Ayy evet canım ya izmirdeki doktorum öyleydi.. incik cıncık herseye bakardı sağolsun
sezeryan istemiyodum zaten iyi oldu,bu doktorum da pek sezeryan taraftarı değil mecbur kalınmadığı sürece.. çok şükür iyi bi doktorla karsılastım
parmaklarıyla fln orayla ugrasıyo ya cok rahatsız oluyorum,durucuk sağolsun görülmedik yerimiz kalmıycak :gitme:
malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama
aminn canım :)
ben hiç bu şekilde muayne olmamıştım :)
aminn canım :)
ben hiç bu şekilde muayne olmamıştım :)
ayy bisiklet de alalım çok istiyorum bennn kocişler bizi bırakırlar akşamada alırlar :))) yaw disko falanda yazmıştın dimi dün hapşuruğum ne güsel fikirler var sende öyle değerlendirmek lasım ...
temizlik nasıl gidiyo? bende annemi aradım bugün kuzenim sözleniyo gidemiycem malesef annemler gidecekler yarın için gel anne dedim bi toparla beni çarşambada duşakabin takılır perşembede kadın çağırırım temizliğe off ben en en iyisi bi liste hazırlıyım da kendi kendimi programlıyım yine ...
Tamam koşarız, yavrukuşları da arabalarıyla önümüzde itekleye itekleye koşarız artıkkaydirigubbakcemile3
Saol canımm hem azarına hemde güle güle kullan demeneEvet bizimkiler daha mincik dursunlar durdukları yerde:lepi:
Az kalmadı yaaa çok kaldı ör ör bitmiyo:hulya:, bak yine buraya geldim hemdebilmiyorumkismile
Maşallah cucuummmm, sağlıkla sıhhatle kullansın inşallaaah:Saruboceq:
Allah kolaylık versin aynı zamanda sanavereliniortak
Kıslar hani biz perşembe hapşuruk a davetliydik ya, benim kocacım kocacım perşembe cuma çalışmıyor, beni affedin gelemeyeceğim yani:a015:
canımcım gün konuşmuşmuyduk? bende bu hafta için epey iş sıraya koydum hapşuruk için uygun olursa sonraki hafta yapalım mı?
Ben perşembe diye hatırlıyorum ama, Hapşuruk yok şimdi araşırızyerimseniben
onada alisirsin tatlim
bu arada benim randevumda sanirim 3 kasimdaydi,su bacak agrilari nedir neyin nesidir sorucam,cok fena ya..:gitme:
her turlu sivri fikir mevcut sekerim
bak sahilde bunlardan lazim bize:))
kizlar bu persembe musait degilseniz haftaya bigun ayarlariz
bende anneme giderim persembe bu hafta bi persembem boskaydirigubbakcemile3
ama dogurmadan gelin yani
Oy bende minik damadımı yerim
maşallahh
amin canım,bayram sonrasına kadar ayrılık yok.. o zamana da doğum olur kuzuyu bırakıp gidemez kaydirigubbakcemile3
ay bilmiyorum ki hiç böyle konuşmamıştı :) çatı muaynesi fln yapmıştı normal doğum yapabilirmişiiimmm kaydirigubbakcemile2
alışmadan gelsiiiin akannehir
cnm bacaklara binen ağırlık arttı,ağırlaştık.. bence ondan bilmiyorumkismile
gozun aydin aysecim darisi basimiza
bende cati muaynesini iple cekiyorum walla
ama bi arkadasim korkuttu beni cok canin yaniyo cati muaynesinde die
tirsiyorumeyvahedigeldismile
dogrumu gercekten?
