2010 Aralık Anneleri

aa çok iyi akıl etmişsin gerçekten kalp atışlarını kaydetmeyi, üzüldükçe onu dinleyip neşelenir insan
benim de aklımda bulunsun

sende benim gibisin demek bende öleyim canım ya :çok üzgünüm:
fena bi halsizlik var bende de daha işe geldiğim an bugün nasıl geçicek diye düşünüyorum
ben merak etme annesi bebiş seni bu kadar yorduğuna göre demekki cm olma yolunda

aynen canım yaa bütün gün uyukluyorum masa başında telefon çalmasın müşteri gelmesin die uğraşıyorum resmen
bide çok gerginim ani parlayabiliyorum son günlerde kocacım yandı kaydirigubbakcemile3
biz çekeris yeterki bebişler orda sağlıklı büyüsün kocaman olsun

ya bende öyle gereksiz parlıyorum hormon dengesizliğinden falan diolar ama çok üzülüyorum eşimi kırdıktan sonra oda bebişimiz oldu diye sigarayı bırakıyo oda asabi ama alttan almaya çalışıyo patlicak adamcık walla yazık ama napiim engelleyemiyorum kendimi parlıyorum anında

evet cnm bende 21inde gittiğimde bikaç güne yine çağırır benide 2li testler için,22side benim doğum günüm inşallah 2imizde güzel haberlerle seviniriz o gün,

geçmiştir cnm o artık cm i olan bir bebiştir,benimde ilk 4 haftadan beri azıcık bulantılarım vardı 7.8. haftalarda azıttı,ama hiç çıkarmadım allahtan daha,şu 2 gündür biraz daha az sanki,benim halsizlik şöyle oluyor,1-2 iş güç yapıyorum yada çıkıyorum dışarı sonra bütün halim bitiyor,çok çabuk tükeniyorum,ama bi iş yapmazken halim iyi :))))))

aynı ya bizde hafta sonu dolaştık bugün fena oluyorum ya saat 6 olsada evime gitsem

benimde doktor demir hapımı kesti mide bulantısını arttırır şimdi çok gerekli değil 3 aylık olunca zaten alcaksın dedi bakalım nası geçicek bu 3 aylık süreç

cnm benim hamilelikten 1 ay önce 10.7 çıkmıştı kanım hamile kaldığım ay 12.55 çıkmıştı ama ferro sanol içiyodum dr. iç zaten anca yükselmiş düşmesin dedi hala içiyorum ben yani ama hap bulandırıyor kesin ben bunu bilmezken bile anlamıştım ilacı içtikten sonra hemen bulanmaya başlıyodum,kanın iyiyse ara vermen iyi olmuş tabi,benim hep düşüktür kanım ondan ilk defa yükselmişken düşmesin tekrar dedik,seninde 3aynı doldurmana az kalmış,benimde 3.5 hafta kaldı 3 ayı doldurmak için,ozaman içimiz daha rahat olucak artık

selam opuyorumnanaktan
bugün kalp atışlarını duydum melegimin cok güzel bir duygu
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları ona emanetiz :ecrin_bebek:
1 ay sona bidahaki doktor randevumboshayallersmile
benimde var malesef baş dönmem mide bulantım halsizlik ama katlancaz bebeklerimiz için napalım hayırlısı...

selam opuyorumnanaktan
bugün kalp atışlarını duydum melegimin cok güzel bir duygu
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları ona emanetiz :ecrin_bebek:
1 ay sona bidahaki doktor randevumboshayallersmile

tebrikler cnm çok sevindim,inşallah hep böyle gider bebişin,banada 1 ay sonraya randecu vermişti bende 21inde gidicem bidaha

halsizlik bende de öyle, sabahtan biraz yürüdüm bankada işlerimi hallettim işe geldim pil bitti sanki
alt tarafı bilgisayarda çizim yapıyorum ama kolumu kaldırıcak halim yok sanki arada elim ayağım titriyo
bide nadiren biraz başım dönüyo
ama yine de şükürler olsun çok feci geçirenler oluyo bu dönemleri doktor yat da demedi günlük hayatı kısıtlamadı ona da şükrediyorum

maşallah darısı benim ve duymayanların başına
katlanıcaz yeterki iyi olsunlar

tebrikler cnm çok sevindim,inşallah hep böyle gider bebişin,banada 1 ay sonraya randecu vermişti bende 21inde gidicem bidaha
tşkler cnm opuyorumnanaktan
amin inşallah :Saruboceq:
maşallah darısı benim ve duymayanların başına
katlanıcaz yeterki iyi olsunlar

maşallah
darısı başına o zaman :1hug:
öyle saglıkla hayırlı bir şekilde kucagımıza alalım bebeklerimizi

şekerler bugün çok halsizim 3 4 haftadır evden tiksinmeye başladım ew kokuo sanki
parmağımı kıpırdatacak gücüm bile yok
canım çok sıkılıo
sanırım hamilelik depresyonuna giriorum
offff çok sıkılıorummm yaaaa

kizlar herkese iyi aksamlarr opuyorumnanaktansize oru sormak istiyorumm icinizde reglisi 2 gun gectigi halde testi negatif cikan varmii .duzenli bir periyodum vardir normaldee:1hug:

ay çok güldüm pandamm .. biz buna 9. hafta sendromu diyelim mi.. evet resmen ev kokuyor ... ya bi ara koltukları falan sildirsem mi diye düşündüm .. o derecedeyim ... iş yerinde de çevremdeki herkes meyveli sakız çiğniyor .. delirecem ... bitmez bu gece vardiyaları :sinifsinif:

kizlar herkese iyi aksamlarr opuyorumnanaktansize oru sormak istiyorumm icinizde reglisi 2 gun gectigi halde testi negatif cikan varmii .duzenli bir periyodum vardir normaldee:1hug:

slm, benim 5. günde pozitif çıktı... o güne kadar 5 i geçik test yaptım hepsi negatifti :Saruboceq: hadi hayırlısı...

Bende de sürekli uyku hali ve başdönmesi var. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aralık annelerine selamlar

Selam bullancak, maşallah sen bebişi büyütmüşsünkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 bende mutfaktan tiksindim hiç giresim gelmiyor. Mevya yiyeyim diyorum, yıkadığımda su kokusundan midem bulanıyor. :1no2:

Selam ravzanur, ben 28.günde çoooookkk silik çizgi görmüştüm. Ama benim en geç 30 günde bir olurdu. Senin kaç günde bir oluyo, düzenli ama süreside önemli. yerimseniben

:uhm:Kıslar bugün kimse yoktu doğru dürüst nerelerdesiniz yaw

ben sıkıldım, eşimde daha gelmedi:çok üzgünüm:

:uhm:Kıslar bugün kimse yoktu doğru dürüst nerelerdesiniz yaw

ben sıkıldım, eşimde daha gelmedi:çok üzgünüm:

ben geldim arkadaşım aman sıkılma bebişte sıkılır ha.bilgilerimi verdiğin linke yazdım artık benid listeye eklersin.
bende birazcık kendimi tanıtmak istiyorum.benim 2 tane bebiş kaybım oldu.araştırıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.o nedenle 1 senedir kan pıhtılaşması topiğinde yazıyordum.şimdi yine hamileyim ve ilk defa herşey yolunda görülüyor.bende cesaret edip sizin topiğe de gelmek istedim.allah hepimizi tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…