kac sibelcim kaccc :tomato:
:tomato: :tomato:
ooooyyyyy garip kusum benimm,valla icime batti simdi..
az kaldi sabredin kizlar,sonra insallah hep beraber keyif yapicaz :teselli:
ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))
ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))
cucum hep senin yüüzünden ama valla koptum burda gülmekten allahta sizi güldürsün hemi kıızm içim de pıt pıt oynuo valla ben güldükçee karnım nasıl oynuo alemsinz yaasırnaşık şey
Bu en çok aşerilecek şey be canım...
Ama çokta çıkmak istemiyorum sizlerle olamayacağım :sinifsinif:
Ohh hep böyle gülelim işte be keyfim yerine geldi aklinialirimsmile
benim aklim izin islerinize ermiyor maalesef ama ne bileyim rapor falandami alamiyorsunuz?yani sadece dogum izni adi altinda belli bir haftadan itibaren mi izin hakkiniz var?ay ben izin aşeriyourm sanırım..çok kıskandım...hamileliğim boyunca hiç bişey aşermemişdim.helal kızlar bunuda basardınız :)))
canim korkma..vajinal muayene iste..daha erken yapanda okudum,daha gec yapanda..CADIARZUslm kızlar nasılsınız? geçmiş dağ gibi olmuş okuyamadım hasta olanlar varsa geçmiş olsun. kızlar ne dicem çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor benim doktorum kasımın 8inde gel dedi ozaman 36.hafta oluyor bişide demedi ama benim okuduklarımdan gözüm korktu.
yerim ben o minik prensesiii :asigim:cucum hep senin yüüzünden ama valla koptum burda gülmekten allahta sizi güldürsün hemi kıızm içim de pıt pıt oynuo valla ben güldükçee karnım nasıl oynuo alemsinz yaasırnaşık şey
aynen tatlım bende cıksam boyle cok sık gorusemicem sizinle..hani varya doluya koyuyorum almıyo,boşa koyuyorum dolmuyo..aynı o durum benim ki ..karmakarışıkk arapsaçııı,....
ay çatı muayenesinden bahsedilmiş acayip geriliyrm bu konuda valla banada doktorum 38,haftada yapıcaz dedi ama en son kontrole gittiğimde 1 ay sonra gel dedi.15 kasıma denk gelio ve ben ozaman 37 haftalık olcam acaba yaparmıki ya( of offf bu kadınların işi nekadar zor ya....
kızlar ben durumumla ilgili oylama istiyourm.gitmelimiyim kalmalımı
ay çatı muayenesinden bahsedilmiş acayip geriliyrm bu konuda valla banada doktorum 38,haftada yapıcaz dedi ama en son kontrole gittiğimde 1 ay sonra gel dedi.15 kasıma denk gelio ve ben ozaman 37 haftalık olcam acaba yaparmıki ya( of offf bu kadınların işi nekadar zor ya....
ay alemsin hee kaydirigubbakcemile3:) ama ama çatala çıkçakmışız ben zaten doğru düzgün oturamıyorum çatalda nasıl durcam
neyse hanımlar ben kaçar evimi temizlicem kaç gündür temizlik yapamıyrm..sonra gelirim ben öptük hepinizi oğluşumla opuyorumnanaktan
benim aklim izin islerinize ermiyor maalesef ama ne bileyim rapor falandami alamiyorsunuz?yani sadece dogum izni adi altinda belli bir haftadan itibaren mi izin hakkiniz var?
canim korkma..vajinal muayene iste..daha erken yapanda okudum,daha gec yapanda..CADIARZU
yerim ben o minik prensesiii :asigim:
kiz bizi iki dakikada suclu psikolojisine sokmayi basardilar ama demi,gelde simdi keyif yap,pehh kaydirigubbakcemile3
ay alemsin hee kaydirigubbakcemile3
kiz bana en basindan beri öyle bakiyorlar,birde catal yükseliyor,sirt kismi geriye dogru kayiyor,doktor tabureyi cekiyor oraya,lambayida yakiyor..benim halimi düsün artik..
ilk baslarda utanirdim,kizarirdim..artik utanmak falan hak getire,doktor demeden zipliyorum catala :roflol:
canim yorma kendiniii olumunekankayizsmile
kiz bana en basindan beri öyle bakiyorlar,birde catal yükseliyor,sirt kismi geriye dogru kayiyor,doktor tabureyi cekiyor oraya,lambayida yakiyor..benim halimi düsün artik..
ilk baslarda utanirdim,kizarirdim..artik utanmak falan hak getire,doktor demeden zipliyorum catala :roflol:
canim yorma kendiniii olumunekankayizsmile
canım, ya 32. hafta yada 37. haftada izne ayrılıyorsun.37. hafta ayrılırsan 32. haftadan sorna calışdığın 5 haftanı doğumdan sonraya aktarıyorsun..
topalm 16 hafta izin yani.doğum oncesi 8 doğum sonrası 8.........37. hafta kullanırsan doğum sornasına 13 hafta doğum oncesine 3 hafta izin kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?