2010 Aralık Anneleri

kizlar benim mutfaga giresim,hem yapip hemde yiyesim var..
bugün doymuyorum resmen..

ben bir yiyorum bir yiyorum şimdiye kadar aldığım kiloların iki katını alıcam korkuyorum... iş yerine taşıyorum bide evden ... eyvahedigeldismile

Ay bende hiç acıkmıyorum neredeyse...
Ama evde olsam çok fena her dakika yiyesim geliyor....

ben bir yiyorum bir yiyorum şimdiye kadar aldığım kiloların iki katını alıcam korkuyorum... iş yerine taşıyorum bide evden ... eyvahedigeldismile
bendede bi dengesizlik var valla..hedef 10-12 kiloydu..simdi hayal gibi geliyor..
Ay bende hiç acıkmıyorum neredeyse...
Ama evde olsam çok fena her dakika yiyesim geliyor....
elim dolaba yapismis gibi benimde :kedi:
arkadaşlar aramızda canı ummadık anda ummadık bişiy çeken varmı? bu konuda eşini yoran yada

yok canim benim hic olmadi öyle durumlarim..

hiç olmadı ya eşimde sen nasıl hamilesin hiç bişey istemiyosun dio.....bilmiyorumkismile

eşin kendini bayağı bayağı hazırlamış sana.
ya benimde olmadı ama canım tatlı bişiyleri çok ister oldu ilk aklıma pasta falan gelsede kendimi bi çikolataya kandırabiliyorum sonrada vazgeçiyorum diğerinden

evet hazırlamış sanırım bişey konuşuyoruz hemen gidim alimmi diyo kıyamamki yani hani öyle canımın çok çektiği rüyalarıma giren bişi olmadı nasıl kıyıpta keyfim için gönderim ya numaradan yapamam yani yazık ama, kendi hevesli istiyo sanki... ilk günden beri çok rahat hamileleik geçiriyoryum midem de bulanmadı başım da dönmedi ama aşermedim şaşırıyo... :CüvCüv:

ben geldim azıcık dinleneyim dedim
lavobolar kaldı onlarıda hallettimi bitti...
bide akşama yemek derdimiz var tabi

arkadaşlar aramızda canı ummadık anda ummadık bişiy çeken varmı? bu konuda eşini yoran yada

sadece bikere canım mısır istemişti
ama onuda kocam almadı hiç takmadı bile
çok üzüldüm günler snr kendim almıştım
bak aklıma geldi yine dur ben bidaha başına kakıyım bunu

ben geldim azıcık dinleneyim dedim
lavobolar kaldı onlarıda hallettimi bitti...
bide akşama yemek derdimiz var tabi

güzelim dikkat et ya temizlik yapıosun anladığım kadarıyla
biz pazar yaptık temizliği bi tozlar kaldı onları dün laıcaktım alamadım
bugüne kaldı şimdi kalkıcam alıcam çamaşır toplucam
banyo tuvalet 2 günde bir yıkamasan olmuo onları yıkıcammm
dinlendim ya az yetti bana hemen işşş

benimde istemişti canım ismini vermiim 2gün aradı eşim çok şükür sonunda bulduda yedim...
yedimde ne mi oldu nolcak yediğim gibi geri çıktı

o konuda bende çok rahatım çok şükür o dediğin sorunları bende yaşamadım. ama bende göz hakkı mı var ne durup dururken değilde bişiyin kokusunu aldığımda hevesleniyorum o an ama sonra geçiyor CADIARZU

evet canım temizlik yapıyrm dinlene dinlene yormuyorum kendimi çok fazla..
aynen tuvalet banyo 2güne bi yıkamasan olmuyo gerçekten.
zaten ben hergün yıkıyorum diyebilir...

evet canım temizlik yapıyrm dinlene dinlene yormuyorum kendimi çok fazla..
aynen tuvalet banyo 2güne bi yıkamasan olmuyo gerçekten.
zaten ben hergün yıkıyorum diyebilir...

walla ben yıkadıktan sora eşimi uyarıorum temzi kullan die dağıtıo yoksa banyoyuuohaoldumsmile
yorgun geliom ewe zaten uğraşamıom hergün aynı enerjim olmuoozemuszemus

walla ben yıkadıktan sora eşimi uyarıorum temzi kullan die dağıtıo yoksa banyoyuuohaoldumsmile
yorgun geliom ewe zaten uğraşamıom hergün aynı enerjim olmuoozemuszemus

haklısın canım bende uyarıyorum hatta duştan falan çıkınca temizliyo artık kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…