ben geldim arkadaşım aman sıkılma bebişte sıkılır ha.bilgilerimi verdiğin linke yazdım artık benid listeye eklersin.
bende birazcık kendimi tanıtmak istiyorum.benim 2 tane bebiş kaybım oldu.araştırıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.o nedenle 1 senedir kan pıhtılaşması topiğinde yazıyordum.şimdi yine hamileyim ve ilk defa herşey yolunda görülüyor.bende cesaret edip sizin topiğe de gelmek istedim.allah hepimizi tamamına erdirsin.
ben bugun mutfakta cok fena kokular almaya basladim kizlar ya
annem geldi buzdolabi kokuyo diye temizlettim kadina
ama o koku sadece benim aldigim bi kokuymus meger
anlatamam ya cok fena...
yemek kokusuna bile dayanamiyorum kafamçokkarıştı
Bana da kokuyo mutfak inan girmek bile istemiyorumkafamçokkarıştı
eline sağlık listede kendimi görünce moral doldum valla.bana kıyak geçmişsin ama kilomu bir kilo eksik yazmışsın o da moralimi iki katına cıkardı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben geldim arkadaşım aman sıkılma bebişte sıkılır ha.bilgilerimi verdiğin linke yazdım artık benid listeye eklersin.
bende birazcık kendimi tanıtmak istiyorum.benim 2 tane bebiş kaybım oldu.araştırıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.o nedenle 1 senedir kan pıhtılaşması topiğinde yazıyordum.şimdi yine hamileyim ve ilk defa herşey yolunda görülüyor.bende cesaret edip sizin topiğe de gelmek istedim.allah hepimizi tamamına erdirsin.
Madem o kadar moral oldu kilo meselesi öyle kalsın o zaman:lepi:
Canım sana bu teşhisi nasıl koydular?
benimde 2 düşüğüm var ama genetik tahlillerde falan bişey çıkmadı, şu anda 6+2lik hamileyim ve doktorum riske atmayalım diye kan sulandırıcı iğne verdi,hatta bugün 9 kutu aldık,kendim 9 ay boyunca yapıcakmışım,ama kafam karışık,böyle tepeden inme olunca bişey anlamadım...
iyi olmana cok sevindim canimm..önemli bisey olmasínda buda gecer insallah canim..canım goggle araç çubuğuna "gebelik çizelgesi kk"yazıyorsun.orda bu çizelgelerin nasıl yapıldığı,nasıl eklendiği falan hepsi yazıyor.
iyiyim tatlım.3 gün önce gece adet kanaması gibi kanamam oldu.çok korktuk.hemen gittik doktora.bebişimiz iyi,bazen böyle olabiliyor,en dişe etmeyin dedi.bazı bayanlar hamile kalsa bile adet zamanı gelince vücut otomatikman yine adet oluyormuş.ilk 1 veya 2.ayda oluyormuş genellikle,sonraki aylarda kayboluyormuş.benim tam da adet günümdü.
bebeğin çok uzağındaymış zaten,rahimağzına kaymış kanama alanı.o yüzden rahatım.ay öyle alıştım ki adetli adetli dolaşmaya,hani kesilsem garibime gidecekkk-tatlicadiarzu-
ben de hiç kilo almadım.göbüşüm de hiç çıkmadı.yaaa bir an önce çıksın istiyorum ama demek ki biraz daha beklicez..:CüvCüv:
raporluyum hala.evdeyim yani.öğleden sonra sitenin parkına çıkıp,hem güneş ışığı alıyorum,hem çocukları izliyorum.hamile bayanların günde 3 kez 15 dk güneş ışığı almaları gerekiyormuş.
bir de çocuklar gözüme artık daha farklı görünmeye başladı.bir çocuğu ağlarken gördüğümde hemen gözlerim doluveriyor.zaten sulugözün tekiyim.:a015:
gecmis olsun canimm...limonlu sivilar tüket canim..ah ahhh ilac kullanamamak cok fena demi :1no2:kizlar ben cok fena grip oldum hemde ole bole degill..burnumda yumruk var sanki o kadar tikali..napcam ben yaa..oksuruyorum hapsuruyorum..oksurdukce karnimdaki kaslar aciyo.gece nefes alamdgm icin 1 saat bile uyuyamadm.sadece nasal damla kullniyorum nefes alym diye..allahm yaaa bu seferki daha agir sanki..cok moralim bozukkk
canim massallah melegine..bence de normal ki zaten doktoruna güven bence yerimsenibenslm güzel anneler nasılsınız ?
çok şükür ben meleğimin pıt pıtlarını duydum darısı diğer arkadaşlara inşallah çok güzel bi duygu yaa senağlama
bu arada 9 haftalık dedi dktr bebeğimde maşallah 1 buçuk santim olmuş normalmi kızlar hiç bi sorun yok dedi dktr ama .
sezen canimm ne oldu kontrolün?merhaba arkadaşlar;
hepinize iyi haftalar
bugün 17:00 de kontrolumuz var nasıl heyecanlıyım anlatamam..kalbim pıt pıt..dualarınızı bekliyorum..
massallah canimm melegine..kocaman olmus melegin massallahhhhmerhaba arkadaşlar,bende bugün bebişimi gördüm yine,8 hafta 3 günlük çıktı 2cm olmuş kalbinide dinledim yine pıt pıt :))) çok mutlu oldum,denizcim sende görcen cnm yarın ne güzel rahat ol,allah herkese nasip etsin inşallah
canim gözün aydin,saglikla büyüsün melegin insallah :Saruboceq:selam opuyorumnanaktan
bugün kalp atışlarını duydum melegimin cok güzel bir duygu
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları ona emanetiz :ecrin_bebek:
1 ay sona bidahaki doktor randevumboshayallersmile
benimde var malesef baş dönmem mide bulantım halsizlik ama katlancaz bebeklerimiz için napalım hayırlısı...
Kıslar bugün sahiden kesemi gördüm,hatta noktacık şeklinde atan kalbide gördüm.... 4.08mm olmuş,bebeğim,şimdi gerçekten hamile hissediyorum kendimi...opuyorumnanaktan
kizlarr bende kismetse bugün doktora gidicem..
cok heyecanliyim,2 haftada cok özledim melegimi..
bakalim ikili test günüde bugün belli olur sanirim..
taksoplazma ve diger test sonuclarim bugün belli olacak..
cok heyecanliyim coook eyvahedigeldismile
insallah hepimizin bebisleri sag salim beklerler aralik ayina kadar
ayy cnm ne güzel bebişini görüceksin inşallah sağlıklıdır ve kocaman olmuştur :))gelince bizede yaz nasıl olduğunu
ay cnm bnm hepimiz öleyiz walla hiç bi fark yok bende devamlı kalp atışının sesini dinliyorum meleğimiz buldumcuk olduk delikafaduldengünaydın arkadaşlarrr nasılsınsınız,ben hala dünün keyfini sürüyorum,bebişimizin yeni resmine baka baka bi hal olduk :)))))) bi laf varya sanırım öle olduk :))))) görmemişin oğlu olmuş tutmuş ..........kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydin anne adaylari,nasilsiniz?
herkese keyifli,sorunsuz,harika bir gün diliyorummm a.s.
kizlarr bende kismetse bugün doktora gidicem..
cok heyecanliyim,2 haftada cok özledim melegimi..
bakalim ikili test günüde bugün belli olur sanirim..
taksoplazma ve diger test sonuclarim bugün belli olacak..
cok heyecanliyim coook eyvahedigeldismile
insallah hepimizin bebisleri sag salim beklerler aralik ayina kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?