2010 Aralık Anneleri

evet cnm bende bıraktım aynen,busefer yediklerimide yakıyorum zaten metabolizma hızlı çalışıyo,bişey kalmıyo bisefer,yarın gezmeye gidiyorum ama fakülteden arkadaşlarla toplancazz hepsi beni merak ediyo :)) okul zamanıda hamileydim ya 4ay hepsi biliyo o yüzden,güzel geçecektir eminim,yemeğe falan geçmiştir ayşe gelirbirazdan tam yemek saatleri ya şimdi

nerdil güle güle cnm

sweethomee ohh ne güzel cnm ellerine sağlık,evet artık daha çabuk yorulmaya başladık

merhaba canlar,
yoğun bir gündü.. sabah internet bağlantısının azizliğine uğradığımdan yazdıklarım gitmedi.şimdi girebilmek kısmet oldu..

benimkide çok hıçkırıyor canımcım.. hem sık hemde uzun sürüyor.. bir ara endişelenmeme bile neden olmuştur ama iyidir akciğerleri gelişiyor hıçkırsın yawrucaklar..
o konu hakkında çok bir bilgim yoktu da cucum ben annede mantar varsa normal doğumda çocuğa geçip çocuğun ağzında burnunda pamukçuk çıkardığını biliyorum.. bu sabah görmüştüm bu yazdığını hem çapa'dakiyle hemde bizim kadın doğumcularla görüştüm ama iki tarafta çok önemli birşey olmadığını gerekli müdahalenin zaten doğumda yapıldığını felan söylediler.. hele çapa'daki hiç sallamadı.. kafaya takılacak birşey değil o dedi.. benim mantar belam olduğu için zaten kültür vereceğim ona da bakacaklar bizimkiler, ama onlarda önemsemiyorlar.. kesin bir veri yok demek ki.. yoksa risk almazlar
Tooba çok iyiymiş de böyle esnek kumaşı nereden bulacağız acababilmiyorumkismile
YouTube - Baby Sling Demo
annem kumaştan anlar bi ona soracağım zaten.. sizi elimden geldiğince bilgilendiririm

geçmişi okumadan önce sporstar'da buradayken söyleyeyim, biz soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorduk çünkü..
kbb'ci bi hekimle görüştüm geçen cuma onunda küçük bir kızı var.. o da önerdi.. hatta içine vicks atabilirsin bazen o da iyi olur dedi.. ilk aylar özellikle burnu tıkanabiliyor çünkü bebeklerin.. birde bu ağızla çekilen burun aspiratörleri varmış onlar daha iyiymiş.. soğuk buhar makinesinde ben tefal'in bir modelini beğendim.. ondan alacağım sanırım.. içine aromatik yağlardan da koyabilirsiniz yazıyordu açıklamasında.. belki hepsine koyulabilir ama işimi ihtimale bırakmayım ben

slm kılzarr,
benim bebiş de cok hıcıkırıyor son zamanlarda ıyıce arttı dun gece kakltım 3 gibi felan hıckırıyodu yavrumopuyorumnanaktandemek ki ben uyurken bıle hıckırıyo zaman zaman.ama doktor nefes egzerzısı yapıyorda olabılır demişti..

ne kadar güzel bir bilgi canım ben hiç duymamıştım vicksi,normalde bebiş olmasa bile ne kadar güzel bir koku olur öyle,buarada bende dediğin burun aspiratörlerini duymuştum cnm bi marka var sanırım geçen denizimde yazmıştı orbitmi içinde o harfi olan bişeydiaraştırayım söliyim sana,doğum yapan annelerden okumuştum diğerleri hiç bi işe yaramıyormuş zaten,en iyisi ağızla çekileniymiş,aslında canım arzum bebnin ionizerli minicik bi buhar makinesi var ışıklı falanmış ama ben arçelik alıcam gibi oda şöyle denk geldi bize opet benzin alıyoruz sürekli içinde puanımız birikmiş onunla arçelik buhar makinesi haketmişiz o yüzden o hediye gibi bişey oldu bize :))

Selam kızlar anca geldim geçmişe bakim ben birazcık.Benimde sol tarafım ağrıyor nedendir bilmem.Yarın kontrol var sorcam doktora.Allahtan oğluş hareketli.Yraın oğluşumu görcem çok ölzedim sıpayı.

hoşgeldin isis cim offf maşallah oğluşuna yarında görüyosun ne güzel gözün aydın

tubacım otri baby miş sanırım bunun için çok iyi diyorlar ama diğerlerini bilmiyorum,her markanında varmış ayrıca,

Kızlar merhaba. Dün kayınvalideme gitmiştim,1 saat kadar önce geldim. İnsanın evi gibisi yok hiç başka bir yerde uyuyamıyorum vallahi. Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim,herşey yolunda anladığım kadarıyla. Çatı ağrılarımız tavan yapmış durumda yine,yatıp duruyoruz bakalım.

