2010 Aralık Anneleri

ah ah bende aynı valla her sancı girişinde eşime diorum doğuruorum ben valla insan korkuo kızlar her duşa girmemde yarın doğumum varmış gibi hazırlnıorum benim gibi yapanlar varmıı :CüvCüv:

doğumdan değil ama doğum sonrası sendromundan çok korkuyorum. ilkinde çok ağır atlatmıştım. çok eziyet etmiştim kendime ve eşime. aylar sürmüştü. bi de eşim iş sebebiyle şehir dışına gitmek zorunda kalmıştı ve sadece haftasonları görüşmeye başlamıştık. buda toparlanma sürecini uzatmıştı tabi. şimdi hep konuşuyoruz eşimle bu sefer öyle olmasın diye. bana sonsuz destek olacağını çok iyi biliyorum ama yine saçmalamaktan çok korkuyorum...

canım bende gecen cmt korktum doguruyorum dıe bıde sancılarım cıkmıstı nts de. o gun hastanede aklımdan gecıo keske agdaya gıtseydım bu hafta vs dıe. bu hafta kkontrolden once gdıcem bende artık o bakımdan da hazır olmak sart ooff ne zormus yaa herseyı dusunmek zorundayz..

günaydın kızlar
pazar günkü gibi olmasa da dün akşam yine tıkandım bu defa kısa sürdü ve çabuk atlattım..
akşam kendi doktorumda randevumuz var bakalım ne diyecek neler konuşucaz çok heyecanlı ve endişeliyim..hayırlısı..

herkes kendini rüyaalra teslim etmiş heralde
hepimizin rüyaalrı hayırlara çıksın inşallah.
ben az çıkıyorum kızlar.
yatayım da kızım rahat etsin. oturunca tıklıyo heralde sıkışıyo kuzum
görüşürüz.

evet yaa nekadar yük oluyor insanın üstünde herşeyi düşünousun

evet yaa nekadar yük oluyor insanın üstünde herşeyi düşünousun

Ay siz yine ağdacıya gidip işinizi hallediyorsunuz ...
Ben ona da gitmiyorum akannehirBenimde korkum iş yerinde sancılanmak eve git temzilen doktora git akannehir
Allahım inşallah hepimize en temiz ve rahat halimizle doğum nasip etsin inşallah...

Burxkan cım afiyet olsun

amin cnım vallahi sadece onu düşünuorum birde böyle evimi ocağımı temiz bırakıp gözüm arkada kalmadan doktora gitmek kayınvalideyle altlı üstlü oturunca zorrrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook allahım hepimizn gönlüne göre versin

burkan afiyet olsun ciicm

slm güzel hatunlar nasılsınız bakalım...
bizde yeni uyandık kahvaltı yapıyoruz oğluşla...

özuygun sen nasılsın cnaım nasıl gidiyor nedeicem sen hangi doktora gidiosun kafayı yicem cnım yaa el ayak şiş doktorum tahlil yapıo bişi çıkmıo ama şiş vucudum ve şişliklerlim için bişi demio ilaç vermiıo doktorum sinirlerim çok bozuk eşimde sinrilenip duruo doğumada bişi kalmadı off sen memnunmusun doktorundan hangi hasteneye gidiosun fakülteyemi giidodun

ben böle göbekli olunca bazı erkekler varya hamile gb göbeği olan onlara yazık diyorum şimdi benimki geçici ama o kocaman göbekle erkekler nasıl yaşıyo bazılarınınki bartı hamile gb yazık ya ben eğilip kalkamıyorum onlarda zorlanıyodur düşünsenize...

slm güzel hatunlar nasılsınız bakalım...
bizde yeni uyandık kahvaltı yapıyoruz oğluşla...

oooo slm günaydınnn ne güzel ben sabah 7,30 dan beri ayaktayımmm akşamda 12 den önce yatamıyorum ve iş yerindeyim bende yatmak istiyorum ama az kaldı topu topu 12 gün daha çalışıcam bayramdan sonra çalışmicam... kıskanıyorum siziiiii :kedi:

sende ayrı bi sayfadan baktım ayy çok güldüm deliyiz biz yemin ederimkaydirigubbakcemile3 nerdil güldürdün benii fıstık:teytey:

az kalmış canım seninde biraz daha sabır...
aslında bende 7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım işe yolladım sonra geri uyudum valla...bide artık uykum sürekli bölünüyo geceleri,yok su iç,yok lavaboya git..falan falan uykudan tat alamıyorum ..bebişler bizi hazırlıo sanırım uykusuzluğa

canım benimde ayaklarım şişiyor iş yerinde surekli oturduğumdan sanırım.doktorum bana ayaklarını havaya uzatıcan yatıcan demişdi.şimdi eskisi kadar yok..internette okumusdum..eğer yuzunde falan varsa bir hastalığın habercisiymiş diye ama adını unuttum.idrar tahlili ile bakılıyormuş bu şişliklerin sebebbine..eğer idarar tahlilinde b,şey cıkmadıysa korkma.ama dikkat et bir sure yediklerine.soda tuzlu bunlardan uzak dur.

evet canım ben fakulteye gidiyourm.doktorumdanşimdilik Allah bozmasın memnunum...mehmet çetinkaya..doktorum

sanada geçmiş olsun valla kız ayakalrım büyüdü ayakkabılaırm olmuo hiçbiri j-kafayı yedim daha eşim sürekli fakültede o araştırsın saol şekerim ücretler nasıl oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…