buarada cucum iyisin değilmi,okudum bidaha su falan yoktu inşallah olmazda
benimkide çok hıçkırıyor canımcım.. hem sık hemde uzun sürüyor.. bir ara endişelenmeme bile neden olmuştur ama iyidir akciğerleri gelişiyor hıçkırsın yawrucaklar..dogduklarinda minik patilerini yemek farz oldu bize :1rolleyes: massallah güclüler cok sükür..
birde tugbacim benim kücük herkülüm cok fazla hickiriyor,bunu kontrollerdede gördük,sürekli eli agzinda ve su yuttugu cok cok belli sipanin..
o kadar hickiriga zaten uyaniyor,sinir olduguda belli cünkü kipirdaniyor,totosunu bi saga atiyor bir sola yavrum..hayir yani ben bile rahatsiz oluyorum,doguncada böyle olursa cok rahatsiz edici olmaz mi acaba fisfisfis
o konu hakkında çok bir bilgim yoktu da cucum ben annede mantar varsa normal doğumda çocuğa geçip çocuğun ağzında burnunda pamukçuk çıkardığını biliyorum.. bu sabah görmüştüm bu yazdığını hem çapa'dakiyle hemde bizim kadın doğumcularla görüştüm ama iki tarafta çok önemli birşey olmadığını gerekli müdahalenin zaten doğumda yapıldığını felan söylediler.. hele çapa'daki hiç sallamadı.. kafaya takılacak birşey değil o dedi.. benim mantar belam olduğu için zaten kültür vereceğim ona da bakacaklar bizimkiler, ama onlarda önemsemiyorlar.. kesin bir veri yok demek ki.. yoksa risk almazlaray evet yaa,alissinlar :asigim:
aynen canim..güven duygusu...
ben bebegim aglarken ona sarilip destek olmayacaksam,burdayim annecigim demeyeceksem o bebek benden daha baska ne bekleyebilir ki olumunekankayizsmile
bu arada tugbacim aklima gelmisken sana sormak istedigim bisey var..doktorum gecen hafta beni bir asi konusunda uyardi,türkcesi streptokok sanirim..
dogum aninda vajinadan bebege gecen bir enfeksiyonmus,ölümcül tehlikesi varmis..
bu konu hakkinda hic bi yerde yeterince bilgi bulamadim..biliyor musun canim sen bunu?
doktorun verdigi kitapcigida bulamiyorum..kafama takildi kac gündür rahat edemiyorum illaki ögrenmem gerek bilmiyorumkismile
annem kumaştan anlar bi ona soracağım zaten.. sizi elimden geldiğince bilgilendiririmTooba çok iyiymiş de böyle esnek kumaşı nereden bulacağız acababilmiyorumkismile
YouTube - Baby Sling Demo
geçmişi okumadan önce sporstar'da buradayken söyleyeyim, biz soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorduk çünkü..
kbb'ci bi hekimle görüştüm geçen cuma onunda küçük bir kızı var.. o da önerdi.. hatta içine vicks atabilirsin bazen o da iyi olur dedi.. ilk aylar özellikle burnu tıkanabiliyor çünkü bebeklerin.. birde bu ağızla çekilen burun aspiratörleri varmış onlar daha iyiymiş.. soğuk buhar makinesinde ben tefal'in bir modelini beğendim.. ondan alacağım sanırım.. içine aromatik yağlardan da koyabilirsiniz yazıyordu açıklamasında.. belki hepsine koyulabilir ama işimi ihtimale bırakmayım ben
oo süper,sana keyifli bir gün diliyorum canim..tadini cikar opuyorumnanaktanevet cnm bende bıraktım aynen,busefer yediklerimide yakıyorum zaten metabolizma hızlı çalışıyo,bişey kalmıyo bisefer,yarın gezmeye gidiyorum ama fakülteden arkadaşlarla toplancazz hepsi beni merak ediyo :)) okul zamanıda hamileydim ya 4ay hepsi biliyo o yüzden,güzel geçecektir eminim,yemeğe falan geçmiştir ayşe gelirbirazdan tam yemek saatleri ya şimdi
nerdil güle güle cnm
sweethomee ohh ne güzel cnm ellerine sağlık,evet artık daha çabuk yorulmaya başladık
merhaba canlar,
yoğun bir gündü.. sabah internet bağlantısının azizliğine uğradığımdan yazdıklarım gitmedi.şimdi girebilmek kısmet oldu..