Cucu'm her şey yolunda değil mi? Su falan gelmedi o günden sonra?

oo süper,sana keyifli bir gün diliyorum canim..tadini cikar opuyorumnanaktan

tugbacim sagol canim cevabin icin..
ay aksine burdaki doktorlarda herseyi didik didik ediyorlar,almanlarin detay atlamama disiplininden kaynaklaniyor olmali ama bazen bosuna insani tedirgin ediyor iste..isminide ilk defa duyunca tedirgin oldum haliyle..dün kücükprenste bir yazi paylasti sagolsun..her durumda bu kontroller yapilacak,kacisim yok yani zaten..biz yinede yaptiralim bosver tatlim olumunekankayizsmile
bu arada sakince icerde beklesinlerde hickirarak beklesinler hic önemli degil sempatiksalakcinni

Canım 18.10.2010 tarihinde sipariş verdim. 23.10.10 da öğleden sonra gelir dediler.

Sakin olmaya çalışıyorum saolsun bebeğim :)
ay yemek olayını sorma ya bende yiyom valla

2 gun sakin kaldık ya başladı yine sancılar
allah dayanabilme gücü versin cnm
İnşallah zamanında alırsın kucağına
Selam kızlar anca geldim geçmişe bakim ben birazcık.Benimde sol tarafım ağrıyor nedendir bilmem.Yarın kontrol var sorcam doktora.Allahtan oğluş hareketli.Yraın oğluşumu görcem çok ölzedim sıpayı.
hoşgeldin cnm
İnşallah hayırlı haberlerle gelırsın bıtanem

Selam hatunlar,
Bugün yogaya gittim rahatladım, yemeğimi pişirdim hazır, battaniyemde son 7 sıra kaldı, şimdi kocişimi bekliyorum yemek için. opuyorumnanaktan
Sizlerde ne var ne yok bakalım??

hosgeldin tatlim..oyy yerim ben senin yakisikli oglusunuuu,yarin anneye bi sürü poz versin insallah

canim benim hosgeldin..cok sagol,cok sükür hersey yolunda..klasik kaburgaya alinan darbeler disinda kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin?insanin evi gibi yok kesinlikle..
yat yat dinlen bosver,tembellik ayimizdayiz nede olsa,yakinda dinlenememekten yakinicaz eminim :ecrin_bebek:

KIzlar geçmişe bakamadım gözüm korktu valla 28 sayfa akannehir Naptınız öyle ya :))

Burxkan sana söyleyen yanlış tarih söylemiş zaten, bu mobilyalar genelde hazır beklemiyor bizim için üretiliyor. Biz bir ay sonra teslim alabildik. İyi ki aramışsın fabrikayı.

iyi olmaya çalışıyorum canım. Sadece bugün fazlaca agresifim. Minibüste kadına sinirleniyorum,son doğumu 15 yıl önce yaptığı halde hiç bir şeyin değişmediği zanneden kv ye sinirleniyorum.. Barut gibiyim anlayacağın. Şimdi sıcak nesquikli bir süt içtim. Sakinleşeceğimi düşünüyorum :))))

teşekkürler cucum :))

iyiyiz küçükprenscim herşey yolunda şükür sen nasılsın

burxkan,pelin isis sizde hoşgeldnizz kızlarropuyorumnanaktan

buarada geçen ay bi arkadaşımla konuşuyordu 4aydır bebeiş için uğraşıyorlardı bende ona yumurtlama tarihlerini falan anlattım onunkini hesapladık söledim bu tarihlerde beraber olun tutabilir diye hamileymiş bu ay :)))

kesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..
yasasin tembellikk :lepi:
çatladım şimdi ortadan.. aklımda ayrı bi iş elimde ayrı bi iş oluyor.. bitirsemde izne çıksam artık.. çıksamda bu kurtlulukla evde de rahat durmam ya en azından stres olmaz hayatımda
ben alışamıyorum çatala.. nefret ediyorum yaa. önceden 6 ayda bir smear verirdim.. o bile deli ederdi beni..şimdide istiyorlar kaçıyorum walla.. yarın kültür alacaklar normalde bugün alacaklardı gerildim yarına salladım en azından kendimi hazırlarım diye.. pat diye doğumum başlasa ne yapacağım bilmem
Canım benim de fena halde aklım çıkıyor valla
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım çok rahatlatıyor aklında olsun.
burcu sen lanshinoh'ta kullanmıştın sanırım.. kıyaslarsan hangisi daha iyi? lanshinoh güzel yumuşatıyor ama benim kaşıntım konusunda hiç bi numarası yok.. hala kaşınıyor göğüs uçlarım.. mustela iyiyse bir de ondan deneyeyim.. zaten bebenin tüm ürünlerini mustela alacağım bi tane de ondan alırım

çok iyi olmuş sinemcim ne güzel denk gelmiş.. biliyorum arzumun o modelini çok cici ama arçelik'in buhar makinelerine hiç bakmamıştım.. weewell'in bir modeli vardı onun özelliklerde şahaneydi.. otribebe aklımda canım geçen yılın aralık anneleride önermişti onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…