2010 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar nasilsiniz insAllah bebislerde sizde iyisinizdir. ya bende kasinti basladi :sinifsinif: yaklasik iki haftadir var ama bu hafta cok yogunlasti utanmasam agliycam ozellikle gobegim ve parmaklarimda kasidigim yarde minik minik kabarciklar cikiyo cok canim yaniyo artik acaba boyle biseyle karsilasan yada yasayan varmi yarin doktora gidicem dayanamiyorum kasinmaya artik :gitme:

Ben aldım bile:lepi: aşağıda fotoğraftakini, 22 lira, 3 lirada kargo 25 e aldım. Kışında sararım battaniyeye kucağımda olur inşallah yavrummmmopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrr reflüyle nasıl başa çıkıyosunuzzzz

Başa çıkamıyoruz malesefkafamçokkarıştı

Kaçıncı haftada olacak acaba, benim 32 bu hafta bitiyor ve cumartesi randevum vareyvahedigeldismile

keske canin azcik yansa..
her muayenemde basindan bu yana spekulum takiyor..
o demiri hissedince zaten istem disi kasiliyorum ben..
ben esim yanimdaysa elini tutuyorum
hatta bikac defa kanadi bile ohaoldumsmile

Niye kanatıyo pis doktor seni yaaa, bak şimdiklava:

her turlu sivri fikir mevcut sekerim
bak sahilde bunlardan lazim bize:))

kizlar bu persembe musait degilseniz haftaya bigun ayarlariz
bende anneme giderim persembe bu hafta bi persembem boskaydirigubbakcemile3
ama dogurmadan gelin yani

Harika bi bisikletmiş bu yaaa:lepi: Bayıldımvereliniortak Sen git annene o zaman canım, benim kociş çalışmayacak bizde onla gezeceğiz inşallahhihoyyyt

Sonrada internette satarız ikinci el olarakkaydirigubbakcemile3 Evet haftaya uyar bana da tam zamanında gelmişim ikinizde burdasınızkaydirigubbakcemile5

Kızım o nasıl soru daha Kasım ayına gelmedik:1shok: ne doğurması yaa, hergün bahsetmeyin çağırmayın hemen doğumu

Hoşgeldim canım.Ben kaşınmıyorum canım sürekli yağlanıyorum.Ama senin kaşıntın bir garip gibi bir doktora görün istersen canım.Geçmiş olsun.Zordur kaşınmak.Benim önceden tikim vardı karşımdaki kaşınınca kızarana kadar kaşınırıdm sempatiksalakcinni Allahtan geçti o huyum :))

evet canim,kesinlikle dogru demis..insallah harika doktorlarla karsilasir herkes :Saruboceq:
bilmiyorum canim,doktor kontrolün ne zaman?ihmal etme sor mutlaka..
catlamayla ilgili olsa kabarciklar niye bilmiyorum..kizlardan biri o minik kirmizi kabarciklar icin doktora gitmisti,karaciger testi falan yapilmisti hatirladigim kadariyla :uhm:
bende eskiden bu yana var minik kirmizi noktalar ama kasinmiyorum ben öyle bilmiyorumkismile

süpersin canimmm kaydirigubbakcemile5
kokumuzla,isimizla uyusun sipaciklar,oyyyyy yerim yaaa icim kaynadi:asigim:
hangi marka aldin sen?bana wrap sling önerildi daha cok ama burda bulamadim ben..kararsizim yani..daha 1 haftam var siparis icin gerci,umarim bulurum...

mothercare aldım, açıkçası hiç araştırmadım, bana eski usül geldi böyle bebeğinle sıcak temas halinde olman hoşuma gitti hemen aldım.

kizlar o zaman haftaya persembe yapalim
yine konusuruz bi isimiz cikmazsa
persembe iyi bence
ben sali cars kvye gidiyorum genelde
haberlesiriz yine sekerler

ayy canım benim de bi ara çok olmuştu ama 1 -2 hafta surdu gectı,bende o zaman arastırmıstım,pupp diye bi hastalık varmış,özüm arkadasımız ılk dogumunda bundan cok cektıgını solemıstı,hemen bı doktora gözükmeni tavsıye ederım,karaciğerdende kaynaklanıyor olabilirmiş,ama inşallah seninkide hemen geçer kaşımamaya çalış,yinede teleş yapma genelde oluyor kaşıntı....

