ezocum yanlis bilgi vermis zuzum sana satici..
evdede kullanmak icin idealmis bi kere,is yaparken özellikle ve benim gibi bel agrilarin varsa eger..ki ben kim ne derse desin bebegim hep kucagimda olsun istiyorum,alissin yani..o konudada cok arastirma okudum cünkü..
bak ben sana linkini göndereyim türk bi markanin..ordan bilgileri oku istersen,dogumdan itibaren kullaniyorsun hemde epeeeey uzun bi süre yerimseniben
kızlarrrrrrrrrr reflüyle nasıl başa çıkıyosunuzzzz
dün arkadaşım vardı bende oda anlattı doğuma gittiğinde aynı o şkelide muayene oluyormuş ve sürekli doğum gerçekleşene kadar devam ediyormuş o muyene... bazı doktorlar 32. haftdan sonra bu muyeneyi yapmayı tercih ederken bazıları sadece doğum anında yapmayı tercih ediyormuş... yumuşayıp yumuşamadığna falan bakıyolarmış kız söyledide garip olmuştu dedi hiç öyle muayene olmamıştım canın azıcık yanıyo dedi...
keske canin azcik yansa..
her muayenemde basindan bu yana spekulum takiyor..
o demiri hissedince zaten istem disi kasiliyorum ben..
ben esim yanimdaysa elini tutuyorum
hatta bikac defa kanadi bile ohaoldumsmile
her turlu sivri fikir mevcut sekerim
bak sahilde bunlardan lazim bize:))
kizlar bu persembe musait degilseniz haftaya bigun ayarlariz
bende anneme giderim persembe bu hafta bi persembem boskaydirigubbakcemile3
ama dogurmadan gelin yani
ayy buna bayıldımmm nerden buldun canımcım fiyatı nekadardır acaba? gerçi 3 senelik kullanım süresi olur ama :)))))
benim için önümüzdeki hafta hergün olur canım küçükprensde fikrini yazsında çok ağırlaşmadan yapalım bencede ancak birer kere görüşebiliris zaten doğuma kadar sonra 1-1,5 ay kapsama alanı dışındayıs kısmetse :)))
Kızlar geçmie bakmadım ama hastalara acil şifa
bebeklerini görmeye gidenler varsa umarım iyi haberlerle gelirler.
Ay çok yoğunluğum vardı
yeni eve geldim malum bu haftayı saymazsam 2 hafta sonra ızne çıkıyorum.
Ay kızlar doğuran yok dimi ????
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerde sizde iyisinizdir. ya bende kasinti basladi :sinifsinif: yaklasik iki haftadir var ama bu hafta cok yogunlasti utanmasam agliycam ozellikle gobegim ve parmaklarimda kasidigim yarde minik minik kabarciklar cikiyo cok canim yaniyo artik acaba boyle biseyle karsilasan yada yasayan varmi yarin doktora gidicem dayanamiyorum kasinmaya artik :gitme:
evet canim,kesinlikle dogru demis..insallah harika doktorlarla karsilasir herkes :Saruboceq:Yemeğimizi yedik geldik kızlar.Bu ara salataya aşırı düştüm :)) Renkli renkli 4 kişilk salata yedim heralde :))
Eşimin ordaki doğum hemşiresi eğer bir doktor sezeryan derse bir başkasına daha görünün demiş.bakalım inşallah benim doktorum demez herşeyimiz normal gidiyor çünkü.
HOşgeldin canım.Gözün aydın iki kere :)) Atak yapma dur daha kız :))
Hoşgeldin canım.Aman dur kimse doğurmasın daha :))) Hadi az kalmış izne canım.
