2010 Aralık Anneleri

akannehirsibelcim senle yakin olup görüsseydik sanirim ikimizde doguma yuvarlanarak giderdik..
-sundanda yiyelim mi sibel?
-aaa tabiii,ama bak yaninada sundan alalim
-himmm olur,tatlilar benden ama
-tamam bunlar bitsin sonrakileride ben hazirlarim
gibiiiii uzayip giden bir diyalog

haha sorma cucum güldürüdn beni valla aynen ben dışarda o durumdayım eşim bi gülüo ki bana sorma akşam mısır patlattım banamısın demedim valla eşim dioki az bende alabilrmiyim bu haftalarda daha çok başlıo valla açlık bu kadar değildim ben 32 haftalık da geçioruz bişi kalmadı cucummmmmakannehirakannehirakannehir

canım sakin ol sinirlenme 6 kasımdan önce gelir inşallah max ileri bir tarih olmasını ümid edelim en kısa zamanda gelsin .... yada çok kızdıysan mobilyacı mı yok paranı geri alırsın başkaerden alırsın sıkma tatlı canını...

Tesekkurler kızlar bizde iyiyiz bi yaramazlık yok çok şükür

iyi olmana sevindim canım burda herkes sen olmayınca merak ediyo sseni önden giden annelerdensin...

kızlar bu cok yeme olayını valla bende ne yesem ne yesem dıe aklımdan ha bıre yıyecek dusuncelerı gecıo allah sonumuzu hayır etsın top gıbı yuvarlancazz

artik bebisler haftada 250 gram alacakmis,bizi düsün artik sempatiksalakcinni
iyiyim dünürüm sen nassin
iyiyim prenses Duru´´nun annecigiii opuyorumnanaktan
kızlar bu cok yeme olayını valla bende ne yesem ne yesem dıe aklımdan ha bıre yıyecek dusuncelerı gecıo allah sonumuzu hayır etsın top gıbı yuvarlancazz

heheh,aynen öyle valla..sürekli aklimda ne yesem ki sorusu sempatiksalakcinni

kızlar ben ufaktan ufakdan kaçarr hepinize .iyi akşamlar.mışıl mışıl ağrısız deliksiz bir uyku cekersiniz inş...ben yin ebu akşam yalnızım( net olsaydı laflardık.dizilere kaldık..

kızlar ben ufaktan ufakdan kaçarr hepinize .iyi akşamlar.mışıl mışıl ağrısız deliksiz bir uyku cekersiniz inş...ben yin ebu akşam yalnızım( net olsaydı laflardık.dizilere kaldık..

canım öpüyorum senii yarın allahın izniyle görüşmek üzere kendine dikkat et hoşçkallll

Aynen öyle şeker neyseki sakinleştim.
Oğlum öyle bir tekme atıyor ki saolsun
Sanki anne yeter sakin ol yoksa kaburgalarına bir kaç tekme yiyeceksin der gibi kaydirigubbakcemile3

Fıstıklar kociş geliyormuş
Ben kaçar
fırsat bulursam evden devam ederimGöbüş topiğine bakın ha :)

Burxhan s'en nezaman siparis vermistin. Biz Dun siparis verdik kadin en az 4 enfazla 8 hafta sonra gelir dedi yatakla komodu. Parasini da odedik ama faturamizi aldik. Eve getirecekler mal teslim icin de para istemediler. Faturan varsa sorun degil gelmezse versinler parani baska yerden al. Sikma canini balla bizimki dogumdan sonra gelirse artik bebegi pusette yatiririz :)))

Burxkan haklısın canım sinirlenmekte 6 Kasımda geçmiş neyse her işte bir hayır vardır sakin ol sen yinede

Kızlar benimde iştahım felaket açıldı sürekli birşeyler yemek istiyorum ama tek korktuğum işte yapmıyorum yani biraz iş yapıp hareket etsem biraz yakardım oda yok

bende öyleydim ama iş çıkışı kayınvalideme gidicem yemekte yoktu evde orda yerim kociş ordan alıcak beni zemuszemus

2 gun sakin kaldık ya başladı yine sancılar

aman nazar değmesin sana .... sancı felan olmasın....

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız,biz iyiyizz herşey yolunda

annem bizdeydi bebişimin kalanlarını yıkadı ütüledi bu haftasonuda park yatağımızı alıcaz,beşiğimizi halletmiştik bi bu kalmıştı bide bebk arabamız kaldı onuda beğendik oda doğum zmanı alıncak başkada eksiğimiz yokkkkkkk

ayşecim sen sancıları nasıl ayırt ediyorsun benimde nst de bir 70lik 3-4tanede 40lık vardı ama ben hiçbişey hissetmemiştim o ara,ama şimdi bazen bebeğin hareketleriyle bir olan sancılarım oluyor ama her seferinde değil,bunlar yalancı sancılar heralde değilmi

canim massallah bitmis hersey güle güle giysin,kullansin cicilerini minik melegin :1rolleyes:

kızlar tekrar merhaba bugun ısten erken gelmıstım bebısımın yıkananlarını utuledım ayy yoruldum vall zaten kucukler hemen bıtıolar ama ayaktakalma yoruo artkkk ..

ya gysılerı gıydırecegımız gunlere az kaldı bebısler saglıkla gelsınlerzamnında glsınler ınsss.. hepımıın bebıclerı ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…