benimkide çok hıçkırıyor canımcım.. hem sık hemde uzun sürüyor.. bir ara endişelenmeme bile neden olmuştur ama iyidir akciğerleri gelişiyor hıçkırsın yawrucaklar..
o konu hakkında çok bir bilgim yoktu da cucum ben annede mantar varsa normal doğumda çocuğa geçip çocuğun ağzında burnunda pamukçuk çıkardığını biliyorum.. bu sabah görmüştüm bu yazdığını hem çapa'dakiyle hemde bizim kadın doğumcularla görüştüm ama iki tarafta çok önemli birşey olmadığını gerekli müdahalenin zaten doğumda yapıldığını felan söylediler.. hele çapa'daki hiç sallamadı.. kafaya takılacak birşey değil o dedi.. benim mantar belam olduğu için zaten kültür vereceğim ona da bakacaklar bizimkiler, ama onlarda önemsemiyorlar.. kesin bir veri yok demek ki.. yoksa risk almazlar
annem kumaştan anlar bi ona soracağım zaten.. sizi elimden geldiğince bilgilendiririm
Canım 18.10.2010 tarihinde sipariş verdim. 23.10.10 da öğleden sonra gelir dediler.Burxkan s'en nezaman siparis vermistin. Biz Dun siparis verdik kadin en az 4 enfazla 8 hafta sonra gelir dedi yatakla komodu. Parasini da odedik ama faturamizi aldik. Eve getirecekler mal teslim icin de para istemediler. Faturan varsa sorun degil gelmezse versinler parani baska yerden al. Sikma canini balla bizimki dogumdan sonra gelirse artik bebegi pusette yatiririz :)))
Burxkan haklısın canım sinirlenmekte 6 Kasımda geçmiş neyse her işte bir hayır vardır sakin ol sen yinede
Kızlar benimde iştahım felaket açıldı sürekli birşeyler yemek istiyorum ama tek korktuğum işte yapmıyorum yani biraz iş yapıp hareket etsem biraz yakardım oda yok
allah dayanabilme gücü versin cnm2 gun sakin kaldık ya başladı yine sancılar
hoşgeldin cnmSelam kızlar anca geldim geçmişe bakim ben birazcık.Benimde sol tarafım ağrıyor nedendir bilmem.Yarın kontrol var sorcam doktora.Allahtan oğluş hareketli.Yraın oğluşumu görcem çok ölzedim sıpayı.
hosgeldin tatlim..oyy yerim ben senin yakisikli oglusunuuu,yarin anneye bi sürü poz versin insallahSelam kızlar anca geldim geçmişe bakim ben birazcık.Benimde sol tarafım ağrıyor nedendir bilmem.Yarın kontrol var sorcam doktora.Allahtan oğluş hareketli.Yraın oğluşumu görcem çok ölzedim sıpayı.
Kızlar merhaba. Dün kayınvalideme gitmiştim,1 saat kadar önce geldim. İnsanın evi gibisi yok hiç başka bir yerde uyuyamıyorum vallahi. Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim,herşey yolunda anladığım kadarıyla. Çatı ağrılarımız tavan yapmış durumda yine,yatıp duruyoruz bakalım.
Cucu'm her şey yolunda değil mi? Su falan gelmedi o günden sonra?
