2010 Aralık Anneleri

canım zaten işin ben donduğumde bitip bitmeyeceğini bilememem.iş nezamn bitecek onu bilmedimden kararsız kaldım.aniden biterse diye cıkmak istiyourm iznim ziyan olmasın diye.bide diyorumki.benim rapor bittiğinde iş bitmemiş olursa tekrar işe donmem gerekecek..iş biticek çıkış alıcam o belli zaten.herkese çıkış veriliyor yavasdan ama bize en son..

heee kaydirigubbakcemile3
valla bana bu civarda ellemeyen doktor kalmadi,napiyim..alistik artik..
spekulum denilen o igrenc,kocaman demir parcalari yerine nooolur eliyle acsin diyorum düsün artik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen bende.tedavi surecinden dolayıda alışkınım catala.hatta ilk gittiğimde suram acıyo dedim doktora sonra lambayı yaktı iyice bir inceledi bir nevi catı muayenesi oldum yani.aynı zamanda smear testindede ...
smear testi gibi oluyor benim her kontrolüm..spekulum takiyor her defasinda..
diyorum eliyle yapsa vallahi daha iyi..dogumda epey bi gelen bakicak giden bakicak acilmalara demi :)))

Doktor demeden çatala zıplıyorsun he :roflol::roflol:
Ay karnıma ağrılar girdi :roflol:

aynen öyle..valla saka yapmiyorum kaydirigubbakcemile3
önce normal usgyle bebege bakiyor ya hani,kalkinca doktor soyunun vajinalde bakalim demeden ben kabinde soyunuyor oluyorum zaten kaydirigubbakcemile3

İşte en kötü durum şu belirsizlik...
Herkese veriyorlarsa çıkış belki de bitecek...
Biraz şans işi gibi...Hayırlısı olsun ezom..

Aynen öyle..valla saka yapmiyorum kaydirigubbakcemile3
önce normal usgyle bebege bakiyor ya hani,kalkinca doktor soyunun vajinalde bakalim demeden ben kabinde soyunuyor oluyorum zaten kaydirigubbakcemile3

Ee artık tanımışsın doktoru ne yapacağını biliyorsun sempatiksalakcinni

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim yine moralim bozuk bu sabah yine koyu lekelenmem oldu bu kızım rahat durmuyor ya

Selam kızlar umarım herkes iyidir benim yine moralim bozuk bu sabah yine koyu lekelenmem oldu bu kızım rahat durmuyor ya
canim cok gecmis olsun,aradin mi doktorunu?
dinlenmeye calis canim..insallah olmaz bir daha..

evet canim..ay amaaan ne kadarda sakaya vursak alisilmiyor,biktim ben sahsen..
yillardir o doktora git bu doktora git..Allah daha büyük dert vermesin ama dogumdan sonra insallah bi süre rutin kontrole kadar gitmek istemiyorum,bikmisim artik boshayallersmile

çatı muayenesi yapıldıktan sonra o aletle kanama olmuyomu peki demir bi parça sonuçta az eli kaysa mazallah suyu patlatır. inşallah insaflı hemşire ve ebelere düşeriz yoksa halimiz duman

evet canı aynen oyle cok az.....

B]lambalı baktığında eliyle muayene etmişdi.smear testinde spekulum takmısdı.o zaman canım az yanmışdı.ama aşılama yaptığında beni oyle bir catala yatırdılarki anlatamam hatta sandalyeyi oyle havaya kaldırdıki doktor seni şimdi uzaya fırlatıcaz demişdi.o kadar ayan beyan herşey ortadaydı.spekulum ,temizleme işlemi falan....ama hiç acı olmamışdı.uzun zmandır çatal gormedim şimdi cıkınca nolur bilmiyourm.ama doktorum o konuda cok rahatlatıcı.ilk gittiğimde bile hiç utanmadım..[/B][

çatı muayenesi yapıldıktan sonra o aletle kanama olmuyomu peki demir bi parça sonuçta az eli kaysa mazallah suyu patlatır. inşallah insaflı hemşire ve ebelere düşeriz yoksa halimiz duman

canim benimki cati muayenesi degildi,yani yaptimi bilmiyorum cünkü rutin bi kontrolya benimki,kendiside demedi..
ama spekulumu iyice derine sokmuyor..rahim agzinda yara var mi,ph dengesi nasil..kültür aliyor,onlara bakiyor sadece..
bende kanama birkac defa oldu ama kanama dedigime bakma,birkac damla yani..oda kendimi kastigim icin oldu,rahat olursan olmuyor ki..
sonra elle muayene ederken elini iyice sokuyor,hatta bebegin kafasini hissettim,kanalda degil suan falan diyor..yani derine demiri degil dikkatlice elini sokuyor..
cati muayeneside bence bu sekildedir..

Doktorumu aramadım doğum kanalımda yumuşama var bebek baskıladıkça lekelenme oluyorum kasılmalarım için ilaç zaten kullanıyorum fazla olursa giderim doktora İnşallah zamanında gelir bebeklerimiz

kendini rahat birakirsan acimiyor genelde,benim gibi kasiyorsan dogal olarak zor oluyor..aynen canim bizim catalda öyle..cok gicik boshayallersmile
doktorunun iyi olmasi cok önemli,genelde zaten narin davraniyorlar,özellikle gebelikte..

Doktorumu aramadım doğum kanalımda yumuşama var bebek baskıladıkça lekelenme oluyorum kasılmalarım için ilaç zaten kullanıyorum fazla olursa giderim doktora İnşallah zamanında gelir bebeklerimiz

canim evet biliyorum..senin 34.haftan bitiyor..2-3 hafta daha dayansin insallah minigin..
gerci 35ten sonra doktorlar daha cok müdahele etmeyebiliyorlar artik..icin rahat olsun canim,daha böyle en az 2-3 hafta gidersin sen bence..insallah..

semacım sağol tatlım .amin inşallah hayırlı kararı verebilirm..herşey hakkımızda hayırlısı olsun

Burxkan cım afiyet olsun

burxkan afiyet olsun ciicm
Saolun kızlar

Canım çok geçmiş olsun. Ya bidaha doktorunu ara ihmale getirme sakın lütfen belki ilaçla bir tedavi yöntemi vardır.

göğüs ucu kaşınan var mı benim gb ay çok fena yaaa...

Canım benim de fena halde aklım çıkıyor valla
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım çok rahatlatıyor aklında olsun.

kremlen canim,kuruyor catliyor yoksa..
anaaaa valla saka falan anne oluyoruz biz :CüvCüv:

ucunada bişeyler sürmenin vakti geldi demek yanımda bepanthene vardı ondan sürdüm azıcık rahatladım valla daha önce lierac felan sürüyodum ama ucuna değil ucuna sürmeyin yazıyo onun için aventin bi kremini sipariş ettim (göğüs ucu için) inşallah çabucak gelirde kullanırım ...

evet canim avent icinde iyi diyorlardi..
bende lansinoh kullaniyorum,cok memnunum suan..insallah ayni performansi emzirirkende gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…