2010 Aralık Anneleri

iyiyi canım iştee burasıda olmasa sohbet etcek kimse yok valla insan rahtlıo yanii neyapalım kızımla oturuoruz telv karşısında sn nasılsın canım

iyiyi canım iştee burasıda olmasa sohbet etcek kimse yok valla insan rahtlıo yanii neyapalım kızımla oturuoruz telv karşısında sn nasılsın canım

kesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..
yasasin tembellikk :lepi:

kesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..

ayy hava atar gibi olmasın ama bende aynı durumdayım çaktırma cucu çalışanlar var aramızda

Şimdi ortadan ikiçe çat diye çatlayacağım alsanaalsanasmile -tatlicadiarzu-

ezouygun,cucunun bu durumunu çok çok çok beğendi.hatta beğenmekle kalmadı kıskandı....boshayallersmile

slm kızlar nasılsınız? geçmiş dağ gibi olmuş okuyamadım hasta olanlar varsa geçmiş olsun. kızlar ne dicem çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor benim doktorum kasımın 8inde gel dedi ozaman 36.hafta oluyor bişide demedi ama benim okuduklarımdan gözüm korktu.

ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))

Son düzenleme:
lülülülülülülülülülülülü cucu kaç yawrum burdan üstümüze geliolar kaççççç:tomato:

kac sibelcim kaccc :tomato:

:tomato: :tomato:

Kaçın kaçın dönüp geleceğiniz yer burası kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin canım...
Bence korkma bak bende 35 te gidicem gayet rahartım doğum öncesi alıştırma olur sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…