Günaydın kızlar...
Ezo arada hareketleri azalıyor bebeklerin... Ve benim eşimde gelirim dedi... Hiç zannetmiyorum gelebileceğini ki zaten doktorumuz da almıyormuş eşleri doğuma...
Tellinaz ay o ısırmak nasıl oluyor be
ay hani bebeklerin dişi çıkarken kaşınırda herşeyi ısırmaya çalışırlar ya sanırım benim kızda ısırıyo ya resmen hissediyom lülülülülülülülülülülülü
Günaydın kızlar...
Ezo arada hareketleri azalıyor bebeklerin... Ve benim eşimde gelirim dedi... Hiç zannetmiyorum gelebileceğini ki zaten doktorumuz da almıyormuş eşleri doğuma...
Tellinaz ay o ısırmak nasıl oluyor be
ewet cnım oyle ama insan tedirgin ve huzursuz oluyor..eşinle ilgili olay noldu..
Halletmişler canım elaleme rezil olmayalım dedi ama ne olduğunu söylemedi...
Sen böyle şeylere canını sıkma deyip kandırdı beni..opuyorumnanaktan
aile ile olan ortak işlerde hep oluyor bu .doğru demiş eşin...bozulur ,duzelir hallolur bir şekilde..
canimmmm cok sagol,ben bulamadim iste,yada yanlis arattim bilmiyorum..Teşekkürler Cucum, doktoruma bir sorayım bakalım ne diyecek. Buyrun hatunlar:
ALINTIDIR:
Esasında yetişkinlerde B Grubu streptokok bakterisi genellikle zararsızdır, ancak doğum sırasında anneden bebeğe geçirilmesi halinde bazı sorunlara neden olmaktadır. Hamile kadınların yaklaşık dörtte biri vajinal ya da rektal bölgede B grubu streptokok taşıdığının farkında olmaz ve antibiyotik tedavisi uygulanmaması durumunda doğum sırasında bunu bebeğe geçirebilirler. Tedavi uygulanmaması durumunda bu bakteriyi taşıyan her 200 kadından birinde bakteri bebeğe bulaşacak ve çok ciddi sonuçlara yol açabilecektir. B grubu streptokok yenidoğanlarda zatürree, menenjit, ve sepsise (kanın mikroplanması) neden olabilmektedir. Özellikle menenjit işitme ve görme kaybı ya da öğrenme güçlükleri gibi önemli sorunlara yol açabilmektedir. Çok nadir hallerde ise Grup streptokok rahimdeki bebeğe bulaşarak ölü doğuma yol açabilmektedir. Ancak 35-37. haftalarda tarama yapılması ve taşıyıcı olduğunuzun belirlenmesi durumunda doğum sırasında size uygulanacak antibiyotik tedavisi bebeğe bulaşma riskini önemli ölçüde düşürecektir.
Test nasıl yapılır?
Vajina ve rektumdan alınan hücre laboratuarda incelenir. Test herhangi bir ağrı vermez ve sonuçlar bir-iki gün içerisinde çıkar. Doğum sırasında bakterininolup olmayacağını tam olarak tahmin edebilmek için testin 35-37. haftalar arasında yapılması gerekir.
Testin pozitif çıkması halinde bebeğinizde enfeksiyon gelişme riski sadece 200’de 1 olmakla birlikte, doktorunuz doğum sırasında size damar içi antibiyotik uygulayarak bu bakterinin bebeğinize bulaşma riskini 4000’de 1’e düşürmeyi önerebilir. Sezaryen doğum planlamanız halinde antibiyotik tedavisi gerekli olmaz.
Günümüzde bu test tüm hamile kadınlara önerilmektedir. Doktorunuz size bu testten bahsetmediyse dahi, testin yapılmasını talep ediniz.
günaydin ezomm,amanin kiz hayirlara ciksin insallah..kızlar gunaydın.....
dun gece itibariyle kocam gece vardiyasında çalışmaya başladı 2 hafta sureli(uzamazzabenim ptırcığım hareketi maşallah iyi idi ama dun akşamdan beri hareketleri azaldı.ee malum beninde canım sıkıldı...biliyourm tatlı,bol su,sola yatmavss ama dun akşamdan beri yapıyorum tek tuk hareket var...ay içim sıkıldı...
cucum rüyamda seni doğuma giderken gordum.....gayet iyi idin maşallah...
bende eşime dedimki normal doğum ollursa gelirmisin benle dedim olabilir dedi hiç bu tepkiyi beklemiyordum...
ay ben azcık bebişimle konuşımde belki oynasır zilli...
kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar a.s. ay hiç uyumadım sanırım defne su beni ısırıyor
ewet cnım oyle ama insan tedirgin ve huzursuz oluyor..eşinle ilgili olay noldu..
günaydın kılzar...
bizde doktordan geliyoruz rapor için bu gün 32. haftam çalışabilir raporu aldım 10 gün önce muayene ettiği için bi daha ultrasona almadı beni ama 10 gün sonra çağırdı... valla muayene etmedi bakmadı direk yazdı verdi ne vizite ne resim hiçbişey lazım olmadı... :sinifsinif: oğlumuzu göremedik :sinifsinif:
Günaydın kızlar ins bugün herkes güne iyi başlamıştır dün gece karnıma kasiklarima Ağrı girdi bir saat icinde 4-5 kere ama sonra uyumuş kalmışım. Yaa Novak Gobi saplaniyordu kimbilir dogum sancilari nasil olur Ben kahvalti. Hazirliyim ama hic kalkasim yok. Kaynanayla olunca mecbur kalkacan care yok puffff((
Telden yazinca yanlis giriyo agrilar bicak gibi saplaniyor diyecektim :)))))
günaydın kılzar...
bizde doktordan geliyoruz rapor için bu gün 32. haftam çalışabilir raporu aldım 10 gün önce muayene ettiği için bi daha ultrasona almadı beni ama 10 gün sonra çağırdı... valla muayene etmedi bakmadı direk yazdı verdi ne vizite ne resim hiçbişey lazım olmadı... :sinifsinif: oğlumuzu göremedik :sinifsinif:
Günaydın kızlar ins bugün herkes güne iyi başlamıştır dün gece karnıma kasiklarima Ağrı girdi bir saat icinde 4-5 kere ama sonra uyumuş kalmışım. Yaa Novak Gobi saplaniyordu kimbilir dogum sancilari nasil olur Ben kahvalti. Hazirliyim ama hic kalkasim yok. Kaynanayla olunca mecbur kalkacan care yok puffff((
Neden böyle yaptı ki acaba...
Üzme tatlı canını 10 gün daha sabret canım...
günaydın kızlar .benim kzında hareketleri azaldı normal galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?