2010 Aralık Anneleri

ooooyyyyy garip kusum benimm,valla icime batti simdi..
az kaldi sabredin kizlar,sonra insallah hep beraber keyif yapicaz :teselli:

yapcakmıyız cucum yaa....

benim iş yerinde hep kafamı karıştıyolar ben tam izne ayrılcam diyorum..sonra diyolarkii iş uzayabilir .ben donduğumde iş bitsin istiyorum.bidaaha kaldığım yerden devam etmek istemiyorum ki..kala kaldımm yahuuuuu.napcam bilmimmmmm.....of daraldım neyse...

ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))

Bu en çok aşerilecek şey be canım...
Ama çokta çıkmak istemiyorum sizlerle olamayacağım :sinifsinif:

cucum hep senin yüüzünden ama valla koptum burda gülmekten allahta sizi güldürsün hemi kıızm içim de pıt pıt oynuo valla ben güldükçee karnım nasıl oynuo alemsinz yaasırnaşık şey

Ohh hep böyle gülelim işte be keyfim yerine geldi aklinialirimsmile

Bu en çok aşerilecek şey be canım...
Ama çokta çıkmak istemiyorum sizlerle olamayacağım :sinifsinif:

Ohh hep böyle gülelim işte be keyfim yerine geldi aklinialirimsmile

aynen tatlım bende cıksam boyle cok sık gorusemicem sizinle..hani varya doluya koyuyorum almıyo,boşa koyuyorum dolmuyo..aynı o durum benim ki ..karmakarışıkk arapsaçııı,....

ay çatı muayenesinden bahsedilmiş acayip geriliyrm bu konuda valla banada doktorum 38,haftada yapıcaz dedi ama en son kontrole gittiğimde 1 ay sonra gel dedi.15 kasıma denk gelio ve ben ozaman 37 haftalık olcam acaba yaparmıki ya( of offf bu kadınların işi nekadar zor ya....

ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))
benim aklim izin islerinize ermiyor maalesef ama ne bileyim rapor falandami alamiyorsunuz?yani sadece dogum izni adi altinda belli bir haftadan itibaren mi izin hakkiniz var?
canim korkma..vajinal muayene iste..daha erken yapanda okudum,daha gec yapanda..CADIARZU
cucum hep senin yüüzünden ama valla koptum burda gülmekten allahta sizi güldürsün hemi kıızm içim de pıt pıt oynuo valla ben güldükçee karnım nasıl oynuo alemsinz yaasırnaşık şey
yerim ben o minik prensesiii :asigim:
kiz bizi iki dakikada suclu psikolojisine sokmayi basardilar ama demi,gelde simdi keyif yap,pehh kaydirigubbakcemile3

neyse hanımlar ben kaçar evimi temizlicem kaç gündür temizlik yapamıyrm..sonra gelirim ben öptük hepinizi oğluşumla opuyorumnanaktan

aynen tatlım bende cıksam boyle cok sık gorusemicem sizinle..hani varya doluya koyuyorum almıyo,boşa koyuyorum dolmuyo..aynı o durum benim ki ..karmakarışıkk arapsaçııı,....

Aynen benimde tek üzüldüğüm tarafı bu...
Sanırım kardeim laptopunu alıp ev sahibinden de şifreyi isteyeceğim... sempatiksalakcinni

Korkma canım ya nasıl ki bazı şeylerden kaçış yok ise bundan da yok olumunekankayizsmile
kızlar ben durumumla ilgili oylama istiyourm.gitmelimiyim kalmalımı

Kendini düşün iş bitmeyecekmiş bitecekmiş bunu düşünme...
Kimse bizi düşünüyor mu ? İzin alırken ne kadar sıkıntı çektiğin gelsin aklına...
He rapor biter bitmez dönmeyi düşünüyorsan sabret derim yok kesin değil dersen bence çık... Umarım anlatabildim akannehir

bende geriliyorum hamileliğimden beri kocamla bile beraber olmuyoruz doktor muayene ederken benim canım kesin acır kasarım :/ sanada yapcak sanırım gidince görcez artık benimkide bişey demedi gidince görcem napcak

:) ama ama çatala çıkçakmışız ben zaten doğru düzgün oturamıyorum çatalda nasıl durcam
ay alemsin hee kaydirigubbakcemile3
kiz bana en basindan beri öyle bakiyorlar,birde catal yükseliyor,sirt kismi geriye dogru kayiyor,doktor tabureyi cekiyor oraya,lambayida yakiyor..benim halimi düsün artik..
ilk baslarda utanirdim,kizarirdim..artik utanmak falan hak getire,doktor demeden zipliyorum catala :roflol:

neyse hanımlar ben kaçar evimi temizlicem kaç gündür temizlik yapamıyrm..sonra gelirim ben öptük hepinizi oğluşumla opuyorumnanaktan

canim yorma kendiniii olumunekankayizsmile

canım, ya 32. hafta yada 37. haftada izne ayrılıyorsun.37. hafta ayrılırsan 32. haftadan sorna calışdığın 5 haftanı doğumdan sonraya aktarıyorsun..
topalm 16 hafta izin yani.doğum oncesi 8 doğum sonrası 8.........37. hafta kullanırsan doğum sornasına 13 hafta doğum oncesine 3 hafta izin kullanıyorsun

aaaa anamm herşey meydanda desene bide lamba yakıyoD ben onu smer testi için parça alınırken yaşamıştım öyle pfff bizim alt tarafımızı ellemeseler olmuyomukiDD benim canım yanıyo ama çok hassasım ben gözümden hemen yaş geliverir:)

aynen bende.tedavi surecinden dolayıda alışkınım catala.hatta ilk gittiğimde suram acıyo dedim doktora sonra lambayı yaktı iyice bir inceledi bir nevi catı muayenesi oldum yani.aynı zamanda smear testindede ...

Doktor demeden çatala zıplıyorsun he :roflol::roflol:
Ay karnıma ağrılar girdi :roflol:

ne kadar sacma bence..hadi 32 den itibaren calisma gücün yoksa,sirf dogum sonrasi bebeginle biraz daha ilgilenebilesin diye mecbur calisiyorsun o zaman..
dogum öncesi 3 hafta cok az (
üzüldüm gercekten..keske bu konuda daha toleransli olsalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…