sadece bikere canım mısır istemişti
ama onuda kocam almadı hiç takmadı bile
çok üzüldüm günler snr kendim almıştım
bak aklıma geldi yine dur ben bidaha başına kakıyım bunu
Oy 20 sayfa birikmiş akannehir okuyamadım
Nasılsınız kızlaaarr
Oy 20 sayfa birikmiş akannehir okuyamadım
Nasılsınız kızlaaarr
valla başına kakılcak kadar varmış. böle özel bi halde olcak iş mi
benimde istemişti canım ismini vermiim 2gün aradı eşim çok şükür sonunda bulduda yedim...
yedimde ne mi oldu nolcak yediğim gibi geri çıktı
asıl aşerme dedikleri senin yaşadığın durummuş aslında uçurum yani ben öle duymuştum
Az önce deli gibi kavga ettim telefonda ve sinirden kalbim güm güm çarpıyor
Yani yanımda olsalar saç baş yumruk dalacam yani
Allah ne verdiyse
ay çok sinirim bozuldu ya
Biliyorsunuz kızlar bebek beşiği ve dolap almıştık Haşim İşcan geçidindeki Hülya bebe denen mağazadan.
Cumartesi gelecekti. Hala gelmedi. Sinirlerim zıpladı.
Adam mı dolandırıyorsunuz diye bağırmaya başladım.
Parasını verdik adam hergün bir sonraki güne sallıyor.
Bugün öğleden sonra gelecek dedi.
Tamam dedim tekrar aradım evde kimse yok geleceğiniz zaman tel açın eve birini göndereyim dedim.
Adam da demezmi fabrikada ürün yok bir kaç gün sonra gelir ama dolabınız geldi diye ayy tepem attı.
Fabrikayı aradım babyhope'un merkezini onlarda 6 Kasımdan önce 920 nolu ürünün çıkışının yapılmayacağını söylemez mi Alllah'ım sen bana sabır ver.
Bu ürün nezaman gelecek temizliği yapılacak kokusu gidecek
Cocuğumun kıyafetleri aldığım poşatlerde duruyor. Onlar yıkanıp ütülenecek ki yerleştireyim Dolap olmayıncca ben napabilirim.
Ay kızlar sinirden adamlara mahkemeye vereceğimide söyledim
Eğer bana Cuma gününe kadar gelmezse Cuma'da dahil dükkanlarını basacam en sonundaklava: klava: klava: klava:
kizlar benim mutfaga giresim,hem yapip hemde yiyesim var..
bugün doymuyorum resmen..
Ay burxkan cım gerçekten çok sinir bozucu bir durum ya...
Sallamaları insanı sinir eder ki 6 Kasım geç ...bu tür durumlarda sustun mu yandın alsanaalsanasmile
burxhan canım sakin ol
bizim de senin gibi olmuştu eşim çok sert konuştu adamla
sen de öle konuşmuşun ama ellerinde yoksa nası olcak bilmembilmiyorumkismile
Aman canım sakin ol, anlıyorum ne hissettiğini ama sen sakin olmaya çalış. Terbiyesiz adamlarklava: Sen ne kadar kızsan da bağırsan da herşey olacağına varıyor, bunda da bir hayır vardır de geç sıkma tatlı canını, e içinde bebişin olmasa neyseyerimseniben
burxkan canım ay hakkaten çok sinir bozucu ama sakin ol tatlım biraz...
bebişte etkilenio bak annesi...
ezom sen bisii diyince artik ben kendimi suclu gibi hissediyorum bacim :kedi:
bak lütfen izinden sonra burda olmaya calis,beraber keyif yapalim fistigim :1hug:
olmadı canım bana hiç.aşermedim hiçarkadaşlar aramızda canı ummadık anda ummadık bişiy çeken varmı? bu konuda eşini yoran yada
hoşgeldin tatlım.sen nasılsın..?Oy 20 sayfa birikmiş akannehir okuyamadım
Nasılsınız kızlaaarr
Ben onları korkutmasına korkuttum ama cnm ürün yok ellerinde korkutsam kaç yazacak kiburxhan harbiden öyle bi yazmışsın ki telefonda seni düşünemedim. ama sakin ol bebişini düşün. sinirlenmekte sonuna kadar haklısın gözlerinide korktmuşsundur inşallah
burxkan böyle durumlarda aslında eşya gelene kadar görmeden parayı vermemek lazım pislikler insanı gıcık rdiolar yaaa benimde böyle şeyler başıma gelir hep valla nedim canım yaa sinir bozucu bi işşşklava:
burxkan canım sıkma canını dicem ama sinir bozucu hakikaten.bişekilde hallolur ama bu sen sinirini bozunca değil.sakin ol tatlım..hep yaşıyoruz bu durumu
bu mobilya konusunda illa ki sinir bozacaklar zaten..Az önce deli gibi kavga ettim telefonda ve sinirden kalbim güm güm çarpıyor
Yani yanımda olsalar saç baş yumruk dalacam yani
Allah ne verdiyse
ay çok sinirim bozuldu ya
Biliyorsunuz kızlar bebek beşiği ve dolap almıştık Haşim İşcan geçidindeki Hülya bebe denen mağazadan.
Cumartesi gelecekti. Hala gelmedi. Sinirlerim zıpladı.
Adam mı dolandırıyorsunuz diye bağırmaya başladım.
Parasını verdik adam hergün bir sonraki güne sallıyor.
Bugün öğleden sonra gelecek dedi.
Tamam dedim tekrar aradım evde kimse yok geleceğiniz zaman tel açın eve birini göndereyim dedim.
Adam da demezmi fabrikada ürün yok bir kaç gün sonra gelir ama dolabınız geldi diye ayy tepem attı.
Fabrikayı aradım babyhope'un merkezini onlarda 6 Kasımdan önce 920 nolu ürünün çıkışının yapılmayacağını söylemez mi Alllah'ım sen bana sabır ver.
Bu ürün nezaman gelecek temizliği yapılacak kokusu gidecek
Cocuğumun kıyafetleri aldığım poşatlerde duruyor. Onlar yıkanıp ütülenecek ki yerleştireyim Dolap olmayıncca ben napabilirim.
Ay kızlar sinirden adamlara mahkemeye vereceğimide söyledim
Eğer bana Cuma gününe kadar gelmezse Cuma'da dahil dükkanlarını basacam en sonundaklava: klava: klava: klava:
sibelcim senle yakin olup görüsseydik sanirim ikimizde doguma yuvarlanarak giderdik..cokacimcoookcokacimcoook
cokacimcoook CUCUM AYNI BENDE ÖYLEYİM YAA YEDİKLERİMİN HATTI HESABI YOK valla doymuorum resmen yedikçe yiyesim geliıı yemek cokacimcoook
nassin hatun giz opuyorumnanaktanTesekkurler kızlar bizde iyiyiz bi yaramazlık yok çok şükür
ay ezocummm bende takiliyorum kusummmm Şenizcanımmmmm neden yaaa.kırılma bana takıldım sana ya.gercekden afiyet olsun tatlım..lutfen yapma boyle suclu falan üzülürüm
olmadı canım bana hiç.aşermedim hiç
hoşgeldin tatlım.sen nasılsın..?
burxkan canım sıkma canını dicem ama sinir bozucu hakikaten.bişekilde hallolur ama bu sen sinirini bozunca değil.sakin ol tatlım..hep yaşıyoruz bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?