2010 Aralık Anneleri

günaydınlar kızlar. benim kız da durmuyo maşaALLAH. hıçkırık tuttu dolanıp duruyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canim kontroller 10 güne düsmedi mi henüz?
üzülme annesi,bakilsaymis iyiymis ama 10 gün daha sabret arkadasim.:teselli:

benim henüz düşmedi 30+4 de gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi... 21 gün oluyo oda... rapor için 32. haftam bu gün doluyodu bende bi gidim dedim ama 10 gün oldu işte 32 hafta çalışabiir raporumu yazdı 10 gün sonra gelirsin dedi... br dahaki muayenede 34. haftanın içinde olucam o zaman nasıl çağıracak bakalım 10 gün sonra mı gel diyecek ... ben hiç nst ye de girmedim henüz...

bende girmedim hiç kaç haftalıkkıne nst çekiolar

evet bende o kadar alışmışım ki yokluyorum karnıımı anca sert bişiy hissettiğimde artık neyiyse çekiveriyor kendini anca o zaman rahatlıyorum

aynı bende sadece sert bişi hissediorum göbeğimin tam sağ tarafı çok sert öyle içim rahatlıo dediğin gibi sağ salim kucamıza alsaydık başka bişi istemıorumm

yok tatlım daha doguran,sende bi izne cıkıp rahat etseydın hayırlısıyla az kaldı yınede ıyı calıstınız valla:lepi:

Ay sorma şeker o kadar yoğunum ki anlatamam yani gerçekten şu 2 haftayıda bir atlatsam başka sıkıntım kalmayacak.
selam canim,izine ayrilinca buralarda görmek istiyoruz seniii olumunekankayizsmile
doguran falan yok daha canim cok sükür :Saruboceq:
Sen hiç merak etme 7/24 nette göreceksiniz beni sonra sıkılmayın benden :)))

Hoşgeldin canım.Aman dur kimse doğurmasın daha :))) Hadi az kalmış izne canım.
Evet cnm az kaldı iple değil halatla çekiyom valla boshayallersmile

Kızım o nasıl soru daha Kasım ayına gelmedik:1shok: ne doğurması yaa, hergün bahsetmeyin çağırmayın hemen doğumu
Yok kız herkes zamanında doğursun tabi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr
ben hep rüymda bebiş görüyorum.
emziriyodum yine bi bebek var aam yüzü tam belli olmuyo
göğsümü alamıyo ağzına bikaç denemeden sonra alıyo.
ama nasıl şiş göğsüm
nasıl süt gelio
beyaz beyaz görüyorummm
ohhhhh gelio diyorum
bebeğimin yüzüne sıçrıyo hatta süt oluyo yüzü.
gülüyoruz
çok garip bi rüyaydı.
ne demekki
amannn hayırlara çıksın

anladim canim..34.haftadan sonra belkide 1 haftaya düser kontroller..kasim annelerinde 1 haftaya düsenler vardi..

askolsun niye skilalim senden sevgili adasimmm olumunekankayizsmile
esas benim cenem cok düsük,bidir bidir aksama kadar cene yaristiriyorum :kedi:

kizlar ben cikiyorum,uykum geldi yine..öpüyoruz sizii

DENIZIM hayirlara ciksin rüyan canim..artik gündemimiz dogum oldugundan sabaha kadar kirk kere dogurur emziririz kaydirigubbakcemile3

hayır olsun canım beyaz güzeldir süt güzeldir...

denizim benim sen bu rüyalarını bööylle anlat anlat göremeszin bidaha bende çok görüodum anlatma canım değer söylim nazarım aklımda bu aradaakaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaa anlatmıom bak ozmannnnn bidaha
nazar değmesin deyin bakiiim

zaten hepimiz görüyoruzdur böle rüyalr heralde.

kzlar mewrhaba ne haber napıosunuz nasıl gıdıyor ıns hersey yolundadır ..

denızım ruyanı hayırlara yor ole olsun ..ya gıtgıde ruyalar artıo bn normalde hıc ruya hatırlamazdım sımdı her gece goruyorum sacma sapan ... kızlar yya korkmaya basladım yaklasıoooozzz

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile
aaaaaaaaaaaaa anlatmıom bak ozmannnnn bidaha
nazar değmesin deyin bakiiim

zaten hepimiz görüyoruzdur böle rüyalr heralde.
annem hep der anltma bi daha göremzsizn diee güzel rüyaları ama maşşalah rüyanda süper bende neler görüorum valla saçma sapan ne ararsan varr

Ben de bu aralar o kadar çok rüya görüyorum ki, kafam mı çok meşgul bilmem, çoğunu hatırlamıyorum ama bir gecede en az 4-5 rüya görüyorumdur.
Hayırlara gelsin denizcim, ne güzel bi rüya... Yakında gerçeğini de yaşıycaz inşallah...

Ben de geçenlerde rüyamda doktora gidiyorum açılman var 2cm diyo, sancılarım çıkıyo ama ben hiç hissetmiyorum. Olsun ben bugün de okula gideyim, daha doğurmam diyorum. Sabah kalktım baya bi güldüm, sanki çok çalışma heveslisi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…