kzlar mewrhaba ne haber napıosunuz nasıl gıdıyor ıns hersey yolundadır ..
denızım ruyanı hayırlara yor ole olsun ..ya gıtgıde ruyalar artıo bn normalde hıc ruya hatırlamazdım sımdı her gece goruyorum sacma sapan ... kızlar yya korkmaya basladım yaklasıoooozzz
kzlar mewrhaba ne haber napıosunuz nasıl gıdıyor ıns hersey yolundadır ..
denızım ruyanı hayırlara yor ole olsun ..ya gıtgıde ruyalar artıo bn normalde hıc ruya hatırlamazdım sımdı her gece goruyorum sacma sapan ... kızlar yya korkmaya basladım yaklasıoooozzz
canım bende gecen cmt korktum doguruyorum dıe bıde sancılarım cıkmıstı nts de. o gun hastanede aklımdan gecıo keske agdaya gıtseydım bu hafta vs dıe. bu hafta kkontrolden once gdıcem bende artık o bakımdan da hazır olmak sart ooff ne zormus yaa herseyı dusunmek zorundayz..
evet yaa nekadar yük oluyor insanın üstünde herşeyi düşünousun
Ay siz yine ağdacıya gidip işinizi hallediyorsunuz ...
Ben ona da gitmiyorum akannehirBenimde korkum iş yerinde sancılanmak eve git temzilen doktora git akannehir
Allahım inşallah hepimize en temiz ve rahat halimizle doğum nasip etsin inşallah...
Burxkan cım afiyet olsun
mavrulam sen nasıl goruosun benım gorus sıfır :))
kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile haha canım valla zor yaa ben kaç aydır hiç görümorum allahtan ağdaya gidiorum da öyle bi sıkıntım yokkk ama çok komik bişi yaa göbüşten görememek :CüvCüv:
slm güzel hatunlar nasılsınız bakalım...
bizde yeni uyandık kahvaltı yapıyoruz oğluşla...
ben böle göbekli olunca bazı erkekler varya hamile gb göbeği olan onlara yazık diyorum şimdi benimki geçici ama o kocaman göbekle erkekler nasıl yaşıyo bazılarınınki bartı hamile gb yazık ya ben eğilip kalkamıyorum onlarda zorlanıyodur düşünsenize...
oooo slm günaydınnn ne güzel ben sabah 7,30 dan beri ayaktayımmm akşamda 12 den önce yatamıyorum ve iş yerindeyim bende yatmak istiyorum ama az kaldı topu topu 12 gün daha çalışıcam bayramdan sonra çalışmicam... kıskanıyorum siziiiii :kedi:
özuygun sen nasılsın cnaım nasıl gidiyor nedeicem sen hangi doktora gidiosun kafayı yicem cnım yaa el ayak şiş doktorum tahlil yapıo bişi çıkmıo ama şiş vucudum ve şişliklerlim için bişi demio ilaç vermiıo doktorum sinirlerim çok bozuk eşimde sinrilenip duruo doğumada bişi kalmadı off sen memnunmusun doktorundan hangi hasteneye gidiosun fakülteyemi giidodun
canım benimde ayaklarım şişiyor iş yerinde surekli oturduğumdan sanırım.doktorum bana ayaklarını havaya uzatıcan yatıcan demişdi.şimdi eskisi kadar yok..internette okumusdum..eğer yuzunde falan varsa bir hastalığın habercisiymiş diye ama adını unuttum.idrar tahlili ile bakılıyormuş bu şişliklerin sebebbine..eğer idarar tahlilinde b,şey cıkmadıysa korkma.ama dikkat et bir sure yediklerine.soda tuzlu bunlardan uzak dur.
evet canım ben fakulteye gidiyourm.doktorumdanşimdilik Allah bozmasın memnunum...mehmet çetinkaya..doktorum
mavrulam sen nasıl goruosun benım gorus sıfır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?