancıyla getirttik yavrumu. ablam da hollandada 41. haftada suni sancıyla yaptı.
kızlar rüyamda oğlum hala dönmemişti, doktor sezeryan diyodu. inşallah dönmüştür artık...
Bu arada ayşecim gözün aydın tatlım. Bilemedim şimdi doktorunun söylediklerine ne yorum yapsam. Ama muhtemelen Aralık girdiğinde sen bebeğini kucağıa almış olacaksın. Ne güzellllllllopuyorumnanaktan
cucum canım bende istiyodum ama dun alışverişde satıcı kız dediki.kış bebği olacağı için kullanımı zor olur..bebek 2 aylıkken başlıyormuşsun ve 8 kilo olana kadar kullanıyormuşsun ozamnda kış bitiyor yani..yaz ayın adenk gelseydi kullanımı daha iyi olurdu ama kış olduğu içiin zor olur dedi.bana mantıklıda geldi..yaza kullanmak istesek kocaman olcaklar nasıl taşıcaz dimi..
kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??
ezocum yanlis bilgi vermis zuzum sana satici..
evdede kullanmak icin idealmis bi kere,is yaparken özellikle ve benim gibi bel agrilarin varsa eger..ki ben kim ne derse desin bebegim hep kucagimda olsun istiyorum,alissin yani..o konudada cok arastirma okudum cünkü..
bak ben sana linkini göndereyim türk bi markanin..ordan bilgileri oku istersen,dogumdan itibaren kullaniyorsun hemde epeeeey uzun bi süre yerimseniben
Slingo DROP
cucum oy tatlım beniiim :) tesekkur ederim
canım vajinal muayne oluyor eliyle yani akannehir
kızlarrrrrrrrrr reflüyle nasıl başa çıkıyosunuzzzz
gaviscon çift yastık yada 2 yudum süt...
ezocum yanlis bilgi vermis zuzum sana satici..
evdede kullanmak icin idealmis bi kere,is yaparken özellikle ve benim gibi bel agrilarin varsa eger..ki ben kim ne derse desin bebegim hep kucagimda olsun istiyorum,alissin yani..o konudada cok arastirma okudum cünkü..
bak ben sana linkini göndereyim türk bi markanin..ordan bilgileri oku istersen,dogumdan itibaren kullaniyorsun hemde epeeeey uzun bi süre yerimseniben
Slingo DROP
benimde bebisin kesesine bakiyor kafasi nerde onu söylüyor,bi eli ordayken digeriyle karnima basip biseyleri ölcüyor tartiyor,kültür aliyor testler icin,arada sirada smear testi yapiyor..habire biseyler yapiyor yani biktim sormaa :kedi:
ama iste catin darda olsa sezeryan gibi bi alternatifi sunmuyorlar,sonuna kadar deniyorlar normali,belkide ondan söylemiyordur söyle böyle diye..
merak ettim simdi,catim nasil ki benim sempatiksalakcinni
canim bende riopan diye bir jel kullaniyorum ama gavisconla es deger bisey sanirim zaten..gece tutunca musluktan aksa o jel kesmez eminim..ilik süt icip yatinca daha rahat ediyorum..baskada benimde bi cözümüm yok canim..malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama
bebkle temas için cooook guzel ..eğer buralarda bulabilirsem bir bakınırım boyle pek bişey anlayamıyourm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?