bilmiyorum canim,doktor kontrolün ne zaman?ihmal etme sor mutlaka..Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerde sizde iyisinizdir. ya bende kasinti basladi :sinifsinif: yaklasik iki haftadir var ama bu hafta cok yogunlasti utanmasam agliycam ozellikle gobegim ve parmaklarimda kasidigim yarde minik minik kabarciklar cikiyo cok canim yaniyo artik acaba boyle biseyle karsilasan yada yasayan varmi yarin doktora gidicem dayanamiyorum kasinmaya artik :gitme:
Ben aldım bile:lepi: aşağıda fotoğraftakini, 22 lira, 3 lirada kargo 25 e aldım. Kışında sararım battaniyeye kucağımda olur inşallah yavrummmmopuyorumnanaktan
Başa çıkamıyoruz malesefkafamçokkarıştı
Kaçıncı haftada olacak acaba, benim 32 bu hafta bitiyor ve cumartesi randevum vareyvahedigeldismile
Niye kanatıyo pis doktor seni yaaa, bak şimdiklava:
Harika bi bisikletmiş bu yaaa:lepi: Bayıldımvereliniortak Sen git annene o zaman canım, benim kociş çalışmayacak bizde onla gezeceğiz inşallahhihoyyyt
Sonrada internette satarız ikinci el olarakkaydirigubbakcemile3 Evet haftaya uyar bana da tam zamanında gelmişim ikinizde burdasınızkaydirigubbakcemile5
Kızım o nasıl soru daha Kasım ayına gelmedik:1shok: ne doğurması yaa, hergün bahsetmeyin çağırmayın hemen doğumu
süpersin canimmm kaydirigubbakcemile5
kokumuzla,isimizla uyusun sipaciklar,oyyyyy yerim yaaa icim kaynadi:asigim:
hangi marka aldin sen?bana wrap sling önerildi daha cok ama burda bulamadim ben..kararsizim yani..daha 1 haftam var siparis icin gerci,umarim bulurum...
kizlar o zaman haftaya persembe yapalim
yine konusuruz bi isimiz cikmazsa
persembe iyi bence
ben sali cars kvye gidiyorum genelde
haberlesiriz yine sekerler
mothercare aldım, açıkçası hiç araştırmadım, bana eski usül geldi böyle bebeğinle sıcak temas halinde olman hoşuma gitti hemen aldım.
Tamam fıstık bana uyar, narnisana da uyarsa geliriz. Perşembe bence de uygunyerimseniben
güle güle kullanin canim..sicak sicak sarilin yavrucugunlaaa opuyorumnanaktan
Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerde sizde iyisinizdir. ya bende kasinti basladi :sinifsinif: yaklasik iki haftadir var ama bu hafta cok yogunlasti utanmasam agliycam ozellikle gobegim ve parmaklarimda kasidigim yarde minik minik kabarciklar cikiyo cok canim yaniyo artik acaba boyle biseyle karsilasan yada yasayan varmi yarin doktora gidicem dayanamiyorum kasinmaya artik :gitme:
selam canim,izine ayrilinca buralarda görmek istiyoruz seniii olumunekankayizsmile
doguran falan yok daha canim cok sükür :Saruboceq:
niye kiz,dursun sicak sicak karninda iste :CüvCüv:
aysede sende rüyami dogrular gibisiniz ama hadi hayirlisi sempatiksalakcinni
ayy canım benim de bi ara çok olmuştu ama 1 -2 hafta surdu gectı,bende o zaman arastırmıstım,pupp diye bi hastalık varmış,özüm arkadasımız ılk dogumunda bundan cok cektıgını solemıstı,hemen bı doktora gözükmeni tavsıye ederım,karaciğerdende kaynaklanıyor olabilirmiş,ama inşallah seninkide hemen geçer kaşımamaya çalış,yinede teleş yapma genelde oluyor kaşıntı....
umarım canım,ben erken gelir diye düşünüyodum da doktor da onaylayınca şaşırdım
sağlıklı olsunda erken gelip gelmemesi önemli değil
inşallah dönmüştür tatlım doktor muaynen ne zaman? moralini bozma sakın.
merhaba kızlar dolap içi ortulerinden falan bahsetmişsiniz ben diktim resmini ekliyim bakın bahsettiginiz ortuler boyle mi yoksa daha farklı seyler warmı :uhm:
kızlar merhaba belkı o gun okuyanlar bılır cumartesı gunu bnım karnım fec agrıodu esımı almaya gıdene kadar nasıl sıddetlendı anlatamam. vardıgımda artık aglıodum sonra dooktoru aradık adamda ev tasıomus benı yonlendırdı nts ye gırın haberleselım dıe. nyse gıttık benım sancılarım cıktı ama dıkkat et dedı ıstırahat ve bol su ıc dedı sanrıım bırılerı daha bole olmustu. off ya stres artıo kıslar odum koptu ya daha hıc bısı hazır degıl yanlızım esımle cok kotu oldum o gun allah hepımıze gununde dogum nasıp etsıın saglkla .
Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3
kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??
yok canim benim korkma sen yinede..cucum valla korkuttun beni şöyle 38 den önce gelmesin pek küçük olur yavakannehirbi de en sona kalıyormusuz biz ayseylekaydirigubbakcemile3
Aranızda tek erken doğum için ilaç kullanan benim ama kimse benden korkmuyorİnşallah zamanında gelir tüm meleklerimiz ben erken doğumdan çok korkuyorum Kurban bayramında 37.haftalık olacağım iple çekiyorum kurbanı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?