kizlar ya gecen sene aldigim iki elbisem vardi robodan kesim
hamile elbisesi gibi
hep derdim hamileykende giyerim diye
cikardim simdi bi deniym diye
ikiside dapdar oldu
biri tam yapisti gobegime
digeride gogusten fazla yapisti benneyaptımki
ayy aynı benim elbiselerim gb olmuşşş bende bi çok şey almıştım hamileliğim planlı oldu hamikeykende giyerim dedim ama olmuyomuş omuzlar göğüslerde büyüyomuş bel daralıyo bluzlar elbiseler.....
40'ı geçmemesi gerekiyor diye biliyorum canım.. 60'ın üstü doğum eylemi diye biliyorum ayrıca.. sormak lazım yinedekızlar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım nts de kac olması gerekıor bılen varmı benım degerım once 40 lardaydı sonra 60 a cıktı. doktor da olmadıgı ıcın hemsırelerde tam bısı solemedı.
bilmiyorumkismile
Aranızda tek erken doğum için ilaç kullanan benim ama kimse benden korkmuyorİnşallah zamanında gelir tüm meleklerimiz ben erken doğumdan çok korkuyorum Kurban bayramında 37.haftalık olacağım iple çekiyorum kurbanı:Saruboceq:
sen ilaç kullanıyorsun diye aklımızdan geçmiyor canım :))
hehe,kiviriyordur arada seni kaydirigubbakcemile3galba benim kizim tekmelemekten vazgecti artik cimdik atiyo:uhm:
sag kasigim resmen cimdikleniyo yahu
sizde varmi boole bi durum
disi olsa isiriyo diicem o derece:roflol:
izlicem hemen tugbacigim opuyorumnanaktanbaby sling konusunda cucu'ya hak veriyorum.. çocuğun sarılması sıkması anlamına gelmiyorki.. karnımızda şimdiki halleri de daha çok sarmalanmış durumda.. cucu'nun paylaştığı resimdeki baby sling'i ablanın biri evde nasıl yapılacağını anlatmış bir videoda.. çok güzel anlatmış hatta.. dün seyretmiştim bugün paylaşırım diye linkini almıştım ama şimdi açılmıyor.. youtube'a girenler "baby sling demo" diye yazınca açılıyor.. seyredin derim..
cucu seninle aynıyız bakalım kim önce doğurcak
galba benim kizim tekmelemekten vazgecti artik cimdik atiyo:uhm:
sag kasigim resmen cimdikleniyo yahu
sizde varmi boole bi durum
disi olsa isiriyo diicem o derece:roflol:
evet evet ciziyor gibi cucumhehe,kiviriyordur arada seni kaydirigubbakcemile3
ay yerim ben onu yaa
bende yok canim öyle bir durum,ama bazen sanki tirnagi varmista ciziyormus gibi geliyor..
esimde hapishanede gibi cizgi atip gün sayiyordur yavrucak diyor sempatiksalakcinni
izlicem hemen tugbacigim opuyorumnanaktan
anne-bebek ilk 2 sene birbirine yapisik gibi olmaliymis,bu baby sling olayi bence bu yüzden büyük avantaj olumunekankayizsmile
aa evet kaydirigubbakcemile5
sence hangimiz?
seninki simdiden baslamis tuba yawbenimkinin tüm derdi sağ kaburgamla... ciddi canımı yakıyor.. kasıklarım rahat çok şükür.. dün sabah ayağıyla arıyo kaburgamı böyle sanki, ben iyice dikleştirip kendimi geri atıyorum ulaşamasın kaburgama bakalım ne yapacak diye merak ediyorum, aranıyo gibiydi, belkide öyle, emin olunabilecek bir şey değil bunlar ama çok komikti.. bayaa uğraştı bıraktı :))
bazen diyaframıma yüklenip boğmaya çalıştığı da oluyor evet :)
hehe,kiviriyordur arada seni kaydirigubbakcemile3
ay yerim ben onu yaa
bende yok canim öyle bir durum,ama bazen sanki tirnagi varmista ciziyormus gibi geliyor..
esimde hapishanede gibi cizgi atip gün sayiyordur yavrucak diyor sempatiksalakcinni
izlicem hemen tugbacigim opuyorumnanaktan
anne-bebek ilk 2 sene birbirine yapisik gibi olmaliymis,bu baby sling olayi bence bu yüzden büyük avantaj olumunekankayizsmile
aa evet kaydirigubbakcemile5
sence hangimiz?
walla bilemiyorum hayatım.. bazen milletede rezil oluyorum.. düşünüyorumda bizim bu kadar canımızı yakıyorlarsa kendi canlarıda yanmıyo mudur? etimi sıkıştırıyor ısrarla sadist sıpa:)) ama daha çok dik oturmadığım zamanlarda çok hızlı ve güçlü yapıyor bunu.. "kalk kalk kalk sıkıştırdın be!" demeye çalışıyor sanırım:))Tugba acaba bu bebislerin kaburgalarimizdan istedigi ne???
benim bazen gözümden yas geliyor inanki..oglum yapma,annecim nolur yapma diyorum,ayaklarini gidikliyor gibi yapiyorum,cekiyor geri,huylaniyor mu nedir..sonra yine,hemde bu defa siddeti artmis sekilde vuruyor..ya kirt kitirt diye sesler cikiyor artik,o derece..benneyaptımki
evet evet ciziyor gibi cucum
celtik atiyo demekki bunlar yahu
ben zaten dr randevularinda gorus gunu diyorumkaydirigubbakcemile3
seninki simdiden baslamis tuba yaw
anneyle didisiyo galbakaydirigubbakcemile3
hehe,öyleyse demekki yalniz degilmissin tatlim..evet evet ciziyor gibi cucum
celtik atiyo demekki bunlar yahu
ben zaten dr randevularinda gorus gunu diyorumkaydirigubbakcemile3
seninki simdiden baslamis tuba yaw
anneyle didisiyo galbakaydirigubbakcemile3
:)) çentik atıyor ha :)) yaratıcı :)) böyle lafları bi benim eşim eder sanırdım :))
baby sling ya da kanguru bu açıdan çok önemli.. ben çok çok gerekmedikçe bebek arabası kullanmayıda düşünmüyorum.. bazen çok sinir oluyorum bazı annelere.. tamam bir rahatsızlık olur çok yorulacak bir durum olur kullanırsın ama çocuk daha bebekken onun için en iyi yer onun annesinin kucağıdır yürümeye başlayıncada yürüsün sıpa.. fiziksel gelişimi için şahane.. bakkala gidecekler iki adım yer hemen araba çıkarılıyor
hele pusetin içine koyup valiz gibi ellerinde sallaya sallaya dolaşmıyorlar mıı... çok sinir oluyorumklava:
walla bilemiyorum hayatım.. bazen milletede rezil oluyorum.. düşünüyorumda bizim bu kadar canımızı yakıyorlarsa kendi canlarıda yanmıyo mudur? etimi sıkıştırıyor ısrarla sadist sıpa:)) ama daha çok dik oturmadığım zamanlarda çok hızlı ve güçlü yapıyor bunu.. "kalk kalk kalk sıkıştırdın be!" demeye çalışıyor sanırım:))
galiba öyle pelincim.. bizim elektra kompleksimiz anne karnında başladı sanırım.. bende kızımı kullanıp bu teorinin başlama yaşı ayrıntısını geliştirip Freud'a rakip mi çıksam:)) zaten kim ne teori ürettiyse çocuklarını kullanmış, bende racona uyayım en iyisi:)) malzeme de var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?