ben normalde muayneden korkmazdim yalniz giderdim smear icin falan
ay sen cok istiyorsun gelmesinii demii,dur kiz 38 olsunlar..tamam 2 hafta önden gidiyoruz ama olsunn,38i bulalim yinedee..ilk 3 te olmak istemiorum bennnn sempatiksalakcinni
ay yok benim o konuda baska teorilerim var aslinda,acaba diyorum esniyormu kemikler,doguma mi hazirlaniyor..hani kemikler esniyormusya dogumda,aciliyor mu acep :uhm: nasil ama teorim aklinialirimsmile
amin pelincim olumunekankayizsmile
korkulcak bişe yok tatlım kendini şartlandırmadan,kasmadan gidersen canın pek yanmıyor
cooooooooookkben 1 veya 2 olmak istiyorum sempatiksalakcinni
ay olabilir valla canım hiç bi fikrim yok.. ama bence yükle alakalı
yani normal muayne gibide diiil diyosun:bbo:amin pelincim olumunekankayizsmile
korkulcak bişe yok tatlım kendini şartlandırmadan,kasmadan gidersen canın pek yanmıyor
cooooooooookkben 1 veya 2 olmak istiyorum sempatiksalakcinni
ay olabilir valla canım hiç bi fikrim yok.. ama bence yükle alakalı
aksama insallah aysecimpelin hanım pelin hanım :)))
bloğa yazı isteriz kaydirigubbakcemile3
slm kızlar gece hiç uyumadıgım ıcın uyuyakalmısım,burası da bole acık kalmıs,ewet cucum super oldu ustumden yuk kalktı,ayyy hayırlısı olsun bakalım bende erken beklıyorum bebişi ama bilemiyorum tabi,pek sıkıntı vermıyo bu aralar,bu hafta 35 olduk delikafaduldencok sagol canim,yok burda maalesef..hatta gecen bir türk marketinde dalin sampuan buldum,aldim hemen,sirf kokusu icin..tarihi 2 sene gecmis inanabiliyor musun...
gidip vericem yolum bi düssünde o taraftlara
gecmis olsun canim..dinlenme sansin varsa yat zuzumm
massallah kuzuna canim..bencede normal tatlim..naz yapmis size bu defa sanirim,yerim ben onuu:asigim:
:
ohhh süperr..üstünden kocaman bi dag kalkti sanki demi :lepi:
rüyamda sen vardin hatirliyorsun demiii kaydirigubbakcemile3
ayse,sen ve ben hazir olalimda,ne zaman gelirlerse artik yerimseniben
..:1no2:
malesef canım benim. bunların hiç biri kesmiyo ne gavıscon ne renine ne süt hiç tesir etmiyo senağlama senağlama senağlama
yok tatlım daha doguran,sende bi izne cıkıp rahat etseydın hayırlısıyla az kaldı yınede ıyı calıstınız valla:lepi:Kızlar geçmie bakmadım ama hastalara acil şifa
bebeklerini görmeye gidenler varsa umarım iyi haberlerle gelirler.
Ay çok yoğunluğum vardı
yeni eve geldim malum bu haftayı saymazsam 2 hafta sonra ızne çıkıyorum.
Ay kızlar doğuran yok dimi ????
selam canim,izine ayrilinca buralarda görmek istiyoruz seniii olumunekankayizsmileKızlar geçmie bakmadım ama hastalara acil şifa
Ay çok yoğunluğum vardı
niye kiz,dursun sicak sicak karninda iste :CüvCüv:öyle valla bekleyemem ben bayanssulusmile
aysede sende rüyami dogrular gibisiniz ama hadi hayirlisi sempatiksalakcinnislm kızlar gece hiç uyumadıgım ıcın uyuyakalmısım,burası da bole acık kalmıs,ewet cucum super oldu ustumden yuk kalktı,ayyy hayırlısı olsun bakalım bende erken beklıyorum bebişi ama bilemiyorum tabi,pek sıkıntı vermıyo bu aralar,bu hafta 35 olduk delikafadulden
be ılaca basladım canım,doktorum ılac (hap)verdı cok rahatım aksamları yatmadanonce onu ıcıyorum..bı sor ıstersen doktoruna..
amin canim,Allah herkesi saglam doktorlarla karsilastirsin..gönlüne göre versin..
galiba birazda doktorun dediklerini fazla didiklemek gerekiyor,hee tamam olsun diyip susmamali bence.cünkü kimse cahil degil,herkes okuyor,görüyor..
durumun ciddi olup olmadigi mutlaka bi sekilde ortaya cikar cünkü...benim fikrim böyle canim..
Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar geçmie bakmadım ama hastalara acil şifa
Ay çok yoğunluğum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?