2010 Aralık Anneleri

ay hani bebeklerin dişi çıkarken kaşınırda herşeyi ısırmaya çalışırlar ya sanırım benim kızda ısırıyo ya resmen hissediyom lülülülülülülülülülülülü

ewet cnım oyle ama insan tedirgin ve huzursuz oluyor..eşinle ilgili olay noldu..

biz dün babamızla birlikte çantamızı hazırladık aklinialirimsmile dr hazırla bir köşede dursun dedi

aile ile olan ortak işlerde hep oluyor bu .doğru demiş eşin...bozulur ,duzelir hallolur bir şekilde..

İşte ben aile olan işleri pek sevmiyorum o yüzden...
Ama sen oğluma kendine bak yeter diyor...Bende öyle yapacağım canımı sıkmamaya çalışacağım bayanssulusmile

kızlar, çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo? Ben 37.haftada gidicem ama doktorum şu zaman gel bu zaman gel demedi, ben iş göremezlik raporumu da aradan çıkartırım diye öyle düşündüm. Geç bi zaman mı yoksa erken mi? Daha önce doğum yapanlar sanırım daha iyi bilir. Ben hiç alttan muayene olmadım, nasıl olacak merak ediyorum ve sanırım azıcık da korkuyorum :kedi:

günaydin kizlar,nasilsiniz?deliksiz olmasada diger günlere göre iyi bir uyku cektim hihoyyyt
uykuyu sevmeyen biri olarak onu bu kadar cok özleyecegimi tahmin etmezdim :))

canimmmm cok sagol,ben bulamadim iste,yada yanlis arattim bilmiyorum..
coook tesekkür ederim...olumunekankayizsmile
haftaya örnek alinacak benden bakalim..

günaydin ezomm,amanin kiz hayirlara ciksin insallah..
daha cok erken be zuzum,dursun azcik daha

günaydın kızlar a.s. ay hiç uyumadım sanırım defne su beni ısırıyor
kaydirigubbakcemile3

günaydın kılzar...

bizde doktordan geliyoruz rapor için bu gün 32. haftam çalışabilir raporu aldım 10 gün önce muayene ettiği için bi daha ultrasona almadı beni ama 10 gün sonra çağırdı... valla muayene etmedi bakmadı direk yazdı verdi ne vizite ne resim hiçbişey lazım olmadı... :sinifsinif: oğlumuzu göremedik :sinifsinif:

Günaydın kızlar ins bugün herkes güne iyi başlamıştır dün gece karnıma kasiklarima Ağrı girdi bir saat icinde 4-5 kere ama sonra uyumuş kalmışım. Yaa Novak Gobi saplaniyordu kimbilir dogum sancilari nasil olur Ben kahvalti. Hazirliyim ama hic kalkasim yok. Kaynanayla olunca mecbur kalkacan care yok puffff((

Neden böyle yaptı ki acaba...
Üzme tatlı canını 10 gün daha sabret canım...

Telden yazinca yanlis giriyo agrilar bicak gibi saplaniyor diyecektim :)))))

günaydın bayanlar
üzülme annesi bi on gün sonra daha da büyümüş olarak görürsün sende.

ben bu aralar enteresan enterasan rüyalar görmeye başladım arkadaşlar dünde doğum hikayelerini okumuştum siteden acaba şu doğumu çok mu büyütüyorum gözümde beni etkiliyor sanırım

ben her döndüğümde yiyorum o acıyı zaten bide acı şiddetli olunca biber gibi yanıyor sanki.Kayınvalideceğin hazırlasa ya kahvaltıyı. valla benimki yapardı Allah razı olsun anlayışlı kayınvalidede bi başka oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…