cucum valla korkuttun beni şöyle 38 den önce gelmesin pek küçük olur yavakannehirbi de en sona kalıyormusuz biz ayseylekaydirigubbakcemile3

Aranızda tek erken doğum için ilaç kullanan benim ama kimse benden korkmuyor İnşallah zamanında gelir tüm meleklerimiz ben erken doğumdan çok korkuyorum Kurban bayramında 37.haftalık olacağım iple çekiyorum kurbanı:Saruboceq:

eftelyacım ben geçirdim o hastalığı, ama benimki 40. haftada olmuştu, oğlum doğmadan 1 hafta önce göbekte başlayıp 1 hafta içinde tüm vücudumu sarmıştı, sadece yüzümde yoktu, kızarıklık, kabarcık, kaşırken kanama vs. her şeklini yaşadım bu kaşıntının ama dediğim gibi son hafta başladı ve doğumdan sonra 2 ay sürdü, bu arada gitmediğim cildiyeci kalmadı, son kez alanında ün yapmış, tecrübeli bir doktor sayesinde iyileştim. sen de doktora git,çoğu kişide senin haftanda başlayıp geçiyor ama neden kaynaklandığına bakılsın.

sağlıklı olsun da tabi canım, inşallah.
benim 31'de dönmemişti, bi sonraki de 6 kasımda daha. 30 ekimdeki randevumu hastane erteledi, tatilmiş o gün 29 ekimden dolayı...sezeryan olmak istemiyorum mecburiyet olmadıkça, bakalım...

merhaba kızlar dolap içi ortulerinden falan bahsetmişsiniz ben diktim resmini ekliyim bakın bahsettiginiz ortuler boyle mi yoksa daha farklı seyler warmı :uhm:

canım tam belli olmuyo ama
sanırım kapitoneden oluyo
bende sorucam baklım
dolabımız gelsin de diktiricem.

geçmiş olsun canım.
benim d ebebiş bazen sivriltio karnımı
ama öle dayanılmıycak ağrıalr yaaşmadım
ama herkes giriyo şu nstye bende merak ediyorum
ya benimde sancım varsa hissetmiyosam
sende bolca dinlen yorma kendini canım.

Biz geldiiik güzel anneler
Nasılsınız? Biz gayet iyiyiz ailecek :)) kocacııma kavuştum sonunda
Kuzumu da görmeye gittik gayet iyiymiş..
Doktor senden her an bi atak bekliyorum diyor kaydirigubbakcemile3

hadi gözünaydın tatlımmmm
bebişi d egörmüşsün ohhhhhhhhhh
amannn diye diye erken doğuracaksın bu gidişle

kizlar aranizda sling almayi düsünen var mi?
ben almaya karar verdim ama marka konusunda emin degilim..
1 tane begendim,haftaya siparis verelim diyor esim ama sizede sormak istedim..
var mi kullanacak olan cici anneler??

canım ben almıcam
bana d aniyeyse sıkışıyomuş gibi geliyo
biz de Türk usulü olanalrdan var
bakalım ne kadar uygun bilmiyorum
onuda yazın falan kullanabilrim eralde
ama en çok babamız kullnır heralde
ben taşıcam onla diyo
şöle bişi

cucum valla korkuttun beni şöyle 38 den önce gelmesin pek küçük olur yavakannehirbi de en sona kalıyormusuz biz ayseylekaydirigubbakcemile3
yok canim benim korkma sen yinede..
rüyaydi sadece :))
bende senin gibi düsünüyorum,38i tamamlayanlar gelsinler..:Saruboceq:

arada sirada aklimdan geciyorsun ama ilk üce girmeyeceksin bence yerimseniben
hehe,saka bi yana hakkimizda hayirlisi olsun..38 i gecen bebisler sirayla gelsinler sag salim insallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…