ben böle göbekli olunca bazı erkekler varya hamile gb göbeği olan onlara yazık diyorum şimdi benimki geçici ama o kocaman göbekle erkekler nasıl yaşıyo bazılarınınki bartı hamile gb yazık ya ben eğilip kalkamıyorum onlarda zorlanıyodur düşünsenize...
Görmüyorum ki anacım ohaoldumsmile
Görmeden :kedi:
sanada geçmiş olsun valla kız ayakalrım büyüdü ayakkabılaırm olmuo hiçbiri j-kafayı yedim daha eşim sürekli fakültede o araştırsın saol şekerim ücretler nasıl oluo
özuygun doğumunudamı fakültede düşünousun yaa fakültede doğum yapmaya çok korkarım ben hijyen bakımından
alemsiniz yaa
bülent sürücü doğumun doktoruydu fakülteyemi geçmiiş. off insan çok kararsız kalıo yaa bende normla doğum istedğim için asistanlara bırakmak istmeem arkadaşım çok çekti çünkü sakat bebeği vardı 5r aylııkken normla doğumla aldılar çok çektim dio ya bide insan fakülte diyince bi korkuo sende varmı bilmiourm ben çok korkuorum çok zor bu doktor işi adam akııllı bi doktora rastlayamadım sinirlerim bozuluo valla 1 5 ay kaldıı doktora gıcık oldum gamszılığınaa
bülent sürücü hala doğumda canım...canım suan için ne olduğunu bilmediğimden bir korkum yok...o acıyı oyle yada boyle .nerde olsak cekeceğiz o yuzden kendimi o korkulara kaptırmamaya calışıyourm.sen doktorundan memnundun tolga şişliydi sanırım...noldu ki şimdi..doğum zamanı gelince hepsi bi şekilde hallolucak.aklıma hep sey geliyor cok sancım oluyormuş bağırıp cağırıyormuşum ..sanmıyourm ki eşimde oyle benim acı cekmemi izlesin birazda ondan destek alıyorum.bişeyler yapın der muhakkak..
Ne yapalım be:dilcikar:
Elimizden o kadarı geliyo
SORMA ÖYLE BÖYLE ÇEKCEZ İŞTE BEYİN susmuo canım konuşuo süreklii kafayı yicm evet çok memnunum halada memnunum ama adamın yaptığı bişi yokk gidorum tahlil üstüne tahlil tmm bişi yokk dio gönderio ona sinir oldum insan bi dieyt verir eder sol elim hala uyuşuk canım hissetmıorum sorun edilcek bişi deil dio ona sinir oldum doğum hakkındada bişi konuşamdık daha adam akıllı kafama takıorum iştee canım benim allahım hakkımızda hayırlısını versin böyle şeyleri düşünmek adamı kötü yapıo iştee
bende oyleyim canım.normal herhlad bu takma durumları...bende herşeyi takıyourm..takmıcam diyorum ama olan oalylar beni takmaya itiyor malesef..herşey olucana varır tatlım dusunerek hiç bişeyi yoluna sokamıyoruz..sen evdesin bide..rahat ol sıkma canını..
aynalar sagolsun demi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım evdede olmak kötü bişi kendime temizlik yapmaktan başka oyaladığım bişi yok inanırmısın vakit geçmek bilmiıo
Evet canım aynen öyle -tatlicadiarzu-
Ama artık aynayı da büyütmek lazım sempatiksalakcinni
inan ben cok ozledim evde olmayı.ama hala izne cıksammı cıkmasammı diye dusunuyorum.evde olsam yapacak okadar cok işim varki..kendimler başbaşa kalmayı ozledim..
canım benim evet yalnız kalmakta güzel oluyor kafan raht oluuo :teselli: senide anlıorum çık rahat rahat işini yaprsın için rahat olur eneazından
haftaya kontrolum olucak inş..ozmana belli olucak hersey..
tünaydin fistigimmm,nasilsin?opuyorumnanaktancucum uyanmışta kalkmışş bilee tünaydınnbayanssulusmile
ben boy aynasina gectim desem bilmem bana ne dersin kaydirigubbakcemile3Evet canım aynen öyle -tatlicadiarzu-
Ama artık aynayı da büyütmek lazım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?