CANIM BENİMDE AYNI DURUM KIZIMIN HAREKETLERİ ÇOK YAVAŞLADI herkezde aynı sıkıntı var sanırım
10 gün önce bakmışız gerek yok dediiibende ısrar etmedim gerekli değilse tamam dedim... ama içimde kaldı mecbur 10 gün beklicem...
artık büyüyolar ve yerleri daralıyo ondan bendede var azlma...
canim kontroller 10 güne düsmedi mi henüz?
üzülme annesi,bakilsaymis iyiymis ama 10 gün daha sabret arkadasim.:teselli:
benim henüz düşmedi 30+4 de gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi... 21 gün oluyo oda... rapor için 32. haftam bu gün doluyodu bende bi gidim dedim ama 10 gün oldu işte 32 hafta çalışabiir raporumu yazdı 10 gün sonra gelirsin dedi... br dahaki muayenede 34. haftanın içinde olucam o zaman nasıl çağıracak bakalım 10 gün sonra mı gel diyecek ... ben hiç nst ye de girmedim henüz...
bende girmedim hiç kaç haftalıkkıne nst çekiolar
işte insan süreklii alışıo pıtır pıtır hareketlrine canı sıkılıo insanın üzülüo
evet bende o kadar alışmışım ki yokluyorum karnıımı anca sert bişiy hissettiğimde artık neyiyse çekiveriyor kendini anca o zaman rahatlıyorum
yok tatlım daha doguran,sende bi izne cıkıp rahat etseydın hayırlısıyla az kaldı yınede ıyı calıstınız valla:lepi:
Sen hiç merak etme 7/24 nette göreceksiniz beni sonra sıkılmayın benden :)))selam canim,izine ayrilinca buralarda görmek istiyoruz seniii olumunekankayizsmile
doguran falan yok daha canim cok sükür :Saruboceq:
Evet cnm az kaldı iple değil halatla çekiyom valla boshayallersmileHoşgeldin canım.Aman dur kimse doğurmasın daha :))) Hadi az kalmış izne canım.
Yok kız herkes zamanında doğursun tabi kaydirigubbakcemile3Kızım o nasıl soru daha Kasım ayına gelmedik:1shok: ne doğurması yaa, hergün bahsetmeyin çağırmayın hemen doğumu
anladim canim..34.haftadan sonra belkide 1 haftaya düser kontroller..kasim annelerinde 1 haftaya düsenler vardi..benim henüz düşmedi 30+4 de gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi... 21 gün oluyo oda... rapor için 32. haftam bu gün doluyodu bende bi gidim dedim ama 10 gün oldu işte 32 hafta çalışabiir raporumu yazdı 10 gün sonra gelirsin dedi... br dahaki muayenede 34. haftanın içinde olucam o zaman nasıl çağıracak bakalım 10 gün sonra mı gel diyecek ... ben hiç nst ye de girmedim henüz...
Ay sorma şeker o kadar yoğunum ki anlatamam yani gerçekten şu 2 haftayıda bir atlatsam başka sıkıntım kalmayacak.
Sen hiç merak etme 7/24 nette göreceksiniz beni sonra sıkılmayın benden :)))
Evet cnm az kaldı iple değil halatla çekiyom valla boshayallersmile
Yok kız herkes zamanında doğursun tabi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrr
ben hep rüymda bebiş görüyorum.
emziriyodum yine bi bebek var aam yüzü tam belli olmuyo
göğsümü alamıyo ağzına bikaç denemeden sonra alıyo.
ama nasıl şiş göğsüm
nasıl süt gelio
beyaz beyaz görüyorummm
ohhhhh gelio diyorum
bebeğimin yüzüne sıçrıyo hatta süt oluyo yüzü.
gülüyoruz
çok garip bi rüyaydı.
ne demekki
amannn hayırlara çıksın
günaydın kızlarrrrr
ben hep rüymda bebiş görüyorum.
emziriyodum yine bi bebek var aam yüzü tam belli olmuyo
göğsümü alamıyo ağzına bikaç denemeden sonra alıyo.
ama nasıl şiş göğsüm
nasıl süt gelio
beyaz beyaz görüyorummm
ohhhhh gelio diyorum
bebeğimin yüzüne sıçrıyo hatta süt oluyo yüzü.
gülüyoruz
çok garip bi rüyaydı.
ne demekki
amannn hayırlara çıksın
askolsun niye skilalim senden sevgili adasimmm olumunekankayizsmile
esas benim cenem cok düsük,bidir bidir aksama kadar cene yaristiriyorum :kedi:
annem hep der anltma bi daha göremzsizn diee güzel rüyaları ama maşşalah rüyanda süper bende neler görüorum valla saçma sapan ne ararsan varraaaaaaaaaaaaa anlatmıom bak ozmannnnn bidaha
nazar değmesin deyin bakiiim
zaten hepimiz görüyoruzdur böle rüyalr heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?