freud halt etmiskaydirigubbakcemile3walla bilemiyorum hayatım.. bazen milletede rezil oluyorum.. düşünüyorumda bizim bu kadar canımızı yakıyorlarsa kendi canlarıda yanmıyo mudur? etimi sıkıştırıyor ısrarla sadist sıpa:)) ama daha çok dik oturmadığım zamanlarda çok hızlı ve güçlü yapıyor bunu.. "kalk kalk kalk sıkıştırdın be!" demeye çalışıyor sanırım:))
galiba öyle pelincim.. bizim elektra kompleksimiz anne karnında başladı sanırım.. bende kızımı kullanıp bu teorinin başlama yaşı ayrıntısını geliştirip Freud'a rakip mi çıksam:)) zaten kim ne teori ürettiyse çocuklarını kullanmış, bende racona uyayım en iyisi:)) malzeme de var :))
kucak cok onemli tabi yaahehe,öyleyse demekki yalniz degilmissin tatlim..
bu yaramazlara sanirim dar geliyor artik bizim göbisler..ay aman en az bi 30 gün daha celtik atsinlar..
bu arada aslinda hakli olabiliriz cünkü tirnaklari uzamis artik,parmak bitimine kadar hemde kaydirigubbakcemile3
hapsurugun lafiydi valla tugbacim,ben onun adini getirene kadaaaar kaydirigubbakcemile3
tatlim haklisin...kangurudanda ziyade bu baby sling daha mantikli bence..kanguru kalip gibi oluyormus,bebisler pek sevmeyebiliyormus yerimseniben
bende senin gibi düsünüyorum,yürüyüslerimizde baby slingimi alicam yanima,yürüsün sipa,yorulunca kucaga..
birde ben kucaga alistirmayin lafina sinir oluyorum..hangi gelisim kitabini okursalar okusunlar bebegin gelisimi icin annesinin tenini hissetmesi gerektigini yaziyor..
hatta bazi anne babalarin bebek aglarken onu sevkatle kucaklamak yerine,aglaya aglaya susar mantigini sert bi dille elestirenler bile var..
valla ben hep sarmalamayi düsünüyorum,2 yasina bile gelmeden istemicek kucak zaten..
ay evet yaa,alissinlar :asigim:freud halt etmiskaydirigubbakcemile3
sen avantajli durumdasin sekerim gebelikle
kaydirigubbakcemile3
kucak cok onemli tabi yaa
alissin bebisim kucagima nolcakki??
annesinin kucagi yabanci degilkaydirigubbakcemile3
arada babasininda kucagina gider
isimiz ne???
duygusal bir problemi yoksa yürümeye başlayınca satıyorlar zaten kucağı.. hareket etmenin özgürlüğünü tadınca..
üstelik her ağladığında çocuğu kucağa almak gerekli çocuğun güven duygusunu geliştirir.. yalnız bırakılan çocuklar kucağa alınanlara göre kendine, ailesine ve çevreye güven geliştirmekte daha çok zorlanıyorlar.. üstelik anneleriyle aralarındaki bağa olumsuz etki ediyor..
ay evet yaa,alissinlar :asigim:
aynen canim..güven duygusu...
ben bebegim aglarken ona sarilip destek olmayacaksam,burdayim annecigim demeyeceksem o bebek benden daha baska ne bekleyebilir ki olumunekankayizsmile
bu arada tugbacim aklima gelmisken sana sormak istedigim bisey var..doktorum gecen hafta beni bir asi konusunda uyardi,türkcesi streptokok sanirim..
dogum aninda vajinadan bebege gecen bir enfeksiyonmus,ölümcül tehlikesi varmis..
bu konu hakkinda hic bi yerde yeterince bilgi bulamadim..biliyor musun canim sen bunu?
doktorun verdigi kitapcigida bulamiyorum..kafama takildi kac gündür rahat edemiyorum illaki ögrenmem gerek bilmiyorumkismile
hamilelikte yalnizca tetenoz asisi vuruluyo diye biliyorum cucu
acaba ne asisi bu dedigin merak ettm simdibilmiyorumkismile
cucu bence ben kasım sonu gelmeden yaparım 2,sezaryanım buu
asi yazmisim cok pardon ya..aklim bi taraftanda asidaydi..
kültür alip bakiyorlarmis,ona göre antibiyotik tedavisi uyguluyorlarmis dogumdan önce..
ya cuma yada perşembe gidicem inş belli olurr çook heyecanlıyım sat neydiii
enfeksiyon varmi diye bakiyolar demekki
bazi enfeksiyon normal dogumda anneden bebege bulasiyo
mesela genital sigil bebegin ses tellerine hasar veriyomus
belki oyle bi tedbirdir:uhm:
evet canim,onun gibi bisey demekki CADIARZU
ama bu epey tehlikeliymis iste...düsün antibiyotik kullandirdiklarina göre..
ben bunun detaylarini haftaya iyice bir ögreneyim en iyisi benneyaptımki
ogrende bizide aydinlat bakalim cucu:)
baby sling konusunda cucu'ya hak veriyorum.. çocuğun sarılması sıkması anlamına gelmiyorki.. karnımızda şimdiki halleri de daha çok sarmalanmış durumda.. cucu'nun paylaştığı resimdeki baby sling'i ablanın biri evde nasıl yapılacağını anlatmış bir videoda.. çok güzel anlatmış hatta.. dün seyretmiştim bugün paylaşırım diye linkini almıştım ama şimdi açılmıyor.. youtube'a girenler "baby sling demo" diye yazınca açılıyor.. seyredin derim..
galba benim kizim tekmelemekten vazgecti artik cimdik atiyo:uhm:
sag kasigim resmen cimdikleniyo yahu
sizde varmi boole bi durum
disi olsa isiriyo diicem o derece:roflol:
tugbaya yetisemedim ama görünce ben ögrenmeden cevaplar büyük ihtimalle.
neler duyucaz daha kimbilir boshayallersmile
Şu 1milyon verilen yarışmayı izliyorum, ana kız kaybedecek çok yazık oldu hatunlara
Tooba çok iyiymiş de böyle esnek kumaşı nereden bulacağız acababilmiyorumkismile
YouTube - Baby Sling Demo
Ay neyse çok gülmeyeyim
Allah Allah neymiş acababilmiyorumkismile
streptokok canim..du bakalim ögreniriz yakinda fisfisfis
kizlar uykum geldi..insallah deliksiz uyurum,bir kerecik olsun deliksiz uyku istiyorummm...
iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?