2010 Aralık Anneleri

heheh,benim 3 senedir tedavilerde zaten görmeyen kalmadi bu civarda..artik bende alistim kaydirigubbakcemile3
oh valla cok sevindim senin icin canim,Allah hayirlisini versin insallahhhh,sag salim gelsinler miniklerimiz :Saruboceq:

malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama

aminn canım :)
ben hiç bu şekilde muayne olmamıştım :)

dün arkadaşım vardı bende oda anlattı doğuma gittiğinde aynı o şkelide muayene oluyormuş ve sürekli doğum gerçekleşene kadar devam ediyormuş o muyene... bazı doktorlar 32. haftdan sonra bu muyeneyi yapmayı tercih ederken bazıları sadece doğum anında yapmayı tercih ediyormuş... yumuşayıp yumuşamadığna falan bakıyolarmış kız söyledide garip olmuştu dedi hiç öyle muayene olmamıştım canın azıcık yanıyo dedi...

keske canin azcik yansa..
her muayenemde basindan bu yana spekulum takiyor..
o demiri hissedince zaten istem disi kasiliyorum ben..
ben esim yanimdaysa elini tutuyorum
hatta bikac defa kanadi bile ohaoldumsmile

her turlu sivri fikir mevcut sekerim
bak sahilde bunlardan lazim bize:))

canımcım gün konuşmuşmuyduk? bende bu hafta için epey iş sıraya koydum hapşuruk için uygun olursa sonraki hafta yapalım mı?

Ben perşembe diye hatırlıyorum ama, Hapşuruk yok şimdi araşırızyerimseniben

kizlar bu persembe musait degilseniz haftaya bigun ayarlariz
bende anneme giderim persembe bu hafta bi persembem boskaydirigubbakcemile3
ama dogurmadan gelin yani

onada alisirsin tatlim

bu arada benim randevumda sanirim 3 kasimdaydi,su bacak agrilari nedir neyin nesidir sorucam,cok fena ya..:gitme:

alışmadan gelsiiiin akannehir

cnm bacaklara binen ağırlık arttı,ağırlaştık.. bence ondan bilmiyorumkismile

ayy buna bayıldımmm nerden buldun canımcım fiyatı nekadardır acaba? gerçi 3 senelik kullanım süresi olur ama :)))))

benim için önümüzdeki hafta hergün olur canım küçükprensde fikrini yazsında çok ağırlaşmadan yapalım bencede ancak birer kere görüşebiliris zaten doğuma kadar sonra 1-1,5 ay kapsama alanı dışındayıs kısmetse :)))

gozun aydin aysecim darisi basimiza
bende cati muaynesini iple cekiyorum walla
ama bi arkadasim korkuttu beni cok canin yaniyo cati muaynesinde die
tirsiyorumeyvahedigeldismile
dogrumu gercekten?
ben normalde muayneden korkmazdim yalniz giderdim smear icin falan

alışmadan gelsiiiin akannehir

cnm bacaklara binen ağırlık arttı,ağırlaştık.. bence ondan bilmiyorumkismile

ay sen cok istiyorsun gelmesinii demii,dur kiz 38 olsunlar..tamam 2 hafta önden gidiyoruz ama olsunn,38i bulalim yinedee..ilk 3 te olmak istemiorum bennnn sempatiksalakcinni

ay yok benim o konuda baska teorilerim var aslinda,acaba diyorum esniyormu kemikler,doguma mi hazirlaniyor..hani kemikler esniyormusya dogumda,aciliyor mu acep :uhm: nasil ama teorim aklinialirimsmile

amin pelincim olumunekankayizsmile
korkulcak bişe yok tatlım kendini şartlandırmadan,kasmadan gidersen canın pek yanmıyor

cooooooooookk ben 1 veya 2 olmak istiyorum sempatiksalakcinni
ay olabilir valla canım hiç bi fikrim yok.. ama bence yükle alakalı

:
ay alemsin sen yaa inanmiyorum sanaaaa hihoyyyt

yani normal muayne gibide diiil diyosun:bbo:
karis karis olcecek degil ya canimmm
bekleyelim gorelimkaydirigubbakcemile3

pelin hanım pelin hanım :)))
bloğa yazı isteriz kaydirigubbakcemile3
aksama insallah aysecim
ama sende aksama buralarda olmazsin heralde
hasret giderirsinizkaydirigubbakcemile3

Kızlar geçmie bakmadım ama hastalara acil şifa
bebeklerini görmeye gidenler varsa umarım iyi haberlerle gelirler.
Ay çok yoğunluğum vardı
yeni eve geldim malum bu haftayı saymazsam 2 hafta sonra ızne çıkıyorum.
Ay kızlar doğuran yok dimi ????

slm kızlar gece hiç uyumadıgım ıcın uyuyakalmısım,burası da bole acık kalmıs,ewet cucum super oldu ustumden yuk kalktı,ayyy hayırlısı olsun bakalım bende erken beklıyorum bebişi ama bilemiyorum tabi,pek sıkıntı vermıyo bu aralar,bu hafta 35 olduk delikafadulden
malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama

be ılaca basladım canım,doktorum ılac (hap)verdı cok rahatım aksamları yatmadanonce onu ıcıyorum..bı sor ıstersen doktoruna..

Son düzenleme:
yok tatlım daha doguran,sende bi izne cıkıp rahat etseydın hayırlısıyla az kaldı yınede ıyı calıstınız valla:lepi:

selam canim,izine ayrilinca buralarda görmek istiyoruz seniii olumunekankayizsmile
doguran falan yok daha canim cok sükür :Saruboceq:

öyle valla bekleyemem ben bayanssulusmile
niye kiz,dursun sicak sicak karninda iste :CüvCüv:
aysede sende rüyami dogrular gibisiniz ama hadi hayirlisi sempatiksalakcinni

Yemeğimizi yedik geldik kızlar.Bu ara salataya aşırı düştüm :)) Renkli renkli 4 kişilk salata yedim heralde :))

Eşimin ordaki doğum hemşiresi eğer bir doktor sezeryan derse bir başkasına daha görünün demiş.bakalım inşallah benim doktorum demez herşeyimiz normal gidiyor çünkü.

Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3

HOşgeldin canım.Gözün aydın iki kere :)) Atak yapma dur daha kız :))

Hoşgeldin canım.Aman dur kimse doğurmasın daha :))) Hadi az kalmış izne canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…