iyiyi canım iştee burasıda olmasa sohbet etcek kimse yok valla insan rahtlıo yanii neyapalım kızımla oturuoruz telv karşısında sn nasılsın canım
sen gerçekten alemsin yaaa :teytey::dance:
tünaydin fistigimmm,nasilsin?opuyorumnanaktan
ben boy aynasina gectim desem bilmem bana ne dersin kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..
yasasin tembellikk :lepi:
kesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..
Şimdi ortadan ikiçe çat diye çatlayacağım alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
ben de ben de...Şimdi ortadan ikiçe çat diye çatlayacağım alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-
sema kalk kız neyimiz eksik.kalk gidelim .hadi ver gazı bana
ben de ben de...
kac sibelcim kaccc :tomato:ayy hava atar gibi olmasın ama bende aynı durumdayım çaktırma cucu çalışanlar var aramızda
Kalkın gidiyoz raporları bozdurmaya evde yatacaz :roflol::roflol:
ayy hava atar gibi olmasın ama bende aynı durumdayım çaktırma cucu çalışanlar var aramızda
ezouygun,cucunun bu durumunu çok çok çok beğendi.hatta beğenmekle kalmadı kıskandı....boshayallersmile
lülülülülülülülülülülülü cucu kaç yawrum burdan üstümüze geliolar kaççççç:tomato:
kac sibelcim kaccc :tomato:
:tomato: :tomato:
slm kızlar nasılsınız? geçmiş dağ gibi olmuş okuyamadım hasta olanlar varsa geçmiş olsun. kızlar ne dicem çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor benim doktorum kasımın 8inde gel dedi ozaman 36.hafta oluyor bişide demedi ama benim okuduklarımdan gözüm korktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?