bu mobilya konusunda illa ki sinir bozacaklar zaten..
derin nefes al sakin ol canim..gerekeni yapmissin zaten..
veridigin süre icindede getirmezlerse paranla degil mi,gider alirsin parani,catir catirda ödemek zorundalar..
Az önce deli gibi kavga ettim telefonda ve sinirden kalbim güm güm çarpıyor
Yani yanımda olsalar saç baş yumruk dalacam yani
Allah ne verdiyse
ay çok sinirim bozuldu ya
Biliyorsunuz kızlar bebek beşiği ve dolap almıştık Haşim İşcan geçidindeki Hülya bebe denen mağazadan.
Cumartesi gelecekti. Hala gelmedi. Sinirlerim zıpladı.
Adam mı dolandırıyorsunuz diye bağırmaya başladım.
Parasını verdik adam hergün bir sonraki güne sallıyor.
Bugün öğleden sonra gelecek dedi.
Tamam dedim tekrar aradım evde kimse yok geleceğiniz zaman tel açın eve birini göndereyim dedim.
Adam da demezmi fabrikada ürün yok bir kaç gün sonra gelir ama dolabınız geldi diye ayy tepem attı.
Fabrikayı aradım babyhope'un merkezini onlarda 6 Kasımdan önce 920 nolu ürünün çıkışının yapılmayacağını söylemez mi Alllah'ım sen bana sabır ver.
Bu ürün nezaman gelecek temizliği yapılacak kokusu gidecek
Cocuğumun kıyafetleri aldığım poşatlerde duruyor. Onlar yıkanıp ütülenecek ki yerleştireyim Dolap olmayıncca ben napabilirim.
Ay kızlar sinirden adamlara mahkemeye vereceğimide söyledim
Eğer bana Cuma gününe kadar gelmezse Cuma'da dahil dükkanlarını basacam en sonundaklava: klava: klava: klava:
Tesekkurler kızlar bizde iyiyiz bi yaramazlık yok çok şükür
artik bebisler haftada 250 gram alacakmis,bizi düsün artik sempatiksalakcinniakannehirsibelcim senle yakin olup görüsseydik sanirim ikimizde doguma yuvarlanarak giderdik..
-sundanda yiyelim mi sibel?
-aaa tabiii,ama bak yaninada sundan alalim
-himmm olur,tatlilar benden ama
-tamam bunlar bitsin sonrakileride ben hazirlarim
gibiiiii uzayip giden bir diyalog
haha sorma cucum güldürüdn beni valla aynen ben dışarda o durumdayım eşim bi gülüo ki bana sorma akşam mısır patlattım banamısın demedim valla eşim dioki az bende alabilrmiyimbu haftalarda daha çok başlıo valla açlık bu kadar değildim ben 32 haftalık da geçioruz bişi kalmadı cucummmmmakannehirakannehirakannehir
iyiyim prenses Duru´´nun annecigiii opuyorumnanaktaniyiyim dünürüm sen nassin
kızlar bu cok yeme olayını valla bende ne yesem ne yesem dıe aklımdan ha bıre yıyecek dusuncelerı gecıo allah sonumuzu hayır etsın top gıbı yuvarlancazz
kızlar ben ufaktan ufakdan kaçarr hepinize .iyi akşamlar.mışıl mışıl ağrısız deliksiz bir uyku cekersiniz inş...ben yin ebu akşam yalnızım( net olsaydı laflardık.dizilere kaldık..
canım sakin ol sinirlenme 6 kasımdan önce gelir inşallah max ileri bir tarih olmasını ümid edelim en kısa zamanda gelsin .... yada çok kızdıysan mobilyacı mı yok paranı geri alırsın başkaerden alırsın sıkma tatlı canını...
.
kızlar ben ufaktan ufakdan kaçarr hepinize .iyi akşamlar.mışıl mışıl ağrısız deliksiz bir uyku cekersiniz inş...ben yin ebu akşam yalnızım( net olsaydı laflardık.dizilere kaldık..
2 gun sakin kaldık ya başladı yine sancılar
2 gun sakin kaldık ya başladı yine sancılar
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız,biz iyiyizz herşey yolunda
annem bizdeydi bebişimin kalanlarını yıkadı ütüledi bu haftasonuda park yatağımızı alıcaz,beşiğimizi halletmiştik bi bu kalmıştı bide bebk arabamız kaldı onuda beğendik oda doğum zmanı alıncak başkada eksiğimiz yokkkkkkk
ayşecim sen sancıları nasıl ayırt ediyorsun benimde nst de bir 70lik 3-4tanede 40lık vardı ama ben hiçbişey hissetmemiştim o ara,ama şimdi bazen bebeğin hareketleriyle bir olan sancılarım oluyor ama her seferinde değil,bunlar yalancı sancılar heralde değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?