Canım 18.10.2010 tarihinde sipariş verdim. 23.10.10 da öğleden sonra gelir dediler.
Sakin olmaya çalışıyorum saolsun bebeğim :)
ay yemek olayını sorma ya bende yiyom valla
allah dayanabilme gücü versin cnm
İnşallah zamanında alırsın kucağına
hoşgeldin cnm
İnşallah hayırlı haberlerle gelırsın bıtanem
hosgeldin tatlim..oyy yerim ben senin yakisikli oglusunuuu,yarin anneye bi sürü poz versin insallah
canim benim hosgeldin..cok sagol,cok sükür hersey yolunda..klasik kaburgaya alinan darbeler disinda kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin?insanin evi gibi yok kesinlikle..
yat yat dinlen bosver,tembellik ayimizdayiz nede olsa,yakinda dinlenememekten yakinicaz eminim :ecrin_bebek:
çatladım şimdi ortadan.. aklımda ayrı bi iş elimde ayrı bi iş oluyor.. bitirsemde izne çıksam artık.. çıksamda bu kurtlulukla evde de rahat durmam ya en azından stres olmaz hayatımdakesinlikle haklisin...iyi yapiyorsun canim..bende 3 gündür yatiyorum..bi elimde kitap dergi,bir elimde tv kumandasi,yanimda pc ve yiyecekler..ohhh..
yasasin tembellikk :lepi:
ben alışamıyorum çatala.. nefret ediyorum yaa. önceden 6 ayda bir smear verirdim.. o bile deli ederdi beni..şimdide istiyorlar kaçıyorum walla.. yarın kültür alacaklar normalde bugün alacaklardı gerildim yarına salladım en azından kendimi hazırlarım diye.. pat diye doğumum başlasa ne yapacağım bilmemheee kaydirigubbakcemile3
valla bana bu civarda ellemeyen doktor kalmadi,napiyim..alistik artik..
spekulum denilen o igrenc,kocaman demir parcalari yerine nooolur eliyle acsin diyorum düsün artik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
smear testi gibi oluyor benim her kontrolüm..spekulum takiyor her defasinda..
diyorum eliyle yapsa vallahi daha iyi..dogumda epey bi gelen bakicak giden bakicak acilmalara demi :)))
aynen öyle..valla saka yapmiyorum kaydirigubbakcemile3
önce normal usgyle bebege bakiyor ya hani,kalkinca doktor soyunun vajinalde bakalim demeden ben kabinde soyunuyor oluyorum zaten kaydirigubbakcemile3
burcu sen lanshinoh'ta kullanmıştın sanırım.. kıyaslarsan hangisi daha iyi? lanshinoh güzel yumuşatıyor ama benim kaşıntım konusunda hiç bi numarası yok.. hala kaşınıyor göğüs uçlarım.. mustela iyiyse bir de ondan deneyeyim.. zaten bebenin tüm ürünlerini mustela alacağım bi tane de ondan alırımCanım benim de fena halde aklım çıkıyor valla
Mustelanın göğüs ucu kremini aldım çok rahatlatıyor aklında olsun.
ne kadar güzel bir bilgi canım ben hiç duymamıştım vicksi,normalde bebiş olmasa bile ne kadar güzel bir koku olur öyle,buarada bende dediğin burun aspiratörlerini duymuştum cnm bi marka var sanırım geçen denizimde yazmıştı orbitmi içinde o harfi olan bişeydiaraştırayım söliyim sana,doğum yapan annelerden okumuştum diğerleri hiç bi işe yaramıyormuş zaten,en iyisi ağızla çekileniymiş,aslında canım arzum bebnin ionizerli minicik bi buhar makinesi var ışıklı falanmış ama ben arçelik alıcam gibi oda şöyle denk geldi bize opet benzin alıyoruz sürekli içinde puanımız birikmiş onunla arçelik buhar makinesi haketmişiz o yüzden o hediye gibi bişey oldu bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?