evet cnm ya inanılmaz bi duygu insan 1,5 cm olan bişeyin kalbinin kendi kalbinden daha hızlı atmasına bile şaşırıyor..
benim bi daha ki kontrolümde 22 sinde o zaman 10 haftalık olmuş olcak herhalde bebeğim ondan 2 hafta sonraya da randevu vercektir muhtemelen ikili test için
miniğimin resimleri bende de var ama ben usgye girerken cep telimin kayıt bölümünü açıyorum kalp atışlarını kaydediyorum onu dinliyorum hep içim bi tuaf oluyo ve yüce rabbime yaşlı gözlerle şükrediyorum elhamdülillah
kızlar maşallah yazılarınızı okudukça heyecanlandım
bende cumartesi kalp atışları için gidicem zaman geçmiyo sabırsızlanıyorum
bakalım benim bebişim mm den cm e geçebilmişmi kaydirigubbakcemile3
bu arada bugüne kadar midemde bişey yoktu, bu sabah ilk kez bulanmaya başladı
bide çok halsizim çalışıyorum ama bitse de ewime gidip yatsam diye bakıyorum mirmirmirmir
aynen canım yaa bütün gün uyukluyorum masa başında telefon çalmasın müşteri gelmesin die uğraşıyorum resmensende benim gibisin demek bende öleyim canım ya :çok üzgünüm:
fena bi halsizlik var bende de daha işe geldiğim an bugün nasıl geçicek diye düşünüyorum
ben merak etme annesi bebiş seni bu kadar yorduğuna göre demekki cm olma yolunda
aynen canım yaa bütün gün uyukluyorum masa başında telefon çalmasın müşteri gelmesin die uğraşıyorum resmen
bide çok gerginim ani parlayabiliyorum son günlerde kocacım yandı kaydirigubbakcemile3
biz çekeris yeterki bebişler orda sağlıklı büyüsün kocaman olsun
evet cnm bende 21inde gittiğimde bikaç güne yine çağırır benide 2li testler için,22side benim doğum günüm inşallah 2imizde güzel haberlerle seviniriz o gün,evet cnm ya inanılmaz bi duygu insan 1,5 cm olan bişeyin kalbinin kendi kalbinden daha hızlı atmasına bile şaşırıyor..
benim bi daha ki kontrolümde 22 sinde o zaman 10 haftalık olmuş olcak herhalde bebeğim ondan 2 hafta sonraya da randevu vercektir muhtemelen ikili test için
miniğimin resimleri bende de var ama ben usgye girerken cep telimin kayıt bölümünü açıyorum kalp atışlarını kaydediyorum onu dinliyorum hep içim bi tuaf oluyo ve yüce rabbime yaşlı gözlerle şükrediyorum elhamdülillah
kızlar maşallah yazılarınızı okudukça heyecanlandım
bende cumartesi kalp atışları için gidicem zaman geçmiyo sabırsızlanıyorum
bakalım benim bebişim mm den cm e geçebilmişmi kaydirigubbakcemile3
bu arada bugüne kadar midemde bişey yoktu, bu sabah ilk kez bulanmaya başladı
bide çok halsizim çalışıyorum ama bitse de ewime gidip yatsam diye bakıyorum mirmirmirmir
evet cnm bende 21inde gittiğimde bikaç güne yine çağırır benide 2li testler için,22side benim doğum günüm inşallah 2imizde güzel haberlerle seviniriz o gün,
geçmiştir cnm o artık cm i olan bir bebiştir,benimde ilk 4 haftadan beri azıcık bulantılarım vardı 7.8. haftalarda azıttı,ama hiç çıkarmadım allahtan daha,şu 2 gündür biraz daha az sanki,benim halsizlik şöyle oluyor,1-2 iş güç yapıyorum yada çıkıyorum dışarı sonra bütün halim bitiyor,çok çabuk tükeniyorum,ama bi iş yapmazken halim iyi :))))))
aynı ya bizde hafta sonu dolaştık bugün fena oluyorum ya saat 6 olsada evime gitsem
benimde doktor demir hapımı kesti mide bulantısını arttırır şimdi çok gerekli değil 3 aylık olunca zaten alcaksın dedi bakalım nası geçicek bu 3 aylık süreç
selam opuyorumnanaktan
bugün kalp atışlarını duydum melegimin cok güzel bir duygu
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları ona emanetiz :ecrin_bebek:
1 ay sona bidahaki doktor randevumboshayallersmile
maşallahselam opuyorumnanaktan
bugün kalp atışlarını duydum melegimin cok güzel bir duygu
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları ona emanetiz :ecrin_bebek:
1 ay sona bidahaki doktor randevumboshayallersmile
benimde var malesef baş dönmem mide bulantım halsizlik ama katlancaz bebeklerimiz için napalım hayırlısı...
tşkler cnm opuyorumnanaktantebrikler cnm çok sevindim,inşallah hep böyle gider bebişin,banada 1 ay sonraya randecu vermişti bende 21inde gidicem bidaha
maşallahdarısı benim ve duymayanların başına
katlanıcaz yeterki iyi olsunlar
şekerler bugün çok halsizim 3 4 haftadır evden tiksinmeye başladım ew kokuo sanki
parmağımı kıpırdatacak gücüm bile yok
canım çok sıkılıo
sanırım hamilelik depresyonuna giriorum
offff çok sıkılıorummm yaaaa
kizlar herkese iyi aksamlarr opuyorumnanaktansize oru sormak istiyorumm icinizde reglisi 2 gun gectigi halde testi negatif cikan varmii .duzenli bir periyodum vardir normaldee:1hug:
halsizlik bende de öyle, sabahtan biraz yürüdüm bankada işlerimi hallettim işe geldim pil bitti sanki
alt tarafı bilgisayarda çizim yapıyorum ama kolumu kaldırıcak halim yok sanki arada elim ayağım titriyo
bide nadiren biraz başım dönüyo
ama yine de şükürler olsun çok feci geçirenler oluyo bu dönemleri doktor yat da demedi günlük hayatı kısıtlamadı ona da şükrediyorum
aralık annelerine selamlar
şekerler bugün çok halsizim 3 4 haftadır evden tiksinmeye başladım ew kokuo sanki
parmağımı kıpırdatacak gücüm bile yok
canım çok sıkılıo
sanırım hamilelik depresyonuna giriorum
offff çok sıkılıorummm yaaaa
kizlar herkese iyi aksamlarr opuyorumnanaktansize oru sormak istiyorumm icinizde reglisi 2 gun gectigi halde testi negatif cikan varmii .duzenli bir periyodum vardir normaldee:1hug:
:uhm:Kıslar bugün kimse yoktu doğru dürüst nerelerdesiniz yaw
ben sıkıldım, eşimde daha gelmedi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?